Mihela 17. januar 2013 Prijavi Deli 17. januar 2013 To bi lahko držalo, ker se fajn dopolnjuje z Luno v kozlu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Doživim elektrošok ob nepraktičnih ljudeh. Ajd... ne vedno. Baje. Še ne vem. So mi že predlagali pregled, samo za enkrat ni še nič hudega, tako bom še nekaj časa hodila tja. Na delovnem mestu pa do sedaj res nisem imela problemov. Razen enkrat z eno baburo smotano, da bi ji takrat glavo odšraufala. Ne jemljem sebe kot ''krivca'', ker s 100 drugimi sem fajn furala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngTa, ta beden, je najmočneši. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png deluje Kje je Mars in čem vlada....to je povezano z bolečino in dolgorčno lahko nakazuje tudi zdravstveno težavo orbisi so lahko širši, seveda če so aplikatini, če so s svojim dispozitorjem in vladarjem ascendenta in svetili in take zadeve... Kakšna zanimiva zgodba s psi iz otroštva? Še to: prav je da se gleda cela karta pri dem da veš v katero stran bo pretiravanje, na primer če je Kiron v tretji hiši, pa je močen merkur in veliko zraka, karta nakazuje razumeskega človeka, potem bo šlo pretiravanje v zaupanje samo razumu in zavračanje instinktov, intuicije in podobno. V obratnem primeru, če pa gre za bolj vodno ali ognjeno karto in je Merkur šibek, potem bo človek bolj intuitiven in njegov razum ne bo deloval na način, kot se zahteva v šolskem sistemu in so tu lahko blokate in težave. Tko da je zato treba vedno videti celo karto, da dobiš občutek kaj prevladuje. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 18. januar 2013 Prijavi Deli 18. januar 2013 Ja, sej trpljenje vodi v odpoved. Imaš nekaj in se moraš temu odpovedati, čeprav nočeš. Kiron se je odpovedal nesmrtnosti zaradi trpljenja, izguba otroka je tudi neke vrste odpoved, hočem reči, da si ostal brez, kar povzroči trpljenje. Kiron je pač tisto - karkoli narediš povzroči bolečino, čeprav lahko iz te tvoje bolečine marsikaj dobrega vzklije za druge (medtem ko eksperimentiraš s različnimi stvarmi, da bi si omilil bolečino in potem s odkritji pomagaš še drugim). Včasih imaš sicer izbiro, a so vse možnosti boleče. Vem iz lastnih izkušenj. V moji karti je še posebej močen. Tega res ne maram, zato mu nikoli nisem hotela dati pomena, vendar šele Kiron zares razjasni stvari. Tudi pri tranzitih in progresijah je Kiron tisti, ki še največ pove. No ja, zato pa imam tako življenje. Kar je pri Kironu pomembno je tudi to, da smo si največkrat za to trpljenje krivi sami, čeprav se tega takrat sploh še nismo zavedali npr. zaradi nezrelosti (Kiron je to rano dobil po nesreči od svojega učenca). Kiron je po svoje nekako planet dvojnosti. Za osebe z močnim Kironom je značilno, da se še najbolje počutijo v skrajnih situacijah, da so tam najbolj učinkoviti, ker jih to sili da analizirajo, da balansirajo opozicijo, da majo kontakte na različnih nivojih. Imajo občutek alternative, možnost pač, da se vživijo v vsak lik in ga zato tut lahko razumejo. Za tvoj Kiron, v taki poziciji kot je, pa je včasih veljalo, da te nauči da se soočaš sama s sabo, da te dela hrabro ker se lahko soočaš s svojimi najtemnejšimi platmi in da lahko greš tja, kamor si še angeli ne upajo it. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png No....figurativno..... Trazitno pa Kiron sam osvetli nerešena vprašanja, praktično ti pokaže bistvo problema. Nekako obrne na glavo vse kar smo si do takrat o problemu mislili in nas tako prisili, da na problem pogledamo iz čisto drugačnega zornega kota. Kar posledično pol lahko pomeni, da mamo možnost videt lučko na koncu tunela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 18. januar 2013 Prijavi Deli 18. januar 2013 To misliš tranzit Kirona ali tranzite čez Kirona? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Oboje. V bistvu je bil tu mišljen Tranzitni Kiron čez Natalnega. A pr Kironu ni nič poenostavljenega, zato pol to velja spet samo, oziroma najbolj takrat, ko je Natalni Kiron v konjunkciji ali kvadratu z vozli, z linijo Ascendent - Descendent, oziroma MC - IC, pa s svetili ( Sonce, Lunca ).To pa zato, ker takrat člouk išče in išče osebo, ki je še bolj ranjena od njega, ki še bolj trpi, ki je še bolj ogrožena od njega , ker ve, da jo bo razumu in da ji lahko pomaga. In s tem posledično pomaga sebi. Zdravljenje preko drugega.In to pač naredi Tranzitni Kiron, namesto da pri sebi iščemo anomalijo v sistemu, nam jo T Kiron pokaže pr nekomu drugemu in takrat naši senzorji zaznajo da ja, to nam pa je od nekod že znano in lahko pol procesor v naši buči ugotovi da je z nami podobno in če smo uspeli njemu pomagat zakaj ne bi še sebi. In tu je tisti drugi zorni kot, ki nam odpre celotno sliko, ki je prej mogoče nismo videli. Ker pač lažje pr drugih vidimo rešitve kot pr sebi včasih. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. januar 2013 Prijavi Deli 19. januar 2013 Se ne strinjam v celoti, Omar , ker v tranzitih se lahko sproženi vse tri vloge. Odvisno od karte in širše prognostične slike. Če širša prognostična slika nakazuje težave z zdravljem, ali psihične ali fizične bomo se bomo znašli v vlogi ranjenega. če nakazuje celotna karta, da smo tist,i ki rani, in so prognostični pogoji pravi za to, bo koten ali kako drugačno poudarjen Kironov tranzit prinesel to zadevo na plan. Najpogosteje pa je tko kot si nakazal, da igramo vlogo zdravitelja in skozi to vlogo uvidimo svojo rano in lažje pozdravimo. V tvoji karti ker je Kiron okej z asc in ker je vladar asc na taki zvezdi, ki podpora vlogo zdravitelja, je bolj jasno, da si zdravitelj... in ti je ta vloga bližja, ni pa nujno za vse druge enako. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 19. januar 2013 Prijavi Deli 19. januar 2013 Se ne strinjam v celoti, Omar , ker v tranzitih se lahko sproženi vse tri vloge. Odvisno od karte in širše prognostične slike. Če širša prognostična slika nakazuje težave z zdravljem, ali psihične ali fizične bomo se bomo znašli v vlogi ranjenega. če nakazuje celotna karta, da smo tist,i ki rani, in so prognostični pogoji pravi za to, bo koten ali kako drugačno poudarjen Kironov tranzit prinesel to zadevo na plan. Najpogosteje pa je tko kot si nakazal, da igramo vlogo zdravitelja in skozi to vlogo uvidimo svojo rano in lažje pozdravimo. V tvoji karti ker je Kiron okej z asc in ker je vladar asc na taki zvezdi, ki podpora vlogo zdravitelja, je bolj jasno, da si zdravitelj... in ti je ta vloga bližja, ni pa nujno za vse druge enako. Kaj pa vem......siliš me s tem v neke filozofske debate, za katere veš da jim lahko ni ne konca ne kraja in da zanje žal niti nimam časa. ........ ker Kiron sam po sebi ni tisti, ki rane zadaja, ni tisti, ki ubije otroka, ni tisti ki pahne nekoga v kako obupno, skrajno dejanje. Vse to in še kaj več je bl posledica raznih bumbarjev od planetov, s katerimi je v čudnih aspektih. Kaj sploh je Kironska rana? Zame je definitivno sam občutek bolečine ki nam je bila ob rojstvu vcepljena, odvisno od aspektov, bodisi s strani mame ( aspekt z Lunco ), bodisi tata ( aspekt s Soncem ), bodisi zaradi okolice, ki te doživlja obsesivno ( aspekt z Venerco ), bodisi si nerazumljen ( aspekt z Merkurjem ), bodisi te res lahko doživljajo drugi tut agresivno ( aspekt z Marsem ),............... vendar so vedno uni bumbarji k kaj slabega povzročjo, Kiron ne. Ker je konc koncev Kiron zgolj občutek bolečine, pa čeprav mnogokrat preveč eksponiran, pa čeprav slabo balansiran, pa čeprav je Kiron na konc koncev zgolj ena velika skleda predsodkov, ki se lahko razblinijo kot milni mehurček, ko se člouk enkrat vsega tega zave, ko se ozavesti. Kiron ni Plutko, Kiron ni Mars....glej najnga kot na filing in boš vidla, da pesem Killing me softly lih ne pomeni okrutnega zločina temveč vse kaj drugega. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif With all my respect....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. januar 2013 Prijavi Deli 19. januar 2013 lepo povedano ni kej jaz gledam izkustvenopo čem si človek zapolni svoj Kironovi tranzit, na kotu ali kako drugače pomembenToda ti aspekti so pomembni in dogodek, človek okarakterizira skozi omenjene tri like.Htela sem povedati, da ni povsod enako.In ja junaki in junakinje, ki se na Kirona vežejo, določajo kako ... Z vsem spoštovanjem Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 20. januar 2013 Prijavi Deli 20. januar 2013 @ Mihaelca http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Drgač? Vas je kaj zasnežilo? Mož uboga? Otroci? Upam da je vse oki in še naprej ti enako želim. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Se strinjam da se razvija sočutje skozi lastno bolečino. Hkrati pa je njegova narava taka, da ko išče rešitev zase, drugim pomaga... in pogosto je tako, da določenih svojih ran preprosto ne moremo rešiti, jih mora sprejeti, vendar ravno zaradi lastne ranjenosti lahko pomaga drugim. Hkrati pa moramo vedeti, da je tudi modrec, je učitelj in svetovalec, torej ni vedno samo ranjeni. Nikoli ne bom pozabila svoje velike kironovske rane, vendar ko sem jo sprejela in se zavedala, da nič ne morem, je izgubila del svoje energije, in me ne obremenjuje več tako kot včasih. To je pa že tko, k da bi ponovno o Saturnu govorila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Sicer pa se mi zdi, da se skozi bolečino naučimo svetovati, boleče izkušnje dajo modrost. Super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Nekoliko drugačna sta...Kiron in Saturnoba povezana z bolečino, javendar na Saturnovi bolečini je moč delati, je veliko energije notri dano, lahko si zelo zagrizen in se korak za korakom učišpri Kironu pa je potrebno sprejeti bolečino in se prilagoditi, ni druge, hkrati pa Kiron omogoča dostop do osvoboditve Saturnovih hakljčkov, veziKer je Kiron med Saturnom in Uranom ima energijo obeh in deluje kot most med obemaKronos (Saturn) je tudi njegov oče, vendar Konos se ni vdal, ni sprejel bolečine, boril se je proti usodi in iskal Zeusa, ga hotrel uničiti, da ne bi izgubil prestol... obratno od njega pa Kiron sprejme svojo omejitev, sprejme na neki točki tudi umrljivost in se žrtvuje za Prometeja in s svojo predajo nekoga reši... ima sposbnost spuščanja, ima sposobnost preskoka iz Saturnove krožnico v Uranovo spiralo... torej skozi bolečino v svobodo... je mostSaturn ti pomaga živeti na zemljci, je povezan s konkretnostjoKiron ti pomaga uporabiti to življenje za duhovno pot in je lahko most ali pot k prebujenjuJe tisti, ki lahko pomaga sprostiti Saturnovo ujetost, Saturnovo okamenelost...Toda da bi Kiron deloval spodbudno mora delovati za druge, in sebe malo pozabiti in ko deluje za skupno dobro, se njegova bolečina nekako pomiri, ali pa samo osmisli.Saturn bi vse nadzoroval, vse zamrznu, naredu popolno, po pravilih...Kiron pa ni več toliko vezan na te zadeve, ima modrost, ki ni črno bela, ki je most med dvema skrajnostimatko nekakoupam, da sem razjasnila razlikoSaturn te mojstri v konkretnih področjih, za konkretna dela in življenjeKiron ti omogoča vpogled v človeško ranljivost, pa tudi, ko je človek sposoben predaje, in spustiti sebe, njegovo božjanskost ( na koncu je le postavljen na nebo). 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. januar 2013 Prijavi Deli 30. januar 2013 Nekoliko drugačna sta...Kiron in Saturnoba povezana z bolečino, javendar na Saturnovi bolečini je moč delati, je veliko energije notri dano, lahko si zelo zagrizen in se korak za korakom učišpri Kironu pa je potrebno sprejeti bolečino in se prilagoditi, ni druge, hkrati pa Kiron omogoča dostop do osvoboditve Saturnovih hakljčkov, veziKer je Kiron med Saturnom in Uranom ima energijo obeh in deluje kot most med obemaKronos (Saturn) je tudi njegov oče, vendar Konos se ni vdal, ni sprejel bolečine, boril se je proti usodi in iskal Zeusa, ga hotrel uničiti, da ne bi izgubil prestol... obratno od njega pa Kiron sprejme svojo omejitev, sprejme na neki točki tudi umrljivost in se žrtvuje za Prometeja in s svojo predajo nekoga reši... ima sposbnost spuščanja, ima sposobnost preskoka iz Saturnove krožnico v Uranovo spiralo... torej skozi bolečino v svobodo... je mostSaturn ti pomaga živeti na zemljci, je povezan s konkretnostjoKiron ti pomaga uporabiti to življenje za duhovno pot in je lahko most ali pot k prebujenjuJe tisti, ki lahko pomaga sprostiti Saturnovo ujetost, Saturnovo okamenelost...Toda da bi Kiron deloval spodbudno mora delovati za druge, in sebe malo pozabiti in ko deluje za skupno dobro, se njegova bolečina nekako pomiri, ali pa samo osmisli.Saturn bi vse nadzoroval, vse zamrznu, naredu popolno, po pravilih...Kiron pa ni več toliko vezan na te zadeve, ima modrost, ki ni črno bela, ki je most med dvema skrajnostimatko nekakoupam, da sem razjasnila razlikoSaturn te mojstri v konkretnih področjih, za konkretna dela in življenjeKiron ti omogoča vpogled v človeško ranljivost, pa tudi, ko je človek sposoben predaje, in spustiti sebe, njegovo božjanskost ( na koncu je le postavljen na nebo). Kako lepo znaš ti to vse pojasnit, da men sam klik klik dela.Dostikrat izhajam iz svojega primera, ker se tako resnično največ naučim (Saturnovc pa to ) in tud zdej k sem tole prebrala se mi je takoj vse poklopilo. Ja Saturn mi ravno to daje, vsak dan nekaj novega, novo spoznanje v meni, postopoma in počasi prihajam do tiste točke, ki jo je marsikdo že takoj opazil pri meni, masikdo pa si misli oh ja ta pa že ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif Sicer sej to sploh ni pomembno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Ravno to mi daje Saturn, da sama verjamem vase, ker samo tako lahko pridem do tistega notranjega miru v sebi itd...Ja in res je tukaj ogromno energije, veliko je premajhna beseda za nas Saturnčke. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngSam Kiron pa že nekaj časa vem kaj mi je prinesel, je v hiši doma in s tem neka bolečina od tam. Starša sta imela res težke izkušnje v življenju in tega nekako nikoli nista predelala, kar je logično, da je potem to prešlo nekako name. Ko sem ozavestila, da ta bolečina ni ravno moja, da sem jo samo prevzela sem jo tudi lažje sprejela. Je pa to spet proces. Kakor pri vsaki taki stvari. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LadaVenus 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 Moj Kiron je v 8.HISI. Pise tkole pa ne vem kaj pomen Chiron 23°37' Я Taurus Mi lahko poveste za kaj se gre?? A je dobr al slabo? Citiraj Life is a tragedy for those who feel...http://www.obviousmag.com/wp-content/uploads/2010/11/split_LEFT.jpg ...and a comedy for those who think. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojca cibej 14. oktober 2013 Prijavi Deli 14. oktober 2013 No jst lahko povem, da mam Kirona točno na ascendentu v ovnu ( 1 stopinja orbisa) kvadrat s soncem in opozicija z uranom. Tak kiron naj bi pomenil tudi kako brazgotino na moji glavi, pa nimam nič. V bistvu še tega kirona ne čutim. Mogoče malo blaži trigon z marsom ( vladar ascendenta). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 14. oktober 2013 Prijavi Deli 14. oktober 2013 Takšen Kiron bi načeloma moral biti občuten, ker je podarjen, koten, v aspektu s Soncem. Nenavadno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 14. oktober 2013 Prijavi Deli 14. oktober 2013 No jst lahko povem, da mam Kirona točno na ascendentu v ovnu ( 1 stopinja orbisa) kvadrat s soncem in opozicija z uranom. Tak kiron naj bi pomenil tudi kako brazgotino na moji glavi, pa nimam nič. V bistvu še tega kirona ne čutim. Mogoče malo blaži trigon z marsom ( vladar ascendenta). Mah....zlo težko bi govorili o kaki rani na glavi zaradi Kirona. Kiron je drugačna rana, notranja, na zunaj nevidna. Pr tko postavljenem Kironu prej lahko govorimo o tem, da taka oseba zlo težko na ven pokaže svoje prave filinge, da včasih težko najde pravi izraz da pove kaj če met, da se težko pokaže v vsem svojem sijaju. Tak Kiron bl pomeni občutek brezvrednosti, samodestrukcijo, da dela bl za druge kot zase, da je tak člouk militantno samovoljen in raje kot da druge prosi, naredi vse sam. Taki ljudje pogosto grejo skoz lajf s plašnicami na učkih, ne vidjo kar nočejo videt, sam rinejo naprej.Energetsko so močni, a vsa njihova gonilna sila je kot milni mehurček. Lahko napihnejo zlo velikega, a poči pa tut lahko kadarkoli. In ko poči, pol je polom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. oktober 2013 Prijavi Deli 15. oktober 2013 oh, kako ta opis Kirona velja tudi zame http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/pevc.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojca cibej 17. oktober 2013 Prijavi Deli 17. oktober 2013 Mah....zlo težko bi govorili o kaki rani na glavi zaradi Kirona. Kiron je drugačna rana, notranja, na zunaj nevidna. Pr tko postavljenem Kironu prej lahko govorimo o tem, da taka oseba zlo težko na ven pokaže svoje prave filinge, da včasih težko najde pravi izraz da pove kaj če met, da se težko pokaže v vsem svojem sijaju. Tak Kiron bl pomeni občutek brezvrednosti, samodestrukcijo, da dela bl za druge kot zase, da je tak člouk militantno samovoljen in raje kot da druge prosi, naredi vse sam. Taki ljudje pogosto grejo skoz lajf s plašnicami na učkih, ne vidjo kar nočejo videt, sam rinejo naprej.Energetsko so močni, a vsa njihova gonilna sila je kot milni mehurček. Lahko napihnejo zlo velikega, a poči pa tut lahko kadarkoli. In ko poči, pol je polom. Rana na glavi zato, ker gre za znamenje ovna( predstavlja glavo) in prvo hišo ( predstavlja telo ). Drugače bi se pa delno strinjala s tvojim opisom seveda. Vendar kot sem že napisala.....trigon marsa ( vladar asc ) na kirona tukaj verjetno vseeno dajo energijo. Mars je tudi v levu peta hiša...težko se tak človek počuti brezvreden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 18. oktober 2013 Prijavi Deli 18. oktober 2013 Tak kiron naj bi pomenil tudi kako brazgotino na moji glavi, pa nimam nič. V bistvu še tega kirona ne čutim. Mogoče malo blaži trigon z marsom ( vladar ascendenta). Rana na glavi zato, ker gre za znamenje ovna( predstavlja glavo) in prvo hišo ( predstavlja telo ). Drugače bi se pa delno strinjala s tvojim opisom seveda. Vendar kot sem že napisala.....trigon marsa ( vladar asc ) na kirona tukaj verjetno vseeno dajo energijo. Mars je tudi v levu peta hiša...težko se tak človek počuti brezvreden. Še enkrat : tak Kiron ne pomeni rane na glavi, pa Oven na vrhu prve tu ni nujno. Prej izjemoma.Zej to, glede Marsa v levu v peti, ja se strinjam da dodaja energijo, zlasti na podorčju fizičnih aktivnosti, od športa do seksualno, ljubezenskega življenja, sam še vedno je treba vedet, da je pol ta fizična aktivnost samo prikrivanje, bežanje, megla, za skrivanje Kironske rane. Oziroma, kakršenkoli aspekt Kirona z Marsem dodaja Kironski rani občutek verovanja v sebe, a tut neke vrste agresijo, ki pa jo lahko koristno sprosti v fizičnih aktivnostih. V takem primeru mamo pol lahko dve varjanti, al so ljudje s tako pozicijo pretirano agresivni, da bi prikrili občutek brezvrednosti, al pa se obnašajo pasivno da bi prikrili svoj notranji bes in občutek manjvrednosti. Štos je tuki tehtnica, ki je nasproti ovna, najbrž sedma pr tebi, ki lahko pove, al tak človek zna dobro uravnotežiti tole bolečino z močno energijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojca cibej 18. oktober 2013 Prijavi Deli 18. oktober 2013 Še enkrat : tak Kiron ne pomeni rane na glavi, pa Oven na vrhu prve tu ni nujno. Prej izjemoma.Zej to, glede Marsa v levu v peti, ja se strinjam da dodaja energijo, zlasti na podorčju fizičnih aktivnosti, od športa do seksualno, ljubezenskega življenja, sam še vedno je treba vedet, da je pol ta fizična aktivnost samo prikrivanje, bežanje, megla, za skrivanje Kironske rane. Oziroma, kakršenkoli aspekt Kirona z Marsem dodaja Kironski rani občutek verovanja v sebe, a tut neke vrste agresijo, ki pa jo lahko koristno sprosti v fizičnih aktivnostih. V takem primeru mamo pol lahko dve varjanti, al so ljudje s tako pozicijo pretirano agresivni, da bi prikrili občutek brezvrednosti, al pa se obnašajo pasivno da bi prikrili svoj notranji bes in občutek manjvrednosti. Štos je tuki tehtnica, ki je nasproti ovna, najbrž sedma pr tebi, ki lahko pove, al tak človek zna dobro uravnotežiti tole bolečino z močno energijo.uff.....tam je pa še uran točno na DESC ((( čeprav koker se pač poznam,res nimam kakega občutna brezvrednosti. to me v bistvu čudi. res pa je da nimam nikoli mira in morm bit 100% zaposlena. Agresiva pa tud neki nism Sicer je treba tu celo sliko gledat.....mam lepe aspektirane in posavljene luno in venero. Hotla sem samo povedat, da jst res tega kirona ne čutm kej. Kljub njegovi ''kao'' močni postavitvi. Imam pa eno prašanje še: a je možno , da tako postavljen Kiron bolj vpliva na samo problem lastne identitete. da točno ne veš kdo si in kam pašeš in kaj bi najraje počel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 18. oktober 2013 Prijavi Deli 18. oktober 2013 uff.....tam je pa še uran točno na DESC http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png((( čeprav koker se pač poznam,res nimam kakega občutna brezvrednosti. to me v bistvu čudi. res pa je da nimam nikoli mira in morm bit 100% zaposlena. Agresiva pa tud neki nism http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Sicer je treba tu celo sliko gledat.....mam lepe aspektirane in posavljene luno in venero. Hotla sem samo povedat, da jst res tega kirona ne čutm kej. Kljub njegovi ''kao'' močni postavitvi. Imam pa eno prašanje še: a je možno , da tako postavljen Kiron bolj vpliva na samo problem lastne identitete. da točno ne veš kdo si in kam pašeš in kaj bi najraje počel? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png No....lej, ta občutek brezvrednosti ne smeš tko strogo jemat kot je zapisano. Zakaj ne? Zato ker je to, če ne vidiš celotnega charta le definicija, le nekako pravilo, ki pa ima seveda lahko tisoče varjant. Konkretno, odvisno kako je Kiron aspektiran od vseh planetov, pa tut kaj pol tisti planeti še majo za povedat. Na Kirona moraš vedno gledat kot na rano, ki nam pove kako ( znamenje ) in kje ( hiša) se razlikujemo od drugih in kje nas življenje ranjuje. Z lastno različnostjo in z lastnimi bolečimi izkušnjami se pol mi lahko spoprimemo na različne načine. Prva reakcija je povsem razumljiv bes, zakaj se nam nekaj slabega dogaja kar si nismo zaslužili, kar nismo niti izzvali in je primerjiva z agonijo smrtno ranjenega Kirona - Kentavra. Ta bes je pol nekako primerljiv z Meduzinim strupom ki se je širil po Kironovem telesu in ki nam ne dovoljuje da kakorkoli trezno razmišljamo, temveč sam tuhtamo kako bi se maščevali tistemu, ki nam je bolečino povzroču. Kako bi mu v isti meri vrnili. In to je nekako prva faza Kironskega procesa. Ko pa vse skupi ozavestimo, postanemo konstruktivni in poskušamo sanirat rano, da bi se zarasla, s tem da sprejmemo in obžalujemo nastalo bolečino, ter nadaljujemo življenje z še eno modro izkušnjo. Ki jo potem lahko posredujemo tut naprej in pomagamo, učimo druge kako bolečino lažje prebolet, ozavestit. Zej eni to lahko naredijo tako, da se fizično tolk sforsirajo, da se od problema oddaljijo, da tekajo, hodijo v hribe, obilno seksajo, si dajo na glavo tisoč in en opravek, da pač na bolečino ne mislijo. In s tem seveda agresijo pokurijo. A prej al slej jih življenje ustavi in zahteva da rano ozavestijo. Zej...tvoje zadnje vprašanje je pa točno tisto, kar sm takoj na začetku povedu. Seveda Kiron v prvi, na ascendentu, vpliva na lastno identiteto, saj s tem, ko rečemo da se tak človek počuti nekako brezvreden, je to le sinonim za to, da se išče, da se ne pozna samega sebe, da dvomi v sebe. Oven, naravni vladar prve je sinonim za osnovni filing občutka obstoja, samopotrditve, iniciative in primarnega obstoja. In ravno Kiron v ovnu nakazuje rano, ki je najglobje zakopana od vseh, zato tist tvoj občutek, da ga ne občutiš. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojca cibej 18. oktober 2013 Prijavi Deli 18. oktober 2013 Štos je tuki tehtnica, ki je nasproti ovna, najbrž sedma pr tebi, ki lahko pove, al tak človek zna dobro uravnotežiti tole bolečino z močno energijo.No tole še....ker sta mars in venera tukaj v eksaktnem sekstlu lahko predvidevam da je dobra uravnoteženost? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 18. oktober 2013 Prijavi Deli 18. oktober 2013 No tole še....ker sta mars in venera tukaj v eksaktnem sekstlu lahko predvidevam da je dobra uravnoteženost? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ja, najbrž je pol res dobra uravnoteženost, čeprav bi jst vseeno dal malčk več pozorosti še na pozicijo Venerce in nje aspekte, pa tut Sonček, ker je pač zraven Marsa tut lev in peta. Pa Lunca je tut pomebna, če sta s Kironom v kaki povezavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konjiček 14. december 2013 Prijavi Deli 14. december 2013 a lahk kdo napiše kaj več o kironu v 5.hiši. je v tesni konjuciji z luno. znamenje bika,pa zanimivo, najbolj, je to, da tvori luna samo ta aspekt s kironom. drugače je oz. sta neaspektirana. ??hvala že v naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 14. december 2013 Prijavi Deli 14. december 2013 a lahk kdo napiše kaj več o kironu v 5.hiši. je v tesni konjuciji z luno. znamenje bika,pa zanimivo, najbolj, je to, da tvori luna samo ta aspekt s kironom. drugače je oz. sta neaspektirana. ??hvala že v naprej. Tisto, kar maš napisano spodi v podpisu, tist židovski humor, zlo točno opisuje Kirona v biku v peti v konjunkciji z Lunco. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konjiček 15. december 2013 Prijavi Deli 15. december 2013 Tisto, kar maš napisano spodi v podpisu, tist židovski humor, zlo točno opisuje Kirona v biku v peti v konjunkciji z Lunco. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngok.ampak, a ni kiron rana?sex ni mučno doživetje, ki bi ga lahko povezali z rano? ali pa tudi? zame ne . mogoče tudi luna kot mati.otroci? sploh bodo?ta luna je v moškem horoskopu.razmišljam tudi v tej smeri, da sta luna in kiron pri njemu zelo pomembna oz. zelo močna, saj sta izolirana in ne tvorita prav nobenga aspketa z drugimi planeti. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 15. december 2013 Prijavi Deli 15. december 2013 ok. ta luna je v moškem horoskopu.razmišljam tudi v tej smeri, da sta luna in kiron pri njemu zelo pomembna oz. zelo močna, saj sta izolirana in ne tvorita prav nobenga aspketa z drugimi planeti. Oprosti, Konjiček, ker sem se vrinila, imam tudi sama aspekt Lune s Kironom in me ta tema zanima. Regovec piše, da je aspekt Lune s Kironom v natalni karti ženske bolj vpliven, da je takšna situacija pri ženski bolj poudarjena, saj je Luna v tem primeru ženska sama. Pri moškem naj bi bil to del nezavednega, zato je bolj tisti del, ki ga projicira na medosebne stike, še posebej na partnerko. Ker naj bi kazal ta aspekt tudi na družinsko dinamiko, v kateri je ranjen materinski instinkt, in se prenaša iz generacije v generacijo, področje pete hiše, ki se veže na otroke, mogoče kaže na dinamiko med moškim, njegovo partnerko in njenim odnosom do otrok. Samo ugibam. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.