Skoči na vsebino

RAZVADE

T!Ti

Recommended Posts

Matr si gajstna ti tud.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>učivam ob šumenju sušilca za lase in njega toploti sprehajajoči se po goli kozhi :xmas: (kozhi ne kozi!) :)

mmmmmm njami x:px Aha... xyesx xokx

<{POST_SNAPBACK}>Še ena razvadica #2 palačinke z nutelo mmmmm mljas

ej, nino, probaj palačinke z nutello, čez katero natreseš še zdrobljene orehe :yumy: sam ne si jih nardit več kot dve, ker so ful nasitne x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Razvada= slaba navada x8Dx

Moje so: pushenje, ponočevanje, preklinjanje, bluzenje, zamujanje, pesimizem, ko se pije, se PIJE... še bi se našlo. :ermm:  :unsure:

Pismu, devica :eek: pod tole se pa jaz lahk podpišem takoj!! x:Dx Sam da je pri meni namest pesimizma optimizem, drugač sva pa kar even x:)x in seveda so še druge razvade, ki jih ne bi omenjala tule x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>Pushenje pa slaba razvada?  :eek:  :vragec:  x:px Zame je to pr bejbah vrlina  x:px  x:Dx

Joj, Mick xrolleyesx :inocent:

Vse kar je preko mere, da postane že razvada, ni ok. x8Dx x:px x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

vsakdancek. :)

Ahoj, Principesa! :palec:

Devica, kaj si pa tisto zbrisala?

A si mislila, da sem pikro kaj rekla al kaj tacga, ko pravis, da sem gajstna? :eek:

Prav tko fajn je bilo tisto z rdecim 'vsega' (ali 'vsem', ne spomnim se, kaksen sklon je bil v kontekstu), skratka, ne vem zakaj si sla zbrisat. :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Saj ves da besede uporabljam tocno za to, kar hocem povedat, in ja, ne vseh... ;) :P

Sm misla, da se ti zdi moj post nesmiseln, da kr neki bluzim, kar tud sm. :vio:

Dear Human,

ne, prav smiselen je bil in v kontekstu, 'ne smes' tako jemat vsega, kot da je ne vem kaj... Nic, preprosto smo se mal pohecal in je bilo cist super v kontextu. :palec:

Samo res pa je,d ajaz tko hladno vcasih izpadem v govoru (vcasih kasneje to vidim), point je pa sam v tem, da sem kao natancna (no in tocno za to je pa tule tudi slo x:o)x)...

Skratka, pa tudi ce bi jaz ne vem kaj si zdaj mislila - pa kaj pol, kaj te briga! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha x:)x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Ne vidim problema ali 'slabe navade' v nakupih čevljev in torbic, dokler to ne postane edina motivacija v življenju, če oseba za to porabi sredstva za lasten obstoj.

x:Ix

Itak :palec: Ampak razvada je pa vseeno, se mi zdi. Ali neke vrste fetis x:o)x

Pr men to, da odkar mam avto se mi ne da peš hodit.

jaz tud to pri sebi ugotavljam ja xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sm pa prepričana, da bi ti neprestano teženje tm spodi ne zrasl enkrat čez glavo. Sej nisi mašina! xrolleyesx xyesx xzzzx :flowers:

Dear Human,

loj x:Dx

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Imamo ful enih tem, ki v bistvu obravnavajo popolnoma iste zadeve, le pri pojmih se nekako nismo mogli zediniti in tako tud pri naslovu - nas je pa ful ki smo ze po veckrat (kolikor je pac teh tem) pisali tole...

Morda se kaksna tina ali Coccinelle spomnita 8ali kdo drug) ali pa pac bomo imeli to v vseh teh temah, saj nic hudga v bistvu, sam po mojem tud zato ni glih blazno navala,...

Eno je odprla mari ali pesha (vsekakor se mi zdi da je bila levinja).

:8):

No, tko...

moja najljubša razvada

Poleg tega je še nekaj podobnih tem, a so nekoliko drugače zastavljene

(male ljubke obsesije, prehranjevalne pregrehe...), tako da te linke morda podam ob kaki drugi priložnosti x;)x ... saj itak skoraj nihče ne prebere :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>:8):

No, tko...

moja najljubša razvada

Poleg tega je še nekaj podobnih tem, a so nekoliko drugače zastavljene

(male ljubke obsesije, prehranjevalne pregrehe...), tako da te linke morda podam ob kaki drugi priložnosti x;)x ... saj itak skoraj nihče ne prebere :inocent:

Joj kok si ti brihtna in prakticna, thanx nad, Cocci! x!x :palec:

ja, vse zivo imamo ze... xscratchx...

Recimo vcasih se da resit simple - zdruzim pa basta, pridruzim itd. - sam enih pa ne vem, kam prikljucit, kaj naredit... pa tak... bomo vidl. ;)

Hoj, Principesa, tudi tebi nadvse lepckan vecercek! x:Xx x;)x :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...