surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 sede čist do konca, ja Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 do dna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 čak, a to so asociacije?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ne, to je sankanje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja, kepanje tud sede Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pa maužanje si pozabla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ne, tega pa ne maram..pa da me en tunka tud ne..lahk sam jest počnem oboje Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Mi bi šli pa v Beograd letos Upam, da nam uspe najdt kšno dobro varianto...pa da nam uspe uskladit vse želje. (tp me še najbl skrbi, ker eni bi šli z busom, eni z avtom... ) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Mene tud vleče za novo leto v Beograd. Bom mogla it enkrat. Letos bom pa spet tam kot lani ... na Pohorju. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Jaz osebno v BEOGRAD z avtom ne bi sla. Lih to mi je fino pri teh organiziranih izletih, da imam eno skrb manj - avto. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Ja sej to je bil tud en od argumentov...je blo govora za rentacar. Sam jaz zarad enih k so mal razvajeni nam dala 100.000 sit namest 30.000. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 vseeno kje, glavno, da sem z ljudmi, ki jih imam rada. razne Prage in nevem kaj mi ne potegne, ker mam rada udobje, dobro hrano pri roki in toplo zavetje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 škoda 20 jurjev za eno noč. za ta denar niti naša familija hrane ne poje v eni noči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ja saj, če kaj vidiš zraven, ma smisel. meni doslej še nikakor ni uspelo iti v tujino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Men tud ne, zato bi šla pa letos. Mi tolk na vsak tolar gledat...če mi bo pa ful bedno bom pa drugo leto doma. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Jst tut še ne za novo leto v tujini bi pa rada letos doživela novo leto na malo drugačen način, če se bova kaj pametnega spomnila sploh pametnega drugače bi mi blo fino tut tako kje v Sloveniji pač, samo da je "drugačno" kot doma ali v mestu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 No jest mam pa letos en tak poseben obcutek, da bom delala Mnja sej baje,da zna biti kar zanimivo..... Sicer je tako, ce ne bom mela , je itaq brez veze nekam hodit in sveco drugim drzat, saj pomojem no..... Konec koncev, je pa to le ena navadna noc......, ki pa mi je nekoc zelo veliko pomenila Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Huh, upam, da ne bom delala, ne smem delat. Si bom zborila prosto, nekak že! Upam!!! Drgač je pa tema Kam za novo leto pr nas na prvem mestu trenutno in govorimo skor še sam o tem. Razmišljamo o Gorenjski - kak apartmajček nekje, malce smučanja in žur, seveda. Upam, da še nismo prepozni. Drgač bomo pa pri komu doma. Sj v bistvu ni važno. Važno je sam da mam js mojga lubija pr men in da nama je topppppl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 ekola, pa se spet bliža novo leto... sam da bo zdej 2006! jst bom vrjetn za novo leto kr doma, zunaj... upam da ga bomo dobro srali Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Kaj je zdaj Mysti? gres v krakov? No mi smo zdaj rezervirali Gremo 3 nocitve...od 28 do 2 je vse skupaj. Ful je ze zasedeno, tako da nismo dobili tist kar smo prvotno nacrtovali. Ampak vseeno, komaj cakam! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 mej se fajn... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 js pa nea vem, za enkat se obetajo 4 zabave na različnih mestih , različna družba, ampak vsi so moji prjatli zajeban bo... najraj kr nek s kako damico u izi... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 najraj kr nek s kako damico u izi... Nice! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cuci 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 js bom pa doma, mrbit bom šou kj u kršk, drgač mam pa za doma spokat ene 10 škatl pirotehničniv sredstev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Joj, nč nimam v planu... Sicer pa je blo do zdej zmer tko - razen enkrat, se je vse kar sm do zdej splanirala sfižilo, zato letos sploh ne bom komlicirala in bom kr neki zimprovizirala - če bo ratal, QL, če pa ne, bomo šli pa zgodej spat... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.