Ruby72 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ruby! A si ti ziher da daš 1/2 L alkota pa 1 L vode?Da ni slučajno obratno? Mislm, zato, ker je limoncello pol bolj voden kot alkoholen?Ne zafrkavam, sam res me zanima, ker pr večini receptov za likerje je L žganja pa pol L vode? Neee, je prav tako, kot je napisano. Ne žganje, alkohol, to je bistveno Limoncello izpade precej močen in kar gost, nikakor pa ne voden.Probaj, odličen je!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 likerji :xx!: Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 no pa še enga borovničevega: 2l črnega dobrega vina (merlot, refošk , teran...)1kg borovnic1kg sladkorja1 dcl ruma2 vanili sadkorja Vino in borovnice in sladkor zmešaš skupaj. Kuhaš da zavre na to pa kuhaš še kakšnih 30 minut na majhnem ognju. Ko se majčkeno ohladi dodaš še 1dcl ruma. Vse skupaj precediš in stekleničiš. Dobiš približno 3 do 4 l likerja. Zelo dobro. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dušanM 9. julij 2009 Prijavi Deli 9. julij 2009 cookie zanima me za žajbljev liker, ali daš tudi žganje v kozarec prej ko daš na sonce?? duleM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2009 cookie zanima me za žajbljev liker, ali daš tudi žganje v kozarec prej ko daš na sonce?? duleMkako to misliš? Jst dam vse sestavine v kozarec, premešam, zaprem in dam na sonce. Občasno zadevo še kej pretresem oz premešam, toliko, da se sladkor stopi.Je dobr za grlo - če te boli Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.