Skoči na vsebino

Kiron

Janina

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ja včasih se sprašujem, če je sploh smiselno se spraševati....

Prav lepa hvala Č.V.E.K.A, ..... za dobre misli in razlage...

tudi tebi želim veliko sreče....

Sreči je treba pomagat, da te najde...... x;)x

Težko najdemo odgovore na taka in podobna vprašanja.

Ja,sreči je treba resnično pomagat,da te najde. Morda zadostuje že namig .

Lep pozdrav in srečno :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Neptun je danes na 13st.34min. Vodnarja

V že prej omenjenem primeru že dalj časa vpliva tranzit Neptuna na natalnega Kirona v 3.hiši na 13st.17min. Vodnarja, ki je natalno v opoziciji z Uranom (na 11st.32min. Leva) v 9.h.

Ker je močno vpletena 3.hiša je moja interpretacija taka:

Že natalno Kiron v 3.hiši v Vodnarju pomeni, da je temu človeku najhujša rana DVOM in nejasnosti in ker je vladar 3.hiše Uran v opoziciji s tem Kironom (obenem še sekstil Saturn Sonce), še bolj ta aspekt spodbuja k inovativnemu, posebnemu, originalnemu in nikakor povprečnemu razmišljanju. Zaradi Urana je tu prisotna ena ekspolozivnost, prebliski. In če dodamo k temu, da je asc v Škorpijonu, imamo še nianso njegovega intenzivnega pristopa. Ko se k temu pridruži Neptun, pride mehkejši, nežnejši, subtilnejši vpliv, ki gotovo odvzema njegovo ostrino v mislih. To lahko povzroča zmedo v mislih, več občutkov, s katerimi ne ve, kaj bi počel. Da bi se čim pozitivneje izrazila njegova energija, jo je dobro usmeriti v glasbo, meditacijo, morje, vezo ima Neptun tudi s kemijo, tretja hiša-plovila...

Ne vem natančno, kako bi najboljše svetovala za to obdobje, morda je to tudi čas, ko preko nežnih občutij Neptuna lahko ozavešča stare rane otroštva in jih čisti iz sebe, počasi, brez upiranja... pojavi se stara slika iz otroštva in jo sprejme, pogleda, sooči, se sprijazni in spoznanje čustvenih posledic sprejme in se ozavešča, da želi za naprej sebe brez teh posledic.

Upam, da sem bila razumljiva.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pazite se me, danes sem čisto Saturnova, škoda prostora tu za neko hvalo... :o|o: xrolleyesx x:o)x x:Dx dajmo še kaj povedat!

Namreč skočila sem še v progresije in tu se še malo dodatno zaplete... hmmm

Namreč ravno zdaj je progresirana Venera retrogradna na: presenetljivi 13 st. 17 min. Vodnarja NA KIRONU!! in če gledam vladarja Urana (ki dela opozicijo) -prog.Sonce ravno na 29st. 43 min. Kozoroga! Kmalu bodo njegov način vodnarskega razmišljanja in komunikacije še bolj poudarjen!

Sonce gotovo pomeni spremembe znotraj njega, nekaj v njem se bo osebnostno spremenilo v roku enega pol leta. Ta Uran bo veliko močneje začel delovati, postal bo dinamičnejši in še bolj posebnež, idej bo še več, sproščenejši odnosi, več druženja (tudi progr.Luna je na 5.st.Vodnarja) vse to kaže na izjemne nove dosežke. Morda je ta vpliv Venere in Neptuna na Kironu sedaj nekaj, kar ga brusi in kuje in ga tako pripravlja za nove ideje, prihaja čas, ko se bo tretja hiša močneje povezala z 9.hišo-tujina, fakultete, kamor je šel vladar 3. že natalno.

Venera na Kironu vlada 11. in 6.hiši, društva, prijatelji, vsakdanje delovno okolje, vsekakor poveže njegovo pozornost, misli s temi področji...

xokx sedi pet, :palec: x;)x

...razen da pri veneri ne bi rekla brusi in kuje, to bi prej bil mars ali saturn, recimo raje, da neguje in v sebi oblikuje, daje prostor za zorenje recimo al kaj tacga. :) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haha, :D, za tistile stavek, ti si pa tolk dobr napisala! x^x :palec:

Ravno ugotavljam, da imas spet en svoj bum, padla si not v zvezde tud pa tko, sem opazila (komaj cakam, da se spet mal vkljucim v astro teme, prakticno nalasc ne odpiram in ne berem, ker nimam cajta not past). :)

Bova se kaksno rekli na zvezde, moram si mal prechekirat, jaz imam celo na djavoljem stepenu nekaj - neptun al pa asc, samo ker se naj bi za kako stopinjico vse premaknilo, se je mal oddaljil, ampak ene imam pa kar natancno, moram si mal pogledat, nisem ze sto let gledala.

Se pa skoz nekak 'sparam', da opisem delovanje kirona pri sebi, pa se mi zdi brez veze, kar tkole mal navreci, pa se skratka prav spravljam, da napisem mal... ker ga imam 2 stopinji odd. od marsa, potem pa sledi ves ribji stelij, tvori pa se opoz. s plutonom v bistvu (mal vec kot 2 st. obrbisa).

(no tule pa je moj chart, kjer guzvo v ribah dela se kiron in je prav lepo pogledat ta stelijcek: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...e=post&id=1733). :)

Sam da jaz sem nekak... pri sebi to nadgradila, se ne strinjam vec v celoti s temi starodavnimi razlagami te njegove nemoci, jaz mal sirse pol gledam tule...

Podobno kot so vcasih 12. hisi pripisovali zdaj sam zapore pa taksno...

V bistvu smo zdaj na visjih nivojih, vsi, kiron ni vec kentaver, lik iz legende, pac pa je simbol, kot takega pa se ga da tud v majndih nekoliko preoblikovati oz. pocasi zaceti iskati pozitivne vplive, visje smisle... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ej a prav vidim, da imaš Kiron na 15 st. Rib, :eek: kjer je super zvezdica AHERNAR??? :palec: daj kaj v zvezde napiši, če si ugotovila njen vpliv, naj bi bil super seveda ribje Jupitrovski, poduhovljen, popotniški, možnost velikih spoznanj (ampak Kiron je skozi lastne rane)

Stanka - a ti ves stopinje, a jih nismo tu imeli, ma ziher sem, zdaj pa vidim da jih ni?

Ne vem jih na pamet, vem pa da je v ribah jasno moznost, da nabasem na kaksno, ko imam tako nastepano vse. :)

Zanimivo, vidis, ker ocitno ga ni sans posebej gledati (tako kot nicesar, loceno) - ves ta proces skozi rane recimo, ze, dejansko je bilo, samo - pomembno je najbolj, da imam venero doma in v trigonu z vladarjem ascendenta, ki je na vrhu horoskopa - in to mene vlece ven, regeneracija, ob vseh kironih.

Ni treba da je Kiron en 'izgovor', da lahko najdemo v chartu slabosti.

mislim da sem ze nekje v zacetku teme rekla, da ni nujno, da je to ravno kironov vpliv, ce je oseba bledicna in kaj jaz vem, da je ze dost, da je devica z asc v ribah recimo...

Skratka, no way (!!), da tranzit neptuna na kiron lahko mocneje deluje kot kateri drug neptunov tranzit, to so samo niansice, poprcki. xyesx

Picasso

... 'tenstanje'... nacin priprave jedi... hm, a ves da nisem ziher, nekak 'prazhenje'... xDDx

Ja, Stanka, definitivno je to najpoglobljenejsa (ce ze ne najresnejsa ;)) studija. ;) :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... 'tenstanje'... nacin priprave jedi... hm, a ves da nisem ziher, nekak 'prazhenje'... xDDx

Ja, Stanka, definitivno je to najpoglobljenejsa (ce ze ne najresnejsa ;)) studija. ;) :palec:

mislim,da se praženemu krompirju reče'tenstan'...krompir.

Na čebulo vržemo že olupljen krompir in potem s kuhalnico čiiiisto počasi razkosavano in počasi obračamo,mešamo ....tenstamo x:Dx

Samo Stanka je zapisala'tinstanje'---Ne vem je prišlo do napake ali je to nekaj

drugega kot tenstanje x:Dx

Veselo praznovanje želim! :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

xDDx, ja, to sem mislila, seveda, iz tega bi tud lohk sklepala... xDDx

Ja, po mojem je to mislila, saj ves kaksni so ti Stajreci... x;)x x:px

:palec: xDDx

Picasso

Bravo Čveka, čez tinstan krompir ga ni! -pr nas ga tinstamo!, NE tenstamo obstaja tudi društvo praženega krompirja!) A mi imamo zdaj tinstan Kiron al kaj...joj nas bi mogla kr v mojo temo o dialektih poslat...!!! Fajn se mejte ;)

Bravo. Videm da ste kar uganuli za kaj se gre. Namrech FROZEN POTATOES so kentavrji, cubewano, plutino in kometoidni, oortoidni itn objekti.

Zgledajo kot zmrnjeni krompiri pa so v barvah, hruškasti rdechi, plavo krompiroidni, to so kentavrji!

Pravzaprav zaenkrat so to artistične preddobevanjke, ne vemo natančno...

Phouls, Nessus in ostali imajo zelo zabavne oblike!!!

Kiron je asexualni ali krijonički kentavr. Gre se za enega od gurujev. Asbolus je ta glavni kentavrski Gandalf, potem sicer neprevidni Pholus, pa še chiron. Elatus bi teoretski bil boljši guru. Od gurujica su tlele Hylonome (zvesta), Chariklo (milostiva), Pylenor (neskonsčno življenje), pa še 2004 PY42 (a smo ga meli tle?), tega leta guru. Torej več je kentavrjeh gurujev v horoskopu. Chiron je poškodovan v reprodukcijo kot KLINGZOR iz Parzeval "legende", sex problem;)))

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...