T!Ti 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 RAZVADE Kaj sploh so razvade? Kdaj sploh razvada postane navada? Zdaj, ko bo kmalu novo leto bo gotov vsak od tuki obljubil nekaj, kar zeli v novem letu spremeniti. Katere pa so vase razvade? Moje (bolj na kratk) so:-grizenje nohtov-sladkarije-prevec tv-ja pa racunalnika-ne ucenje-bla bla Kako pa se navad odnavadis? -NIMAM POJMA!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>RAZVADE Kaj sploh so razvade? Kdaj sploh razvada postane navada? Zdaj, ko bo kmalu novo leto bo gotov vsak od tuki obljubil nekaj, kar zeli v novem letu spremeniti. Katere pa so vase razvade? Moje (bolj na kratk) so:-grizenje nohtov-sladkarije-prevec tv-ja pa racunalnika-ne ucenje-bla bla Kako pa se navad odnavadis? -NIMAM POJMA!!!!!!! preprosto:posekash prstke,jesh slanarije (sstane help )razbijesh tv pa pc,za uchenje nimam pojma,za bla bla pa zavezhesh gobec 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> jesh slanarije (sstane help ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Zdaj, ko bo kmalu novo leto bo gotov vsak od tuki obljubil nekaj, kar zeli v novem letu spremeniti.No, teli novoletni sklepi, se ponavadi ne odnesejo Mogoce prvi teden.Tako da jaz sem nad tem ze prav obupala Zdi se mi brezveze no.Tako kot se vsako hujsanje zacne na ponedeljek, pa prenehanje kajenja, pa karkoli ze vse ljudje pocnejo.... To moras v glavi poslihtat, ne pa na nek datum zacet. Katere pa so vase razvade?- cokolada- nakupovanje cevljev in torbic - internet - se posebaj gopcanje po MSN z neko lusno osebico - zeleni caj... Vecino se sploh nocem znebiti Moje (bolj na kratk) so:-grizenje nohtov-sladkarije-prevec tv-ja pa racunalnika-ne ucenje-bla blaPrecej tipicne Kako pa se navad odnavadis?V glavi moras poslihtat, imet voljo, da to res hoces in ni trenutna muha in tako dalje. Za grizenje nohtov nimam pojma, so pa teme o tem tukaj 100%. Jaz si jih ne grize, me skomina to :xx!: Sladkarije - samo volja...pa ne vem...ce se usake tolk cajta mal posladkas, jaz tukaj ne vidim problema.Prevec racunalnika...glede na to, da imam gor vse skripte za faks in delo + forumcke je pri meni prevec sevanja kar precejsen problem.Neucenje...ja mlada dama, zate je dobro da se ucis, da bo kej iz tebe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 emmmm moje razvade...kajenje, ja itaq nekontrolirano zapravljanje sem pa tja... za kšne cunce... če se še kej spomnem sporočim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 moje razvade.... hm nč mislim da se to začne in konča pri ženskah... za kako drugo razvado pa bi moral fajn pa konkretno pomislit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Sej ne vem, a tole sem paše, ampak mene totalno raz*****, če ma mandarina pečke in celo preč vržem. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 hi hi hi pomlad hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 učivam ob šumenju sušilca za lase in njega toploti sprehajajoči se po goli kozhi (kozhi ne kozi!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>učivam ob šumenju sušilca za lase in njega toploti sprehajajoči se po goli kozhi (kozhi ne kozi!) Uh, da tam nekaj toplega vame puha, uh se kar najezim... meni pa ni vsec tole... Nimam prevec zaupanja v fen... imam filing da bo kar kaj jaz vem... ni mi vsec v bistvu, pa ne maram toplega zraka, pihajocega, da me izsusha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ne vidim problema ali 'slabe navade' v nakupih čevljev in torbic, dokler to ne postane edina motivacija v življenju, če oseba za to porabi sredstva za lasten obstoj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Kaj pa če jih kupiš samo za enkrat...in ko jo imaš samo enkrat, že hitiš po drugo. Kaj pa če to meji na obsedenost?Ali pa če kupiš rdeče čevlje in rdečo torbico, vmes si pa pozabil, da so vsa tvoja oblačila zelena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Absolutno. Ne mešati pomenov besed navada, razvada ali slaba navada, nagnjenje, hobi, udejstvovanje, in cela serija različnih bolj ali manj hudih obsesij. Kot ubogi Gustav, ki je šel 100x v trgovino po kafe, kupil pa vedno vse drugo razen kafeja :madpro: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Heh, to se tudi meni zgodi, če pustim piltek doma.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Kot ubogi Gustav, ki je šel 100x v trgovino po kafe, kupil pa vedno vse drugo razen kafeja :madpro: LOL, mam kolega, ki še sam zase pravi, da se v trgovini obnaša kot Gustav Moja grda navada, ki je postala še grša razvada: čisto popi****, ko me nekdo po mojem mnenju neupravičeno napada . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če jih kupiš samo za enkrat...in ko jo imaš samo enkrat, že hitiš po drugo. Kaj pa če to meji na obsedenost?Ali pa če kupiš rdeče čevlje in rdečo torbico, vmes si pa pozabil, da so vsa tvoja oblačila zelena OooOoooOooo si pa melanholik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ne jst, tisti, ki kupuje rdeče čevlje..... Kar se tiče tvojega popiz......Saj je cool, če veš, da zarjoveš, ko si prepričan, da te brezveze napadajo. če je pa to vsakokrat, potem pa....no, potem je to milo rečeno razvada... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>učivam ob šumenju sušilca za lase in njega toploti sprehajajoči se po goli kozhi (kozhi ne kozi!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Kar se tiče tvojega popiz......Saj je cool, če veš, da zarjoveš, ko si prepričan, da te brezveze napadajo. če je pa to vsakokrat, potem pa....no, potem je to milo rečeno razvada... Hja, za policaje pravijo, da najprej streljajo potem pa sprašujejo. Jest pa najprej popi**** potem pa študiram. <- razvada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Uf, še dobro da nisi policaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Imamo ful enih tem, ki v bistvu obravnavajo popolnoma iste zadeve, le pri pojmih se nekako nismo mogli zediniti in tako tud pri naslovu - nas je pa ful ki smo ze po veckrat (kolikor je pac teh tem) pisali tole...Morda se kaksna tina ali Coccinelle spomnita 8ali kdo drug) ali pa pac bomo imeli to v vseh teh temah, saj nic hudga v bistvu, sam po mojem tud zato ni glih blazno navala,...Eno je odprla mari ali pesha (vsekakor se mi zdi da je bila levinja). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Še ena razvadica #2 palačinke z nutelo mmmmm mljas Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Razvada= slaba navada Moje so: pushenje, ponočevanje, preklinjanje, bluzenje, zamujanje, pesimizem, ko se pije, se PIJE... še bi se našlo. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 tele sem pa jaz cist vse imela nekoc... zdaj pa nimam vec vseh... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Saj ves da besede uporabljam tocno za to, kar hocem povedat, in ja, ne vseh... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.