Skoči na vsebino

Kiron

Janina

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Splošno Kiron v ovnu predstavlja  rano  povezano z lastno uveljavitvijo, s sposobnostjo izboriti se, uveljaviti iti naprej. V prvi hiši je povezan s problemom lastne identitete, človek rabi dlje časa, da ugotovi kdo je, da razvije neko predstavo o sebi, ego pogosto ranjen, vendar hkrati je lahko za druge ljudi videti kot poseben, celo  protislovno ga lahko drugi dojemajo kot vodja. . Zopet je tu problematika iti naprej, se uveljaviti.  Najlažje se uveljavi, če se bori za druge. Možno je tudi , da ima rdraviteljske talente.

V enajsti hiši je rana povezana z družbo, prijatleji in splošno sprejetostjo s strani drugih. V osnovi je videti, da je oseba posebna drugačna in težje sprejeta v skupini, ob zelo težkih povezavah imamo lahko celo asocialnost, no po drugi strani pa je lahko oseba izrazito inteligentna, ima inovativne zamisli.

Vse dobro,

Mihela

Uh, Contesa. si slišala ? x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

pri meni je kiron v 11.hisi in to v biku

in ta kiron je v sekstilu z AC in glih tko je tud v sekstilu z MC

in kaj zdej lahko iz tega razberem? xrolleyesx x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

kar se tega tice, ti lahko povem da imas biopotencial!! sem recimo temu 100%. ker pravzaprav ga ima vsak clovek, ce je koliko-toliko zdrav!

sicer ap se da tudi izmeriti tvoj trenutni biopotencial in tvoj optimalni biopotencial, pri komu, ki se bavi z radiestezijo.

<{POST_SNAPBACK}>kar se tega tice, ti lahko povem da imas biopotencial!! sem recimo temu 100%. ker pravzaprav ga ima vsak clovek, ce je koliko-toliko zdrav!

sicer ap se da tudi izmeriti tvoj trenutni biopotencial in tvoj optimalni biopotencial, pri komu, ki se bavi z radiestezijo.

tud to vem...vem da ga imam ,mi je zhe zdavnaj rekel bioenergertik ,da imam dost vech potenciala kot on sam ....moja mama se je pa nekaj let ukvarjala z radiestezijo(full point)in poznam te stvari.

zanimalo me je,ce se res to ujema s kironom.drugace pa itak vem za svoj potencial...ki ga cutim zmeraj bolj.

kje mash pa ti kirona?

shakti gawain

saj ne gre tolk za to, kje ga imas (v katerem znaku, je dolgo v enem), gre bolj za to, kako se obnasa, kaksne aspekte tvori, kako se je postavil v chart.

zakaj si ne preberete teme od zacetka, pa dobite vpogled, kaj priblizno sploh je kiron, namesto da hlastate za razlagami kiron v ribah al kaj jaz vem kje. :o|o:

Tistole kar je tamle podano... thanx, ampak tle smo velik vec povedal... tam so neke pavsalne razlage, interpretacije, s katerimi se niti ne strinjam (kolikor sem uspela preleteti).

Pac, eden od osebnih pogledov, zornih kotov, dojemanja kirona.

se naj vsakdo sam poglobi, ob tem da stekne NAJPREJ energije kirona.

btw - a sonca in ascendente, svoje venere v znakih, hisah, aspektih, vladarje sonca in asc - to ste jasno ze vse osvojili? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj ne gre tolk za to, kje ga imas (v katerem znaku, je dolgo v enem), gre bolj za to, kako se obnasa, kaksne aspekte tvori, kako se je postavil v chart.

zakaj si ne preberete teme od zacetka, pa dobite vpogled, kaj priblizno sploh je kiron, namesto da hlastate za razlagami kiron v ribah al kaj jaz vem kje. :o|o:

:8):

ce je name letel,sem si jaz brala od zacetka-zato zahvala diani,ker sem se nova v astrologiji in do tistega dne,ko mi je diana omenila kiron sploh nisem vedela ,da obstaja.sem pa cekirala po drugih straneh in nazalost ne najdem aspektov povezanih s kironom,razen tistih dveh ,ki sem jih omenila.

itak skacem pri astrologiji,nisem tip cloveka ,da bi sistematicno znak za znakom studirala....mi pac pase tko.vsak po svoje,a ne?

shakti gawain

ja, ma point marsoslava! :palec:

sicer pa v 8 bajti.

joj, morm laufat no... adijo.

----------

tud to vem...vem da ga imam ,mi je zhe zdavnaj rekel bioenergertik ,da imam dost vech potenciala kot on sam ....moja mama se je pa nekaj let ukvarjala z radiestezijo(full point)in poznam te stvari.

zanimalo me je,ce se res to ujema s kironom.drugace pa itak vem za svoj potencial...ki ga cutim zmeraj bolj.

kje mash pa ti kirona?

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx x:o)x

No pol je pa vse jasno. :P ;)

ja,jaz sem tiste vrste cloveka ,ki bere 4 knjige hkrati,namest eno po eno.

v soli so mi tezili zarad tega,sam so kmalu ugotovili ,da nima smisla,ker sem razturala ostale ko nic xnckrivx x:)x

pach zmeri najdem svoj sistem.vcasih tud od koga vzamem za vzor,sam redko.

mi je smesno to z 1+1,ker zame nikoli ni bilo 1+1=2 x:Dx

in se zdej ni,racunam pa tako,ker so tako hoteli v soli.in sem sele lani ugotovila,da sem imela prav in res 1+1 ni 2......ampak je to tko narejeno,da ljudje lazje racunamo.je to ze pred mano dokazal en matematik.sam ,sej je vseeno ..ne bom zdej tle o tem.

vazn ,da zase vem,da je bil moj sistem cist ok. x^x

shakti gawain

1+1 je itak 3. (vsaj). x:o)x

x:Dx x:px x;)x

.. kar se tice matematike, sva torej zmenjeni..,.

sam kar se tice astrologije, pa se nisva. x:Dx x:px :vragec: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>1+1 je itak 3. (vsaj). x:o)x

x:Dx x:px x;)x

.. kar se tice matematike, sva torej zmenjeni..,.

sam kar se tice astrologije, pa se nisva. x:Dx x:px :vragec: x:o)x

niti se ne morva,a ne vidish ,da sm trma na kvadrat.mam zmeri prav :vragec: x:Dx

zezam.matematiko sem omenila kr tko,v bistvu sem pa kar se ucenja tice zmeri samosvoja,tko da...mislim ,da je to mal povezano z mojo hiperaktivnostjo.

ker ne morem dolgo biti skoncentrirana na eno samo stvar oziroma mi postane dolgocasno,pac pol to na svoj nacin skacem....bi rekla ,da je moj stil ucenja-"skakalni" x:Dx in me bolj motivira pach tko.sicer pa who cares za moj stil ucenja,vazno ,da je zame ok. x:)x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>...matematiko sem omenila kr tko...

niti ne. kr tko. :vragec:.

matematiko si omenila, ker sem jo predtem jaz. x:px se spomnis - 1+1, ki da je v bistvu 3? :P ;)

Picasso

Kaxne orbise se pa jemlje za opozicije pri kironu??

Sam mam namrec kirona v 6. bajti- bi lahko nakazoval na tezave v zdravju, ne??Ker pa je v opoziciji z uranom, bi znale bit to kaxne zivcne motnje, mentalne bolezni mogoce??

P.S.: 2+2=5 za extremne vrednosti dvojke x:Dx (Pierce Brosnan-Mars attacks).

1+1=3, samo tole ni nujno, lahko je tudi npr -1, 0, karkoli... gre za vprasanje sinergije oz. ne/kompatibilnosti energij sestevancev. x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kaxne orbise se pa jemlje za opozicije pri kironu??

Sam mam namrec kirona v 6. bajti- bi lahko nakazoval na tezave v zdravju, ne??Ker pa je v opoziciji z uranom, bi znale bit to kaxne zivcne motnje, mentalne bolezni mogoce??

P.S.: 2+2=5 za extremne vrednosti dvojke x:Dx (Pierce Brosnan-Mars attacks).

1+1=3, samo tole ni nujno, lahko je tudi npr -1, 0, karkoli... gre za vprasanje sinergije oz. ne/kompatibilnosti energij sestevancev. x:Dx  x:Dx

mene v 1.razredu osnovne niso mogli prepricat v 1+1=2 nikakor.

sem bila tko jezna ,ko so me zezali zaradi tega,da bi jim kr dve zaushnice najraj dala takrat. :vragec: x:Dx

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...