Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Ma ne morm verjet, dopoldne sem se ze spravla k studiju x:o)x

Zdaj grem pa mal domov pogledat, na kosilo pa to.. Ej kok mi je vsec to postalo, tile nedeljski obiski doma :)

Ko smo ze pri alkoholu... sanjam o kozarcku portovca ze ful dolgo.. saj mislim, da imam se eno steklenico doma, se od izleta na Portugalsko.. bi lahko odprla.. (heh, pri nekaterih stvareh sem ful smesna, sparam in sparam, dokler se ne bo pokvarilo al kaj x:o)x )

Bom pobrskala zdajle po kleti doma..

Bobnar, tale tvoja zirafa.. x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, strinjam. Les je les! :palec:

Sam za doma v bloku vadit pa ni druge kot PAD-e.

Tisti padi, ki sem jih gledal za pol miljona so obcutljivi na moc udraca, torej ce udaris malo, se bo malo slisalo. drgac ne bi bli pol miljona ne.

Gor mas slusalke pa slisis kot da igras prave. meni so cool, vsaj za tako varianto 'za doma'. Sam se vedno, itak, pravi so pravi x:px

Kksne Greche bi takoj ubodu, sam bi mogu met tut plac za vadit :o|o:

Sm mel vcasih Mapex dvojni bas x:px , sam zdej ze leta nism spilu :V:

mah, skorpije... :eek: :vio: :vragec: :xx!: :o|o: :8): x:Ix x:px x:Xx

vsega pomal no... x;)x

----------

nope. plastika ne velja, les mora bit, hochem da JAZ proizvajam zvok, ne mašina x;)x

ker plastika ne ve kdaj držim palice obrnjene, pa kdaj igram ghost note in kdaj udarim činelco fejst in kdaj malo in kdaj ob robu in kdaj na sredi in kdaj na zvoncu x;)x ...

morsh znat izbrat, pa da les marsikaj od sebe, pa pravilne chinelce, pa si zmagau, no pa igrat je tut treba znat u nulo, a vesh x:o)x  x:px

kak je fajn ko sn profi x8Dx

btw, PADe se da pocen rabljene dobit na ebayu

glede škorpij, ne vem, res ne vem, kaj sem jim naredil v prejšnjem življenju :sori:

Wou. si se lotu prestudirat! :palec:

thanks. .. ma, me drzi da bi tko 1 jam sesn udaru zdele ... x:px

---------

heh, škorpije :o|o:

samo delo z njimi x:o)x

@free: samo najboljši modeli činelc so res popolnoma ročno delo oz. ročno kovane (hand hammered)... začetki pa so zanimivo na KITAJSKEM! ... :o|o:

:eek: pravljični dan :eek:

Danes nisme vstali x;)x ampak smo skočili iz postelja........

..s soncem obsijano Pohorje in dežela Štajerska... ravnice Dravskega in Ptujskega polja.... tiha drevesa sredi ravnic z lepimi mladostnimi spomini ovita v meglice večera in s sončnim zahodom oranžnega sonca...na desetine kurentov in njihove ježevke ...

...in zvok zvoncev iz nekega drugega sveta....in radost v očeh nekega mladega dekleta :2src:

...sproščenost in razposajenost štajerske duše in čudežno doživljanje nekega pravljičnega sveta....

Bilo je lepo x:)x

Prelepo, da bi trajalo........

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

res prelepo... danes... Lia :palec:

sem skocila na gorenjsko k prijateljici (so vsi zboleli ali se poskodovali, nesla glino, sol in agrume) in prav 'zame' je bil tak bozanski soncni zahod (itak jih obozujem), da to ni res!!! Ciklamne barve, karmin, no... sploh ne rdec, oranzen in rumenkast... ampak cist 'moje' barve... hudo, kaj tacga pa se na hvaru nisem vidla... pa vse belo okol... kot da bi.... kot da bos glih umrl... xDDx

Sproti ko sem peljala (proti njemu), je tonil za hribe, lohk sem ga gledala - brez bolecih oci... jooj, je bil lep.

Pa kanja je letela vstric, ogromna, ful lepa... se je zlila z okoljem, sem pomislila, marsikdo je sploh opazi ne, najbrz.

Mal prehitro vozila po avtocesti... kaksen filing je to....

avto je moja meditacija... cist shizim... bi kar peljala in peljala... na nizozemsko, ce bi bilo treba.

Vcasih pa me je tako kar odneslo... mewle uletele, pa sem ruzak pobasala, pa palec, pa sibamo. xDDx

Zdaj pa sem bolj les ali celo... hm, beton? :o|o:

Ampak vedno me privlaci avtocesta, luci, promet, vse tole... bi kar sla nekam...

Tolk vrvi na svetu, migota, spona... jaz pa da sam cepim v eni tocki?

Po drugi strani pa, prosto po... hm... xscratchx.... hmmmm... bingo! sheckleyu, ti lohk aktivno cakas v eni tocki pac. xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in prav 'zame' je bil tak bozanski soncni zahod (itak jih obozujem), da to ni res!!! Ciklamne barve, karmin, no... sploh ne rdec, oranzen in rumenkast... ampak cist 'moje' barve... hudo, kaj tacga pa se na hvaru nisem vidla... pa vse belo okol... kot da bi.... kot da bos glih umrl... xDDx

Sproti ko sem peljala (proti njemu), je tonil za hribe, lohk sem ga gledala - brez bolecih oci... jooj, je bil lep.

Pa kanja je letela vstric, ogromna, ful lepa...

:inocent: mhm, jst sem tudi to pomislila...sam takrat sem bila na tisti ravnini...v polja je zahajalo ....velika, velikanska oranžna krogla...okoli pa meglice in belina snega....da kar verjet ne moreš...

če je smrt tako lepa naj kar pride x:)x x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

a moj bluz zgoraj? x:Ix x;)x

Diana, VSE, sam da ne pisem napovedi. xDDx x:px

Ki jo kao moram... ehh.. teden bomo zaceli... vznemirjeno... a ni tecno, ko moram to pisat, namesto da bi o soncnih zahodih raje? x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

če je smrt tako lepa naj kar pride x:)x  x:Ix

saj... glih zato.... xDDx

Moja mama je vedno rekla, da kok sem morbidna (recimo ko sem v mizhe hodila ali v temi, 'ce slucajno nekoc oslepim'). :OO!:

x:Dx

Sebi pa sem se zdela sam 'prakticna' in da na vse pomislim. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj... glih zato.... xDDx

Moja mama je vedno rekla, da kok sem morbidna (recimo ko sem v mizhe hodila ali v temi, 'ce slucajno nekoc oslepim'). :OO!:

x:Dx

Sebi pa sem se zdela sam 'prakticna' in da na vse pomislim. xDDx

Tole je pa 100%Pikina fora x;)x

Dve besedi o ptičkotih :2src:

Ko sem peljala danes zjutraj Velikanko v naš gozd, sem doživela pravi koncert.

Namreč, kosala sta se vda detlja :eek: :2src: xsrcx .

Kakšen močen zvok :eek: . <In kakšen lep ptiček je detelj :2src: , pa na krilih ima bel perček :2src: Trrrrrrrrrk je potrkal v deblo prvi in trrrok mu je odgovoril drugi. Ah tale naš gozd v samem mestu :2src: :2src: . Ampak vrane, koliko jih je. Obožujem te ogromne tolste ptičurine x:Dx , umetno so jih v Trstu naselili, da bi iztrebile golobe( pa so nagnale tudi galebe x:)x ). Nesla jim govedino iz juhe x:px in zraven uživala, kako veselo jejo koščke. Kot eni večji piščanci so. Črne iz sivimi ožigi. Pa kruh za druge ptičke. In drugi obiskovalci gozda tudi skozi hranijo ptičke. :palec: Tudi lojevo pogačo sem obesila na začetku zime.

Popoldan pa sem šla na jazz koncert v en privatni klub. Uh, sem uživala in hkrati trpela :sori: . Saksofonist je bil tak virtuoz, da sem na trenutke imela občutek, da mi poči srce od hudih občutkov. Bobnar pa je bil pravo presenečenje. Tak še ves 'dijaški' mulček. A taka klasa! x^x :2src: x^x

---------------------------------------------------------------------------------

Na Rai ravnokar vrtijo tisto skropucalo o fojbah :o|o: :xx!: . (ne gledam)Besna sem, da Slovenija ne odreagira bolj odločno na vedno večje potvarjanje zgodovine, kjer nas Slovence (zelo uspešno :O: ) IT desne stranke predstavljajo kot genociden narod :eek: :V: .

<{POST_SNAPBACK}>... Uh, sem uživala in hkrati trpela :sori: .
Ruby, zdaj pa ze nehaj! :2src: x:Dx x;)x xcivx xcivx xcivx

Ne mors vse cist isto, no! xrolleyesx x:Dx

Jaz tocno tkole, ko poslusam kako muzko, morda kak balkan.. neki toni tile... moli... da me kar... srcno cakro razganja... rajs ne poslusam, da bi zraven kako napoved pisala, ni govora (ceprav mi sicer znese vse taskno)... moram pet, shizit zraven, pa kar na jok mi gre, me dushi pa taksno.

joooj, ne maram sebe v pateticni vlogi, pa sem mal tud. :||

A ti tud shizis na pticke? :2src:

p.s. Pika... hecno... res je moja logika nekak podobna... se zdaj z odraslimi ocmi me fascinira tole...

Ko je rekla, ah saj jajc je dober za lase, se boljs, pa taksno. pa fotr je bil tam nekje, dalec, imaginaren cist... mah, hecno, res... :D

Sam peg nisem nikol imela, razen po ramah jih imam. :)

Picasso

podolckal!!!! x:Dx x:o)x

saj res, tole je... tamal en film gleda, jaz pa #pisem napoved#. x:o)x

Picasso

Na ptičke? Absolutno :2src: . Na vse živali. Narava mi toliko pomeni in ta naš gozd je moj balzam. Vsak dan opazujem dogajanje in se kar potolažim. :palec:

Verjetno sem nasledila to silno ljubezen do narave od nonota :2src: .

Imam tudi 'mojo' vrano. Kliče se Pero in ko jo kličem Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeero imam občitek, da vedno ista pride...... :8):

2. Glasba. Evo tega še ne veš; muzika je moja največja strast in hobi in močen del mojega življenja. x^x x^x x^x

Blazni občutki???? Si kdaj poslušala prave trubače v živo? Padeš v nezavest.

Ali pa ruske narodne pesmi. Lahko žile zraven zrežeš. :O: Vsekakor pa je balkanska, vsa romska glasba v dušo segajoča. Kdor tega ne občuti, ponavadi ne mara take glasbe. Ampak kakšna strast se razvije ob poslušanju! Ali preboliš ali se usmrtiš :eek:

Pomisli, ko sem bila majhna, se je včasih vsedel na rob postelje moj nono in mi igral na violino, za lahko noč :2src: :C: :C: :C: .

In jaz sem zraven jokala, takole vnaprej :eek: , ker sem vedela, da bo prej ali slej nehal :eek: :o|o:

joj ruby... poznam ta filing, saj to je tudi v paketu mojih teh filingov ob poslusanju..

vcasih smo do nezavesti nazaj dajali muzko. xDDx

Do daske... kaksemn djurdjev dan al kaj tacga, pa kot pravis, zile skoraj rezali zraven. xDDx

Mah...

Pih!

:palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ruby, zdaj pa ze nehaj!  :2src:  x:Dx  x;)x  xcivx  xcivx  xcivx

p.s. Pika... hecno... res je moja logika nekak podobna... se zdaj z odraslimi ocmi me fascinira tole...

Ko je rekla, ah saj jajc je dober za lase, se boljs, pa taksno. pa fotr je bil tam nekje, dalec, imaginaren cist... mah, hecno, res... :D

Sam peg nisem nikol imela, razen po ramah jih imam. :)

Če dobim kje kremo, ki pomaga, da nastane še več sončnih peg, ti jo takoj pošljem; sedem do osem škatel. x^x x:Dx

vcasih je blo... ne vem, kako bi bilo zdaj..

Tud na kaksnega colica znam cist shiznit, al na bijelo dugme..

no to so si pa drugi rezal zile, ker sem 'jaz' bila 'selma', ki je potovala (v bg in je bla shtala totalna pol xDDx)...

men je ful muzk dobrih... a sem pa bolj 'elektronska'... jaz shizim na trance...

Ker ne maram prevec vokalov... sam ene melodije, ki te odpeljejo, bas, bobni... hudo...

Drugac pa shizim na vse zivo lohk.....

Klasiko obozujem, sam rpemal poznam, pa ne znam nic izbrat... albinonijev adaggio, ceprav je zgonjen... vseen shizim, kocine pokonc pa to...

pa klavir imam rada, melodicen klavirski jazz... ne maram pa free jazza in pretirane improvizacije... hocem, da je ritem, usklajeno in vse. :)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...