coccinelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Pač ena - lepo in iskreno napisano Ob tem sem se spomnila še ene možnosti... Cashy, če ne veš, kaj te veseli, poslusi napisati seznam stvari, ki te ne zanimajo ali ti gredo na živce... morda boš po obratnem sistemu prišel do stvari, ki te zaimajo in ki bi bile vredne tvoje pozornosti in truda. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 pač ena... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2005 seznam stvari, ki bi me veselile...tega se pa še nisem lotil, a ideja je dobra sem pa zelo vesel za "pač eno", da si je tako lepo na novo uredila življenje...tudi meni bo uspelo...počasi...vse svoje prioritete sem posvetil faksu in preveč zanemaril ostale stvari, ki so mogoče še pomembnejše...hvala bogu bo to vsak čas za mano in se bom lahko posvetil drugim stvarem..s seznama ki si ga bom naredil...ali pa res samo potrebujem srečanje s pravo osebo, ki me bo z zgledom presunila in usmerila na pravo pot.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 cashy, tale tvoj plan je prva liga...kar tako naprej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 joj cashy...... dobr da si me spomnil, da se je to pred kratkim tud meni zgodilo.... mislim s tisto osebo k me je mal spravla iz dooooolgega (me je kr sram povedat kolk ) spanca............ ja, premalkrat pomislim na to, se mi zdi Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.