nati77 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Ker se z naglico bliža najdaljša noč (novo leto ) in prirpave nanj me zanima, kako se mislite to noč zabavati oz ali pozna kdo kakšne zabavne igrice, ko je veliko ljudi in da se ne sedi. Gremo z idejami na plan kje boste praznovali in s kom ) LPNati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Igrice..uf...twister zna bit zelo zabaven , kaksna pantomima? Bolj poznam "sedece" Mi gremo letos v Bratislavo 4 dni. Ce ne bo zura, si ga bomo pa naredili Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 ali greste vsako leto v tujino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Mi pa Novo leto vsakokrat preživljamo doma. Ne maram vsega tistega kričanja, pa žuranja, pa nekega veselja...pa sploh ne vem zakaj Prvega januarja pa gremo (zdajže tradicionalno) v bazen. Vesoljna Slovenija spi, nikjer ni nikogar, vsepovsod mir...krasno. V mlajših letih sem pa komaj drugega januarja prihajala k sebi... Smo pa neki čudni patroni. Božička že kup let ne preživljamo doma. Tudi letos bomo najbrž na Pohorju.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ali greste vsako leto v tujino? Ne, letos grem prvic. Ponavadi sem sla vedno pred novim letom v kaksne vecje mesto, ker mi dajejo lucke in novoletna okrasitev poseben car Drugace gremo pa mi vedno 1.1. smucat, ker je najmanj folka Letos ( oziroma drugo leto) pac ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Jaz bom na battle.net-u igral warcrafta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 oooo racek jz bi tud!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 hehemoje novo leto bo minilo v K4 24 ur....PSI TRANCE-a mal bom DJau...mal luchkaril....mal papal...mal pupal....(upam, de tut "smuchal") pa SKOS ZHURAL 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 smučat je najbolš zlomkec.... od vseh naštetih varjant... seveda morš pa tud pupat zraven... da nav do dehidracije pršlo... pa stane prav da njegova sol ful pomga... to bo pa tud sončna vedla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>smučat je najbolš zlomkec.... od vseh naštetih varjant... seveda morš pa tud pupat zraven... da nav do dehidracije pršlo... pa stane prav da njegova sol ful pomga... to bo pa tud sončna vedla... pa C vitamine je treba papat....pa magnezij (no...ta je zhe v sstanetovi soli ) s sonchno greva pa raj bordat (je pa res, de je strokovnjjak tut pr smuchanju ) 666 zlomkou....chez pomlad je ni...k metuljchki okol letajo.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 no sej pol pa namest vode multi solo... sam kaj k ne paše tok k voda... al pa kšn pirček... ta ma pa dost b vitamička... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 redbullwodka 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Wow! Tudi jaz grem v Bratislavo za 4 dni!!! Morda se bomo pa vidli. Ej s katero agencijo greš??? Z Iliriko Sem hotla z Mondial/Collegium, pa so imeli ze vse zaseden. Sej nas gre 800 iz Slovenije baje S kom gres ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Vrjetn pr frendu doma, nas bo zbranih ceu kup! Vsak let smo pr enmu! Kaj bomo delal? Hehehehe,svašta Kuhal večerjo, pil, plesal, se stiskal z beybami,se igral zdravnike! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>a že? ,..... .....shit .....hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>oooo racek jz bi tud!!!Ja, pa znaš? Z mano eni tako delajo, ej .... :xx!: Se jih ne morem ubranit ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 aja saj res, novo leto bo, zadnji dan bom divjala po kaksnih btcjih al kwa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 NAJ BODO ČASI, KI ČAKAJO PRED VRATI:- VESELI - SREČNI - USPEŠNI - ZLATI... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> tako da bomo po moje vsi v devetih nebesih Sončna ..... ?........yesssss...... ...... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aha, ma jaz pa grem z Bobo tours al kaj je že. Je bilo pa na Iliriki vse zasedeno. Ma verjetno se bomo kej srečali, sam kaj k se ne poznamo. Jaz sem una, tavisoka in rjava Drugac pa lahko narediva,da se vidimo, ce bo cas Upam, da bo u redu...baje nas gre preko 800. En tak manjsi absolventek fajn fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Midve z mojo pupiko bova pa letos doma, mogoče bova šle v center (sam ne Ljubljane) pogledat ognjemet...prej bova šli v shoping in si kupili za papcat tisto kar nama bo najbolj dišalo...olive, pa bejbi koruzo pa francosko solato bova nardili...pa tko...pa risanke si bova šli sposodit in jih gledali k pr norcih....prou lustn bo.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 jest grem pa na 5 dnevni žur v kočo z mojimi naj frendi in tipčkom Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ker se z naglico bliža najdaljša noč (novo leto ) in prirpave nanj me zanima, kako se mislite to noč zabavati oz ali pozna kdo kakšne zabavne igrice, ko je veliko ljudi in da se ne sedi. Gremo z idejami na plan kje boste praznovali in s kom ) LPNati Doma ob kozarču črnega vina... Srečno in veselo v 2005 ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Jaz sem imela pravi praznik v dvoje že danes na snegu in soncu. Noro dobro, lepo, pa še nahodila sem se fino. Tole ponoči je bilo pa bolj obveza kot ne - so me zbudili 5 min pred polnočjo, da sem se pravočasno zvlekla do okna in gledala ognjemet. Zdaj grem počasi po kožo mižat. Srečno vsem lunatikom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Kaj je še kdo, ki samuje, kot jaz...ali sem prav edini ?!?!?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.