santos 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Jooooooooooooj to vino prebija vse pleta...počutje v zazi lunatika...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 sem hotel napisat vse planete...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ravnokar me je klicala prijateljica, ces kam se bomo dali letosnje novo leto. ŽE! Ampak, sej je res...pred vsemi faksi talajo brosure in pildke o novoletnih ponudbah...Sva sli malce cez spletne stvari in so nekatere stvari ze razprodane Neke poceni verjante Beograda in tak... A ze kaj veste? Midve sva se lani imele super v Bratislavi, zato nama tujina precej disi Premisljujeva o Krakowu, Budimpesti in Pragi ( ceprav zadnjo hocem jaz dozivet na poseben nacin). Ima kdo kaksne izkusnje? Malo zgodaj za to temo, vem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Me smo tudi lani bile v Bratislavi.Na kratko fenomenalno smo se imeli . Me pa imamo zaenkrat na tapeti Beograd,Prago,Krakow.Bomo videli kam bomo na koncu sle . Sem pa za Beograd,Prago in Krakow slisala same pozitivne stvari. Samo saj na koncu koncev ni tako pomemben plac kje si,ce je druzba prava je povsod fajn Michelle s aktero agencijo ste pa bili lani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ja Beograd je tudi moznost, tocno! Lani sem bila z Iliriko...ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Collegium...Ceprav se nismo direkt pri njih prijavile,ker smo imeli ze vse razprodano ampak preko Kompasa v MS,ki je imel nekaj njihovih mest zakupljenih al kako ze to gre.Cuka al dva manj placale pa vseeno bile pod Collegiuom. Smo imeli pa tako super vodica,ko je celo skupino skupaj drzal,totalna faca bil,...Sele takrat vidla kaj pomen dober vodic . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Praga in Beograd ful hudo.Bratislava relativno OK.Krakow se nism bil.Ce gres s fantom priporocam Prago... ce s frendi pa Beograd!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Praga je zame mesto, ki jo bi rada dozivela sama, pac vso kulturo in vse. Ker je res edino mesto na svetu, ki bi ga hudo rada DOZIVELA, pa ga se nisem in nacrtujem to ze precej casa. Zato mi za novo leto nekako ne gre to Beograd po moje, da ne pride v postev, ker sem se spomnila, da ena prijateljica nima postnega lista in ga ne namerava dat delat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Praga je zame mesto, ki jo bi rada dozivela sama, pac vso kulturo in vse. Ker je res edino mesto na svetu, ki bi ga hudo rada DOZIVELA, pa ga se nisem in nacrtujem to ze precej casa. Zato mi za novo leto nekako ne gre to Beograd po moje, da ne pride v postev, ker sem se spomnila, da ena prijateljica nima postnega lista in ga ne namerava dat delat Lahko ti je sam zal...!!!Ze danes dogaja v Beogradu...kaj sele za novo leto...(Srbsko) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hja, sem upal da bo to novo leto kaj drugačno, kot prejšnje, pa bo spet isto, zgledašpilal bom ne zapravljal, ampak služil...pismo je težka muzikontarska ko je najbolj luštno, nisi frei Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Budimfešta Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 redko kdo se spomni na kak Salzburg, ali Bukarešto, Bratislavo...mogoče pa tud tam ni tako slabo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Jaz bla v barceloni pred leti.. blo fajn, itak je ful od družbe odvisno... + točka za Barcelono - v puloverčkih smo se sprehajali po mestu, morje gledali.. namest nekih debelih kožuhov in snega... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Praga je zame mesto, ki jo bi rada dozivela sama, pac vso kulturo in vse. Ker je res edino mesto na svetu, ki bi ga hudo rada DOZIVELA, pa ga se nisem in nacrtujem to ze precej casa. Zato mi za novo leto nekako ne gre to Jst in še 3 kolegice, gremo 18.-ga v lastni režiji za 3 dni v Prago. Ogledi pa to... Kumi čakam. Za nov let sm bla pa v Budimpešti in Bratislavi...kr kul, no. Letos pa še pojma nimam, kam se bom prslila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a v lastni režiji ali z agencijo?z agencijo.. takrat je bla to še neka agencija pod okriljem Sončne pesmi, ene mladinske verske revije.. Vodič bil tip, ki sem ga poznala iz gimnazije.. moj prvi izlet v Spanijo Jst in še 3 kolegice, gremo 18.-ga v lastni režiji za 3 dni v Prago. Ogledi pa to... Kumi čakam.Ja, me smo tud tko šle, 3 puce s kombijem. Blo dbest, sam nismo mele kaj dost od ogledov, ker se nam ni preveč dal.. Blo za crknt vroče... Bi šla ful še enkrat.. Jaz tud še ne vem kam, če sploh kam.. odvisno kje bodo ostali.. se pa neki menmo, da eni avstralci pridejo za božič in gremo do beograda pogledat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 MIdva premišljujeva o Krakovu, Sofiji ali Parizu. Praga odpade, ker bi rada si vzela več časa za oglede. Ne moreva se odločit. Ima še kdo kakšno idejo? No pri nas je 95%, da bo Krakov Pejmo skup Prago, ki jo malo manj kot ljubim ( kokr se mesto pac da) pa res ne mislim obiskati za novo leto. Hocem jo DOZIVET na drugacen nacin...tako da kar odpade... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 js bom nek visoko gori v koči, da bom lahk že nasledn dan se spustu z bordm nekam dol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja, jest tud, sam da bojo namesto borda sanke Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ooo kok kjut kr sankala se boš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja..men se je ful kul sankat..a boš zdej kako pametno spet prjavu al je še zmeri kjut? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja ne.. full kul je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 uf, ok..saj eno temo lahk končava Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 počas Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 skupaj Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 do konca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.