cashy 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Pozdravljeni vsi skupaj,ne vem, če je že ta tema odprta, če je tole lahko zbrišete. Sem nekako v krizni situaciji, ko sem nenehno slabe volje, zaprt sam vase in zadirčen...na žalost to ni prehodno, ker se vleče že okoli 2 leti...Hkrati si želim, da bi me vsi pustili na miru, da se spopadam sam s seboj, in tudi da bi bil v prijetni družbi...Opažam, da sem se precej odtujil od družine, tudi nekaterih prijateljev....nekako mi paše to, po drugi strani pa sem sam jezen nase zaradi tega... Vem, da je to stanje posledica neskladja v meni samem, neuresničevanja svojega bistva, ubijanje pristnega jaza...iščem ga intenzivno že ves ta čas, torej 2 leti, a popolnoma brez uspeha Zato se obračam na vas, in vas sprašujem, kako ste vi premagovali tako ali podobno situacijo, če ste se znašli v njej,na kakšen način ste ugotovili kaj vas veseli, kaj želite in pričakujete od življenja... moje življenje je dobesedno takšno :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 analiziraj kaj konkretno ne štima, zapiši v točkah vse kar te muči in začni delati na teh točkah, kaj bi lahko spremenil, da ne bi bilo tako. in sveda akcija bodo gotovo tudi drugi vskočili z nasveti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 mogoče ti pa planetki štalo delajo, resno mislim in razmišljaj, da boš po tem obdobju močnejši, ...podobno obdobje imam jaz, nekako sem se zaprla vase, razmišljam, trudim se da ne razmišljam preveč črnogledo, pričela sem uživati v trenutkih, na sprehodih skozi gozd, park, predvsem pa opazovati... na poti recimo vidim tisoč malenkosti, jih občudujem, zaznavanje sem izboljšala... pa nekako si rečem, da bo v dnevu vsaj pet stvari, ki me bodo razveselile (če jih ni si pomagaš s tem, da sam koga razveseliš - učinek v tebi isti) in verjemi, da bo kmalu svet lepši...nisem pa strokovnjak tko da...želim veliko sončka v tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Ojla ! Tako stanej nekako imenujem oscilacije. Vakuum...Zavedaš se, da si sposoben ogromno, pa vegetiraš. Čas je da pogledaš na sebe od zuanj navznoter. Situacije, ki si jih prikazuješ so projekcija tvoje lastne domišlije in največkrat se zgodi , da žal tudi situacij v katere se v takem stanju sam pripelješ. Da bi odreagiral , je potrebno stvari vzeti v svoje roke. Odločitev mora biti kratka in jedrnata. Delo in samodisciplina, zelo pomagata. Ni pa to edino kar pomaga ven iz začaranega kroga. Sploh ne bi bilo slabo, če bi malo pokukal h kakemu psihologu pa mu navrgel kaj te muči, in malo predebatiral situacije , ki jih živiš. Že to da si pisal semle in opisal kaj te muči je dober znak in kazalec , da si na dobri poti . Poglej še malo z druge strani na dogajanje... ŽIVI ! Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 po točkah napisane stvari, ki jih je treba sam urediti so kar domiselna rešitev...naprej je seveda treba premisliti, v kaj bi se rad spremenil, preden se začnem spreminjati s pomočjo točk...in tu mi zašteka, saj že doooooolgo razmišljam kaj si pravzaprav želim, pa nikakor ne pridem do rešitve, ki bi me razvnela in motivirala, da bi sploh začel s spremembo, kaj šele, da bi vztrajal na tej poti...tu me žuli...kako ugotoviti, zakaj si sploh poslan na ta ljubi svet... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Zaupaj samemu sebi, ne boj se svojega jutrisnjega dne, bodi vesela, spoznavaj noveljudi.............ODPRI SE!!! T!Ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Jaz sem se, ko sem bila v takšni situaciji, prislilila v intenziven šport in ples. Vso negativnost sem po sili razmer spravila iz riti. Trajalo je približno en mesec...muke in prisila, samokontrola...potem se mi je odprlo. In danes počnem isto. Vsake toliko se mi zgodi slab dan in se nateram in se prisilim...in gre.Samoanalize in neko mirovanje mi nista nikoli prinesla nobenih dobrih rezultatov. Običajno me je to potegnilo še globlje.Poskusiti ni greh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 točno dolores...to se dogaja meni, ko preveč razmišljam...toliko več negativnosti najdem pri sebi, ko iščem vzroke, da sem še bolj zamorjen.Dobro bi bilo to izživeti...do marca čas izredno tera zaradi izpitov...če bi se preveč izpostavljal "neučenju", bi me vest pekla, če bi katerikoli izpit pogrnil zaradi teh aktivnosti...drugače sem pa zagnan športnik...opazil sem, da se je stanje poslabšalo poleti, v mesecih nedejavnosti, ko sem imel tako zagamano službo, da sem brezdelno stal vsak dan 6 ur na parkirišču...preveč sem razmišljal o samem sebillll Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Prid u temo psihologija! Tole je zrel za psihiatra! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Cashy nikar ne razmišljaj zakaj si poslan na ta svet. Na ta svet si poslan z namenom, da živiš, da uživaš življenje in da izkoristiš vsak trenutek in iz njega potegneš dobro in lepo, ker tega trenutka takoj potem ne bo. Nikar se ne obremenjuj zakaj si tak, enostavno začni drugače razmišljati. Vem, da je težko, a se da, to ti povem iz lastnih izkušenj, Ne glej na vse črno, ker potem res vse postane črno in slabo. Poglej na življenje s svetle plati, sigurno imaš tudi dobre in lepe trenutke, pa tudi lepe in dobre spomine, spomni se teh, spomni se veselih stvari , spomni se smeha in poskusi graditi na tem naprej. Sigurno je v dnevu kaka lepa stvar, ki se ji nasmehneš, najdi še kakšno, poglej malenkosti, ki nam dajejo moč živeti, drobne radosti, privošči si kaj samo za svojo dušo in nikar ne imej slabe vesti, če boš pri tem egoist in postavil sebe na prvo mesto. Točno in konkretno se to ne da napisati, poskusi se veseliti drobnih stvari, prva je mogoče že ta, danes sem se zbdil živ in zdrav, pa si bom zato naredil lep dan in ne bom dovolil, da mi ga kdo pokvari. Nikar se ne vdaj in si na pravi poti, poiskal si pomoč tu, se pričel odpirati in le nadaljuj tako. Slabe trenutke v življenju smo imeli sigurno vsi in s pomočjo prijateljev, včasih neznancev, smo jih marsikateri prešli in so zdaj nekako samo zbledeli spomni to. Še moje pozitivne misli ti pošiljam zraven in ne vdaj se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hu, tle me pa kr uči pečejo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hu, tle me pa kr uči pečejo! Mogoče te pa pečejo, ker morajo????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Pečejo te, ker gledaš čudne reči... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 No, Sanjalka, sedaj imam vsaj en lep spomin, za katerega vem...tvoj post Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Pardon, namesto smeškota sem dal objavi komentar... Imaš čisto prav...ta civilizacija, ki me je vzgajala, česa vse ne smem, mi gre prav na živce..veliko lažje in bolj sproščeno se živi, če ti ni treba razmišljati, česa ne smeš, ampak delaš, kar te je volja, kar te veseli...seveda, če ob tem drugim ne škoduješ... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 delati, kar nas veseli je tudi eno izmed pravil za bolj pozitivno življenje. včasih me potegne v kako "jamo", pol pa študiram, kako ven splezat. recept ni zmeraj enak. ampak če pomislim, kaj je tisto, kar bi me veselilo počet, potem vedno najdem odgovor znotraj sebe. in če ne morem v london, grem lahko na bližnji hrib. vsak dan si je treba privoščit vsaj eno malenkost nečesa lepega, zase, za lastno zadovoljstvo in veselje. pomaga mi tudi misliti na stvari, ki so mi v življenju veliko pomenile, ki sem jih vesela...saj to ne pomeni živeti od spominov. je pa dober štart sprej za zagon boljšega razpoloženja. in čisto vsak ima nekaj, kar ga je kdaj razveselilo. tud naredit si seznam stvari, ki smo jih v življenju ali v dnevu dobro opravili je fajn za izboljšanje samopodobe, pa tega, da se bolj cenimo.......verjamem, da ti bo uspelo!!! pa pozitivne misli tud od mene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Casy! Sama sem doživljala podobno, kot opisuješ ti. Večkrat sem bila zelo žalostna, počutila sem se osamljeno, odtujeno... In me je vse skupaj kar precej izmučilo. Vedno znova. Želela sem delat na sebi in se spreminjat, pa nikakor ni šlo. In enkrat mi je bilo vsega dovolj in sem se prav zavestno odločila, da se ne bom vrtela več toliko okrog sebe, da se ne bom jemala preveč resno in da se bom bolj odprla ljudem. Sprva je šlo precej počasi in težko, potem je pa kar steklo.No, tudi "pocartlam" se kdaj pa kdaj; brez občutka krivde.Pa v vsakem človeku poskušam videt tisto lepo in vsako srečanje doživet kot nekaj edinstvenega, kot en velik dar. In se čudit življenju.Mi uspeva in sem veliko bolj zadovoljna s sabo, z drugimi in z življenjem nasploh. Želim ti veliko lepih misli in mej se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 hvala za vse vzpodbudne govore...imam še eno težavo, prepogosto sanjarim, o tem, kako bi bilo, če bi...marsikaj, no...Pa ne bi smel, sploh med študijem...danes sem v eni uri prebral "cele 4 strani". Ima kdo kakšen čudežen recept za boljšo zbranost? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Jaz si pomagam z zelenim čajem. Ga spijem kakšen liter (po malem), ko se učim.Zažge! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Je res zeleni čaj spodbujevalec koncentracije?tega pa res nisem vedel...a ti tud študiraš, Mala1, in katero smer...?mogoč pa zelen čaj ne pomaga pri učenju zgodovine Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Spoznavanje samega sebe - včasih še sebe pozitivno presenetim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, Sanjalka, sedaj imam vsaj en lep spomin, za katerega vem...tvoj post Cashy , sem prepričana, da je še kakšen , samo poiskati jih moraš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pečejo te, ker gledaš čudne reči... Vrjetn si misnla na računalnik,drgač pa jz nč čudnga ne gledam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si pomagam z zelenim čajem. Ga spijem kakšen liter (po malem), ko se učim.Zažge! Vrjamem, pa potenco tud dviguje! To ti je naravn afrodizijak! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 a zato sem vsak juter tok fajn? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.