Skoči na vsebino

novo leto

nati77

Recommended Posts

Organizacija silvestrovanja pade letos na nas....tako, da bomo ene 4 familije pri nas skupaj žurale......seveda z otroci...... xDDx :palec:

Prvega pa se gremo starci še sami (brez priveskov) nekam zabavat......... x:Dx :onfire: :fool: xsmx xbendx

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 102
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..tako kot vsako leto, tudi letos, že od septembra težim s tem kam grva za nou let, kje bova, kaj bova, s kom bova...

...tako kot vsako leto, tudi letos, bom do 25.12. v popolni temi kje bova, kaj bova, s kom bova...

:xx!:

Lan sem se imela tko grozno, da če bo letos spet tko, lohk, da naredim samomor...v neki koči (vikend) grdi, s folkom, ki sem ga komi poznala, vse zaigrano, neka scena oz. ufuravanje, ki sploh ni blo resnično:"Kaj se imamo mi fajn!!!"...ja ne se nimamo...in folku se je vidlo, da se dela..

Ajde, ti je bedno, ok, sprejmeš in iz tega lohk še žur nardiš...

Neeee....mi se imamo pa res super :xx!:

Raj nam razmišljala...konc...ne grem več v to temo dokler nau januar x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Prvega pa se gremo starci še sami (brez priveskov) nekam zabavat......... x:Dx :onfire: :fool: xsmx xbendx [/color]

Priveski, a? C c c ... In komu boš zaupala svoje priveske?

:vragec: x:Dx x;)x

Jaz nimam planov za nov let. Če me bo kdo povabu na party bom šel, drugač pa najbrž duma. Al se bom pa kr nekam odpelal..... x:)x

Organizacija silvestrovanja pade letos na nas....tako, da bomo ene 4 familije pri nas skupaj žurale......seveda z otroci...... xDDx :palec:

Prvega pa se gremo starci še sami (brez priveskov) nekam zabavat......... x:Dx :onfire: :fool: xsmx xbendx

:eek: :eek: STARCI?? x:Dx

Kolk si pa stara? x:Dx

80? x:Dx x:Dx x:px

Alef bo doma, s svojo Robido, lepo na toplem, v copatih... x:Dx xsrcx x:Xx

Mal TV, pa kakšen dober film...(hvala eMuli... x:Dx x:px )

Pa kaj dobrega za pojest... x:px x:px x:px

Pa za popit tud... xcheersx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Priveski, a? C c c ... In komu boš zaupala svoje priveske?

:vragec: x:Dx x;)x

babi+dedi servis............x:Dx x:Dx x:Dx

:eek: :eek: STARCI?? x:Dx

Kolk si pa stara? x:Dx

80? x:Dx x:Dx x:px

Nekaj manj kot 80 pa že.......x;)x

Sicer pa, upam, da pri 80 ne bom imela več otrok na grbi........ x:Dx ali pač, nikoli se ne ve....... :inocent: :eek:

pol pa bodi raje doma, jaka stvar, aja ne, zdaj je moderno nekam it xrolleyesx

Kje boš pa ti Bobnar?

Kr zaviji z očmi...boš vidu, bodo tko ostale... x:Dx ...pol boš pa res lepi

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

babi+dedi servis............x:Dx x:Dx x:Dx

Nekaj manj kot 80 pa že.......x;)x

Sicer pa, upam, da pri 80 ne bom imela več otrok na grbi........ x:Dx ali pač, nikoli se ne ve....... :inocent: :eek:

x:Dx x:Dx x:px A misliš...? xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx x:Dx x:px A misliš...? xDDx xsrcx

Pa kaj me zdaj tu nekaj strašiš....a, ti bi rad, da me že zdaj kap zadene in jih sploh ne dočakam 80..... x:Dx x:Dx x:Dx

Svojih otrok menda ne, renta a babi bom pa vedno lahko - ni blema.......

Joj, kje sem že jaz :o|o: xrolleyesx Pri svojih rosnih ?? Razmišljam kako bo pri 80 :o|o: (vprašanje je že, če jih bomo sploh dočakali....glede na tole našo Slovenijo in njene reforme)

No, popravljam svojo izjavo: "mladci" se bomo prvega sami zabavali, brez priveskov.....

xrolleyesx Jest bom, kjer bom! xrolleyesx

Bingl-Bongl je pa skrivnostna..... x:Dx To verjetno pomeni, da te bo nekdo presenetil. :inocent: xDDx

jst pa še nimam pojma kam bi šla,... smo s prjatlcami ugotovile, da je blo novembra že mal prepozn za rezervirat kak apartma v kranjski, bohinju, ... xrolleyesx .... priporočate kak plac v sloveniji, bilo kje , na prostem, v klubu,....? xDDx

, na prostem xDDx

Ko si glih omenila novoletno rajanje na prostem.....No, ja, jaz oz. mi nikoli več....Smo enkrat rajali v centru mesta in sem imela občutek, da sem na fronti....petarde, rakete, steklenice so švigale mimo glave.....obup....ne, hvala, nikoli več.....:xx!:

Kokica to je res ja... mogoče na prostem tud ne bi blo glih zame, razen če kdo pozna kje kjer bo na prostem pa ne bo petard (hahaha)... me je blo lansklet strah it iz mojga bloka do prjatlčnega zarad petad (50 m stran)... pa sploh ni blo nobenga rajanja v bližini sam na vsakem vogalu ene par folka.... kak je šele blo v centru našga mesteca :inocent:

ja, zakaj pa recimo tisti, ki se nima-mo-te kam dat, ali pa se ne bodo imeli kam dan na zadnjo noc, ali pa se ne vedno, ali pa se niso odlocili, ipd... enostavno pridejo skupaj in se ustvari LNF novo leto :inocent: x:)x

kdo je za? ... sam ne vem ce me bojo doma pustil k sm se mejhna ... x:Dx

- jst mogoce

-

-

-

-

-

sploh ne. mislu sm, tko, da bi se dobili, kje, nekje... :vio: :inocent: sam kje? zihr ma kdo plac ane. pa vsak prnese neki za jst in zapit in je hitr LNF party :vio: :vio: x:)x

sam a ves, kle predlagat kej tazga... se takoj zacne komplicirat xrolleyesx

...recimo jst sm ze tm, pa se sploh ne vem kje bo!! x:Dx x:Dx x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...