Skoči na vsebino

novo leto

nati77

Recommended Posts

• Komentarji 102
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mi bi šli pa v Beograd letos :inocent:

Upam, da nam uspe najdt kšno dobro varianto...pa da nam uspe uskladit vse želje. (tp me še najbl skrbi, ker eni bi šli z busom, eni z avtom... :o|o:)

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

Mene tud vleče za novo leto v Beograd. Bom mogla it enkrat. x:)x Letos bom pa spet tam kot lani ... na Pohorju. x;)x
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Guest mačona
vseeno kje, glavno, da sem z ljudmi, ki jih imam rada. xsrcx razne Prage in nevem kaj mi ne potegne, ker mam rada udobje, dobro hrano pri roki in toplo zavetje. x:Dx

Jst tut še ne za novo leto v tujini xrolleyesx bi pa rada letos doživela novo leto na malo drugačen način, če se bova kaj pametnega spomnila sploh pametnega :vio: drugače bi mi blo fino tut tako kje v Sloveniji pač, samo da je "drugačno" kot doma ali v mestu x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

No jest mam pa letos en tak poseben obcutek, da bom delala xrolleyesx Mnja sej baje,da zna biti kar zanimivo..... Sicer je tako, ce ne bom mela xsrcx , je itaq brez veze nekam hodit in sveco drugim drzat, saj pomojem no..... Konec koncev, je pa to le ena navadna noc......, ki pa mi je nekoc zelo veliko pomenila :inocent:
Uspeh je drznim zagotovljen!

Huh, upam, da ne bom delala, ne smem delat. Si bom zborila prosto, nekak že! Upam!!!

Drgač je pa tema Kam za novo leto pr nas na prvem mestu trenutno in govorimo skor še sam o tem. Razmišljamo o Gorenjski - kak apartmajček nekje, malce smučanja in žur, seveda. Upam, da še nismo prepozni. Drgač bomo pa pri komu doma. Sj v bistvu ni važno. Važno je sam da mam js mojga lubija pr men in da nama je topppppl :inlove:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kaj je zdaj Mysti? gres v krakov?

No mi smo zdaj rezervirali :) Gremo 3 nocitve...od 28 do 2 je vse skupaj. Ful je ze zasedeno, tako da nismo dobili tist kar smo prvotno nacrtovali.

Ampak vseeno, komaj cakam!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

najraj kr nek s kako damico u izi... :inocent: x:o)x

Nice! xsrcx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Joj, nč nimam v planu... :8): Sicer pa je blo do zdej zmer tko - razen enkrat, se je vse kar sm do zdej splanirala sfižilo, zato letos sploh ne bom komlicirala in bom kr neki zimprovizirala - če bo ratal, QL, če pa ne, bomo šli pa zgodej spat... x;)x
živi in pusti živeti

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...