B_L_B 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ozaveščene energije večkrat spremenijo tigrov ugriz v čebelji pik. Kvantna fizika: Ko nekaj začneš opazovati, na tisto vplivaš, le zato, ker to opazuješ. Posledično je rezultat drugačen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Kvantna fizika: Ko nekaj začneš opazovati, na tisto vplivaš, le zato, ker to opazuješ. Posledično je rezultat drugačen. In kaj je tisto kar nas pripelje do tega da neko stvar začnemo bolje opazovati? Samo preblisk ob čitanju te teme Lp. M Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Marsa imamo zdaj vsi v opoziciji in najbolj so na tapeti tisti, katerim v natalu tvori mars slab kvadrat, opozicijo ali konjukcijo s plutonom. Torej nič dobrega za mene. Mam kvadrat v natalu, mogoče pa me zato taka nervoza daje, da bi kr eksplodirala. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Torej nič dobrega za mene. Mam kvadrat v natalu, mogoče pa me zato taka nervoza daje, da bi kr eksplodirala. V kateri hiši pa imaš natalni pluton in mars? Če je eden od njiju v 12 hiši, potem je to še bolj močno in se odraža na notranjem nemiru, oz. živčnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 V kateri hiši pa imaš natalni pluton in mars? Če je eden od njiju v 12 hiši, potem je to še bolj močno in se odraža na notranjem nemiru, oz. živčnosti. Pluton v 1. hiši (škorpijon), pri ascedentu, mars pa v 4. (vodnar). Čutim pa res tak nemir, kot ze dolgo ne. Morda se kaj drugega tako vpliva. Bo dolgo trajala ta opozicija? Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Pluton v 1. hiši (škorpijon), pri ascedentu, mars pa v 4. (vodnar). Čutim pa res tak nemir, kot ze dolgo ne. Morda se kaj drugega tako vpliva. Bo dolgo trajala ta opozicija? Opozicija marsa bo kmalu prenehala, saj se jutri mars premakne že v raka, vendar še malo drži aspekt. Precej nejasen filing ti daje po moje tranzit neptuna čez 4 hišo in mogoče še preko marsa. Neptun je zdaj na 19 stopinji, tvoja mars pa na ?Neptun preko marsa jemlje precej fizične energije, nejasnosti in zaplete v domu, seveda pa je odvisno, kako je mars aspektiran in kje natalno neptun je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Opozicija marsa bo kmalu prenehala, saj se jutri mars premakne že v raka, vendar še malo drži aspekt. Precej nejasen filing ti daje po moje tranzit neptuna čez 4 hišo in mogoče še preko marsa. Neptun je zdaj na 19 stopinji, tvoja mars pa na ?Neptun preko marsa jemlje precej fizične energije, nejasnosti in zaplete v domu, seveda pa je odvisno, kako je mars aspektiran in kje natalno neptun je. Moj mars je na 4. stopinji, tako da je neptun že mimo. Je pa na področju doma že kar dlje časa nekaj nejasnosti. Glede na to, da je neptun počasen, bo to trajalo še kar nekaj časa. Natalno je neptun na 29. stopinji strelca, v vrhu tretje hiše, tvori pa kar lepe aspekte, čeprav mi tista konjunkcija z venero daje malo rožnata očala. Bomo videli kaj se bo zgodilo, ko bo prišel v 5. hišo, ki jo mam v ribah - v svojem domu se bo verjetno dobro počutil. V 5. hiši pa mam še tranzit urana, to je šele veselica, se mi počasi zdi, da se še 100 let ne bom čustveno ustalila - vsaj v ljubezni. Mogoče pa mi bo le kako dolgotrajno presenečenje prinesel. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Moj mars je na 4. stopinji, tako da je neptun že mimo. Je pa na področju doma že kar dlje časa nekaj nejasnosti. Glede na to, da je neptun počasen, bo to trajalo še kar nekaj časa. Natalno je neptun na 29. stopinji strelca, v vrhu tretje hiše, tvori pa kar lepe aspekte, čeprav mi tista konjunkcija z venero daje malo rožnata očala. Bomo videli kaj se bo zgodilo, ko bo prišel v 5. hišo, ki jo mam v ribah - v svojem domu se bo verjetno dobro počutil. TAKRAT BOŠ VERJETNO ZALJUBLJENA ŽE V SAMO BESEDO LJUBEZEN. V 5. hiši pa mam še tranzit urana, to je šele veselica, se mi počasi zdi, da se še 100 let ne bom čustveno ustalila - vsaj v ljubezni. Mogoče pa mi bo le kako dolgotrajno presenečenje prinesel. NO TRANZIT ČEZ PETO HIŠO JE LE SAMO TRANZIT, KAJ PA TISTI, KI IMAMO TA PLANET NATALNO TAM. PRI TEBI JE TRANZIT URANA ČEZ PETO PRINESEL ZANIMANJE ZA ASTROLOGIJO (URAN), ČUSTVENO NESTABILNOST. MOŽNO PA JE, DA TI PRINESE ŠE KAKŠNO BRZINSKO NOSEČNOST. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 In kaj je tisto kar nas pripelje do tega da neko stvar začnemo bolje opazovati? Samo preblisk ob čitanju te teme Lp. M Za vsakega nekaj drugega. Nekdo začne opazovati, ker je radoveden, drugi zaradi želje po nadzoru, tretji zaradi eksistence, četrti zaradi denarja... Tudi pri meni je bil preblisk, že prvič, da sem to sploh omenila. Se vidi, da imam danes možgane na paši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Danes je pri svojih 26 letih preminil makedonski pevec Toše Proeski. Umrl je v prometni nesreči okoli 6.20 ure zjutraj na Hrvaškem. Pomislila sem, da bi pogledali kaj kaže v njegovi karti na smrt oz. prometno nesrečo. Rojen je bil 25.1.1981 v Makedoniji, Kruševo...ure rojstva ne vem...sem pa sigurna, da je bil v ascendentu Bik, ker je enkrat sam to povedal v intervjuju... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Toše je bil rojen v Prilepu! Ure pa tudi jaz nisem našla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 karte še nisem gledala, težko ker ni ure rojstva, podajam pa link ,kjer o nesreči piše podrobneje.Spodaj je njegova karta.Hudo! Toše Proeski Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.