Marsa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Morda, jaz bi prej rekla na otrostvo da gre tole, morda tudi nekaksno nesprejemanje svojega telesa (posledicno tud spolnosti) al kaj tacga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 hmm mislim da nisem imela nikoli teh problemov, res je da sem mičkena ampak me ni nikol motilo, res pa je da sem si vedno zbirala izredno visoke fante 190 +kompenzacija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Ja, to je veckrat tkole - veliki tipi (recimo levi, vodnarji, si cesto izbirajo drobcene rakice, devicke ipd).Ti si Vodnar, ce se ne motim? Hm, ja, sicer bi pa tud v povezavi s kironom pri tebi rekla, da je tole na mentalu tudi lahko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Kiron: Aries 58.24 v 8 hisi. V 8 hisi sta se luna in truenode (kaj to pomeni true node?). V Škorpijonu in v 8. hiši -tukaj se srečujemo z mračnimi silami spolnosti, rojstva, smrti, izgube in zapuščenosti, pa tudi s ponovnim rojstvom in regeneracijo. Skozi to znamenje prihajajo na površino najgloblje rane, čustveno življenje pa se zadržuje na nekih otroških stopnjah. ljudje s takšnim položajem Hirona imajo lahko samomorilske ideje in občutja. Korenine takih občutkov so povezane z zgodnjimi izkušnjami z materjo, brez katere seveda ne moremo preživeti, pogosto pa se ponavljajo tudi v odraslosti, takrat kadar nekaj zelo močno želimo: moč, slavo, spolnost, denar, hrano, družbeni položaj ali kaj drugega. - vir: http://www.astradamus.net/1_h.htm Ma ja; kwa pa vem ce to glih drzi??Rodil sem se z 7 mesci, pa so me itak takoj izoliral. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 A obstaja kaksna tabela, ki kaze kaksni so simboli za te aspekte ter zraven njih tudi ime navedeno spodaj: Konjunkcija Sekstil Inkonjunkcija Opozicija Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 true node= severni lunin vozel (0 st.) konjunkcija: krogec in črtica zgoraj, pribl. tako:/O(60 st.) sekstil: *(150 st.) inkonjunkcija, pribl. tako, zgoraj črtica, spodaj strehica ampak ni črte ravne, kot pri a: _A (180 st.) opozicija: O/O No, uspelo ni ravno najbolj, ampak vsak trud sem pokazala...Wingdings pisava ima vse astrološke znake. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Tkole sem jaz ze zadnjci, pa rajs kar zaprla komentar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 COOL! HVALA! vse jasn, razn inkonjukcije, ce gledava nacin prikaza charta z astro.com -----------<{POST_SNAPBACK}>(150 st.) inkonjunkcija, pribl. tako, zgoraj črtica, spodaj strehica ampak ni črte ravne, kot pri a: _A Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 predstavljaj si narobe obrnjen V, torej A brez vmesne crtice, ona crta pa je tik nad vrhom A-ja, tako da se stika z vrhom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Re: Marsi--------aha, hvala.samo tega znakea ne najdem v chartu iz astro.com kjer je pa recimo navaden A, ki ima zgoraj ali 0 ali -1 , etc...Ali pa < znak ?? ki je malo zasukan in ima crto ene stranice debelejso?Vcasih je ta znak preko kvadrata? pomoje bi blo najbols, da se nardi ena slika - tabela, pa da se vidi narode Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Pa saj je dala devica link, tam se lepo vidi vse...Thanx Devica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Tabela simbolov Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Ja, to bo to; vsaj vecina osnovnih in uporabnih!Thanks vsem 3! ---------<{POST_SNAPBACK}>Simboli za aspekte Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 smo skupi pisal -------<{POST_SNAPBACK}>Pa saj je dala devica link, tam se lepo vidi vse...Thanx Devica! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 osvezujem za novince. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Stanka a si vedla, da je opozicija kirona z uranom krasno izhodišče za učenje astrologije?Wow, jaz imam ta aspekt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wow, jaz imam ta aspekt. Prima je če je v povezavi s hišo talentov Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Hiša talentov je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hiša talentov je? druga hiša. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prima je če je v povezavi s hišo talentov men tvori opozicijo z uranom, in glede hiše, kiron je v drugi, uran v osmi, lepo da to pomen neki dobrga no ja sam tale opozicija kirona s saturnom mi pa ni nč ušeč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hrenofka 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 pozdravljenihja to pa je zadevica,kjer nimam pojma prebiram razne knjige,ampak nisi naletel na razlago pomena hirona zelo me zanima kakšen ima kaj vpliv v hišah in znakih,pravtako pa njegov vpliv v prehodih-tranzitih z astrologijo se ukvarjam tako za hobi,in kar dost stvari se izteče po pričakovanju napovedi poleg tranzitov poskušam raztolmačiti progresija dan za leto,ampak pri tem sem opazil,da knjige različno tolmačijo sistem aspektov x!x no oprostite,sedaj sem malo padel iz smeri prosil bi,če lahko kdo napiše pomene za hirona pa lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravljenihja to pa je zadevica,kjer nimam pojma prebiram razne knjige,ampak nisi naletel na razlago pomena hirona zelo me zanima kakšen ima kaj vpliv v hišah in znakih,pravtako pa njegov vpliv v prehodih-tranzitih z astrologijo se ukvarjam tako za hobi,in kar dost stvari se izteče po pričakovanju napovedi poleg tranzitov poskušam raztolmačiti progresija dan za leto,ampak pri tem sem opazil,da knjige različno tolmačijo sistem aspektov x!x no oprostite,sedaj sem malo padel iz smeri prosil bi,če lahko kdo napiše pomene za hirona pa lep pozdrav Mislim, da smo na začetu te teme, govorili na kak način deluje Kiron. Poglej. Ključne besede so: Ranjeni zdravitelj, sposobnost sprejemati lastne pomanjklivosti, talent na nekem področju. Pogosto je povezan z bolečino ali izgubami iz otroštva, tam kjer je, v prvi vrsti povzroča težave, vendar hkrati tudi neke posebne talente. Na primer ena od mojih učenk ima Kirona v 5. hiši v ribah, ima težave z prvim otrokom, hkrati pa poslovno pomaga otrokom. Jaz ga imam v 11. hiši, se počutim drugačna, nesprejeta, hkrati pa imam talent za astrologijo. V prvi hiši težje sprejmaš sebe, nimaš dobrega občutka o tem kdo si, vendar pa deluješ kot pojava, nekdo , ki zna voditi druge, iniciator.V drugi hiši, imaš občutek, da nimaš dovolj, da ne glede koliko delaš, da nisi dovolj plačan ali dovolj cenjen, hkrati pa imeš neverjeten talent za delo z denarjem.Seveda je potem treba gledati tudi aspekte. Tu ni dosti razlike med poz in neg aspekti, ker v vsakem primeru, predstavlja izgube in težave, je pa res, da v primeru poz. aspektov vseeno lažje sprejmemo svoje težave in poletimo naprej , višje. Tom Cruise ima Kirona v 5. hiši, torej ima težave pri izražanju svoje kreativne posebne biti, v konjunkciji z Jupitrom, vse skupaj v trigonu z Neptunom v 1. hiši in s Soncem v 9. hiši, ki je hkrati tudi vladar 10. hiše. Vidi se, da kljub problemu povezanem s samozavestjo, je človek spoštovan in cenjen po njegovem, posebnem kreativnem talentu, povezanem z filmom ( ribi in Neptun). Pa poglej si malo začetne strani, tam piše več. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Jaz pa imam Kirona v 12.hiši in to v Dvojčkih... Opozicija z Marsom v 5.hiši, inkonjunkcija z Neptunom v 6.hiši in Plutonom v 5.hiši. Včasih temule nisem posvečala preveč pozornosti, sedaj pa ugotavljam, da je še kako pomembno. Še posebej močno se mi zdi, da čutim opozicijo. Ko že mislim, da se ne bom izmazala iz neke težke situacije, kar od nekje potegnem moč, da še samo sebe presenetim in vse se uredi. Je pa res, da dokler mi ne gre za nohte, take moči nimam, le ob "krizah", recimo. Neptun me "zamede", Pluton pa mi včasih povzroči neko čustveno stanje, lahko tudi da se mi zdi, da je čisto brez osnove... dobra stran pa je, da mam kar močen instinkt. Samo še ugotavljam, kako ga izraziti in kaj z njim... Tako nekako jaz doživljam tele aspekte. Pozdrav vsem, dr.F. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Še posebej močno se mi zdi, da čutim opozicijo. Ko že mislim, da se ne bom izmazala iz neke težke situacije, kar od nekje potegnem moč, da še samo sebe presenetim in vse se uredi. Aha, to je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Hej, Mačonka Je kar dober ta aspekt, ja. Ima pa tut eno malo "manj dobro" stran... Namreč na živce mi gre, da mi mora it že zares za nohte, da se "aktivira" ta aspekt, namesto, da bi lepo po malem ves čas deloval Kako pa ti kaj doživljaš svoj Kiron? (nekaj malega si že omenila prej, sem videla...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.