Buddha 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Adminov odgovor (13. 12.):1. Ce govoris o benanju - to je bil moj predlog, upam, da je ucinkoval. Moje mnenje je, da se Marsa nima casa ukvarjat s takimi neumnostmi, pa cetudi to pomeni, da bomo imeli samo 10 obiskovalcev. Imava pomembnejse stvari za pocet. zdravo mitja, povem ti da jaz prot Marzi nim nič grdega˝,nevem kaj jo je pičilo, o je vse, zato sme pa te prašel ,res nevem, mi niti ne pove(nima jajc˝), pa smo si pisali pred bananjem en lep dialog post, to je vse. nevem ka ji je dalo iznenada povod..kaj se ima Marza ukvarjat z mano?! sj jo nisem niti nikol prosu, sj nimam jaz z njo nič, nim kontaka z njo takega pristnega že dve let..~zdele Retro, ona po svoje slepo prepričljiva˝,nim jaz do Marse nobenih graj,kukr jaz os.vem in menin to smo že vse počitsl leta nazaj...seveda zlo rad pa kaj povem, komenitam, to pa ona itak ve. res nevem,nikol, nisem nesel kaki text njen ven,ker to je bila debata samo najina,a sm jo zlorabil? mislem,da ne Mitja, sodelujem pač, rad povem globok kaj, Mars jest prav neč ne škodm, rad povem kaj globok,to pa ja A kar se tiče ostalih so le finte ahutove in bobnarjeve, pa ti nism nikol stisnu gumbek za opozorillo, da ju opozoriš, nene, jaz sem lepo to strpno prenašal, ti zdele mene grajaš zarad tovjega imiđa( jaz menim,zato ker se bojiš,da ti bo fulk spet uhajal, maš pač tako obdobje...)jaz te še vedno nism zapustu, sem pa rad to izjavu ker ne znaš vodit, to je pa vse...vse ostalo se rado napihuje, ker je privačno za ušesa, tudi moja seveda Lahko si v miru dalje, nič ti jaz ne grozim kot se je to počelo Zame, ker se ni pravilno in zdravo razumelo, jaz sem sam bobnarja dau na hladno, ker je pretiraval in temu podobno besedno nategovanje, za vse sm bil vedno odprt a kar se tiče nivoja, to se šelem lovi Marsa.. respekt met, veš je to kot,da je treba Znat vzdrzevat, delaš pa le rada in to jaz vem, a misleš,da meni ne gre na k´.če se tista šema˝ spodtikuje vsak dan ob kaki moj post, ti pa to slepo kihaš tam mim, lepa gesta, nikej.to je vse,Mitja$Marza .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Morda je kdo celo morilec... (ob recimo predpostavki, da je v afektu) - ampak zame ga ni vecjega caplja, kot je denimo izsiljevalec. ..................................... ..... ................................................................... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>kaj se ima Marza ukvarjat z mano?! Da se zdajle ne spozabim!!!!!!!!! Ne sam ure, clovek, TEDNE si mi pozrla zaradi tvojega sklepanja crnogledega in sumnicavega, da ne recem bolnega! :xx!: x!x nim jaz do Marse nobenih graj x!x :xx!: " so mi rekl iz druzga foruma,da to počne ,da to je znano..." Po mojem prijaznem zadnjem OS-u tebi sem dobila na urednistvo sama sranja od tebe O MENI (BREZ UPOSTEVANJA tvojih drugih juh in corb). In zgoraj sem rekla UTEMELJENE. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>o, hibrid vstal od mrtvih se bojim....de sploh umret ne more :xx!: pol tut vstajenja ni 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Budha ni brala osev, pac pa je prakticno krsila vsa pravila ne samo foruma, pac pa etike, estetike in vsega. pa to ni res marsa jaz vedno zaščitnik, če pa me kdo izzove bo izzoven nazaj, pa tu ti nisi nič zlorabljena ,tukaj je bilo prisotno več perspektiv ,dejavnikov, MARZA NAROBE SKLEPAŠ!KO BOM MEU PRILIKO TI BOM POKAZAL TOLE TRAGIKOMEDIJO!TU NISI TI NIČ PRISOTNA, DAI RAZUMI...naštelaj si možgančke, sj vem,da znaš, če hočeš, ne bit slepa, nobena zloraba!kje pa, Marsa lej, pristnost blemovo javno vidna je bila le v Bobnarju,( pozneje nato novi humani prišlek Triplx, posredno nevidna Conti in Jaz seveda, ki zlo rad odkrivam asc. in karakter...vse ostalo je napuh in izsiljevanje eno in drugo.....tebe ni nobeden zlorabil, ne pretiravaj, ker vem. nikool te nism prosu na neveme kake pomoči,ker se že v naprej vedu, da ne znaš prav razsodit, ja tudii ti se loviš....marsa nič me ne muči, marsa, lej, dajma se dobit primeri sm zlo rad detektiv, tak neškodljiv .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>" so mi rekl iz druzga foruma,da to počne ,da to je znano..ja tisto pa je res bilo slišano, od kje pa si dobila? .ja imiđ je treba pazit, sj vem, ja ma nehaj dramatizirat,ni čorb, zame že ne .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ni čorb, zame že ne tole mash pa prou ti raj DREK meshash :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bom kratka. Ker pa sem v zadnjem casu bila prisiljena v dva ukrepa (*ukrepi so bili 3, vendar pri 2 clanih) (v enem primeru zgolj opomin za ohladitev vroce glave, v enem pa je slo za zelo resen ukrep, saj je ta clan do zdaj krsil ze prakticno VSA pravila foruma), predvidevam, da sm jst tista "vroča glava" Kaj naj komentiram.....mislim, da sem popolnoma vse že povedal, mogoče le to, da takrat nisem imel vroče glave, celo mal sem se zabaval zravn, kako nesramno od mene , benanje je bilo povsem nepotrebno, saj je bilo jasno, da bom na koncu tako ali tako svoje do konca povedal. In tako bo tudi naprej, vse do naslednjega "neutemljenega" benanja (je blo kr neki primerov k bi blo bl utemeljeno, sam men se res ne da jokcat pri urednici Marsi ) .......pol bom pa tih, ker tam kjer kdo ni pripravljen slišat kar mu ni po godu, pač ne bom govoril......tud po svoji volji ne. Kar se tiče ogovarjanja in zakuslisnih spletk pa menim, da je tukaj veliko pravih mojstrov navpram meni, sem pa že javno prosil, da me kdo opozori, če meni, da to počnem in mogoče torej sam tega ne opazim. Ker jaz trdim, da tega NE POČNEM. x!x Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 Ti si Lev- Pokowc, 1Budala, Buddha & Co. - ti dramatiziras. In stara moja, podcenjujes mojo trdnost in me 'dobis' na dobroti (torej ribja je dobrota, ne pamet, smo se mal ustel), sploh pa podcenjujes mojo intelgineco - kajti tu pa me jasno ne mores ne dohiteti, kaj sele dobiti. Imas premal intuicije in prakticno nic izkusenj. In na tole: ja tisto pa je res bilo slišano, od kje pa si dobila? samo en odgovor: Packa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ker jaz trdim, da tega NE POČNEM. x!x formuliraj:ne pochnesh VECHne pochnesh NIKOLINISI NIKOLI POCHELKAJ SPLOH POCHNESH....etc 666 zlomkou....ma utemeljen sum......tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 mik lej marza, k prodornosti spada tut prodorno razumevanje nikol nism javnost dajau vidne bleme,da bi javnost vzmemirjal, vedno na to pazil kajti se se povsem zavem, da to je grdo. nikol nisem pogreval in nategoval drame kot so to izvajli drugi, vedno bleme reševal zunaj, da se ljudi ne moti! za reševanje sporov ni treba klicat druge pomoč in tisti ,ki to počnejo si niso zihr, da bodo tut uspel v prepričanju....treba bit zdrav razsodnik, jaz to vem, spoznavam...se dobima, pol? pridem sam zarad tjebe u lublano, pa ti dokažem, da narobe misleš.... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> formuliraj:ne pochnesh VECHne pochnesh NIKOLINISI NIKOLI POCHELKAJ SPLOH POCHNESH....etc 666 zlomkou....ma utemeljen sum......tralala V "ne počnem" je zajeto vse kar si naštel. Če pa mi pride na ušes nekaj kar že ptički čivkajo in lunatek tud s svojimi posti potrjuje, pa kaj napišem v tem smislu, to ni zame to. Vsekakor pa vsakem na javno povem kaj si mislim o njem.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj mešaš štrene? Jaz te nisem nikoli z ničimer izzvala? mah pusti zdele C. ,tebe sm omenu zarad takrat še,ko se je vse to pogrevalo x ...vem,da nisi neč rekla....zato upoštevam še vedno te v tvojih dialogih, .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 Ne hvala... bos morala se s kom drugim dobit - saj imas dobro bero onih, ki si jim sproti kaj navrgla o meni, pa bo padlo tvoje govorjenje mroda na plodnejsa tla...Jaz sem videla vse kar sem rabila videti. Bobnar me ne zanima, contesa me ne zanima, mick me ne zanima... celo jaz me ne zanimam v tem kontextu - govori okol, da sem zajebana, grda, da smrdim in kar ces... samo blatila pa opravljala (lagala o meni in mojemu nacinu dela, strategije - pa ceprav te nima kaj brigat, pa cetudi kaj jaz vem kaj pocnem tule) pa me ne bos na tem placu nikol vec.In tudi stren ne mesala. x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Kurc, pa sm mislu, da boš šla kdej z man na pir..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kurc, pa sm mislu, da boš šla kdej z man na pir..... zhenska s stilom.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Nisi mi odgovorila na moje vprašanje? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> In na tole: samo en odgovor: Packa.joj res te ne razumem ?resno sem te prašel,nobena packa jaz ne tekmovati s teboj, kje pa, le zakaj, nič nim prot teb, najdla si si zdele enga spet, za izplaknit, ti kar dai, poslušam dalje, hmmm, le kaj boš še vse povzdignila...počutiš se izdana, sem jaz kriv? pa rad komentiram sj veš....rad bi ti povedal kaj bolj realno, če dovoliš .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 Utemelji, pravim. na drugih forumih?Kje?Katerih?Kaj? Ne da se mi iskat posredovanega mi sporocila, kjer pravzaprav grozis, da bos to nekak prenesla na druge prostore - in si mi upas to rect, kaj res mislis, da sem bebo, zgolj zato ker sem ze 2.5 let potrpezljiva s tabo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne hvala... bos morala se s kom drugim dobit - saj imas dobro bero onih, ki si jim sproti kaj navrgla o meni, pa bo padlo tvoje govorjenje mroda na plodnejsa tla...Jaz sem videla vse kar sem rabila videti. Bobnar me ne zanima, contesa me ne zanima, mick me ne zanima... celo jaz me ne zanimam v tem kontextu - govori okol, da sem zajebana, grda, da smrdim in kar ces... samo blatila pa opravljala (lagala o meni in mojemu nacinu dela, strategije - pa ceprav te nima kaj brigat, pa cetudi kaj jaz vem kaj pocnem tule) pa me ne bos na tem placu nikol vec.In tudi stren ne mesala. x!xmarsa, mara, a jaz sme govoril,da smrdiš? jaoooo..le kaki lažljiv text is pa to dobila,heh, a ti nasedaš takim textom, jaooo..vidim zdele,da se res da vse priredit, nisme vedel, da se to tak meša, hmmmm, veš blatenje, je kritiziranje, nikol zlobno iz mene, le kritika zarad vodenje samega, ker dopustiš,da se forum razburka in mot, pač nisi opazla. Res ti ni treba bit žalostna, ker jaz nisem, se pa povsem zavem, da si zdele lahko jezna, sam le zakaj, še vedno nevem...a pa je treba to zdele javnost motit, tut ne vem, Šrene mešat, vetrove mešat, to sem jaz prvi na luni objavu take besede in ranvo tisti, ki jih rabjo to napišejo tut. Marsa lej, nim jaz nič prot teb, napišem še 1x.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zhenska s stilom.... 666 zlomkou....tralala Še dober, da je tako........k pol se ziher srečava na kakšem piru 1x Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Še dober, da je tako........k pol se ziher srečava na kakšem piru 1x kuko je zhe prevod unga: AMERICAN DREAM???? aja.....SANJA SVINJA O KUKURUZU 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>marsa, mara, a jaz sme govoril,da smrdiš? jaoooo..le kaki lažljiv text is pa to dobila,[/color] ejjejejej... :||| ne, TEGA pa edino nisi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>1. TI si javno objavljala OS-e, noben drug. Ne laži.2. Mešanje dreka je mešanje dreka, na forumu, ali v zakulisju. 3. Na pomoč si klicala TI. Se ve koga. Ker hočeš nardit meglo za svoje grehe. pa ni bilo megle............................................................zasmrdelo pa je mochno 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Magla je svuda, magla oko nas.........kdo že to poje? dej prevod marsaaaaaa.....dej uno mojo temo odklen ne dohajam vech 30secund pa to 666 zlomkou...chist upehanih.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts