sončk 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 juto... jaz pa bolna že od torka...pa moram vseeno hodit v službo :xx!: .Ah saj samo še juti...potem pa nepozaben vikend...v postelji . Aiwa držim pesti da ti podaljšajo...al pa še boljše, da ti dajo za nedoločen čas Lep dan vsem, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 dobro jutro... doma ne dela net, mogoče je tako še bolje. To obdobje meni ne ustreza...Včeraj bila z malo na testiranju, potrebno je še dodatno testiranje, upam, da bo vse ok. Aiwa, najbolje da vprašaš, držim pestinič, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 He jho jha jvsem! Milo sttis timki jop otre buje jos rečo on imkis eji mna smi hast alnim stra nka mšeka kpol jubo stal impa vsed obro! P ik o P.S. Škor pijo nkes opa odvra gač eje enšel men jati kono zara din jih Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 zmer boljs WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 tvo jaje zana paja mo jod ušoze nerg ijos meha Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Huh, na roko napisala pismo zdajle.. dve strani... Hehe, kdo bi si mislil, da se znam Prijateljica dela neko seminarsko, primerjavo e-maila in snail-maila.. pa pravi, da so vsa pisma, ki sem ji jih kdaj na roke napisala, neuporabna.. ker je not kup stvari, ki jih ne jaz ne ona noceva v javnost dat Tko da sem zdaj nekaj nevtralnega napisala... kao iz Spanije... uf, cist not padla v spomine... Zdaj grem se pa za dve urci resno ucit.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Iiii, Mickeni..sem te že pogrešala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2005 a ves da jaz pa tud dons.. pomislila, kje pa je mick kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Pih, samo stare "babe" še me pogrešajo... Hihi, Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Veš, to pa ti je tak...mlade majo rajš akcijo...ne pa sam čvekanje o akciji... P.S.marsa, kirega boš mela...levega al desnega... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Pozdravljena ekipa LFja Še enkrat in stokrat vsem, ki ste držali pesti za mojega Velikana Danes je prvi dan brez temperature! Menda smo po 13 dneh ugnali hudobo-gripo! Žal pa je še vedno v postelji, bez moči, zdravnik je ugotovil, da je dehidriran :xx!: Kako pa to????Ves ta čas kuham čaje, stiskam pomaranče, cedim limone, vsako jutro spije pol litra sveže narejenega soka, župe, popoldan šalca (4dl) kakava, vmes še kakšen 'kupivni 'sokec....in on je dehidriran :xx!: Pa dohtar me je obtožuječe gledal, češ, daj mu pit..., a ne veš tega ... Mateja: Velikani držimo pesti, da ti gripca hitro mine!!!!!!!!! xrosex Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2005 Hudoo, sem imela filing tak, a ze vceraj (al kdaj? )...SOCUSTVUJEM! xcrossfingx Natancno tako sem jaz imela, tocno na 33. rojstni dan (o tem ze fulkrat pravila)... cist izcprana, vec kot 39 vrocine 3 tedne... skregala se z bogom tedaj, ampak prav res, preklela in vse, grozno v bistvu, nisem mogla vec zivet... vse me je bolelo, sem mislila da nikol ne bom vec imela (svoje) energije... a se spedena jasno, sploh plutonovci... Morda pa je na tolk cajta #dobro#... da razvijes vse one... stabe imunske obrambe - za nazaj in za naprej... za 10 let smo spet dobri, varianta... to je pa tud nekaj... Skratka - najiskrenejse zelje po zdravem okrevanju. (*saj to ves, a vseen - ne turirajte zdaj snovi, ces, je cist izcrpan, ker ne prenese zdaj veliko, blago seje treba nazaj vracat s snovmi v 'normal life'). me veseli, da je bolje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 O, Ruby, zdaj pa je menda najhuje za vami... hvala Velikanom za lepe želje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Hvala Marsa , si vedno tako pozorna in nas imaš vse na broju In tudi Mateji tnx Nisem pristaš bombardiranja telesa, sploh pa ne ker' je treba nadoknadit'.Tata Velikan je klasičen Strelec z retro Jupitrom v Biku , pa se s kilami bolj oz.manj uspešno ubada že celo življenje . Moj 'Bajsi' Med boleznijo pa sploh ni mogel jesti , je bil res slab . Pa ga nisem silila. Razen s tekočinami, pa kakšno župco, pa dosti jogurtov, da so ga malo osvežili.------------------------------------------------------------------------------- Prejle sem po Dnevniku slišala, da so iz nekega ministrstva poslali ponudbo za delo na š.servis, katero je vsebovalo pogoj oz.željo, da naj bi bila oseba po horoskopu bik In na servisu so jim celo takoj poslali'pravo'osebo, se pravi v skladu z razpisom in na ministrstvu za okolje so baje zelo zadovoljni .No, neki naročnik, je hotel na šs oddati oglas, da išče dekleta, ki bi brale dnevnik gole . Pa so ga odbili. In Bobovnik, ki je vodil današnji dnevnik, se je pridušal, da ne bi kdo mislil na njih... Ma mi je super tale Bobovnik . Tak klasičen naš brko.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> bohdej.... tole pa eden boljshih tednou mojga lajfa zlomk.....ves ....tralala Uau, Zlomček, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 ja 0, dans je pa se mene mal na biciklu zebl u stopala sicer pa ludnica svez zrak jeah! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 A zato sm te vidu ucer al preducerisnm ks masiru skor pr bavarcu pa neki si zrasu al kaj ------<{POST_SNAPBACK}> bohdej.... tole pa eden boljshih tednou mojga lajfa zlomk.....ves ....tralala free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 V torek dala pikico (beri: vzeli so mi kri), danes sem klicala v ZD za izvide, je rekla sestra, da je vse v najlepšem redu. Ko bi vsaj blo res. Ker meni se še kar vrti, cel dan vsake tolko.... Zdej sem si pa po dolgem času privoščla eno pivičko, zdej če se mi bo začelo vrtet bom vsaj vedla zakaj.... Drgač sem pa bla pridna, sem se učila (sicer malo premalo... ) potem pa sem si dva predala in eno omaro izpraznila, počistila, zmetala v smeti, zdej lahko ponovno diham. Sicer me še čaka dosti takih čiščenj, ampak enkrat, ko me bo prijelo....ker to si moraš vzet čas.... :xx!: je pa fajn ko je enkrat opravljeno. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Na račun golobov obležala za dva dni v postelji. Kar dve odeji premalo, vročina, glavobol..bolelo vse...kakšna sreča, da so bili golobi pregledani potem - da se je sum na ptičjo gripo ovrgel, ker bi ziher pomislila nanjo.. Sicer pa se mi z 1.2. obeta nova služba - oz. drug delodajalec. Delo isto..bomo videli Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 jutro vsemmmm....jh, bo treba pošiljat ....za velikanove, nataly, pa še vse, ki rabite....ostalim pa lepe želje za en super dan, kljub bednim aspektom ....zlomk ...micku pa ...sicer pa za naše razmere precej mrzlo, pa piha, pa cel kažin....naprej pa ne bi več...druge teme... ...mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 dobro jutro in pobož vsem ki ga rabite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še enkrat in stokrat vsem, ki ste držali pesti za mojega Velikana Žal pa je še vedno v postelji, bez moči, zdravnik je ugotovil, da je dehidriran ... popoldan šalca (4dl) kakavaTo je dobro slišati: obrat!Aj, mislim, da je kakšen držal pesti, tudi če tega ni napisal. Priporočljivo pri takem potenju je 3 litre tekočine, dohtarji govorijo najmanj o 2 litrih ker štejejo še tekočino iz hrane. A če ne ješ, nimaš kaj šteti, je treba več piti. Raje ne sladkane (kaki kupljeni sokci niso dobri), najbolje nesladkani in ne močni zeliščni čaji... mleko pri prehladnih in gripoznih obolenjih pa nikakor ne. Mleko namreč telo še bolj zasluzi, če kašljaš je kašelj močnejši, če smrkaš je nos še bolj poln - skratka: ob takih obolenjih se izogibaj mlečnih napitkov. Pa na kakšno zrno soli naj se ne pozabi. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer pa se mi z 1.2. obeta nova služba - oz. drug delodajalec. Delo isto..bomo videli To! Sicer pa vsem, ki zaradi česarkoli trpite, vse dobro! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 super, nataly zlomki ruby, hecno, jaz sem tvojega moskega ocenila za bika. tako...na prvi pogled super, da je boljse, da vama je steklo tole zdravljenje Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts