Skoči na vsebino

Kiron

Janina

Recommended Posts

Viš tole mi se pa nič ne dopade. Ker če je takole in jaz imam kirona v 5,hiši - imam v hipu problem(nekaj sem se žalila enkrat x;)x )

Ampak, če bi jemali dobesedno tole, bi jaz morala imeti probleme z zanositvijo. Pa jih do letos nisem imela(ujela pravi čas...in ne pustila kironu, da dela probleme).

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Ma meni je pa kar hecno, ko imam Kiron tamle tik rped stelijem... kaj od vpliva njegovega bo ziher drzalo...

Fino je, ko ima vsak mal drugacno interpretacijo, jaz pa ne maram dokoncnih, omejenih, mormo mal nadgradit tegale Kirona, mal ga v oblike spravit bolj, mu dat mal vec sans.. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

2. in 8.

Kar kul sicer, zdravstveno, trenutno je moja 'rana' res tam bolj okol druge. :P ;)

Sam ni panike, ker pac zivim... no, kaj jaz vem, tezko orpedelit v stavke, kar se cuti takole... no, vcasih je tezko, navadno pa mi pravzaprav kar uspeva. :)

Ma meni je se saturn zacel iz roke jest. ;) :P :vragec:

Neptuna imam ze od nekdaj v mezincu, plutona sem se naucila imet tam od okol pubertete dalje, uran pa skoz prisoten, pa ga velikrat tud plutonu pripisujem, potem pa postekm, da je rpavzaprav uran... no ko smo glih pri kironu, da ne zabluzim, oba sta mu v opoziciji, pluton 2 stopinji orbisa, uran pa je dlje - kakih 7st. ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa kje vidis, kje mas kirona... :eek: Ce grem racunat horoskop na LN, kk je oznacen, kje se vid? :eek:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ne, na LN izracunu ga (se) ni...

(program je avtorski, ga sproti dodelujeva, vsaka posamezna nadgradnja zahteva poleg vsega tudi novo programiranje in s tem tudi €)...

Povej mi svoj datum, pa ti prec povem.

Picasso

All right

x:Dx

21.9.1982, 9:41

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ure ne rabis za kiron, je vec let v znamenju.

Imas ga na pribl. 27. stopinj Bika.

Picasso

Ahaa! x:Dx x:Dx

Hvala ti, Marsa :palec: :palec:

Te zagnjavim, pol pa grem sama raziskovat xrolleyesx, ampak zato sem vedla v ker smer x:Dx :vio:

Ce sm prou pogruntala je torej v biku,stopinje mi niso glih jasne < A to pove pac, da je v zadnjih izdihljajih bika proti dvojcku>V 7. hisi

Tvori pa takale aspekte:

Trigon s soncem

opozicijo z marsom

opozicijo z uranom

inkonjunkcijo s plutonom

Pravijo, da vse to pomeni da ne poznam sebe in svojega znacaja, lahko postanem zelo posesivna in odvisna od drugih, hkrati pa sem magneticno seskualno privlacna x8Dx

V 7 .hiši: odnos s partnerjem je največjega pomena. Pogosto se ponavlja zgodnji odnos do starša nasprotnega spola in morda se zdi tudi nevarno ponoviti takšen odnos. <Kaj hudica pa to pomen>V tej hiši srečamo druge in se z njimi učimo živeti, hkrati pa je prav tu mogoče izkusiti občasna odvajanja od drugih, obdobja izolacije> To bo pa pomagal xupx

Aspekt s plutonom> To so ljudje, ki postanejo napeti ali pa čustveno preveč aktivni, ne da bi sami vedeli zakaj. Na začetku ne verjamejo svojim občutkom o drugih ljudeh, pa jim zato pripišejo dosti boljše lastnosti, kot jih imajo. Ta aspekt uči z lastnimi globokimi instinkti.>Torej se bo nekoc obrnilo se na bolje :inocent:

Opozicija mars: človek morda ne zna izraziti jeze, možen pa je tudi strah pred spopadanjem z drugimi.

V aspektu z Uranom: V karti posameznika aspekt teh planetov povečuje željo po svobodi, posebno v medčloveških odnosih. Ljudje s takšnim aspektom so nagnjeni k naglim življenjskim spremembam, prekinitvam čustvenih ali poslovnih zvez. Mnogi so zelo izvirni misleci in zelo jih zanimajo družbeni in politični odnosi.

V aspektu s Soncem: Gre za rano v moškem principu in v izkušnji individualnosti. Lahko obstajata moč in blišč, vendar pa tudi strah pred izžarevanjem lastne osebnosti.Prej to zadnje.

Ja, velik od tega drzi xyesx xyesx , na zalost tud tiste stvari, za kere ne bi hotla, da bi :o|o:

Ampak recimo, da nism tole prou ugotovila, pa da ne pripisujem kironu takega pomena. x;)x xrolleyesx :inocent: x:Dx

Dear Human,

O, Devica, kako izcprno, kul! :palec:

Nisem videla pol vec vceraj...

ne, niti ne (v zadnjih izdihljajih), ker gre pocas, tako da je tale izdih kar dolg se... xDDx

Kje si pa dobila razlage tele, kar fajn pise...

seveda se bo obrnilo na bolje, moras se naucit s svojimi sposobnostmi in s svojo bogato notranjostjo tud zivet...

Ne smes se na vse obesit, kot da je SAMO to - pac pa gledas vse v sklopu z vsem... tvojimi drugimi polozaji, poleg tega ni nujno, da se vedno cist vse manifestira...

Ampak imas fajn predpostavke, da se v vse to se bolj poglabljas (astrologija), cudi me, da se ne se bolj vneto, mroda se se bos...

zate bi to bilo dbest, super telovadbica, hkrati usmerjanuje misli v nekaj koristnega, hkrati pa -in najpomembnejse- postekavanje sebe v lajfu, svetu...

Imas zanimivo kombinacijo in potrjujes mojo tezo o tockah (vendar o tem pa ne bova tu, pac pa v tockah, prvic ker ne sodi, drugic pa ker nimam cajta, lahko pa gres si mal chekirat, pa se dodas na 'seznam' (tema arabske tocke)).

Picasso

Pih...sem mislila, da je to kak mesec al pa dva....škoda ne, kdo bi si mislil da ti ura rojstva in dan naredi takle kažin xrolleyesx :wOOt: :sick:

Thanx Marsa... x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

... saj ravno zato pa smo pri teh tolk bolj natancni v stopinjah in tako ne stejemo aspektov kar povprek...

Bolj vpliva, ko se sreca s katerim (konjunkcija), ali pa ko se postavi nasproti (opozicija) - in pac tudi v drugih aspektih, a ne tako mocno.

Kiron nekak osvajamo pri sebi, ko smo ze osvojili energije ostalih planetov oz. nebesnih teles in znamenj, pa his in vse te solate. x;)x xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Kje si pa dobila razlage tele, kar fajn pise...

Tukaj

Ne smes se na vse obesit, kot da je SAMO to - pac pa gledas vse v sklopu z vsem... tvojimi drugimi polozaji, poleg tega ni nujno, da se vedno cist vse manifestira...

:palec:  :palec:  Ne znam še videt stvari v celoti, ker so vsi pojmi še nekako fragmentirani.

Ampak imas fajn predpostavke, da se v vse to se bolj poglabljas (astrologija), cudi me, da se ne se bolj vneto, mroda se se bos...

:palec:  :palec: Hvala. Na netu je ful stvari, se da dost zvedet. No tale astradamus.net je kr izčrpen za začetnike.

zate bi to bilo dbest, super telovadbica, hkrati usmerjanuje misli v nekaj koristnega, hkrati pa -in najpomembnejse- postekavanje sebe v lajfu, svetu...

Ja, sej me ful vleče, ful, res. Svojo karto sem ze milijonkrat obdelala ( vsakič najdem kej novga ), mi jo je tud Bern ful dobr vse razložu enkrat :palec:

Imas zanimivo kombinacijo in potrjujes mojo tezo o tockah (vendar o tem pa ne bova tu, pac pa v tockah, prvic ker ne sodi, drugic pa ker nimam cajta, lahko pa gres si mal chekirat, pa se dodas na 'seznam' (tema arabske tocke)).

Do tja še pridem. Si grem ful na živce, kr bi rada vse naenkrat skonzumirala, pol pa vse površno obdelam.

Ok, tale post ni glih ratu, sam se da po moje razbrat, kaj kdo govori/ piše :inocent: xDDx

Dear Human,

:palec: No, sej na to sem računala x:)x

Dear Human,

KIRON V RIBAH

Vedno hočeš zvedeti resnico. Težiš k popolnosti in vedno znova iščeš stavri, v katerih sodeluješ. Verjameš, da lahko spremeniš svet, da ga lahko narediš boljšega in lepšega. Ko ugotoviš, da ti to ni uspelo, si grozno razočaran nad svojimi sposobnostmi. Področje zdravljenja je zdravljenje z vero.

moji stari zapiski... x:)x

Dum spiro, spero.

Fajn, najbolj se strinjam z zdravljenjem z vero, fino, se mal pobrskaj, pa se kaj pripopaj! x8Dx :palec:

Picasso

odvisno kako pomemben fact je sicer saturn pa tud kaksne aspekte tud kiron sicer tvori... pri aspektih ni vedno nujno se drzati nekih striktnih okvirjev...

saj sam vidis pri sebi, ali delujejo...

nekateri ze pri blizjih oz. osebnih ne vzamejo vec kot 7, jaz sem pri soncu, luni in asc elasticnejsa, tu pa tud vcasih, odvisno od posameznega primera...

kiron je pri meni od marsa oddaljen dve stopinji, od merkurja pa kar skoraj 9, vendar ker so (mars, luna, sonce, merkur) nastepani drug za drugim in vsi z vsemi v konjunkciji, ga (kiron) pogojno stejem v konj. tud z merkurjem (ki je od marsa -1. v steliju- oddaljen dobrih 6 stopinj).

Picasso

p.s. jaz bi rekla, da pri tebi drzi, da ti manjka jang aspekt, tudi v pristopu do samozdravljenja...

Picasso

Ali pomeni kiron v 1. h rana samemu sebi... ali pa mogoče v ranem otroštvu?? :o|o:

Moj ima sicer kvadrat s saturnom, trigon z jupitrom in marsom in sekstil z merkurjem.... sam po moje zdej bolj deluje tale kvadart , kakor kakšna frustracija zaradi faxa?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...