ananta 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Črni Chiron je apogej Chiron-ja, zanimiva tema, kot denimo Neptunov Severni Vozel. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kathy 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Samson23Pri kironovi opoziciji jemljem orbis 7 stopinj še sigurno.Kiron v 6. hiši:Lahko je ranjenec, ranitelj ali zdravitelj.Trplenje zaradi fizične nezadostnosti ali pa fizična bolečina iz otroštva. Z potjo do samoozdravitve lahko prideš celo do zdravljenja drugih...6. hiša je bolj fizično zdravje, ampak dela opozicijo na 12. psihično zdravje.Kiron opozicija uran: Imaš močno potrebo po svobodi in če tiokoliščine ali ljudje pri čem ovirajo je zelo verjetno, da nenadno prerežeš vezi oz. stike. Ta močna potreba po izražanju svobode je lahko odraz nezmožnosti soočanja z globokimi čustvenimi ranami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson23Pri kironovi opoziciji jemljem orbis 7 stopinj še sigurno.Kiron v 6. hiši:Lahko je ranjenec, ranitelj ali zdravitelj.Trplenje zaradi fizične nezadostnosti ali pa fizična bolečina iz otroštva. Z potjo do samoozdravitve lahko prideš celo do zdravljenja drugih...6. hiša je bolj fizično zdravje, ampak dela opozicijo na 12. psihično zdravje.Kiron opozicija uran: Imaš močno potrebo po svobodi in če tiokoliščine ali ljudje pri čem ovirajo je zelo verjetno, da nenadno prerežeš vezi oz. stike. Ta močna potreba po izražanju svobode je lahko odraz nezmožnosti soočanja z globokimi čustvenimi ranami. ...zanimivo...samo pri meni je uran v 1.( pol stopinje od asc.) kako bi pol to interpretirala... opozicija iz 1. v 6.?? Da me je fizicno trpljenje iz otrostva mocno oblikovalo kot nekoliko cudaskega clovecka?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>isces izgovore, po tej logiki imamo skoraj vsi uran v 1.( pol stopinje od asc.) opozicija iz 1.v 6. ... kakrsnokoli ex-trpljenje je lahko izziv, posledica nesoocanja pa nezadovoljstvo. ...ti ga nimas ... se bos mogla en drug kozmicn alibi zmislt... pa ne mi TI morit z nesoocanjem... ti k mas zmaja... pa se enih drugih 10 lepih aspektov... je zajeban lajf ce ti je vse z rozicam postlano, a?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 verjetno si zasluzim... ...pol pa svizec zavije cokolado... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 ...mamile bi mogl prepovedat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kathy 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...zanimivo...samo pri meni je uran v 1.( pol stopinje od asc.) kako bi pol to interpretirala... opozicija iz 1. v 6.?? Da me je fizicno trpljenje iz otrostva mocno oblikovalo kot nekoliko cudaskega clovecka?? 6.hiša:- kaže na naše veščine,ki jih lahko po naravni poti razvijemo in uporabljamo pri vsakdanjem delu ( mogoče pri razvijanju le teh napačen odziv npr. staršev- rana?)-srednja šola-odnos do malih živali,ki potrebujejo vsakodnevno nego in skrb( izguba hišnega ljubljenčka?) Js mam tud urana v 1.h v opoziciji s kironom v 7. h,pa še retrograden je!Tvoj kiron je pa pol najverjetneje koten in pritiska na decsendent in 7.hišo. Pol po mojem ta aspekt bolj na os odnosov(1-7) vpliva, kot na zdravje. A je kiron koten? Uran je pol stopinje od acsendenta... kakšen je bil pa porod? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Jah no... porod tak, da mami ni mogla verjet, da gre tko zlahka... kar ven sem padu...drgac sem su pa pol kmal po porodu nazaj v bolnico... kar ena reakcija na en ceplenje al neki... Jah kiron je na 16st. 24minut bika. desc. pa na 21st.35bika... Drgac pa na klele, da se bos lazje orientirala: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 A bi se lahko smatralo, da tale opozicija tvori z obema vozloma veliki kvadrat???A pa se toleč... a bi se lahko smatralo da pluton trigon venera tvori z obema vozloma zmaja???Al bi se lahko smatralo, da venera opozicija neptun z obema vozloma tvori misticni stirikotnik??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kathy 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A bi se lahko smatralo, da tale opozicija tvori z obema vozloma veliki kvadrat???A pa se toleč... a bi se lahko smatralo da pluton trigon venera tvori z obema vozloma zmaja???Al bi se lahko smatralo, da venera opozicija neptun z obema vozloma tvori misticni stirikotnik??? A mi daš rojstne podatke pa bom s programom kr zračunala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 18.6.1980 ob 16:50, Ljubljana. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kathy 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>18.6.1980 ob 16:50, Ljubljana. Aspektne skupine:Zmaj:sonce,venera, pluton,j.zanka in neptun.Veliki trikotnik:pluton,sonce,venera,j.zanka.Joda:-merkur,neptun,j.zanka -j.zanka,merkur, saturnT-kvadrati:-mars,saturn,venera,sonce,neptun -s.zanka,uran,asc.,kiron -j.zanka,uran,asc.,kiron Mističnega štirikotnika mi ni izpisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kathy 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>18.6.1980 ob 16:50, Ljubljana. Aspektne skupine:Zmaj:sonce,venera, pluton,j.zanka in neptun.Veliki trikotnik:pluton,sonce,venera,j.zanka.Joda:-merkur,neptun,j.zanka-j.zanka,merkur, saturnT-kvadrati:-mars,saturn,venera,sonce,neptun-s.zanka,uran,asc.,kiron-j.zanka,uran,asc.,kiron Mističnega štirikotnika mi ni izpisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Zgleda, da ti program uposteva samo konfiguracije v katere je vpletren najvec en od vozlo, ne pa oba... ce ne bi mogu bit se en zmaj: oba vozla, venera, pluton in misticni 4-kotnik: vozla, asc.-uran, desc.-kiron. Sam je pa res 2much aspektov in tvorb, da bi clovk lahko to racionalno interpretiral... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kathy 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda, da ti program uposteva samo konfiguracije v katere je vpletren najvec en od vozlo, ne pa oba... ce ne bi mogu bit se en zmaj: oba vozla, venera, pluton in misticni 4-kotnik: vozla, asc.-uran, desc.-kiron. Sam je pa res 2much aspektov in tvorb, da bi clovk lahko to racionalno interpretiral... :xx!: Mislim,da ne upošteva opozicije med vozloma, ker je itak vedno opozicija. Kakšna je pa razlika med mističnim 4- kotnikom in križem po tvoje? Ker ta tvoj mistični 4 kotnik je križ oz. veliki kvadrat, če upoštevaš opozicijo med zankama.Mislim da je mistični 4 kotnik nekaj drugega. Jst ga tud mam, sam mi ga program tud ne izpiše. Nevem pa zdle iz česa točn je sestavljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ups sem se prej zatipkal... sem mislil misticni 4-kotnik neptun, j. vozel, venera, sev, vozel...misticni 4-kotnik... mas 4-planete dva med seboj vzporedna trigona indva vzporedna sextila, ter seveda dve opoziciji med koti... jah zgleda, da res ne uposteva te opozicije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 ej kje najds tak programck da ti izpise aspektne skupine?..zmaj pa trapez pa te varijante... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ne, vem, morda je bila ta stran že omenjena. Skratka našla sem precej zanimivega branja o kironu in nasplošno o astrologiji.No, dobila sem potrditev o tem, da nimam južnega luninega vozla v konjunkciji z kironom v 10 hiši ampak severnega. To mi je veliko bližje. Moj kiron je torej v konjunkciji z severnim vozlom, MC in deloma venero, je v opoziciji z plutonom, uranom, jupitrom (pri čemer sta uran in jupiter retro), imam pa kirona v sekstilu z soncem in v trikotniku z neptunom. Tudi uran, jupiter in pluton so v trikotniku s soncem in v sekstilu z neptunom. Na tej strani sem našla precej zadovoljivih razlag za tole Martin Lass Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 prvič slišim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Kentavrji v astrologiji so posebna veja. Obdelamo vse kentavrje katerih je prav velik. Chiron seveda že dolgo ni največji. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hani 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Kaj pomeni KIRON v Biku v 5. hiši na 13.43 stopinj?Hvala vnaprej!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 zlo fajn! men so cist zadel! --------Tole sm našla nekje, ce koga zanima. Znamenja pa niso opisana.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kakšen pomen ima Kiron v konjunkciji z IC. Kiron je retrograden v biku. Zanima me predvsem, ker je v kotni 4 hiši. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kakšen pomen ima Kiron v konjunkciji z IC. Kiron je retrograden v biku. Zanima me predvsem, ker je v kotni 4 hiši. Lp Zelo pogosto kaže neko rano v otroštvu, nek občutek izgube v otroštvu, lahko pa govori tudi, da se oče ukvarja z zdraviteljstvom ali kej tazga. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Zelo pogosto kaže neko rano v otroštvu, nek občutek izgube v otroštvu, lahko pa govori tudi, da se oče ukvarja z zdraviteljstvom ali kej tazga. Vse dobro, Mihela Hvala Mihela Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.