Amis 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 daaannnn....imam napad čistilne delovne vneme...in ga je treba kar izkoristit ...grem nazaj... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2005 Dobro jutro oz. dober dan! Amis - jaz pa vceraj! Sem nekak 'pozabila', da je danes praznik....Pa mi pase.. Se vedno bluzim. HVALABOGU (!) za mojo trdnost, pa da je neptun tko aspektiran... vcasih razmisljam, kako malo bi bilo potreebno, en milimetrski premikec, pa bi bila lohk cist v drugem svetu... recimo blodenj, bluza, iluzij, strahov, kaj jaz vem cesa vse...Pa se dobr, da zivim zdaj... nekoc bi me kar popokal v kaksno ustanovo... ko bi kdo mislil, da se pa pac ne morem spomniti tramvaja iz LJ. Mogoce se bo kaj cudnega dogajal... mam ene take mirne misli, kristalne, a tko nekak... hm..... skor apokalipticne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 jaz pa mogoče še pristanem v kakšni ustanovi...mala ima hudo obliko gripe... štorija včeraj da dol padeš, dobro da sem poslušala sebe in sem jo odpeljala domov ter sva šli nazaj ob pol sedmih. Tisti ki so čakali že ob štirih, so ravno takrat odhajali domov. ma ja, ni šans. aja dobila pa je list za laboratorij (končno) ter škatlo lekadolov... danes je bolje, čaka jo juhica, kisovega vonja se je že privadila... aja, rdeče pese v našem kraju trenutno ni tudi jaz imam občutek, da se nekaj dogaja, mogoče samo v meni... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2005 Boga, jaz sem imela kot otrok tud vedno blazne temperature (asc sco je tamala, kot jaz).Saj verjetno je 'tahitra' varianta.Kis pa dejansko dela - sam bognedaj ga na glavo, celo dajat - obkladek.Na NOGE!!! Nisem poudarila vceraj, racunala, da se ve... Folk narobe dela, ko je kdo bolan, ces naj zdaj je, cimvec, po moznosti.Kako narobe! Sam pije se ful in juha pac.In - ce ti kaj cist posebnega totalno zadishi. To je dovoljeno... ce je kaj tacga, pa v majhnih dozicah.Organizem se mora spraznit, pozdravit, energy v to usmerit - ne pa v prebavljanje kake tezke hrane, ces, 'jejchkaj, ker si bolanckan'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 sej vem, na noge... sicer pa mala to itak sama obvlada, zavrača tisto, kar ji ne štima in potem ugotovimo, da se posluša - recimo na testiranju ji je pokazalo blago alergijo na meso. zavrača tudi hrano, samo juhico in veliko pije... sem hvaležna, da včasih posluša sebe in ne mene...ja, to o hrani, sem pa jaz že privzgojena, vedno se je ob povišani temp. pri nas kuhala juha... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Joj, Selene, gripa :OO!: :OO!: :OO!: Žal letos razsaja naokoli tudi takoimenovana kitajska gripa, ki je res huda in dolga. Značilnost te gripe je, da je prve dni podobna 'klasični ' gripi, nakar se stanje zelo poslabša s tem, da ima bolnik hudo vročino. Moj Velikan jo je ravnokar prebolel . 12 dni hude vročine, od tega zadnjih 6 dni non stop 39° :OO!: . Katastrofa. Shujšal je 6 kil in je po 10 dneh še vedno šibek in skozi utrujen . Zbijanje temperature in na litre tekočine. Ni druge, žal! Edina dobra stvar pa pri tej gripi je, da jo ponovno ne fašeš vsaj 5 let! En močen pobož za tvojo deklico in tudi zate, ki vse to premaguješ in zdržiš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Selene, boga ti in tamala, pr vas pa res kr naprej dogaja.. En pobož in za obe... Sicer pa, evo mene nazaj.Prišli dan prej, kot načrtovali, samo je bilo tako, da smo v enem trenutku rekli, tukaj nimamo več kaj iskati...pa smo šli.Peklenski mraz.. :xx!: ..še dobro, da smo bili sami,ker smo navajeni popotovanj v vsakem vremenu, malce bolj občutljivi tole neb prenesli... Mislim pa, da avtodom ni glih dbest varianta v takem mrazu.. ..saj v bistvu nam je bilo toplo, samo iti ven na WC...brrrrrrrr...pač ne greš... ..mal sem jih preganjala, da smo si ogledovali znamenitosti,potem pa ravno jaz jamrala, da me zebe... Zvečer si privoščili drink v klubu z živo muzko, ..kolk je fajn, da sta že velika, da lahko gremo skupaj na pir... Tamala šla v soboto ven po svoje...tolk smo počakali, da jo je freend prišel iskat na postajo podzemne, sva takoj imela dober filing, fant ok, lepo vzgojen.. vljudno dal roko in sam rekel, da bo poskrbel, da bo varno prišla domov... prišla domov ob 4h...pravi, da lajf nič posebnega, zabavajo se podobno, kot pri nas...je pa bilo kul videt... kamp, kjer smo bivakirali, ima svoje drsališče...me je zazeblo, ko sem sam skozi okno pogledala... :xx!: ..smo pa želeli obiskati slavna termalna kopališča, pa imajo ob vikendih odprto samo do 5h... ...povsod se še čutijo dolga leta življenja za železno zaveso.... Sicer pa vse res fajn, niti 1x se nismo skregali ..vsi nekak optimistično razpoloženi, mala že rekla, jaz imam še eno frendico v Barceloni,kdaj jo gremo obiskat.. ..midva pa seveda vsa blažena, ker naju je strah tistega dneva, ko je sploh ne bo več z nami... tolk sem bila vztrajna, da hočem videti razstavo, zaradi katere smo sploh šli v Budimšeto, da sem vstala ob 8h...brrrr...in sva šla z Janom naprej po karte...no, saj sva sam uro in pol čakala v vrsti.... :xx!: ..vmes sva pa hodila izmenično po kuhano vino, da ne zmrzneva... Bila pohvaljena, še vedno dbest vodič, res imam orientacijo...in sem dober sovoznik...našli vse od prve... ...vedno si nabavim karto mesta, potem pa kot da bi iz zraka gledala..in se vedno znajdem...in vem, kam moram... mejte se....jaz pospravljam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Hej Astra, dobrodošla nazaj! .... ali bi med enim strojem in drugim razpakiranim kufrom morda našla čas za recept za štajersko kislo juho? Pliz, v temi 'Čorbe, župe..'Tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej Astra, dobrodošla nazaj! .... ali bi med enim strojem in drugim razpakiranim kufrom morda našla čas za recept za štajersko kislo juho? Pliz, v temi 'Čorbe, župe..'Tnx Ruby, recept boš našla kr na prvi strani te teme...sem ga pravkar malce popravila, ker moraš paziti, da se ne naredijo grudice. V hiši je še vedno razsulo...malo pospravljam, vmes kuham...in se pripravljam na jutri...Slanikova pojedina...Imam težavo,kakšno simboliko naj izberem za lajt motiv..pepelnična sreda, ok..kurenti so odganjali zimo...samo pomlad še ni prišla...torej ne more biti nič pomladanskega... Slanikova pojedina pri Astri bo kulinarični dogodek, recepti so pripravljeni, danes sledi še predpriprava jedi...kar pač moram dati v marinado in to... Porcelan in kozarce še moram očistiti, da se svetijo.. samo miza mi ne da miru...ne najdem in ne najdem pravega motiva...pri meni je namreč tudi miza, če se že grem takšne zadeve...v stilu dogodka... Ima kdo idejo?... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 jutri je prazna luna, mogoče kaj v zvezi s tem, mah bleknem, ne vem ko sem brala post sem pomislila na sonce, svetlobo...hvala vsem za pobože Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>gume ja. upam, da enkrat nardimo LNF party, tudi z instrumenti ; bota s kristalko posodla bobne hihi js tud mal bobnal... sicer pa gor se pridružujem bobnarjevem.... "škorpije " Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby, recept boš našla kr na prvi strani te teme...sem ga pravkar malce popravila, ker moraš paziti, da se ne naredijo grudice. Uh, tnx Astra, mi je kar nerodno zaradi malomarnosti Recept sem že poslala naprej. Namreč, od prijateljice nono je zelo bolan in tudi daleč od svoje rodne Štajerske. Pa si je kisle juhe zaželel. Držim pesti, da mu bo povrnila vsaj moralo. Ob prvi priliki pa jo tudi sama sprobam! samo miza mi ne da miru...ne najdem in ne najdem pravega motiva...pri meni je namreč tudi miza, če se že grem takšne zadeve...v stilu dogodka... Ima kdo idejo?... Astra Slanikova pojedina? Pravzaprv niti ne vem kaj je to . Dimljen losos? In če prav razumem, ne veš, kako bi okrasila mizo? Daj, kaj več povej, običajno imam 100 idej, kar z rokava stresem,ko je treba kaj ozaljšati ali 'doterati' Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 OO, Ruby, fajn, da je recept prišel prav v takšnem primeru... Eh, Ruby, jaz vedno kompliciram pr takšnih stvareh... ...zdaj sem že vse pregledala, v bistvu je to Pepelnica, ko se spokorimo za grehe storjene v času pustovanja...in začetek 40-dnevnega posta... javim, kaj bo nastalo iz tega... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Pofočk Pobožajlote vsem, ki bolujejo. Malce odklopa mi je prav prišlo. Preživela lep teden brez nogoloma, vreme krasno od -15 do -10, sneg umeten a krasen za smučanje. Zvečer sem sem pogrevala v topli vodi in savni in tako dan za dnem.....eh saj se naveličaš tudi tega.Po uspešni vrnitvi domov, srečala frizerko, ki se je zgrozila nad mojimi **kodrčki** in je že sanirala zadevo v ponedeljek, sem morala na nujen remont, ki je trajal od 14h-20h . Laskom ni dobro dela, klor obloga cel teden. Vmes, ko sem sedela na stolu in tečnarila če je barva že prijela, se me je že prijemal nek zlomkast virus, ko sem prišla domov, sem si namerila še malce vročine. Eh, brezveze.Potem sem strateško napadla virus z vitaminskim bombardiranjem, activ H-jem itd....ampak nisem še ok, vročine sicer ni počutje je pa še bolj tako.Razen tega, da je svinjsko drago postala smučarija, na zahodu nič novega. Tale euro je res mal zeznil situacijo, tudi domačini jamrajo, da je vse dražje in da ni dobro in pa naj se pripravimo na udarec in padec standarda ob uvedbi eura. Skratka poležavam doma na kavču in dobivam že mevlje v tazadnji. Dragi se zabava s svojo novo igračko. Cel dan se že ukvarja z nastavitvami na telefonu, đizs moški, so res otroci. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 čisto nič pogrešali Cosme, čisto nič veseli, da se spet cajta... super, da si razgibala mišice in okostje.... Mene boli čeljust, praznovala slovenski kulturni praznik in se narežala Janezu Hočevarju Rifletu živela špas kultura ...naj vam bo mirna noč ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Lia, to je zato, ker ste skočila s pojstla in nič pili kava. Cosma, fajn, da si nazaj...čisto nič fejst pogrešali...samo malo Selene - boš pozdravila ti svojo punco, nič bat. In Astra - mislim...v takšnem cajtu pa z avtodomom po svetu ni čudno, da si prišibala takoj nazaj Tudi mojo starejšo nekaj žgečka po grlu Bomo videli, kaj se bo razvilo..Mlajša se našemila in s sošolko šibali po Halozah..k nam pa tudi maškare hodile..všeč mi je bilo, kako dobro organizirani so bili nekateri(prave skeče imeli - z lokalpatriotskimi tematikami -eni so pripravljali teren za asfalt, drugi delali bljižnico vinske ceste..KUL: Brez slabe vesti, si jim stisnil tisočaka Ugotovili danes, da smo letos podrli vse rekorde v požrtiji krofov.120...plus flancati.Kilogrami? Kdo jih sploh gleda Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Aha a tako lia ....že prou.....jest tut tebe ne, čist nč. Hotela sem samo še dodati, da me je skoraj odnesel sunek vetra. V tistem momentu sem se počutila kot Dorothy iz Oza. Srhljiv občutek, res. Tisti, dan je bilo prav vetrovno, ampak sem se vseeno odpravila na smučišče. Ko sem bila na vrhu in pripravljena, da začnem, plužiti proti dolini. Se je nenadoma dvignil sneg, začelo šumeti in pa močan sunek vetra iz ne vem kje, me vrže v enega mladca pred menoj, nisva se mogla ustaviti, ne jaz ne on, prav tako ne, tudi ostali smučarji okoli naju. Potem me je samo vrglo po tleh in v tem momentu, sem samo gledala, koliko mi še manjka do roba smučišča, ki se je strmo spuščalo navzdol. Vse skupaj je trajalo kakih 20 sekund. Ampak občutek pa sploh ne gud. Mislim, da sem postavila hitrostni rekord v smučanju v dolino. S tako hitrostjo sem odbrzela. Nogice, mišice in kostke sem si čisto razmigala, zdaj pravim, da imam noge kot Križaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 O lej jo, frajlo triangelsko, ki jo nismo a ma nč pogrešali ... sam da so kodrčki spedenani (jaz bi tud rabla eno ornk akcijo, da tele repke viseče spravi v neko obliko ), ... pa da te ni odpihnilo tam, lubijejzus, še sreča :OO!: ... pa Astra je tud prišofirala svoj začasni domek nazaj, nazaj, v slovenski raj ... jaz sem bila dva dni morto di crepo ... sploh ne vem, kaj je to bilo, slabo za znort, vse bolelo, čist fuč... danes ponoči pa se je nekaj zasukalo, spala kot angelček 12 ur in se zbudila kot nova en pobožek vsem, ki ste bolni ... da bo hitro mimo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Ojla! No, da se malce pofockam tudi jaz po parih dnevih Se imam zadnje case tako lustno, da sem res vesela Od cetrtka naprej je bil nekak zur, proslavljanje se zadnjih dni "pocitnic" Sem imela pri sebi druzbo cel vikend. Zjutraj smo malce hodili ( skoraj do Vrsica pes ), se martinckali, zvecer pa plesat, pet, se zafrkavat, popit kak dober koktejlcek in to je to. Res lusno Spoznala, komu pripada moj ( po dolocenem casu zanikanja) in zato je zivljenje se toliko lepse Na pustno soboto sem pojedla 2 krofa, kar je seveda zasralo moje " pravilno prehranjevanje" ( da ne govorim o alkotu), ampak nacrtujem post na jutrisno prazno luno in potem dalje, tako kot sem zacela. Nic posebnega torej, lahkoten podaljsan vikend z luskanimi ugotovitvami in se lepsimi dogodki Aja, gledala sva Closer. Priporocam, ker je nekaj posebnega( samo to najboljs da napisem v temo o filmih). vsem, ki ste bolni ( dnevnika nisem brala, je prevec) Cau cau,M. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Bila ornk pridna. Naredila dve bralni znački, preštudirala desetine cajtngov in revij, ki se valjaljo po hiši, izstrigla ustrezno število Prešernovih portretov in rojstnih hiš, se naučila na pamet eno fletno bolj kratko Prešernovo pesmico... zavzdihnila in nadaljevala z....matematiko ..pa družbo uf!! Kaj naj z magisterijem, ko pa moram ponovno skozi osnovno šolo MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Muc mac, če boš pridna še naprej, boš lahko šla še v srednjo šolo.. Tako, kot jaz npr. imam to prednost, da se lahko ponovno učim kvadratne funkcije, saj, kaj sem pa takrat prešpricala... Cosma, kake finte uporabljaš, saj vsi vemo, da sam nisi vedela, kako naj tistemu mladcu v objem skočiš...zdaj pa nam ene prodajaš, da bi se nam še zasmilila.. matejčula Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Astra, sem ravno razmišljala, kakšno "srečo" imajo nekateri....skrbno berem, pa nisem zasledila, v katerem kraju piha tak veter Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 saj ne morem verjeti, kaj se je pravkar zgodilo... Sin je bil v mestu, doooolgo čakal avtobus, potem pa odšel do taksija, da pride z njim domov.premalo je imel denarja, zato je pozvonil in sem mu dala 5000, ker nisem imela drobiža.taksist mu je rekel, da tudi on nima drobiža, naj ga zunaj počaka, da gre zamenjat denar... mali je skoraj zmrznil, ko ga je čakal, pa le grem pogledat, kaj dogaja..in nič...taksist je splinil z denarjem in se ni več vrnil... :xx!: kolk bedno.. :xx!: čeprav jaz še vedno mislim, da je to nemogoče..in bo prisvetil okol, se opravičil in prinesel denar.. No, pa da vidimo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha a tako lia ....že prou.....jest tut tebe ne, čist nč. Hotela sem samo še dodati, da me je skoraj odnesel sunek vetra. V tistem momentu sem se počutila kot Dorothy iz Oza. Srhljiv občutek, res. Tisti, dan je bilo prav vetrovno, ampak sem se vseeno odpravila na smučišče. Ko sem bila na vrhu in pripravljena, da začnem, plužiti proti dolini. Se je nenadoma dvignil sneg, začelo šumeti in pa močan sunek vetra iz ne vem kje, me vrže v enega mladca pred menoj, nisva se mogla ustaviti, ne jaz ne on, prav tako ne, tudi ostali smučarji okoli naju. Upam, da je bil mladec utrjen, da je preživel tvoj zagrljaj Poznam to ja, sam nisem imela sreče, da bi me veter dvignil, sem si zmeraj ker enga fejst izbrala pa mu poletela v objem Včasih je bilo potem malo nerodno, ker sem v kotnih funkcijah in preračunavanju bolj švoh pa sem prletela kakemu atiju pa njegovemu mladiču v naravnost v štrik, kamor sta bila navezana.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia, to je zato, ker ste skočila s pojstla in nič pili kava. Mlajša se našemila in s sošolko šibali po Halozah..k nam pa tudi maškare hodile..všeč mi je bilo, kako dobro organizirani so bili nekateri(prave skeče imeli - z lokalpatriotskimi tematikami -eni so pripravljali teren za asfalt, drugi delali bljižnico vinske ceste..KUL: Brez slabe vesti, si jim stisnil tisočaka Ugotovili danes, da smo letos podrli vse rekorde v požrtiji krofov.120...plus flancati.Kilogrami? Kdo jih sploh gleda Bodi vesela, pr nas pa tak čuden folk, ene maškare ni blo na vrata....to bo nesreče pa slabe letine.... :xx!: Še dobro da sem bila na Ptuju, da so me koranti malo z ježevko popikali, da je malo hudobija pa nesreča vun z mene se zluftala Krofe pa bobe smo pa kr sami pojedli, se nam prav nč ne pozna Hm, noč je še dolga, me je prijelo, da bi se splačalo še malo našemit, pa še malo zaplesat Pa tud tu vse kar je uporabnega bolno in raskavaih grl Če se hitro obrnem, se v kak avrelio juri swinger club napravim, še kako nagrado odnesem ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts