Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 To. Letos ne bo LK.Prvic po 13. letih (torej ni bila pa 13. catch, 13 smo jih JASNO [] spravil skozi). Ni zneslo.Hvala za razumevanje. *Tema ni namenjena zgolj forumovcem, preprosto dobivam prevec poste, vsega... pa naj bo nekje, da nenazadnje napotim sem potem lahko. Drugo leto pa spet bo. Brez skrbaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Se prav leta 2005 pa bo... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Drugo leto pa bo. Brez skrbaj. kako lepo, da drugo leto bo 666 zlomkou....nch skrbaj......tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 2006 bo spet, Devica, letos je... pac, za 2005 je tole misljeno, saj za 2004 je... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ok Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 hm, glih to najbrz ne bo... :||ampak mogoc pa tud, ker... bo vec formatov pac najbrz...Ni se mi dalo, ni zneslo razpocit. pac. ne mozhe. A naj crknem? Mi je pa hecno, ob vseh *luninih: planerjih, bukvah, koledarjih, rokovnikih, ...*, da dobivam blazotno poste, celo KLICE ME folk, ki recimo nismo bili v kontaktu 10 let!!!namesto da bi na broju mimgrede torej v trafiki kupil pac #lunin koledar#, mene isce - prek mame, tel. imenika, oni je rekel, hcerka povedala... itd. - no to mi je pa res... nekako... hecno, zalostno smesno v bistvi... ampak me preseneca, ko se bolj ne sekiram... ocitno mi prav pride in... mi je fajn, da bo koncno 1x pogresan...jaz ga ze zdaj... Vsak let napedenam lune, vse... mitja pa konjunkcije... in jaz napovedi pisem izkljucno z odprtim LKjem na posameznem tednu (potem pa se v efem. prech. konj., opoz. in kvadrate itd). Torej jaz ga bom blazno pogresala - a je bil cas... je v istem fazonu ze vec let, cist kul nove sapice... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A naj crknem? sam tega neeeee 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Hoh... no misljeno je bilo a naj se pretegnem tam na stengah in smrt potem pac posledicno sele uleti... razmisljam - odprem tole temo (v smislu kaj je se za povedat ko dobivam posto), pa takoj odgovor... in z nekaksno skoraj grenkobo pomislim, ko bi jaz zdaj z istim pocutjem (namesto ploscic bi pac po stengah vlacila zaboje s po 100 lk), tule ponosno in navduseno odpirala temo, lk je ze... ne bi bilo nobenega komentarja... a stekate... kok je trapasst vcasih vse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 tole bi se dal razumet....kokr de letos bojo pa ploshchice namest koledarchkou 666 zlomkou....marsi je useen kwa vlach po shtengah....glavn de je povprashevanje.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 ...,. poznam pa seveda folk, ki bi (bo? ) to tako prebral. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Po 13 letih ne bi bila nobena novica izid novega koledarčka (zakwa bi pa pol kdo komentiru) To, da koledarčka ne bo, ker Marsa ...........(vstavi poljuben tekst) ... to pa že zna biti zanimivo in vredno komentiranja Vseeno lahko rečem, da ga bom pogrešala ... sem se ga navadila, tako da je skoraj vsak dan v uporabi Ampak če pomislim, koliko let sem preživela brez njega (samo takrat nisem vedela, kaj zamujam, zdaj pa to vem )... bomo pa menda zdržali še eno ... pa več na netu visel (v službi bodo 'navdušeni') ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To, da koledarčka ne bo, ker Marsa ...........(vstavi poljuben tekst) ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Hm, glede na to, da nas je Marsa na koledarčke doslej navadila kot koze na sol, nam bo šele zdaj potegnilo, da ti koledarčki niso kar tako. Pogosto vrednost nekoga ali nečesa zaznamo šele tedaj, ko tega ni več. :xx!: (Ma tut brez koledarčka bomo Marsa sam de te ne štihne kjet na kakih štengah...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Sara se pritožuje, ker ji je "biznis" odpadel... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, ... Pogosto vrednost nekoga ali nečesa zaznamo šele tedaj, ko tega ni več. tako tudi jaz mislim... (Ma tut brez koledarčka bomo Marsa sam de te ne štihne kjet na kakih štengah...) <{POST_SNAPBACK}>Sara se pritožuje, ker ji je "biznis" odpadel... Astra Reci ji da lohk zacne kseft delat z mojimi slikami pocas, bolj ornk biznis... (bik pa to ) ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Škoda Mi je letošnji prav prirasel k srcu, bil redno uporabljan, nič kakega drugega rokovnika nism meu, k je bil ta ful dober in je šel vsak dan z menoj tud na job Dober, kaj zaj, bomo že preživel eno leto brez njega, če smo jih že prej toliko, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts