Skoči na vsebino

Ukrepi na forumu

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>1. TI si javno objavljala OS-e, noben drug. Ne laži.

2. Mešanje dreka je mešanje dreka, na forumu, ali v zakulisju.

3. Na pomoč si klicala TI. Se ve koga. Ker hočeš nardit meglo za svoje grehe.

2. se strinjam x;)x

3. Ker misliš mene, še 1x povem, po os mi je povedala, da ji in kako ji groziš ter kako se naj na tvoje grožnje odzove oz. ali imajo pravno kakšen pomen? S takim ali drugačnim vprašanjem se je name obrnilo že velik lunatkov, res pa je, da še nihče zaradi groženj s strani kakega lunatka. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>  Kot sem ze rekla - ce me ne marate, s tem se lahko sprijaznim... Imam pac lastnosti, ki niso vsakomur vsec. Laznivega in torej skodljivega in nesramnega blatenja mene ali LN ali LNF ali kateregakoli drugega clana LNF pa ne bom vec prenasala in tega na tem prostoru ne vec financirala in se konec koncev s tem ne vec ukvarjala in bom tako od sedaj uporabila in izkoristila vsako moznost, ki jo imam, da se temu izognem (pa je do pred 14 dni se nisem uporabila).
JUHUHU, ETO TO SM HOTU SLIŠET, HURAAA :palec: :palec: :palec:

TAKO JA x^x

HVALA RAZSVETLJENEMU RAZUMU x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

In zato sem morala porabit nadaljnjih tolk in tolk postov?

Zakaj ne poves da stekas, in:

Podas dokazno gradivo proti meni oz. utemeljis obtozbe proti meni

ali

se javno opravicis in demantiras vse laznive izjave podane po OS-ih.

javno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> 3. Ker misliš mene, še 1x povem, po os mi je povedala, da ji in kako ji groziš ter kako se naj na tvoje grožnje odzove oz. ali imajo pravno kakšen pomen? S takim ali drugačnim vprašanjem se je name obrnilo že velik lunatkov, res pa je, da še nihče zaradi groženj s strani kakega lunatka.
MIK,si prav napisal :palec: tipo B. se je posral˝po domače povedan, zbal se je,da objavm, ker je res grdO! ker drugače se ga ne bi dalo utišat, ker je pretiraval in USMRAJAL DALJE!

MIK PEJD NA PIR, DA VIDIŠ KAKŠNA PENA JE TO :palec:

<{POST_SNAPBACK}>In zato sem morala porabit nadaljnjih tolk in tolk postov? Zakaj ne poves da stekas, in: Podas dokazno gradivo proti meni oz. utemeljis obtozbe proti meni ali se javno opravicis in demantiras vse laznive izjave podane po OS-ih. javno.
marza, uporabljaš narobe taktiko; prejle obsodi, namesto,da bi se lepo pogovorila na os. ,javnost tuke nima nic, ti se človeka ne pustiš bliz zarad tega, raje sodiš, to pa ni dobr, niti zrelo še, sj sm vedu, odraščaš tut ti, eto...zlo rad ti bom povedu Celo štorjo, da boš vedla, da si se presnet motla x^x za lažne izjave nevem, čuj..kar povem vem,da rad komentiram, ljubim analize in temu primerno, ne pa,da žalim,kje pa, vsaj javno neb vedu, nikol.

zato pa ostajam Miren x^x

Pa ti nisi resna!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

jaooooo, a tis pa resna, haaaa

de obsodiš nekoga,de ti mobijevo cifro okrog daje, pa še prej ne poveš, haa

a to je sodba brez pogovora, kaj

spet en ribji pogled :xx!:

rasti, rasti mlada dama x;)x

<{POST_SNAPBACK}> pa to je komedija ljudje...
NE,NE K0MEDIJA SI TI IN AHUTK,KI TE JE FILAL Z BESEDAMI, DA SI DOZOREL, ČE SI ŽE x:Dx

nobene lbezni sam simpatija, gumpec, pretiravaš in si rešuješ kožo zarad smradu,ki si ga javno izvajal, sem bil pa Jaz tih kaj!?- pejdi ja k spovedi, k sem te že vadno dau na hladno; pogrevaš stare stvari ,vpraš afroditko x:px

vse uredu, Njofra nabrekla x;)x

Heh,stara,a spet svinjaš po celm forumu! Dej sam tuki, da bo pol laži počistet za tabo! x:Dx Čeprov bo še neki časa zaudarjal! :xx!:

Pa se neki fino delaš,nedoužno,angelsko,ke maš pa krilca bajdwej!? No pa dejmo,Conti se ne da,ma po svoje zlo prov, jst si bom pa prov cajt uzeu! x:px :vragec:

S kerim tvojm neobstoječm postm začnem,mogoče z unim k si ga pošilala po osih tiče se pa mene pa Conti?? x;)x Aaa,kaj pravš na to??

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

:vragec:

eh trpel....shkoda besed

sej mamo vsi k smo pametni poskenirane zadeve od sralke

skor pol CDja sranja po drugih

ma pach mozhgansko diarejo

666 zlomkou....sam bohnedej, de mi poch.....k bom RES zacheu objavljat....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Sam razlika med tabo pa no je ta, da maš ti mozeg,ona ga pa nima in bo srala doklr bo lohk! x;)x

:vragec:

bemu triper.....che je pa to edina razlika :xx!: , bo treba pa zlorabo prjaut x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Okej.

S tabo nisem imel nič, dokler nisi TI začel grozit meni, zaradi manipulacije nekoga drugega. Po eni strani te razumem. Zamerim pa, da nisi niti za sekundo podvomil v verodostojnost tistih Os-jev, ki si jih dobil. Originale imam jaz in SAMO JAZ! Od drugih lunatkov pa sem dobil točno tisto , kar je tebi poslala Budala in ti povem, da je zadeva zmanipulirana v tej smeri, da se vidijo res SAMO moje grožnje, nikjer se pa ne vidi zakaj, kako, njene provokacije, laži in izmišljotine, itd... Zakaj je do teh groženj prišlo, sem objasnil par postov više. Nobenemu se ne mislim opravičevat.

Izpadel si naivnež, ker si videl le 1% in na podlagi tega si doživel svojih 5 minut, da si me po tvoje lahko nekje "našel".

S čim sem ti grozil????? :eek:

Kot si sam povedal, tako sem tudi vzel......Lahko verjamem, da lahko marsikaj dodaš, da se gresta nekaj brez veze kar mene v bistvu ne zanima. Toda kot tudi sam priznavaš grožnje x;)x , so meni bile le te pomembne.......obstaja ena meja in ta meja so grožnje in nasilje. Žaljivke, nebuloze, zmišljotine, podcenjevanja, kregarije......ok, če tako želiš, če je to komunikacija v kateri uživaš, uživata, sam si to počel pogosto na forumu in seveda marsikdaj dobil z isto mero nazaj. Grožnje so pa nekaj čisto drugega, mislim, da so tudi nekaj takega kar si ti, sploh kot se visoko ceniš, plus tega pa izobražen in pameten fant, že sam zaradi sebe ne bi smel dovoliti in tudi.....ne smeš dovoliti. x;)x Nihče si ne sme, ne sam ti, samo od izobraženih in pametnih prej pričakuješ, da si ne bodo. Vse to ti pojasnjujem samo zato, ker zaverovan vase spet mene ocenjuješ kot naivneža, čeprav je to precej za lase privlečena ugotovitev......saj sem ti pojasnil že takrat, upičil sem se samo na grožnje in na nič drugega......torej na stvar, ki definitivno presega sprejemljivo. Če te je žalila, si izmišljala, provocirala ti lahko sam povem, da nisi bil sam nič boljši, le poglej si svoje poste na različnih temah....in lahko tudi razumem, da si ji vračal, tudi sam sem tebi pogosto, bl iz heca, ker si pač non-stop želel tak način komunikacije. Ostale stvari pa so vajina stvar, ki bi jih lahko reševala sama, vsekako pa brez groženj. Z grožnjami si izkazal le svojo nemoč v dani situaciji, tako kot izkazujejo nemoč ljudje, ki probleme rešujejo z napadom, nasiljem ipd.

K. Čapek

Ne, dejstvo je, da se je nekdo obrnil name zaradi tvojih groženj x;)x In še eno dejstvo.....nisem se jaz vtaknil, "vtaknila" sta me v to ti in ona......ti s svojimi grožnjami in ona, ki je vprašala kaj naj v zvezi z njimi stori.... x;)x

Nobeno dejanje ne opravičuje groženj. Sem pač pravnik, jebi ga, tako v zakonu piše x;)x Ne dvomim pa, da si k takšnim in drugačnim zapletom v veliki meri pripomogel tudi sam. Za tolk naivnega me pa tud ne imet.... x;)x

Zelo resen sem. x^x

Kar se mene tiče, sem povedal svoje.......

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...