Skoči na vsebino

Nesreče

borism

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Tema o prometnih nesrečah je sicer že odprta, ampak na splošno o nesrečah pa mislim, da še ne. Odprtju teme me je spodbudila današnja nesreča sodelavca v službi, kateremu je iz treh metrov višine padel padel direkt na glavo več kot 30kg težak reduktor(motor), ki je še nazobčan povrhu in je sodelavec obležal kot pokošenz odprto glavo. To je usoda, saj se je videlo, da so popustili vari na nosilcih in on ravno ta moment spodaj. Sedaj je na operacijski mizi, naj se dobro izteče! Ko se spomnim te slike, ma ne morem niti več pisat niti nič, lahko podam njegove rojstne podatke, žal brez ure, ampak se lahko vidijo smotani tranziti, mogoče kdaj komu pomaga v tej temi, da se izogne kakšni nevarnosti. Mojemu sodelavcu pa resnično želim vse dobro!!!!

Rojen: 11.2.1959,CE

Nesreča: 14.12.2004 ob 7h, Laško

Nekaj neugodnih tranzitov ta trenutek:

Merkur 90 Venera,

Mars 90 Sonce,

Uran 180 Pluton,

Neptun 180 Uran.

Lep pozdrav in pazite nase :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobra tema, tole pa - :sori: - moje sozalje... :palec:

Boris, ti 'dolgujem' (ali Lunci) vpogled v tranzite na svoje nesrece in poskodbe, kot se v splosnem spomnim, je bil v glavnem mars in pluton fact.

1x pogledam (sem skopirala svojo kartoteko in od tamalega, ocitno dokjler se je se dalo, nekje je omenil kroko al kdo, da je cela frka zdaj in da se 'ne da'... :||| halo? SVOJE kartoteke da ne mroes dobit... :\)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:V:

Da to je pa v astzrologiji najtežje: napovedati nesreče" Tako za posameznika ali skupino ali celo narod! Že navedeni aspekti povedo vse, kar trese me, kar vidim sliko. Že Mars v kvadratu s Soncem je ubijalski Zadnjič sem sedel z možakarjem v očesni ambulanti , pa pravi, da je padel z višine 7 m, pa je bil možakar pri 75 še kar ves poln optimizma:"Ja zdaj pa bom še na desno oko dal operirati zeleno mreno..."

Že ena opozicija Neptun- Venera nas lahko zavrtinči na čisto navadnih stopnicah, kaj šele 4 negativni aspekti naenkrat! Ne pozabimo, da imata tudi mali planet Neptun in Uran zelo močna elektromagnetna vrtinčasta polja, ki s svetlobno hitrostjo dosežeta naš planet Zemljo prav takrat, ko človek opravlja delo na višini, vozi sredi noči avto,prečka cesto, se vozi v čolnu in usodnih je ponavadi nekaj cm, hip, to se dogaja denimo tudi vrhunskim alpinistom, da zmanjka moči za zadnji oprimek, klin...

In če imamo še vse 3 krivulje tisti dan in tisto uro obrnjene dol...

joj, kadar je hudo, je res hudo.

Hvala Marsa, saj, če bi bilo pod drugim kot bi lahko bilo, da ga več ne bi bilo, upam, da bo vse O.K. za naprej.

Jaz bi poleg tvojih dveh predlogov za planete dodal še vsekakor Urana, poglej njegove dve opozicije v katere je vpleten, čeprav ni bilo nobene eksplozije, je pa danes, oziroma te dneve Sonce, Pluton in Mars na najbolj negativnih stopinjah, to je na 22!!!(Stojanovićeva teorija!), zato bodite v naslednih dneh še posebej pozorni in previdni, lep pozdrav!

Boris, tole s tvojim sodelavcem je res zoprno. Zal mi je. Vsi aspekti, ki jih nastevas, plus Venera konj Crna luna in Neptun na Ascendentu. In povrhu vsega ima Luno v Ovnu v kvadratu s Saturnom, ki je vl.njegove 12. hise in na nek nacin tudi Asc. Naredila sem si karto nesrece. Moja napoved zal ni najboljsa. Zanimivo, da karta kaze na operacijo. Ker nisem ravno ekspert..pa vseeno 4.h. kaze, kako se bo zadeva koncala....in to je Mars..Luna dela z njim separativni aspekt...v najboljsem primeru dolgo, dolgo zdravljenje.

:o|o: :sori:

Dum spiro, spero.

tu je zagotovo vpliv plutona na mlaj, poleg retro merkurja - nekateri niste videli, ko sem napisala v dnevniku; v tem cajtu je nas ex majster padel z 2.5 m na glavo in je bil kak teden ali vec v komi (zdaj pa je vse OK, cuti ude, pogovarja se cxelo ze po telefonu, torej upajmo, da bo tud s tvojim sodelavcem tako, boris). xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, nekdo je omenil Sonce, mislim da je bern nekje rekel, da tranziti s soncem kao 'ne veljajo' (takole po domace), pa sem se spomnila, da se ne mroem cist strinjat, da vsekakor Sonce na Soncu ali v opoziciji cesto prinese posskodbe, bolezni pa tudi viso0ko temperaturo, tudi ce gre za 'hladnejse' ali 'blazje' znake.

Picasso

A veste kaj je najbl grozn....pravi Borism-bodite se posebej previdni in pozorni te dni-tud ce bi njegov sodelavec za to opozorilo vedel, le kako bi lahko pomislil ali predvidel, da se mu bo zgodilo-TO in TAM.Nemogoce.Ce bi se tako pazil in ce bi bil se tako previden.....in tako...za nekatere nesrece nam je ocitno usojeno....in se jim ne moremo ogniti, pa ce vemo za vse tranzite v tistem trenutku.Grozn filing.

Lep vecer

Nikoli ne reci nikoli

Ja saj se mi je zdelo da to mislis... sem razmisljala, glede na to, da gre za delovno nesreco, bi lohk bilo v 6. hisi kaj...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> ...glede na to, da gre za delovno nesreco, bi lohk bilo v 6. hisi kaj...

Boris, za tvojega sodelavca xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

(sicer pa imam tale sonce-pluton tranzit v 6. hiši :o|o: , ... nekje sem že pisala, da Daša pa ima pluton in sonce na uranu v op. z luno v 12. h, na 23.st. strelca pa ima še marsa :sori: xrolleyesx ... in res tud jaz premišljujem, kako si lahko zdaj dovolj pozoren/previden/??, da ...)

Sodelavcu :detelca: xyiyax xsrcbumx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Super za tvojega sodelavca Boris, sigurno mu pomagajo tudi naše pozitivne misli in dobre želje. :palec:

Sicer sem pa nekje prebrala, da nam je vse že v naprej določeno in usojeno x^x , sigurno pa je, da je tvojega sodelavca nekaj čuvalo, sicer se vse ne bi končalo tako kot se je. :palec:

Tako je. xyesx

Drzimo pesti se naprej, Boris, tudi jaz se veckrat dnevno spomnim na tvojega sodelavca. xcrossfingx

Picasso

V tisti hiši kjer imate Urana, na tem področju vas lahko doleti recimo eksplozija, bombandiranje v slučaju vojne, se je že dostikrat pokazalo za pravilno v času zadnjih agresij na področju nekdanje države.

Za lažjo predstavo, recimo v 3.hiši, se to lahko zgodi v soseski, v 5.hiši na mestih za zabavo, v 6.hiši...v službi, itd., lp.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...