alea 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Hojla! Sem nova na tem forumu. Na tej spletni strani sem našla vse mogoče teme, kar pa pogrešam pa so informacije o Chironu (kironu), ki ni planet, temveč ..... kaj????? Kako vpliva na osebnost? Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Tole naj bi bil opis tega KIRONA: Leta 1977 so med orbitama Saturna in Urana odkrili planetoid in ga poimenovali Kiron. V mitologiji je bil Kiron Saturnov in Philyrin (Oceanova hči) sin. Ker pa je bil Kiron kentaver, ga mati ni marala in je prosila bogove, da ga vzamejo. To so res storili, njo pa spremenili v limonino drevo. Ker so ga vzgajali bogovi je bil zelo moder, zato je poučeval številne junake (npr.: Jazona, Herkula, Ahila). Glavna predmeta sta bila vojskovanje in zdravljenje. Kiron je bil torej vešč zadajanja ran in njihovega zdravljenja. Med popivanjem ga je Herkul zadel z zastrupljeno puščico, katere rano se ni dalo zaceliti niti z njegovimi lastnimi zdravili. Ker so mu bogovi za nagrado podarili nesmrtnost se je znašel v težkem položaju, ni se mogel pozdraviti in ne umreti. Ker si ni želel več nesmrtnosti je zamenjal S Prometejem, ki je bil za krajo ognja izgnan v Tartar. Kiron je izbral smrt in njeno nujnost ter se mirno soočil z njeno resničnostjo. Ljudje, ki imajo v svoji rojstni karti Kirona so občutljivi na zavrnitev ljubljene osebe, ker ga njegova mati ni hotela.Kiron je bil zdravilec zato je izpostavljen v kartah mnogih zdravnikov. Pri mnogih ljudeh pa vpliva na to, da se počutijo ujete v svojem telesu, ki jim preprečuje pri dosegu ciljev. Vpliva pa tudi, da se ljudje pripravijo in sprijaznijo s smrtjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ljudje, ki imajo v svoji rojstni karti Kirona so občutljivi na zavrnitev ljubljene osebe, ker ga njegova mati ni hotela. Kirona imamo prav vsi...se pravi, da je v vsaki karti. Kje, v kateri hisi in katerem znamenju...to je pa ze druga pesem. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tole naj bi bil opis tega KIRONA: Leta 1977 so med orbitama Saturna in Urana odkrili planetoid in ga poimenovali Kiron. V mitologiji je bil Kiron Saturnov in Philyrin (Oceanova hči) sin. Ker pa je bil Kiron kentaver, ga mati ni marala in je prosila bogove, da ga vzamejo. To so res storili, njo pa spremenili v limonino drevo. Ker so ga vzgajali bogovi je bil zelo moder, zato je poučeval številne junake (npr.: Jazona, Herkula, Ahila). Glavna predmeta sta bila vojskovanje in zdravljenje. Kiron je bil torej vešč zadajanja ran in njihovega zdravljenja. Med popivanjem ga je Herkul zadel z zastrupljeno puščico, katere rano se ni dalo zaceliti niti z njegovimi lastnimi zdravili. Ker so mu bogovi za nagrado podarili nesmrtnost se je znašel v težkem položaju, ni se mogel pozdraviti in ne umreti. Ker si ni želel več nesmrtnosti je zamenjal S Prometejem, ki je bil za krajo ognja izgnan v Tartar. Kiron je izbral smrt in njeno nujnost ter se mirno soočil z njeno resničnostjo. Ljudje, ki imajo v svoji rojstni karti Kirona so občutljivi na zavrnitev ljubljene osebe, ker ga njegova mati ni hotela.Kiron je bil zdravilec zato je izpostavljen v kartah mnogih zdravnikov. Pri mnogih ljudeh pa vpliva na to, da se počutijo ujete v svojem telesu, ki jim preprečuje pri dosegu ciljev. Vpliva pa tudi, da se ljudje pripravijo in sprijaznijo s smrtjo. Tole (pa mal bolj obsirno) pa je bilo sicer napisano ze v 1. komentarju te teme: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...findpost&p=2381 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Če po Kironu v 3.h gor in dol mašira tranzitni (pardon "plava" bo boljše) Neptun, a se takrat ne zna več prav izrazit ta človek in se kar zaplete, laže in si nakoplje z besedami težave, nejasnosti v komunikaciji, zmeda v mislih... Bolj ko to gledam, bolj se mi zdi, da lahko tudi od tod izvirajo problemi iz sedanjega časa, ki jih drugače ta zdaj ne bi imel... Stanka ojla, tole sem čisto spregledala. Mislim,da je Neptun presneto slab obliž na Kirona. Kot praviš:zmeda na zmedo čemur sledi prepričanje,da je vse prav,da se je vse srečno izteklo.Medtem ko Neptun 'visi'na Kironu se rana samo poglablja... v zadnjem delu, kjer omenjaš probleme sedanjega časa, imaš popolnoma prav. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 [tole sem čisto spregledala. Mislim,da je Neptun presneto slab obliž na Kirona. Kot praviš:zmeda na zmedo čemur sledi prepričanje,da je vse prav,da se je vse srečno izteklo.Medtem ko Neptun 'visi'na Kironu se rana samo poglablja... v zadnjem delu, kjer omenjaš probleme sedanjega časa, imaš popolnoma prav. Nič ne razumem....kaj dela potemtakem Neptun Kironu....Kaj potem ostane od takega človeka! Če prav razumem, ga potem taka pozicija samo še dotolče.... Neptun človeka potem samo še bolj zamegli, ali kako? Hvala za komentarje! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alea 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Hvala lepa za odgovore! lp alea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mislim,da je Neptun presneto slab obliž na Kirona. Kot praviš:zmeda na zmedo haha, , tole si pa dobr rekla, pa ceprav se ne strinjam s tabo. Namrec - NI - zmeda na zmedo, lahko vzames recimo ce zelis (in jaz zelim oz. jaz tako vzamem) intuicija na intuicijo, filing na filing, ali celo, filing za zdravljenje na filing za zdravljenje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Aja...kaj misliš s tem Marsa....??? Ma vi se malo hecate,,,,meni pa en tak neptunovec že mal najeda.... Sploh ne vem kaj si naj mislim, na trenutke se mi zdi, da se mu že mal meša, potem pa prleti s kako genialno idejo....in jo tud spelje.... Večinoma pa tava po onostranstvih :xx!: Pih,,,, bojda v prihodnjem letu tud men prleti v orbito to bo veselo...feeling na feeling....intuicija na intuicijo ,,,,, Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Ves kaj moras predvsem vedet! - Neptunovec je dalec najboljsi blefer - CE ZELI (in nizji tip ne sam zeli, ampak mora, srednji pa kdaj pa kdaj zeli . visji pa to ze pozna, ker je osvojil ze oba nivoja, pa to navadno sam prezira in izfura v ustvarjalnost, in 'intuicijske zadeve'. )...Tko je s tem - te ocara in zacara, sam ce si imun, se lohk 'branis'...ce si zemlja ali voda, nisi imun na ribje stose, neptunovske, ce si od ognja lev, te tud ocara... V 3. hisi je tako nadarjenost, kot tudi zasanjanost, bluzenje in ce ni interesa, nasvidenje... ce pa je interes, pa skoci na glavo v te valove. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ti nisi on, niti on ni ti-------------...Ma vi se malo hecate,,,,meni pa en tak neptunovec že mal najeda........ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>haha, , tole si pa dobr rekla, pa ceprav se ne strinjam s tabo. Namrec - NI - zmeda na zmedo, lahko vzames recimo ce zelis (in jaz zelim oz. jaz tako vzamem) intuicija na intuicijo, filing na filing, ali celo, filing za zdravljenje na filing za zdravljenje... Težka bo tale s filingom, saj filing še vedno ostaja filing V resnici tranzit Neptuna na Kiron pomeni ,da ozaveščamo realnost in nam, ob tem, razpadajo iluzije.Tole pa je težaven proces. Zopet odvisno kam vodijo Kironove 'nitke' Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Težka bo tale s filingom, saj filing še vedno ostaja filing V resnici tranzit Neptuna na Kiron pomeni ,da ozaveščamo realnost in nam, ob tem, razpadajo iluzije.Tole pa je težaven proces. Zopet odvisno kam vodijo Kironove 'nitke' Lep pozdravStekam tvoje stalisce, sam ne bo tezka - v bistvu se o Neptunu ne mores nauciti nicesar, ce ga ne poznas oz. ga ne zacutis, tezko pa ga spoznas in zacutis, ker navadno ne deluje tolk na ljudi, v tem neposrednem smislu. Tvoje napisane besede meni delujejo, da skusas neptuna obravnavati saturnovsko, torej mu dajes okvirje, neptun pa je v simbolicnem smislu ravno ta, ki nima okvirjev, kajti sanje in domisljija so brezmejne. Neptun tudi ne more prinesti razblinjanja iluzij, ce slednjih ni bilo, na kar pa ne vpliva samo neptun (ker iluzije niso samo iluzije, pac pa so tudi nerealna pricakovanja, kar pa ne povzroci -samo- neptun) - in ker kiron jemljem predvsem zdraviteljsko, na kateremkoli nivoju, seveda se vedno ostajam pri mnenju, ki sem ga podala. Pa mal hecno je, da napises - 'v resnici pomeni' - kajti, tu obstajajo samo subjektivni pogledi in milijon resnic - kolikor je pac folka s taksnim polozajem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Pa mal hecno je, da napises - 'v resnici pomeni' - kajti, tu obstajajo samo subjektivni pogledi in milijon resnic - kolikor je pac folka s taksnim polozajem... Bo držalo in se mi je zapisalo in ni prav nič hecno..Moja napaka ker sem zapisala v trdilnem stavku. V glavnem pa že logika sama pove,da Neptun ne more ozdraviti Kironovih ran(btw:znan je tudi po svoji modrosti)Neptun je imaginaren planet tako,da Neptunove ,sicer mistične energije,res nimajo tu kaj početi razen,da povdarjajo človekovo iluzijo,da je vse v redu in ni potrebno v tem pogledu storiti ničesar več. Huje je,ko konjunkcije ni več in vidimo realno sliko.Žal se zna medtem zgoditi,da se rane neopaženo poglobijo. Morda še malo o Kironovi konjunkciji: Konjunkcija pomeni kironiziranje horoskopa.Dotakne se vsakega planeta in tako, na nek način, pokaže kje so stare bolezni in stare rane povezane s planeti in tranziti preko katerih gre. Res je tole generacijski planet vendar ga nimamo vsi v isti hiši in enakih aspektih. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Res je tole generacijski planet vendar ga nimamo vsi v isti hiši in enakih aspektih. No natancno to tud jaz govorim - imamo ga pac v hisah in aspektih, malo tako drmajo ostale, blizje, osebne planete oz. nebesna telesa oz. tocke...Vendar ce ni tvoj vladar, niti ne tvori kake pomembnejse konjunkcije, v bistvu na vecino ljudi ne deluje.... ce se z aspektom nikamor ne ujame, se te tako niti dotaknit ne mroe oz. tega ne mroes opredelit (v bistvu pa je v tem primeru tudi aspekt generacijski, torej omenjena konjunkcija).No, pri meni ne neptun ne kiron nista zgolj generacijska, pac pa zelo osebna, pa zato ne maram nekih kalupov in 'resnic'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Tako je. Vsaj pri meni drži. Mogoče ga pri kom sploh ni opaziti, toda pri meni je kar glavni akter. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 seveda, saj ti ga imas direkt na soncu... sva ga nekoc v chatu ornk 'obdelali'... oz. prav to konjunkcijo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 To tudi jaz - Kirona direkt na soncu... *aja, pri Nat verjetno Neptun Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Tako je to, ja. Mogoče prevelika pričakovanja...ampak za danes sem celo dobila izmeno...pa neptun gor ali dol...sicer mi pa v tem hipu tvori trigon na natalni uran...Ampak sem vseeno po strelčevo brezbrižna - kar je dobro...ker razen joka - v potokih..nekega globjega razočaranja ne občutim...tako strelčevo dobrovoljno rečem...bo pa druga prilika...ali pa ...mi že ni usojeno...hmmAja...tema kiron tole S kironom si ne vem kaj početi..v peti bajti..in ovnu..jaz pa nič posebnega tam... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Drage moje dame,niam pojma o pojmu....sam sem bila pa pozorna k me je prijateljica opozorila na povezavo med spremenjenim obnašanjem in Neptunom.... in zdaj me samo skrbi da ga bo to metalo še deset let....ker sem tam nekje zasledila, da je Marsa pisala , da traja vpliv neptuna tako dolgo.... Delat s takim človekom je totalna štala...ker se mu skoz nekaj megli :xx!: in kakor ste rekli, tale Kiron z Neptunom dela samo to, da se še bolj drži svojih meglic,..nikakor se on nikoli ne zmoti....zato smo tu sodelavci....ki mu skrivamo načrte, poročila, materiale....prej ali slej se pa pokaže, da je lastnoročno zamočil stvar...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ti nisi on, niti on ni ti ------------- Res je Free,...Ampak kdo sem jaz? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Res je Free,...Ampak kdo sem jaz? si kdor si in sem,ki sem Nihče od nas ne ve kdo je in kam gre. Ti se vsaj vprašaš,nekaterim to niti na misel ne pride. Lep pozdrav in srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 trenutno mam kirona poln kufer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hojla! Sem nova na tem forumu. Na tej spletni strani sem našla vse mogoče teme, kar pa pogrešam pa so informacije o Chironu (kironu), ki ni planet, temveč ..... kaj????? Kako vpliva na osebnost? Hvala za odgovor! je asteroid,ki se giblje med Saturnonovo in Uranovo orbito. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>si kdor si in sem,ki sem Nihče od nas ne ve kdo je in kam gre. Ti se vsaj vprašaš,nekaterim to niti na misel ne pride. Lep pozdrav in srečno! Ja včasih se sprašujem, če je sploh smiselno se spraševati.... Prav lepa hvala Č.V.E.K.A, ..... za dobre misli in razlage... tudi tebi želim veliko sreče.... Sreči je treba pomagat, da te najde...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.