Amis 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 če si predstavljamo ....o ja...lahko si...takole gre to... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 js sem zdaj po dolgih letih, oziroma prvič odkar pomnim spet govoril z dedijem, tistim pravim biološkim... uh kok mi je fino, slišiš nekoga po telefonu pa ma točno tak glas, kot ti, očitno je to dedno k že s fotrom mava podobn glas, pa mal klepetanja pa obema se glas mal trese pa to .... i haven't felt like this in ages... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>prokleti sneg ej, Mick, zakaj pa prejšnja vlada tega ni porihtala, je mela 12 let časa...pozabil? Ne vem :xx!: . Samo to ni noben izgovor za to, da ne bi porihtala sedanja, ne Bil na masaži, sem celi zavozlan zgleda ......sam glede na to kaka simpa maserka me obdeluje pa si bom moral zavozlat še mickenega.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ja nč jz sem se pršla sam mal pohvalt da zdej pa res že kr neki časa ne kadim.... vse krize so mem... in zdele sem se presenčeno spominla da ne kadim. ful fajn... lupčke in objemčke vsem!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ...še malo pa boš našparala za BMW.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ne bi blo slabo.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Lia, kolk maš fajn ikonco Aiwa Da se še jaz mal fočknem Moje študijske obveznosti niti ne grejo tolk po planu, sem kar mal jezna nase, tule se bom mogla še fajn pomenit sama s sabo, zgleda... Eh, no ja. Vse ob svojem času. In to še kako drži. Za vse. Sem bila v mestu zdaj zvečer. Najprej je padal ful moker sneg, zdaj pa :2src: tako lepo naletavajo snežinke, da me je kar prijelo, da bi šla še ven... se sprehajat... bomo vidli, mogoče bo pa res kdo tule iz štuka tolk prtegnjen, da gre z mano na mal sprehajanja Drugač imam pa delovni večer zacahnan. Lep pozdravček vsem Sončna p.s. aja, sem ugotovila, da je Naky odprla eno temo, ki bo tut meni pršla prav, ker se zadnje čase tolk mal javljam SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 moj dan... šef in šefica v dopldanski službi - razpoloženje tko tko, šef popoldanska služba, razpoloženje uf down, pridem domov, moj razpoloženje za crknit... sem kr mal k prijateljici ušla... moje razpoloženje, mah, bo že... Sončna veliko mislim nate mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...še malo pa boš našparala za BMW.... :||||| pol pa najboljs, da zacnes spet kadit... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 sploh nvem, al sem živ al mrtu, al sanjam al kaj, al bi se joku al bi se smejal.... kr neki... karkol zaigram na kitaro je čist mim lestvice, in več kot očitno tud kar pišem je brez repa in glave... današnji dan je ... hm neki posebnega luna seveda mirno čez škorpijona vse dokler ni pršla do marsa... no zdej je tle na mojmu marsu če bi bil na nogah... bi še kaj blo tko pa sam sedim pa pišem ... lahkonoč folk Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Dopoldne sem prespala, potem šla v knižnico, se učila, malo pospravljala...Včeri je bilo hujš, ker me je prijela predspomladanska pospravljalska mrzlica... Sm vse premetala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Bravo!! Jst tut zdej ze kaksne 1/2 leta al pa ze vec NE! zanimivo, k mi vedno manj pase tudi, pa vedno lazje diham.. iz deneva v dan lazje. ah...---------ja nč jz sem se pršla sam mal pohvalt da zdej pa res že kr neki časa ne kadim.... vse krize so mem... in zdele sem se presenčeno spominla da ne kadim. ful fajn... lupčke in objemčke vsem!!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Sm sou mim Lajnarja (trgovine z rabljeno glasbeno opremo) dans in sem zavil not.Pa gledam vse tiste originalne fendrce, pa ibanezke, pa ipd... pa se spomn nate.cloveka kr zamika spilat, k ma enkrat tako lepo rec ob sebi kaj sele zensko ne! --------sploh nvem, al sem živ al mrtu, al sanjam al kaj, al bi se joku al bi se smejal.... kr neki... karkol zaigram na kitaro je čist mim lestvice, in več kot očitno tud kar pišem je brez repa in glave... današnji dan je ... hm neki posebnega luna seveda mirno čez škorpijona vse dokler ni pršla do marsa... no zdej je tle na mojmu marsu če bi bil na nogah... bi še kaj blo tko pa sam sedim pa pišem ... lahkonoč folk free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 še en pravljični dan zjutrej nisme vstali inu ni nas čakala kavica... Odvlekli smo se od postelje in priborili smo si kavica..... Proučevali smo vremensko napoved in čakali sneg...Zvečer so se nam mile prošnje k Bogu, naj nam nakloni par mm snega uresničile... Do 21h je hvala Bogu padlo 2 cm snega. Sklicali smo vse hišne prebivalce in smo gledali v obcestno svetilko kako nas je Vsemogočni letošnjo zimo milo obdaril. Najmlajši med nami so zagrabili lopate in drsali 2 cm snežno odejo, ker ga na hišnem pragu nismo nadrsali dovolj, smo si sneg sposodili še od sosedov. Ko je najmlajše hišno živo bitje padlo v postelja, je tiho dahnilo: "Kako imamo pa mi dobre sosede, ko so nam sneg posodili, da smo si lahko naredili sneženega moža." ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 ah življenje v študentu ima tudi svoje radosti, kot je bilo tole nočno kepanje zdejle ene dvajset (še iz sosednjih blokov) nas je zdej laufalo po travniku in se zabavalo jej kolk pa znam brcat, če mi kaj ni všeč zdej me pa noga boli Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 dan vsemmmm........mi pa še kar nimamo snega ...pa petek je...pa čeprav je zvečer še nekaj službe ...pa sodelavec dobil vnučka ...kaj bo še prinesel dan, se bo videlo sproti.... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 uh danes pa full ok dan! Možek je zjutri avta spucu, pol sem se odvlekla počas proti službi, pa superca se je blo peljat.. pa še mal urc in pol 4 dni free... hehehheheheh.. to bo fajn, bom mogoč kej videokaset spraznila..lia hehehehehe... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Jaz pa pakiram gremo na mini počitnice v Budimpešto. Po dolgem času cela familija skupaj .Mislim, da bo to posebna preizkušnja, gremo namreč z avtodomom. Mormo mal sprobat, kako to gre.. Sem že pripravila seznam kampov, ki so odprti tudi pozimi, eden je celo skoraj v centru Budimpešte...no, kolk je res v centru, bom povedala potem... Ena razstava je, sem zagnjavila, da jo MORAM videt, pa smo se odločili...400 let francoskega slikarstva...darilo Francije ob vstopu v EU...bemu, kdaj bo pri nas kaj takšnega... mal mi je hecno, ne znajdem se še čisto,me res zanimo,kako bo... Ati pa že zganja paniko, ker ima naša tamala frenda v Budimpešti in gre z njim v soboto zvečer ven...da vidi mal night life v Budimpešti...jaz jo seveda podpiram, naj gre.. Želim nam lepe počitnice.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 mi vam tudi.... ...uživajte... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2005 Astra! Imejte se najleps! (vse si ze predpripravila, a ne? )... Kok je lepoo!Koncno sneg tud tle! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2005 *p.s. ce kidajo drugi, a ne Bobi? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Kidanje ja... pa tisti mljack, ki se potem dela....ne maram zime Bemu, da si bomo kupili uno reč, ki sama kida ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts