coccinelle 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>*tole pa, kokr da bi ena stara zatežena prfoksa nekaj težila kle po forumu :OO!: Hehe, še ena **stara** LNF tečka ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ruby, star nasvet je kurja župca...to je edino, česar se zdaj spomnim... danes pa ni moj dan... ..smo zdajle bili mal glasni doma... ..odpravljamo se na mini počitnice...in danes ugotovimo, da ima vsak svojo predstavo o tem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Tkole...ker me že tako dolgo ni bilo tukaj... V službi je bilo polno sprememb. zaenkrat zgleda da na bolje . Lansko leto sem trikrat sanjala, da sem bila na poti v London, pa nisem nikoli prišla niti do letala. Letos pa sem enkrat do Londona že prišla in to ne v sanjah . Pa še naj bi šla. Upam samo, da ne bo kakšnih terorističnih napadov . Če odkrijem kaj zanimivega na LNF si ponavadi kar sprintam in potem berem na vlaku...na poti iz službe... Pa tud otroc hodijo tako pozno spat, da tud zvečer nimam nič miru . Zdejle pa čakam na ta poceni tok, da dam cunje prat .Pa en velik vsem na LNF! Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekam nenavadno govorijo in pišejo... dvojino zelo redki še pravilno uporabljajo - v pogovoru tako ali tako ne, ampak zdaj tudi pišejo takole: 'midve greve', 'nisme šle' ... res, no, zadnje čase sem že čisto prevečkrat opazila v pisanju mladih ljudi (pa so visoko izobraženi, recimo), tole pa, kokr da bi ena stara zatežena prfoksa nekaj težila kle po forumu :OO!: Evo, se ena mlada zatezena, k se strinja Saj jaz tud dostkrat tlele napisem mnozinsko obliko, ampak se zavedam tega.. Nekateri pa dejansko res ne vedo vec, da dvojina sploh obstaja.. in kako jo uporabljat.. Men to mal zalostno, no.. Ko smo lahko zarad tega neki 'spesl'... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Saj ni res, pa je.....takšna negativna reklama in takšen odziv.... Globoko obžalujem moj domišljijski spis......ki je izzval takšno količino gneva... Ampak tam nekje daleč od zadaj je Marsa zapisala, da je dnevnik namenjen zapisu naših občutkov in da ni samo golo zapisovanje dejstev, formalnih in neformalnih pozdravov in podatkov o stanju snežne odeje in potresnih sunkov.... Popolnoma nič ne spremeni, če zbrišem moj groteskni umotvor, ker ste ga tolikokrat že citirali. Namignem naj samo, da mi ga je v navalu intuitivnih vibracij narekoval moj duhovni vodnik Želim vam mirno noč in naj vam moja slabotna slovnica ne pokvari še preostanka noči. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Lia, meni se pa zdel tvoj "umotvor" eden boljših posov..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Enja, men tudi, pa sem rekla ,zakaj se ne bi še vi nasmejali ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 No, to je pa nasproti mojim slovničnim težavam res težek problem.... Namesto ene fizioterapevtke bi bilo mogoče boljš, da si najdeš dobro akupunkturistko, da te mal prešpika, pa da ti kanale nardi malo bolj pretočne En pobož, pa en popih , da se ti tisti grrrrrrrr malo pohladi... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 xrosex jutro xrosex včerej sem si gležen zvila k sem šla iz službe :xx!: in je blo vse kokr tok kul do dons zjutri k sem se zbudila s trojnim gležnem. grem vn in še enkrat narobe stopim... aaaauuuuuuu komi sm pršepala do službe. dons ne mrdam... samo delo na računalniku... nč ne bom hodila sem pa tja... kr nej se pod nosom obrišejo... drugače pa sem prepričana da bo dons en krasen dančič. sam sprašujem se kaj me še vse čaka. ja dolgčas ziher ne bo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Dobro jutro, za menoj neprespana noč. A bi prosim nekdo tele moje planete in tranzite malce premetal, ne zmorem...Popoldan me čaka spet delo, dva dni sem bila frej, je šel smučat... neki ne štima z mojim srčkom, razbija ko zmešan... celo noč se sprašujem, ali govori v meni intuicija, ali vidim dejasnko sliko nečesa, ali je to samo strah... a sem vam povedala, da je moja dečva začela gole dajat že v konkurenci starejših deklic? Se je z vsemi tremi ekipami uvrstila v četrtfinale... moj svetli žarek...Aiwa, glino si kupi, glino...pobož Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 lia, saj ni bilo tko mišljeno... tvoje pisarije so vedno zelo žmohtne in jih z užitkom prebiram... in tudi takoj sem šteknila, da si vse uporabila prav z namenom (da si mal stopnjevala dramatičnost tvojih pravljičnih dni )... mi je 'samo prav prišlo', da sem napisala, kar opažam zadnje čase drugje... aiwa, selene funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 ooo hvala obema. glino pravš? kje jo pa dobim? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Jutrčk vsem. Pri nas skorajda peklensko mraz, tla se bleščijo, snega je glih dovolj, da lahko s tamalim gremo na sanke... Včeraj je moja zobozdravnica modro ugotovila, da ziher morajo bit planeti čudno postavljeni, ker je bilo toooooliko nenaročenih pacientov pred njenimi vrati. Pa bo res nekaj na tem, ker se vsi (jaz pa ne, ooo ne) čudno obnašajo. Astra, Ruby - se pridružujem ekipi jamrajočih. Tale čas je eden izmed najbolj - bilanca pa tole :xx!: Blagor tistim, ki samo hodijo v službo, ne da bi se jim bilo treba ukvarjat še z davčno, pa ajpesom, pa....Vedno več papirjev zahtevajo, pa stokrat je treba eno in isto povedat. Aiwček - sem pozabila, pa se spomnila, pa spet pozabila...ti pa tudi. Drugič zvrcni... Kar se tiče tvojega gležnja - zelo dobro (malo manj aromatično) domače zdravilo za zvine, boleče sklepe, otekline, vnetja.... je čisto navadno zelje. Liste narežeš in pomečkaš, tako da se začne izločat sok, potem pa ga daš na gazo pa fajn oviješ okrog gležnja...pa spat. Oteklina in bolečina izginejo. Preizkušeno staro zdravilo Lia ... prebrala post in se narežala. Pri nas tudi nekako takole Nč, mejte se. Grem še malo naokoli, potem pa končat te bilance, pa DDv moram plačat, bemu, me bodo za ušesa, ker zamujam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwček - sem pozabila, pa se spomnila, pa spet pozabila...ti pa tudi. Drugič zvrcni... Kar se tiče tvojega gležnja - zelo dobro (malo manj aromatično) domače zdravilo za zvine, boleče sklepe, otekline, vnetja.... je čisto navadno zelje. Liste narežeš in pomečkaš, tako da se začne izločat sok, potem pa ga daš na gazo pa fajn oviješ okrog gležnja...pa spat. Oteklina in bolečina izginejo. Preizkušeno staro zdravilo tnx dolči! bom pogledala če ga je kej doma... drugač je pa itaq pocen. pa čez noč... no to ne bo problema... sam mački nav lih kej preveč dišal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Lia tudi meni opis tvojih pravljičnih dni zelo všeč. Tudi Mushinih - sploh tisto, ko poklekne pred posteljo........in potem zaviha spalno srajco Sicer je menda blazno erotično(to ni glih ziher), najprej pohotnica v postelji, potem pa velika pokornica pred posteljo...(nekje prebrala pač )Mislim...kakšne asociacije no... Heh - nek sestanek imeli v soboto. ful obljub padalo(bomo videli - so rekli) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 lia, eni naju pa radi berejo.. tudi če sva cerkveni miši.. nataly Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 ..................... .....mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Spet kavica z prijateljem, ki ga dolgo nisem videla in spet ugotovim da nisem za ta svet! Torej splošno predebatirava življenje in kaj se dogaja z nami in potegneva črto in ugotoviva da je 99% ljudi ki jih poznava, končalo fax, dobilo stalnega partnerja, se redno zaposlilo, žur je nekje na poti teh stvari odpadel in sedaj je pri njih na vrsti selitev s partnerjem ali otroci In kakšne imajo cije za naprej ali želje.... No na to vprašanje dobim skomig z rameni. Torej to je življenje po 25. letu?! Višek življenja je nakupovanje masažnih glav za tuš kabino in nakup solnice, ki se ujema s posodico za moko! WTF!! Sex je itak postala neka tema ki se je izogibamo, ker smo nekateri očitno ostali prevulgarni ( sem mislila that everybody does it!?!) , potovanja so postala del pogovorov v sodih številih, ker samski nimajo zraven kaj početi, vsakič ko povabiš nekoga na drink prideta dva ( invite one , get one for free?) , ... Ne me narobe razumeti nimam nič proti parom ampak ali je to vse kar lahko pričakujem v prihodnosti... Vedno sem mislia, da bo življenje polno, pa če ne z drugim z ljudmi ki naj bi me vzpodbujali k novim uspehom in me nasmejali do solz, z ljudmi ki so ambiciozni in polni idej in življenja, da ne bom baterija vedno le jaz ampak da bom kdaj energijo dobila tudi jaz, in da ne bom nikoli slišala besed kot so ko bom imela fanta bom imela bolj polno življenje WTF!?!?!? ARE YOU KIDDING ME? In po mojem dramatičnem monologu, polnim kriljenja z rokami dobim: Ti ne razumeš! U bistvu pa res ne! :xx!: Ker nočem! :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Zadnjič berem tam nekje nekaj o Kliničnem centru. Češ, da imajo veliko dela in so stalno pod stresom. Se strinjam in simpatiziram. Pa, da so ful zgarani in koliko, da jih premalo. Potem pa še, da je vsak dan ena četrtina osebja na bolniški... Si pa privoščijo...ali pa morda zdravstveni kader izkazuje precej višjo stopnjo hipohondrije od povprečja? MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 dan vsemmmm......pri nas pa ni snega ...sam še služba pa domov...nič drugega se ne rola...pretežno nič zunanjih dogajanj, pa zato več notranjih...jah, nekje pa morjo bit zgleda ... mejte se max... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 pridna jaz.. ..danes je moj dan, ko vstajam ob 5h...no,pa sem še mal kidala sneg...edina, ki pri hiši nima garaže... :xx!: sam je bilo lepo, mi je bilo prav všeč...sam ne vsak dan, prosim... moj je včeraj prišel domov z naj izgovorom... bil je v Grazu...pol pa tam zavil še do enga frenda in sta šla na večerjo v eno restavracijo, za katero sem JAZ prosila, da me enkrat peljeta...ker sem o njej precej slišala...in je seveda prikolovratil domov enkrat proti drugi uri zjutraj...pa mi prinese čudovit šopek orhidej... ..pravi, mal sem pozen, sem čakal na avion, ki pripelje sveže orhideje iz Bankoka.... mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 lepe pozdrave iz gorenjskega konca, kjer nas že od jutra sonce greje o snegu ne duha ne sluha kar je čist ok, samo umetnega delajo že celo zimo naj ostane tko do pomladi...čao vsem http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 mick, mucamaca Se globoko strinjam in simpatiziram z vama! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Kok s ti pridna! Jz pa še zmer turist! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 Hoj, tud od mene pofock. Nekak nisme v dnevnik hodila ene par dni, ker nisem imela nic za govort pa skoz kaj za opravit itd. ... potem se je pac nabiralo in nabiralo postov, ki bi jih najbrz hotla komentirat... potem pa se nisem niti lotevala sploh tega, ker sem imela s sabo dost opravt.Najbrz za nazaj se mal prechekiram, ne zdajle, dobim en obisk, moram sibat. Lep cetrtek zelim vsem! Tale uran z neptunom in plutonom je pa cist odbita scena, a ne? No, tkole mam jaz v lajfu... tele tkole dejavne - si rpedstavljate, kok se mi mescha skoz? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts