Skoči na vsebino

Nesreče

borism

Recommended Posts

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jaz pa povzrocam eksplozije in te elektricne stose (pa ceprav nimam urana v 4.), pa pozare (in, ja, mars pa pmam v 4., v konj, s soncem. xscratchx... in luno, merkurjem...) ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Rdech avto (Ferrari) tretja hi$a = Mars

Cisterna (z ? vodo) = Satrun

Direkcije tretja hi$a navpichni 90 stopinj vdes.

Smrtonosne direkcije Saturn Pluton.

Z Saturn Pluton previdno kar Pluton ni planet in ima deklinirano orbito (je plutino)

ok ne bo 180 pa bo magar okoli 175 stopinj, torej Pluton ne dela opozicije kakor si 180 stopinj zami$ljamo.

Vsekakor vdesi z Saturn Pluton, ne nujno O5eba, lahko v familiji.

Ne vem zakaj!

P.S.

WTC-ju je dovolj bila ozirisova Luna v Orion-u.

Iran pade z Mars v Ophiucus. Strupi z Mars v Cetus.

Merry Xmas

Vojne ne bo. Je vkinjena.

Ananta kako gledaš na konjunkcijo tranzitnega Sonca s tranzitnim Plutonom ?.

V tistem času(orbis in ekzaktnost) je bilo v kliničnem centru neverjetno povečano število infarktov in po Ljubljani ,tu stanujem tako da vem,so bile ceste polne reševalnih in gasilnih vozil.

Danes se je to umirilo in tudi v bolnici so se'stvari' normalizirale.Pač v mejah normalnega.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

<{POST_SNAPBACK}>Ananta kako gledaš na konjunkcijo tranzitnega Sonca s tranzitnim Plutonom ?.

xrolleyesx Verjetno je malo hujše, če tranzitni pluton, ki kar nekaj časa sedi na soncu povzroči težave v konjukciji z natalnim soncem. Torej strelčki, povejte, kako ste se počutili, če je pluton že mimo vašega sonca. No tisti iz zadnje dekade po moje že malo čutijo vpliv, orbis je verjetno kar 5 stopinj?

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Boris, tole s tvojim sodelavcem je res zoprno. Zal mi je. Vsi aspekti, ki jih nastevas, plus Venera konj Crna luna in Neptun na Ascendentu.  In povrhu vsega ima Luno v Ovnu v kvadratu s Saturnom, ki je vl.njegove 12. hise in na nek nacin tudi Asc. Naredila sem si karto nesrece. Moja napoved zal ni najboljsa. Zanimivo, da karta kaze na operacijo. Ker nisem ravno ekspert..pa vseeno 4.h. kaze, kako se bo zadeva koncala....in to je Mars..Luna dela z njim separativni aspekt...v najboljsem primeru dolgo, dolgo zdravljenje.

:o|o:  :sori:

Pa bo res dolgo zdravljenje, ker je skoz v gipsu zaradi počenega 5 in 6 vretenca, ampak bo vse O.K. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Ananta kako gledaš na konjunkcijo tranzitnega Sonca s tranzitnim Plutonom ?.

xrolleyesx Verjetno je malo hujše, če tranzitni pluton, ki kar nekaj časa sedi na soncu povzroči težave v konjukciji z natalnim soncem. Torej strelčki, povejte, kako ste se počutili, če je pluton že mimo vašega sonca. No tisti iz zadnje dekade po moje že malo čutijo vpliv, orbis je verjetno kar 5 stopinj?

Ojla Lunca,

ne vem koliko Strelčkov je tule gori....morda se bo kdo javil.

Sem pa spremljala in še spremljam Strelce, in Dvojčke, skozi obdobje ko se Pluton sprehaja okoli Sonca. ... presneto čutijo Plutona.

Res pa je,da nikoli ne veš kaj bo huje...konjunkcija ali opozicija na Sonce.Bi bilo dobro malce o tem pobarati Dvojčke .

Mislim pa,da tudi konjunkcija T.Pluton/t.Sonce...ni od muh :xx!: Pušča posledice.

Lep pozdrav

Heh - bodi srečna da ne veš :vragec:

Zdajle mi visi T. Pluton na Merkurju. Ni, čudno, da se mi tole s službo dogaja(recimo)..

Sicer pa enkrat že pisarila o tem..definitivno postavljaš življenje na novo. Porušiš do amena in začneš znova. Tako. V takšni ali drugačni obliki..malo spogledovanja s smrtjo(temu primerno)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly ojla,

tranzitni Pluton na Merkurju zna prizadeti.Poznam.Prinese transformacije,predvsem na premoženjskem oz.materialnem področju. Včasih človek,čisto nehote,precenjuje samega sebe in slaba izkušnja je tu.

Verjetno se nekoliko,kar se komunikacij tiče,umakne pred množico...nekak zapre vase oz v svojo družino,ožji krog prijateljev in tuhta :o|o:

Res pa je,da s takimi in drugačnimi'pretresi' dobimo prostor za prihod novih,boljših,energij. Sam proces pa je zopern in odveč x:Dx

Še sreča,da vemo,da tudi Pluton ne more stati na isti stopinji,vse življenje.

Lep pozdrav

Konjunkcija ja.

Heh..če je opozicaj ni čudno. Klepetavost dvojčka omejena x;)x x;)x

Sicer pa opažam, da je ravno Pluton tisti, ki te tako neusmiljeno rukne nekam...kjer pač v lastno ilizijo zatopljen varno sediš. Pol pa te rukne..ti popolnoma zamaje temelje in si tam, kjer sploh nočeš biti. Oziroma misliš, da ne. Ker na koncu se izcimi, da si pa ravno tole rabil.

Jaz sem ves čas težila...kako ne maram tega sranja v službi. In ga v bistvu res ne maram...ampak delo tole pa rada delam...moti me vse ostalo zraven...da me potiskajo na druga mesta...da ne dobim plačanih nadur..niti jih nimam možnosti izkoristiti..in potem izvem, da tega očitno ne bom več delala...hkrati mi konkurenca ponudi možnost(ne ve se še..možnost pa je), da bi delala pri njih...

Očitno pa je torej čas za spremembe x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Če naj bi nas kdo fental, mu moramo najprej iti na jetra. Dovolj na jetra. Sinastrija torej, astrološko gledano.

V natalu je pa to možno nakazano s kakim neprijetno postavljenim težavnim planetom. Kakšna Marsova grda kombinacija recimo, skoraj gotovo - kajti gre za spoznanje, da si oziroma da boš uničen - bi moral biti še Pluton kaj zraven, lahko tudi trdi in negativno postavljeni Uran (nasilje, krutost in podobno).

Možnosti je kar nekaj.

Ne vem pa, ali obstaja "čisti astrološki recept/položaj", ki bi pomenil "če imam jaz to, potem me bo nekdo fental". Ljudje imajo čuda slabih horoskopov, pa jih nihče ne fenta - odtrpijo to življenje pač na kak drugačen način.

:palec:

Bern, tole ravno Daši zdaj v kratkem začne delovat (natalno uran, pluton in mars niso tko 'na nož' postavljeni)... trenutno je pluton na uranu, prihaja pa na marsa (12.h)... na kar si me že opozoril pred časom... takale konjunkcija je hudo dooolga, zdi se mi, da se vmes pluton še malo obrne in potem jovo na novo... priznam, da mi kot mami tole povzroča nekaj stisk... kako sem ji pri tem lahko v podporo?... naj ji povem za ta tranzit?... hvala za vsakršen nasvet :palec:

no nevem ponavad pravjo da je 8 hisa znacilna pa 12. ce mas ksna taka cudna dogajanja... :o|o: , mau sm se ustrasla...(navidezno) ker mam glih v 8 hisi Mars v raku pa v 12 uran v skorpijonu. :vragec:

xrolleyesx Nč bat, saj sta v trigonu.

• 2 years later...

Malo več kot uro nazaj sem imela lažjo prometno nesrečo (z velikim pokom) in sem si zapomnila čas dogodka, da bi lahko doma pogledala v karto, če je mogoče to nesrečo videti iz nje.

Moji izsledki: Tranzitna Luna se je nahajala na isti stopinji, do minute natančno, kot moje natalno Sonce (9°39') v znamenju Ovna. Tranzitna Luna je bila v opoziciji s tranzitnim Soncem ter v opoziciji z natalnim Plutonom in natalnim MC-jem. Do nesreče je prišlo, ko je bil ascedent v konjukciji z mojim natalnim MC-jem (orbis 1°). Tranzitni Mars, vladar Ovna, je bil v opoziciji s tranzitnim Plutonom. Do nesreče je prišlo na poti iz službe (MC) domov (Sonce v 4. hiši).

Kaj me je rešilo? Tranzitni Mars v konjukciji z natalnim Jupitrom, tranzitna Luna v trigonu s tranzitnim Jupitrom, ki je trenutno v konjukciji z mojim ascedentom. No, mogoče se tudi zaradi tega nič ne pozna na avtomobilih.

Malo več kot uro nazaj sem imela lažjo prometno nesrečo (z velikim pokom) in sem si zapomnila čas dogodka, da bi lahko doma pogledala v karto, če je mogoče to nesrečo videti iz nje.

Moji izsledki: Tranzitna Luna se je nahajala na isti stopinji, do minute natančno, kot moje natalno Sonce (9°39') v znamenju Ovna. Tranzitna Luna je bila v opoziciji s tranzitnim Soncem ter v opoziciji z natalnim Plutonom in natalnim MC-jem. Do nesreče je prišlo, ko je bil ascedent v konjukciji z mojim natalnim MC-jem (orbis 1°). Tranzitni Mars, vladar Ovna, je bil v opoziciji s tranzitnim Plutonom. Do nesreče je prišlo na poti iz službe (MC) domov (Sonce v 4. hiši).

Kaj me je rešilo? Tranzitni Mars v konjukciji z natalnim Jupitrom, tranzitna Luna v trigonu s tranzitnim Jupitrom, ki je trenutno v konjukciji z mojim ascedentom. No, mogoče se tudi zaradi tega nič ne pozna na avtomobilih.

Je bilo kaj vezano na 3.hiišo? Imaš v karti kak pokazatelj za možne nesreče?

Je bilo kaj vezano na 3.hiišo? Imaš v karti kak pokazatelj za možne nesreče?

Ups, nisem vedela, da že obstaja ta tema. x:Ix

Ni bilo vezano nič na 3. hišo, vsaj notranji planeti ne. Imam pa trenutno tam tranzit Urana in pa Severni lunin vozel na vrhu 3. hiše. Tranzit Urana pa tvori kvadrat z vladarjem 3. hiše Neptunom, vendar sta že v seperativni vlogi. Iz tega lahko sklepam, da bom/sem bila v tem obdobju bolj dovzetna za nepričakovane nesreče, ampak mene je zanimalo čisto konkretno - časovno točna napoved nesreče, ne samo verjetnost le-te. Torej, predispozicija je bila, potrebovali smo samo še 'trigger'.

Imam pa trenutno tam tranzit Urana in pa Severni lunin vozel na vrhu 3. hiše. Tranzit Urana pa tvori kvadrat z vladarjem 3. hiše Neptunom, vendar sta že v seperativni vlogi.

No tranzit urana preko vrha 3 hiše je lahko tak pokazatelj. Če je uran v natalu dobro aspektiran, ponavadi ne prinese hujšega, če pa je uran slabo aspektiran z vladarjem 8 ali 12. hiše pa lahko pride do posega ali izoliranosti v kakšni ustanovi.

Jaz bi vseeno še gledala progresivno karto in solarno.

No tranzit urana preko vrha 3 hiše je lahko tak pokazatelj. Če je uran v natalu dobro aspektiran, ponavadi ne prinese hujšega, če pa je uran slabo aspektiran z vladarjem 8 ali 12. hiše pa lahko pride do posega ali izoliranosti v kakšni ustanovi.

Jaz bi vseeno še gledala progresivno karto in solarno.

Ohoho... Uran je natalno slabo aspektiran z vladarjem 8. hiše. V progresivni vrh 3. hiše na 10° Ovna - konjukcija s tranzitno Luno. Zgolj naključje? Mars je tudi v 3. hiši v opoziciji s Plutonom. :eek: Nekaj za skrbet, ker je Pluton vladar 12. hiše (v natalni karti), v progresivni pa 10. hiša. Osma hiša je Lev, Sonce dobro aspektiran. V solarcu je pa v 3. hiši Jupiter, vrh je pa v Strelcu. Upam, da me bo solarc vlekel ven. :inocent:

Bom kar nehala gledat. Bom našla še kaj, kar nočem vedeti. :xx!:

Ohoho... Uran je natalno slabo aspektiran z vladarjem 8. hiše. V progresivni vrh 3. hiše na 10° Ovna - konjukcija s tranzitno Luno. Zgolj naključje? Mars je tudi v 3. hiši v opoziciji s Plutonom. :eek: Nekaj za skrbet, ker je Pluton vladar 12. hiše (v natalni karti), v progresivni pa 10. hiša. Osma hiša je Lev, Sonce dobro aspektiran. V solarcu je pa v 3. hiši Jupiter, vrh je pa v Strelcu. Upam, da me bo solarc vlekel ven. :inocent:

Bom kar nehala gledat. Bom našla še kaj, kar nočem vedeti. :xx!:

Marsa imamo zdaj vsi v opoziciji in najbolj so na tapeti tisti, katerim v natalu tvori mars slab kvadrat, opozicijo ali konjukcijo s plutonom.

Jupiter v solarju sigurno dobro vpliva za zdaj, hvala bogu, da s saturnom, ne prideta v kvadrat, bo šel prej jupiter v kozoroga.

Marsa imamo zdaj vsi v opoziciji in najbolj so na tapeti tisti, katerim v natalu tvori mars slab kvadrat, opozicijo ali konjukcijo s plutonom.

Jupiter v solarju sigurno dobro vpliva za zdaj, hvala bogu, da s saturnom, ne prideta v kvadrat, bo šel prej jupiter v kozoroga.

Treba je biti pazljiv, ko bosta jupiter in uran v kvadratu.

Treba je biti pazljiv, ko bosta jupiter in uran v kvadratu.

Hvala za razsvetlitev lunca. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...