Mick 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Mi pokažeš kje sem ti začel grozit s tožbami.....kje, ha? A hočeš torej še naprej frajerja špilat........na zunaj, sicer pa sm čul da si se fajn usral, pa ne od nje Če misliš, da fuflam, pa ti res lahko pokažem kako to gre, brez blema, sam povej, pa pokowc naj pove, če to želi........ti ne bo 100 tvojih dokazov pomagal, zato se raj ne delaj pametnega tam kjer pojma nimaš. Z motenjem posesti, mucek, v civilnem pravu....... "Privatne" dodajajo samo uni k nimajo pojma. V kazenskem pravu pa lahk gre npr. za kršitev nedotakljivosti stanovanja ipd. A zdaj ti naj razlagam kaj vse pojem stanovanja zajema, da boš kaj kužu, tako kot ne kužiš, da grožnje ne morš prav z ničim opravičit Mah kaj se sploh menim z nekom k pojma nima..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Šele zdele sm zvedla, da so Pokowc, 1Budala in Buddha pravzaprav- ena in ista oseba... :OO!: Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Šele zdele sm zvedla, da so Pokowc, 1Budala in Buddha pravzaprav- ena in ista oseba... :OO!: KOMUR POZNO PRIDE....DLJE UZHIVA 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 A tega še zmer ni konc. Una se je potuhnla, drugi se pa kregamo zarad ne! :xx!: Če to ni glupo,pa nč ne rečm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Pokowc, 1Budala, Budha je imela moznost, da razlozi svoje trditve tamle oz. kaj konkretnega poda v zvezi s svojimi namigi in natolcevanji (in ni) ali pa se naj v nasprotnem primeru opravici meni in vsem (in se ni). Sem hotela 'resit' na konkretnem primeru, pa se ne da, ker se ne da konkretno govort.PokoBuda - men je bil cist vsec tvoj stil, pac, nekaj posebnega, vseen, zakaj pa ne. A NA FORUMU v obicajnih situacijah (ne pa tudi v izrednih - ce obtozujes, povej vse - kdo ti je povedal, link na kaj taksnega in vse to - DOKAZE o OBSTOJU taksnih vsebin res kje, kajti drugih dokazov itak ne mores imeti, ker ne obstajajo, ali so tvoja bolna fixna ideja, ali pa so tvoje maslo - vsekakor izvirajo izkljucno in samo od tebe).Vcasih je torej v laljfu treba znat odgovort na preprosto vprasanje (recimo na sodiscu - ime in priimek, in v trgovini, kaj sploh zelis... in se so situacije, kjer je treba znat tud konkretno kaj povedat).Ce se iz vsega nisi nic naucila, potem je nekaj narobe s tabo. Lahko pa citiram Mitjo (glede na to, da njemu posiljas zadeve proti meni, kar je cist mim, saj sva dva, ki se raztrescujeva in en skodljivec nama ne bo vsega unicil). Mitja pravi (on tudi dobiva vse prijave, ki jih posiljas meni, a ko ti ne odgvoroim, njemu ponovno posiljas, tako da for your information sem te morala zagovarjat, ker on bi te ze zbenal in se niti sekunde ne vec ukvarjal s tabo - pravzaprav mi je prepovedal se ukvarjati s tem.Ampak ker je v sluzbi, nima cajta za to, sem pac jaz odprla temo (ker ti je rekel, da odpri in JAVNO povej, sicer bo on).No njegova izjava (ko mu je koncno dojadilo dobivat vse tvoje poste stalno, pa zahteve po izbrisu tega ali onega, itd) od zadnjic, ko si bila zbenana za 48 ur, morala pa bi bit dokoncno (sem ti pac dala se eno sanso, pa je nisi dobro izkoristila), v zvezi s tvojim pojavljanjem in vlogo tule:"Clan Pokowc ne da ni zrasel niti milimeter na tem prostoru v 3 letih, pac pa je za 13 metrov v minusu."tako. To so njegove besede (on je dobil ta vtis povrsno, kaj sele, ce bi se z vsem vseskozi ukvarjal, kot jaz). Tako... Zdajle lahko vse tole vidis, ne mores pa komentirat. Vec. Sem rekla en dan ti dam moznosti in res si uletela ze vceraj, A dodatno kopala po dreku, rpedlagala, da se osebno dobivam da mi bos ne vem kaj kazala in tako dalje.... Torej spet samo megla in tehnicno pravzaprav spet same nepostene stvari - tule ko pa ti dam z obrazom moznost, pa nekaj vadis stil. In tudi - lazes o meni - zame je to zadosten razlog, kajti zase vem, kako in kaj. In ker je tako, lahko potem zdravo logicno predvidevam, da je tudi v zvezi z vsemi ostalimi vse laz.Tako da - lahko se dobiva, pa prinesi vse OS-e, kjer opravljas mene s sabo. To pa je brez veze, ker ti dajem celo moznost da tu poves. In mi pravis, da nimam jajc za javno. No drugi pa me ne zanimajo in KARKOLI bi mi pokazala od KOGARKOLI, ne bi verjela in ne more vplivati na moje mnenje oz. odlocitev. In prozorna si postala; ko zadnjic nisem hotela necesa izbrisat, si mi celo zagrozila ne vem kaj da bos... In sem ti rekla, da SE NE PUSTIM IZSILJEVAT in da pocni kar zelis, tistega pa ne bom izbrisala (itak si hotla izbris samo ker si nagajala, ker je slo za aakhuta, kajti tvojih fotk se tu valja na kupe, pa te je zdaj tocno ona motila, ko jo je on objavil, da si lahko kradla cas meni in Mitji in to vsakemu s po 7 osi na urednistvo :xx!:, in ko sem celo tej tvoji muhi ustregla, ker tehnicno si imela prav, si mi zacela nagajat z onimi, ki si zanje vedela, da gotovo ne bom brisala, da si imela 'podlago' kao za groznje in izsiljevanje). In celo drugim si grozila, da me bos javno (takole laznivo jasno, kajti ne samo da je itak vse laz, tudi nikoli s faco tega ne poves, pac pa vedno vse sam od zadaj, strene napeljes, potem pa jih mesas)... In zdaj mi hoces rect, da se je kar en spravil na kar en forum, pa cez mene pisal kaj da vse pocnem? Se ti blede? Tega nima nihce v interesu, razen tebe (pa ceprav mi je vzrok za to tvojo sovrazno dejavnost popolna uganka) - ali pa koga, ki me ne mara, recimo konkurence, sam ne razmisljam tako, sodim da je tvoje maslo jasno vse. Pa cetudi - to se da vse IZSLEDIT - ce se zeli. Mi tu nismo nikoli sli tako dalec. Ce pa se bo kakrsnokoli blatenje pojavilo in bom jaz izvedela, bodi PREPRICANA, da bos izsledena! Prijateljsko ti svetujem tudi, da kar imas o folku, vrzes stran in pozabis na tole svojo necastno epizodo. Vsem ostallim pa tudi - pomecite vse v smeti in ne potrjujte in ne pomagajte negovati te umazane bolanarije. :||||||| ne se ustrasit, ce ima Buda kaj proti vam, pa cetudi je to karkoli - izsiljevanje in vtikanje v zasebnost, poneverjanje vsebin, kopiranje vsebin, ..., ..., ..., ... itd. je kaznivo dejanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Marsa [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 OK, thanx, ampak tud vidva se lohk mal umirita, predvsem ti, Bobnar, da bomo imeli kul komunikacijo...Velik zdrah je iz tega konca bilo, pa se bo tako to zdaj skuliralo (na tem prostoru), vseeno pa jasno si po mojem ne rabmo delat utvar, da je pa glih cist sam en clan kar vsega zdaj nekako kriv... to je pac splet okoliscin, ki pa jih je ta clan vseskozi stopnjeval - zato ima taksno vlogo oz. jo je imel. V bistvu sem razlagala tud zato (prisiljena bila takorekoc), ker *se je sklenilo* (z vase strani), da imajo ukrepi zvezo z bobnarjem ali kom drugim.Ali pa da sem na podlagi cesa podobnega se tako odlocila.Bobnar mi v zvezi s tem ni nic posiljal, pa ceprav sva ze kdaj v lajfu (morda 5x) bila na OS-ih oz. mailih, Triple pa mi v lajfu ni poslal osa ali maila (ali jaz njemu).Saj ne da rabim razlagat - ampak... je to pac tu... Zdaj tudi stevilni veste drug o drugem ful, ce je stalno vse sem pa tja potovalo, upam, da bo vasa presoja treznejsa, inteligentnejsa in predvsem v bolj pozitivne smeri kot budina in da boste vsi skupaj odslej ravnali bolj eticno in dostojanstveno. Pa se zadnji aspekt - Buda se nenehno dobiva s kom, torej se vas veliko dobiva z njo... In torej obstaja moznost, da ker sama ne bo mogla komentirat, da bo to prihajalo skozi kaka druga usta na forumu... in v debati se ne pogovarja o sebi, bodite brez skrbi.Pac pa - ne glede na to, da sodelujete potem v tem (ker to je vasa stvar s kom se druzite in koga marate), imejte vedno na umu, da ste lahko (in da najbrz tudi boste) naslednji vi na vrsti - kajti tako gre to pri taksnih, neverending story, na koncu vsi pokregani, slabe volje, ta pa ne bo nikoli pokazal obraza. Ce bi, ga bi do zdaj ze. Ce bom kjerkoli opazila kaksna negodovanja, natolcevanja, za katera bom presodila tako, bom brez opozorila brisala, benala in vse kar bo potrebnega (ker sem vam v svojem drugem komentarju v tej temi NATANCNO povedala, kako in kaj je s tem:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...dpost&p=340948). In v prihodnje ne bom vec tolk razlagala - tu je bil precedens, pa smo postavili na jasno, nenazadnje zato, da ne boste mislili, da je zgolj to, da nekdo na forumu rece pizda, tisto, cesar tu ne sme biti. V bistvu nasprotno - ta forum pa najbolj ne mara zdraharjev in raje ima jajca kot pa odzadaj nekaj - in tako mamo raje, da recete v temi pizda kot da lazete za hrbtom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Marsa, napravi, kar imaš napraviti, potem pa daj tole temo vsaj na led, če že drugega ne, recimo za nekaj časa, kajto tole tule se spet spreminja v SNEŽENO KEPO! x!x (Natepavanje na natepavanje. Pri čemer ima vsak vsaj deloma prav in se mu zato ne zdi nehati. Ampak potem ne gre za drugo kot za selitev po LNF - predvčerajšnjim v eni temi, včeraj v drugi, danes tu, jutri spet kje drugje. A nimamo teme za pljuvanje in podobne akcije? A mora bit gnoj res vsepovsod?) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Imas prav, hvala za opozorilo, pravzaprav sem tudi sama razmisljala podobno in zdaj sem itak vse povedala.Kdor pa ima, pa naj tam javi - ker je tista tema naslovljena z 'Javljanje'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 Ni slo drugace, kot da dvema forumovcema onemogocim postanje.Zaenkrat je tako za 1 dan.In zaenkrat sta dva.Lohk pa da bodo kmalu 3 (ali seveda vec). golo nabijanje praznih postov v VSEH temah ne predstavljajo sodelovanja na forumu, pac pa samo nabijanje postov al pa pac kaj drugega, s cimer pa se mi ne da ukvarjat.vasa stvar.nasa pa je, da nas to moti. ce se bo to ponavljalo, boste pa vsi trije dol letel. Se nekaj - jaz LAHKO (x!x) uporabim moznost, da pridem do IP.Ce se zlo ufuram (zaenkrat se nisem se nikol). Vedno obstaja torej tud moznost, da se obvesti kake mame ali shefe ipd. sam tolk od mene v zvezi s tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ce bom tudi danes videla kup komentarjev, ki ne bodo imel smisla, sam shtepanje postov oz. celo smeskov, doticne spet zbenam oz. onemogocim postanje objav za 2 dni.In naslednjic za 4 in tako dalje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 Objavljam se sem, da se ne bo moglo rect, da se ni videlo. Tole mam za povedat (lohk bi bla sicer sam tih pa ukrepala, vendar da se ne bo reklo, da je blo brez opozorila):http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=527103 Namenjeno je pa Pikotu (lohk pa tud se komu, ce bi se se komu zazdel kake veleumne fantastike pisarit, ki bi se nenehno nanasale na forum al pa name). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts