Tagat 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Moj kiron je pa na 28 stopinj ovna,v drugi hiši??Kaj prinaša tak položaj kirona? Ali lahko jaz malo potreniram.....sem ugotovila, da se tako lahko veliko naucim, ko kombiniram in premisljujem in premisljujem... Kirona imam kar rada, pa tudi ko mi je tezko, se mu ne bi nikoli odpovedala. Kiron v Ovnu v 2. hisi. Torej osnovna rana tici v nepravicnostih na financnem in materialnem nivoju, pa pri neprimernostih glede tvoje vrednosti. Najprej clovek to dozivlja, kot da je z njim kaj narobe, da ni zadosti vreden, se ne vklaplja v splosni sistem vrednot. S tem je lahko povezana domaca financna situacija, kaj in koliko imate, ste imeli, nek sram, lahko tudi zaradi prevec. Bolijo te verjetno merila, da se v danasnjem svetu cloveka ceni po tem, koliko in kaj ima, da je clovek cenjen po necem, kar v resnici ni vredno. Bolecina, da nimas tega, kar drugi cenijo in da ne cenijo, kar imas. Na tem polju se ustvarja pri tebi novo zavedanje, ki je bolece, toda v bistvu skozi krivico in trpljenje zdravi tvoje morda kdaj tudi napacne pojme. Ker stvari iz tega podrocja dozivljas drugace, se ne mores boriti za to, kar ti pripada, se ne mores potegnit zase pri ocenjevanju vrednosti tvojega vnosa, pri denarju, ce pa se, se ti zgodi napad, ki te potisne nazaj, ne cenis svoje akcije, ker ti je pregroba in preegoisticna, raje ostajas glede teh zadev v pasivi. Bolecina lahko obstaja tudi v tvojem odnosu do telesa, kako izgledas, morda nimas dobrega stika z njim, obcutis kaksne bolecine. Osnovna bolecina pa je pri neskladju zunanje oblike, materialnega sveta in tvojega duha.Obcutek lastne vrednosti je prizadet in posredno so lahko prizadeta vsa ostala podrocja zivljenja, kjer ta obcutek igra pomembno vlogo, tudi pri odnosih. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Ali lahko jaz malo potreniram.....sem ugotovila, da se tako lahko veliko naucim, ko kombiniram in premisljujem in premisljujem... Kirona imam kar rada, pa tudi ko mi je tezko, se mu ne bi nikoli odpovedala. Kiron v Ovnu v 2. hisi. Torej osnovna rana tici v nepravicnostih na financnem in materialnem nivoju, pa pri neprimernostih glede tvoje vrednosti. Najprej clovek to dozivlja, kot da je z njim kaj narobe, da ni zadosti vreden, se ne vklaplja v splosni sistem vrednot. S tem je lahko povezana domaca financna situacija, kaj in koliko imate, ste imeli, nek sram, lahko tudi zaradi prevec. Bolijo te verjetno merila, da se v danasnjem svetu cloveka ceni po tem, koliko in kaj ima, da je clovek cenjen po necem, kar v resnici ni vredno. Bolecina, da nimas tega, kar drugi cenijo in da ne cenijo, kar imas. Na tem polju se ustvarja pri tebi novo zavedanje, ki je bolece, toda v bistvu skozi krivico in trpljenje zdravi tvoje morda kdaj tudi napacne pojme. Ker stvari iz tega podrocja dozivljas drugace, se ne mores boriti za to, kar ti pripada, se ne mores potegnit zase pri ocenjevanju vrednosti tvojega vnosa, pri denarju, ce pa se, se ti zgodi napad, ki te potisne nazaj, ne cenis svoje akcije, ker ti je pregroba in preegoisticna, raje ostajas glede teh zadev v pasivi. Bolecina lahko obstaja tudi v tvojem odnosu do telesa, kako izgledas, morda nimas dobrega stika z njim, obcutis kaksne bolecine. Osnovna bolecina pa je pri neskladju zunanje oblike, materialnega sveta in tvojega duha.Obcutek lastne vrednosti je prizadet in posredno so lahko prizadeta vsa ostala podrocja zivljenja, kjer ta obcutek igra pomembno vlogo, tudi pri odnosih. Zanima pa me, na kaksen nacin sluzis denar in s cim ga sluzis, ce ga. Ce je morda kaj Kironskega v tej temi. Zdravljenje pa poteka v smeri, da ti zacnes cenit, to kar je tvojega in da v tistem, kar se zdi kot neprimerno, uvidis svoj pravi zaklad, odkrijes svojo skrinjico. ...in da se s tem upas izpostavit zdaj pa res moram nehati....., jaz tezko zacnem, ko pa, mi hodi vedno ves misli Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Tagat, vidim, da obvladaš. te lahko še jaz izkoristim? mam Kirona v 7. bajti v Dvojčkih. pa kup enih aspektov s Kironom ... verjetno niso važni. ampak ... kvadrat s Soncem in Venero ter opozicija z Jupitrom in Uranom. sicer pa sekstil z Luno in trigon z Merkurjem. v 7. hiši pa je tudi Severni vozel (ampak to si mi že opisala) ... je pa zanimivo ... ena stvar, ki sem jo skapirala ravnokar zdaj, ko sem šla gledat progresije ... da točno takrat, ko mi je progresirana Luna delala konjunkcijo na natalnega Kirona, me je tedanji partner zelo zelo prizadel - zadal hude rane - saj Kiron itak pomeni rano, an? ampak saj bo Luna progresirala tudi Severni vozel in takrat bom lahko zaživela svojo karmo, an? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Ali lahko jaz malo potreniram.....sem ugotovila, da se tako lahko veliko naucim, ko kombiniram in premisljujem in premisljujem... Kirona imam kar rada, pa tudi ko mi je tezko, se mu ne bi nikoli odpovedala. Kiron v Ovnu v 2. hisi. Torej osnovna rana tici v nepravicnostih na financnem in materialnem nivoju, pa pri neprimernostih glede tvoje vrednosti. Najprej clovek to dozivlja, kot da je z njim kaj narobe, da ni zadosti vreden, se ne vklaplja v splosni sistem vrednot. S tem je lahko povezana domaca financna situacija, kaj in koliko imate, ste imeli, nek sram, lahko tudi zaradi prevec. Bolijo te verjetno merila, da se v danasnjem svetu cloveka ceni po tem, koliko in kaj ima, da je clovek cenjen po necem, kar v resnici ni vredno. Bolecina, da nimas tega, kar drugi cenijo in da ne cenijo, kar imas. Na tem polju se ustvarja pri tebi novo zavedanje, ki je bolece, toda v bistvu skozi krivico in trpljenje zdravi tvoje morda kdaj tudi napacne pojme. Ker stvari iz tega podrocja dozivljas drugace, se ne mores boriti za to, kar ti pripada, se ne mores potegnit zase pri ocenjevanju vrednosti tvojega vnosa, pri denarju, ce pa se, se ti zgodi napad, ki te potisne nazaj, ne cenis svoje akcije, ker ti je pregroba in preegoisticna, raje ostajas glede teh zadev v pasivi. Bolecina lahko obstaja tudi v tvojem odnosu do telesa, kako izgledas, morda nimas dobrega stika z njim, obcutis kaksne bolecine. Osnovna bolecina pa je pri neskladju zunanje oblike, materialnega sveta in tvojega duha.Obcutek lastne vrednosti je prizadet in posredno so lahko prizadeta vsa ostala podrocja zivljenja, kjer ta obcutek igra pomembno vlogo, tudi pri odnosih. skoraj vse drži ,kar si napisala...Posebaj imam probleme z lastno vrednostjo.Že od nekdaj..Čeprav sem že veliko napredovala,še ni vse tako kot bi moglo biti.Drugače pa se nasplošno zelo borim za vse ,kar mi pripada.Povsod iščem pravice in se potegnem za svoj prav...Zadnje čase vsaj,leta nazaj,pa sem bila res raje tiho.. Res hvala,za tolk obsežno obrazložitev mojga kirona. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Prosim, naj še meni kdo razloži, kaj dela Chiron v 8. hiši v Ovnu, retrogardno pri meni. Please! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Drugače pa se nasplošno zelo borim za vse ,kar mi pripada.Povsod iščem pravice in se potegnem za svoj prav...Zadnje čase vsaj,leta nazaj,pa sem bila res raje tiho.. No, zdaj sem ugotovila, da si ista oseba, S Kironom in Juznim vozlom v Ovnu in v isti hisi. Zato je tu nekaksen miks obojega, obvladovanja tega podrocja in hkrati rana. Zato se tudi lazje postavis zase, morda se lahko bolje obranis bolecine. Morda se ti ni toliko treba ukvarjati s Kironom, Ce pa bi kdaj zelela vec..... ali sta v konjunkciji? Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Vprašanje:Kako lahko v nečem,kar je neprimerno zame uvidim svoj zaklad?Tega ne razumem. HVala!! To se nanasa na zgoraj. Ce tega ne cutis ali ne razumes, potem to zate ni potrebno, za zdaj ali pa nikoli. Ce bi se morala bolj ukvarjati s Kironom, ce bi bolj bolelo in le bolelo, (ker Kiron pri tebi obstaja, toda na nekem drugem nivoju kot vozel, )potem bi se tam morala vprasati o tvoji bazicni vrzeli in seveda mora boleti, ce hocemo najti pot ven, (dokler je kri, se rana lahko celi) ravno bolecina je gonilna sila, ki je se kako produktivna, Torej, kaj je tisto, kar ni v redu, ko do tega cimgloblje prides, oziroma se prepustis rani, potem je ravno v tem tisti kreativni izraz, ki te prestavi na drug nivo zivljenja. Ne vem, ce nisem se bolj nerazumljiva... Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Vprašanje: To se nanasa na zgoraj. Ce tega ne cutis ali ne razumes, potem to zate ni potrebno, za zdaj ali pa nikoli. Ce bi se morala bolj ukvarjati s Kironom, ce bi bolj bolelo in le bolelo, (ker Kiron pri tebi obstaja, toda na nekem drugem nivoju kot vozel, )potem bi se tam morala vprasati o tvoji bazicni vrzeli in seveda mora boleti, ce hocemo najti pot ven, (dokler je kri, se rana lahko celi) ravno bolecina je gonilna sila, ki je se kako produktivna, Torej, kaj je tisto, kar ni v redu, ko do tega cimgloblje prides, oziroma se prepustis rani, potem je ravno v tem tisti kreativni izraz, ki te prestavi na drug nivo zivljenja. Ne vem, ce nisem se bolj nerazumljiva... Moj kiron je v opoziciji z luno v 8.hiši in v opoziciji s severnim vozlom.Z južnim vozlom tvori konjukcijo. V bistvo je pri meni en velik problem samo lastna vrednost.Drugače se znam postavit zase in prevečkrat se borim zase in tud za druge ljudi,ker me krivica zelo prizadene.. Boli me samo ta moja lastna vrednost..Sam tud na tem področju sem že napredovala... tagat..,veliko novega sem zvedela zdj s to obrazložitvijo kirona in severnega vozla..Res,hvala.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Tagat, vidim, da obvladaš. te lahko še jaz izkoristim? mam Kirona v 7. bajti v Dvojčkih. pa kup enih aspektov s Kironom ... verjetno niso važni. ampak ... kvadrat s Soncem in Venero ter opozicija z Jupitrom in Uranom. sicer pa sekstil z Luno in trigon z Merkurjem. v 7. hiši pa je tudi Severni vozel (ampak to si mi že opisala) ... je pa zanimivo ... ena stvar, ki sem jo skapirala ravnokar zdaj, ko sem šla gledat progresije ... da točno takrat, ko mi je progresirana Luna delala konjunkcijo na natalnega Kirona, me je tedanji partner zelo zelo prizadel - zadal hude rane - saj Kiron itak pomeni rano, an? ampak saj bo Luna progresirala tudi Severni vozel in takrat bom lahko zaživela svojo karmo, an? Ali lahko posljes podatke rojstva, le da vidim tocno tiste povezave z ostalimi podrocji in znamenji, morda bo lazje naredit sintezo Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Moj kironoslav je tut u 8 bajti Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ali lahko posljes podatke rojstva, le da vidim tocno tiste povezave z ostalimi podrocji in znamenji, morda bo lazje naredit sintezo Glede na tvojo starost in na tvoj poudarek na 1. hisi, to je tebi, bi prej rekla, da se nisi mogoce tako mocno dozivela svoje Kironske teme, tudi zato, ker je Kiron v 7. hisi, hisi projekcije na druge. Lahko pa se tudi motim (bos povedala) , saj je ta tema povezana z vsemi podrocji. Kakorkoli, bolecina se pojavi z odnosi. Ce je bolecina ziva, potem prihaja, tudi v vsakodnevnem zivljenju do razlicnih neprijetnosti in prizadetosti, predvsem v komunikaciji. Besede, besede so vedno tiste, ki bolijo. Na svoji kozi dozivljas pri sebi, ali pa ko opazujes druge, morda tudi svoje starse, koliko hudega lahko ljudje naredijo z besedami, pojavlja se obcutljivost, pa to vse le zato, ker se ne razumejo. Bolecina se javlja zaradi povrsinskosti besed, ali pa se nekdo trudi izrazit, pa pove napacno. Oseba s Kironom v Dvojckih drugace razume in dojema stvari, drugace se izraza, lahko razume za ostale ljudi tezje teme (tudi v soli), po drugi strani pa ima probleme s cisto obicajnimi, preprostimi navodili. Ce pa to do tebe se ni prislo, potem bo Kiron nekoc (ali pa jo je ze, *fant te je hudo prizadel) iniciral na svojo pot, vendar tako, da sploh zacutis, se zaves svoje ranjenosti glede odnosov. Najprej mora boleti, to sprozi razmisljanje in novo pridobljeno zavedanje lahko se bolj boli, toda lahko se zacne pot celjenja. Odnos je tvoja sibka tocka a hkrati tocka tvoje celovitosti. Da bi sploh prisla do druge osebe, moras na novo graditi komunikacijski most, ki ga ni, da se na njemu sploh lahko srecata. Pot je polna bolecine, popolnoma novih spoznanj. Skratka, cisto sama in s polnim zavedanjem poskusas priti do svojega drugega pola in na novo ustvarjas, kreiras popolnoma svoj odnos, ki pa ne bo nezaveden, tako kot pri ostalih, temvec poln tebe in drugega. Kiron v 7. velikokrat boli tudi zato, ker oseba v odnosu pozabi nase in ce jo partner odbije, je sicer bolece, ampak se ponovno vzpostavi bolj zdravo ravnotezje. Bolecina je vedno zdravilna Bistvo ran, ki jih zadajo besede je, da vsi komuniciramo vecnivojsko, pa govorimo nekaj, ostalo bitje pa govori nekaj drugega, seveda brez besed, a se ce kako cuti in potem smo zmedeni ali prizadeti. Tudi v sebi imamo veliko delov, ki med seboj komunicirajo, custva govorijo eno, razum drugo, realnost tretje itd, pa tak Kiron pomeni, da znotraj tebe ne tece vse tako, kot bi bilo treba. Ker je Kiron povezan s Soncem, je tvoja zivljenjska naloga, da analiziras to zadevo in ko se bos trudila vzpostaviti most do drugega, bos v bistvu ustvarjala mostove znotraj sebe in postajala cela, zdrava in zadovojna. To je tvoj studij. V drugem isces svoj odrinjeni, prizadeti del, da bi ga spet povezala s seboj. Morda se bos poklicno ukvarjala z ljudmi, ki so na nek nacin drugacni. :!: Fino bi bilo, da bi se oglasili se ostali Kironi v Dvojckih ali pa v 7. hisah, pa nas malo poucili, kako in kaj je to v praksi. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Glede na tvojo starost in na tvoj poudarek na 1. hisi, to je tebi, bi prej rekla, da se nisi mogoce tako mocno dozivela svoje Kironske teme, tudi zato, ker je Kiron v 7. hisi, hisi projekcije na druge. Lahko pa se tudi motim (bos povedala) , saj je ta tema povezana z vsemi podrocji. Kakorkoli, bolecina se pojavi z odnosi. Ce je bolecina ziva, potem prihaja, tudi v vsakodnevnem zivljenju do razlicnih neprijetnosti in prizadetosti, predvsem v komunikaciji. Besede, besede so vedno tiste, ki bolijo. Na svoji kozi dozivljas pri sebi, ali pa ko opazujes druge, morda tudi svoje starse, koliko hudega lahko ljudje naredijo z besedami, pojavlja se obcutljivost, pa to vse le zato, ker se ne razumejo. Bolecina se javlja zaradi povrsinskosti besed, ali pa se nekdo trudi izrazit, pa pove napacno. Oseba s Kironom v Dvojckih drugace razume in dojema stvari, drugace se izraza, lahko razume za ostale ljudi tezje teme (tudi v soli), po drugi strani pa ima probleme s cisto obicajnimi, preprostimi navodili. Ce pa to do tebe se ni prislo, potem bo Kiron nekoc (ali pa jo je ze, *fant te je hudo prizadel) iniciral na svojo pot, vendar tako, da sploh zacutis, se zaves svoje ranjenosti glede odnosov. Najprej mora boleti, to sprozi razmisljanje in novo pridobljeno zavedanje lahko se bolj boli, toda lahko se zacne pot celjenja. Odnos je tvoja sibka tocka a hkrati tocka tvoje celovitosti. Da bi sploh prisla do druge osebe, moras na novo graditi komunikacijski most, ki ga ni, da se na njemu sploh lahko srecata. Pot je polna bolecine, popolnoma novih spoznanj. Skratka, cisto sama in s polnim zavedanjem poskusas priti do svojega drugega pola in na novo ustvarjas, kreiras popolnoma svoj odnos, ki pa ne bo nezaveden, tako kot pri ostalih, temvec poln tebe in drugega.Kiron v 7. velikokrat boli tudi zato, ker oseba v odnosu pozabi nase in ce jo partner odbije, je sicer bolece, ampak se ponovno vzpostavi bolj zdravo ravnotezje. Bolecina je vedno zdravilna Bistvo ran, ki jih zadajo besede je, da vsi komuniciramo vecnivojsko, pa govorimo nekaj, ostalo bitje pa govori nekaj drugega, seveda brez besed, a se ce kako cuti in potem smo zmedeni ali prizadeti. Tudi v sebi imamo veliko delov, ki med seboj komunicirajo, custva govorijo eno, razum drugo, realnost tretje itd, pa tak Kiron pomeni, da znotraj tebe ne tece vse tako, kot bi bilo treba. Ker je Kiron povezan s Soncem, je tvoja zivljenjska naloga, da analiziras to zadevo in ko se bos trudila vzpostaviti most do drugega, bos v bistvu ustvarjala mostove znotraj sebe in postajala cela, zdrava in zadovojna. To je tvoj studij. V drugem isces svoj odrinjeni, prizadeti del, da bi ga spet povezala s seboj. Morda se bos poklicno ukvarjala z ljudmi, ki so na nek nacin drugacni. :!: Fino bi bilo, da bi se oglasili se ostali Kironi v Dvojckih ali pa v 7. hisah, pa nas malo poucili, kako in kaj je to v praksi. napačno razumem pomen besed. o tem, kako je doma, ne bi. vsak je na enem čist svojem nivoju, ni skupnega jezika. se je dogajalo ja ... za enostavne stvari sem ko mutava, lahko mi nekdo nekaj razlaga, pa ne morem in ne morem zaštekati ... medtem ko v šoli pa ja, sem mela kakšne ideje, drugim čist nerazumljive. predvsem sem pa bila vedno hitrejša od drugih v šoli v biločem ... pisanju, odgovarjanju, vedno prva oddala test (mela dobre ocene kljub površnosti), vse prva. boli ja. je bolelo močno. nič več. razen, če je ostalo kaj v podzavesti, pa še ne vem, se še ni pokazalo. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ja, tudi jaz sem prevec poudarjala komunikacijo, in razumevanje, pa malo manj odnose. Kako se ti vse to pozna na odnosih? Kaj je tisto, kar pripelje do bolecine? Dvojcka sta nacin in narava bolecine, hisa pa je konkretna tema. Kiron v 7. vidi in dozivlja skozi druge osebe lastno rano, pa tega ne ve in tudi nevede privlaci take ljudi. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 kaj pripelje do bolečine? saj lahko govorim samo za ta zgoraj navedeni primer. druge bolečine niso omembe vredne. no ja. kaj? pomanjkljiva komunikacija z nasprotne strani, če pa že, pa tak način komunikacije, da je meni vse skupaj uganka, ki je ne znam rešiti. in si domišljam po svoje, kaj je narobe ... postanem celo agresivna, izsiljujem, manipuliram ... ja, baje si zbiram take "uboge" partnerje kao, mi je rekel nekdo - da velja to za Kirona v 7. hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ja moj Kiron si je pa zadal nalogo....7. hiša Oven retrogradenkvadrat tvori s S. vozlom, Jupitrom (4 hiša) kozorogkvadrat z Luno, 10. hiša Rakopozicijo Pluton 1. hiša in Uran 2. hiša ?sekstil Saturn...veliko razmišljanj o sebi na področju doma, službe, vrednot...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 postanem celo agresivna, izsiljujem, manipuliram ... Evo, v tem ze lezi en zajec..., ko se pojavi nezmoznost komunikacije a po drugi strani strasna zelja, se zacnejo pojavljati take nelepe zadeve, ko ego znori (in seveda zaradi lastne bolecine rani druge), in pridejo do pravice govora vsi ostali clani tvoje osebe, ki so seveda dolgo cakali na svojih pet minut in so besni...... Vprasanje je, kako resit neresljiv problem? Najprej je treba seveda priti do spoznanja, da je neresljiv. To je tista nepopolna enacba iz Matrice...., ki vzame rdeco tabletko, da bi spoznal resnico.... Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Macona Hvala ti za povratne informacije, zive zgodbe me dalec najvec naucijo in raje se ucim, kot pa vem.In vsi se ucimo.... Lepo te pozdravljam. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Moj kiron je v opoziciji z luno v 8.hiši in v opoziciji s severnim vozlom.Z južnim vozlom tvori konjukcijo.V bistvo je pri meni en velik problem samo lastna vrednost.Drugače se znam postavit zase in prevečkrat se borim zase in tud za druge ljudi,ker me krivica zelo prizadene.. Boli me samo ta moja lastna vrednost..Sam tud na tem področju sem že napredovala... Morena jz mam tudi isti problem...moja lastna vrednost...sploh ne vem če jo imam...pa krivica me tako zelo prizadane, da sem potem čist na dnu...borit se mi pa skor ne da več, ker kakorkoli krivica vedno bo, če ne tukaj pa tam...če me štekaš...Kirona imam drugače v 4. hiši v opoziciji z Venero v 10. pa kvadrat z Jupitrom v 7. -oba separativna aspekta... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Macona Hvala ti za povratne informacije, zive zgodbe me dalec najvec naucijo in raje se ucim, kot pa vem.In vsi se ucimo.... Lepo te pozdravljam.oprosti, da nisem odgovorila. besna sem pogosto ... pa nima to veze samo s partnerji in odnosi nasplošno in kripl komunikacijo. z življenjem takim kot ga imam, nisem zadovoljna, ker sem sposobna in zmožna več in sem jezna predvsem nase, ker se nikamor ne premaknem.jezna sem pa mičkeno tudi zdaj, ko kle silovito klamfam in me bojo kmalu vrgli ven, sam jaz nisem kriva, da je space tipka v kurcu. jezi me skoraj vse. in pol se ustvari tok fizične energije, da bi bila sposobna uničiti marsikaj ... nekoč sem ful ... nalašč ... uničevala ... zdaj se mi pa dogaja, da konstantno uničujem stvari zaradi štoravosti, stresa, ... ponesreči ... nikakor nalašč. skratka, morala bi trenirati kakšno borilno veščino, da bi dala tale potencial ven iz sebe. lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Prosim, naj še meni kdo razloži, kaj dela Chiron v 8. hiši v Ovnu, retrogardno pri meni. Please! Kirona je ze itak tezko razlagat, v 8. (4.,12.) pa se tezje, ker je vodna hisa, polna vsebin, dostopnih notranjim, globokim obcutkom in ne toliko zunanjim pojavom. Logicni, objektivni, distancirani razum ostane tu pred vrati. Malo po obcutku bom poskusila napisati, pa bos ti povedala kaj na to, pa tako naprej in bo lazje razumljivo tebi in meni tudi. 8. hisa je podrocje globoke vpletenosti z drugimi, povezujejo jo z globokimi emocijami iz predverbalnega obdobja, ko smo bili rojeni in dokler se nismo znali besedno izrazati svojih potreb in strahov, pa smo to le cutili, brez distance, z vso pristnostjo. Kaj vse imamo tam spravlljeno, sam bog ve, vsi strahovi, jeze, ljubosumja, posesivnosti itd. Tako globino srecujemo le v stiku s smrtjo, v spolnosti, v globoki ljubezni do drugega. Kako naj zdaj spravimo tja Kirona. Morda si v tistem nedolznem casu prehitro in krivicno dozivela veliko bolecin, se morda prehitro srecala s smrtjo kaksne osebe, ki ti je bila zelo blizu . V 8. hiso odlagamo, tlacimo vse neprijetne obcutke, pri Kironu to tudi poskusamo, toda kanta za smeti se noce zapret, vse globoke prizadetosti ne nehajo boleti in se vedno znova ozivljajo v podobnih situacijah, ko se zelis bolj povezati z nekom, ljubezensko ali drugace, naletis lahko na nezmoznost potesit svoje globoke potrebe, vmes priplavajo obcutki, ki preprecujejo. Poiskati moras, toda treba je brskati, katera je tista tema 8. hise, ki te je tako zelo prizadela, da nikoli vec ne bos ista, <normalna>, (ceprav tu ni namen, da bi bili normalni, posploseni, nezavedni ), ali je to bila smrt, zadeve intime spolnosti, hude custvene zadeve v tvoji okolici, mocan strah in sram, skrite zadeve. Ker je Kiron v Ovnu, si morda Kirona dozivela na nacin nekaksnega nasilja. Tebi pac ni usojeno, da bi lahko odrinila neprijetne stvari in bi tam nekje izginile in zgnile, ne morejo se pretransformirati brez tvoje zavesti, ce pa se zavedas teh stvari, pa neznansko boli. Bi se dalo se, toda ti ves, v katero smer je treba tipat. Ima pa taka oseba globok obcutek za vse tabu teme, razume druge iz svojih izkusenj, in ko pozdravi sebe, lahko drugim pomaga pri teh zadevah. Odpirat in zdravit tabu teme. Lep pozdrav Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Morena jz mam tudi isti problem...moja lastna vrednost...sploh ne vem če jo imam...pa krivica me tako zelo prizadane, da sem potem čist na dnu...borit se mi pa skor ne da več, ker kakorkoli krivica vedno bo, če ne tukaj pa tam...če me štekaš...Kirona imam drugače v 4. hiši v opoziciji z Venero v 10. pa kvadrat z Jupitrom v 7. -oba separativna aspekta... Moreni in Pinki in vsem ostalimKiron v 2., Kiron Venera. OK, gre za vrednost. Obicajno clovek obcuti svojo vrednost, ce je to, kar je, zna ali ima vsec drugim, ko drugi to obcudujejo, zacutimo sebe kot vrednega. Venera je planet odnosov in te stvari se zrcalijo preko odnosov. Zakaj in kdaj je drugim kaj vsec, se ne sprasujemo, le da nas pohvalijo. Z Venero Kiron ne gre tako, ker je lahko vse skupaj lazno. Bolecine, zavrnjenosti in posledicno slab obcutek samovrednosti pridejo iz tega, da imamo mi svoj okus in vrednote, ki pripadajo takemu okusu. To nekaj verjetno ni v skladu z zdajsnim splosnim <lepim>, ampak a smo mi krivi za to? Ne, nosimo v sebi vrednost, ki je drugacna, a ce jo sami ne uvidimo kot tako, kako naj bi jo drugi. Toda mi bi bili radi sprejeti in se prodamo za splosne vrednote, ki pa niso nase in bolecina je kazen za to. Torej, kaj naredit? Najprej sprejeti spoznanje, da niso drugi tisti, ki nam bodo potrjevali naso lepoto. Ko se temu zavestno odrecemo, lahko zacnemo sebi priznavat, da je za nas vredno nekaj drugega, pa ceprav nihce tega ne potrdi. Posvetiti se torej razvijanju nasega zaklada in potem, brez pricakovanja, to predstavit drugim. Kajti to so v resnici lahko se vecje vrednote, nekaj na kar je clovek pozabil, pa zdaj smatra kot neprimerno. Kaj je okus, popolnoma subjektivna stvar, ki pa se na zalosr ravna po zunanji obliki in sprejetosti. No, kaj porecete na to? Tu bi se pa dalo kaj narediti, a ne? Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kiron Venera. No, kaj porecete na to? Tu bi se pa dalo kaj narediti, a ne? Jaz bi temu rekla po domače, da je naša rana v ljubezni, s tem, da smo bili mi ranjeni na ta način, tudi mi delamo te napake in druge ranimo na ta način. Je pa res, da ta konjukcija kaže lahko tudi zdravljenje na ta način in sicer z ljubeznijo. Vsaj primerjalno, če nekomu pade venera na njegov kiron, je to vsekakor tak pokazatelj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Dobro, po domace. Kaj pa ce je obratno, da oseba sama odklanja ljubezen, pa sele zato dobi take starse.In zakaj bi odklanjala ljubezen? Mogce pa ta cloveska ljubezen ni *tista ljubezen* in ni nujno, ce jo dobivamo, da smo jo zmozni dajat, zmozni smo le posnemati doloceni vzorec. In tudi tisti z veliko ljubezni slej ko prej pridejo do razocaranj glede nje, pa verjetno zato, ker ocitno nekaj ni v redu. Na to pa opominja Kiron.Po mojem opazovanju se tisti z dobljeno ljubeznijo in tisti brez nje, ne razlikujejo v svojem bistvu, vsi moramo sele priti do tiste prave, le vsak po drugi poti. Ta ljubezen tu je predstopnicka do neke druge kvalitete, to je point. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kirona je ze itak tezko razlagat, v 8. (4.,12.) pa se tezje, ker je vodna hisa, polna vsebin, dostopnih notranjim, globokim obcutkom in ne toliko zunanjim pojavom. Logicni, objektivni, distancirani razum ostane tu pred vrati. Malo po obcutku bom poskusila napisati, pa bos ti povedala kaj na to, pa tako naprej in bo lazje razumljivo tebi in meni tudi. 8. hisa je podrocje globoke vpletenosti z drugimi, povezujejo jo z globokimi emocijami iz predverbalnega obdobja, ko smo bili rojeni in dokler se nismo znali besedno izrazati svojih potreb in strahov, pa smo to le cutili, brez distance, z vso pristnostjo. Kaj vse imamo tam spravlljeno, sam bog ve, vsi strahovi, jeze, ljubosumja, posesivnosti itd. Tako globino srecujemo le v stiku s smrtjo, v spolnosti, v globoki ljubezni do drugega. Kako naj zdaj spravimo tja Kirona. Morda si v tistem nedolznem casu prehitro in krivicno dozivela veliko bolecin, se morda prehitro srecala s smrtjo kaksne osebe, ki ti je bila zelo blizu . V 8. hiso odlagamo, tlacimo vse neprijetne obcutke, pri Kironu to tudi poskusamo, toda kanta za smeti se noce zapret, vse globoke prizadetosti ne nehajo boleti in se vedno znova ozivljajo v podobnih situacijah, ko se zelis bolj povezati z nekom, ljubezensko ali drugace, naletis lahko na nezmoznost potesit svoje globoke potrebe, vmes priplavajo obcutki, ki preprecujejo. Poiskati moras, toda treba je brskati, katera je tista tema 8. hise, ki te je tako zelo prizadela, da nikoli vec ne bos ista, <normalna>, (ceprav tu ni namen, da bi bili normalni, posploseni, nezavedni ), ali je to bila smrt, zadeve intime spolnosti, hude custvene zadeve v tvoji okolici, mocan strah in sram, skrite zadeve. Ker je Kiron v Ovnu, si morda Kirona dozivela na nacin nekaksnega nasilja. Tebi pac ni usojeno, da bi lahko odrinila neprijetne stvari in bi tam nekje izginile in zgnile, ne morejo se pretransformirati brez tvoje zavesti, ce pa se zavedas teh stvari, pa neznansko boli. Bi se dalo se, toda ti ves, v katero smer je treba tipat. Ima pa taka oseba globok obcutek za vse tabu teme, razume druge iz svojih izkusenj, in ko pozdravi sebe, lahko drugim pomaga pri teh zadevah. Odpirat in zdravit tabu teme. Lep pozdrav Tagat, ne morem verjeti kako si lepo napisala in kako drži, res sem čisto presenečena. Se mi je zdelo, da je nekaj na tem Chironu. Res je da ne morem uiti, niti eni trohici neprijetnosti. Bolečina je še sedaj včasih neznosna, 1 x tedensko Delala sem na sebi ko živina. Včasih imam občutek, da sem zaznamovana za celo življenje, drugačna in da moram biti sama, da je to moja pot. Ja res je, v mojem otroštvo je bilo vse kar si naštela, izguba me je tako zelo prizadela, da nikoli vec ne bom ista, to je bila smrt očeta pri 5h, spolne zlorabe nekaj let, ustrahovanje s smrtjo mene in bližnjih, nasilja, alkohola, pretepena sem bila za vsak drek in potem še končna zavrnitev vsega kar se mi je zgodila s strani bližnjih, ker niso prenesli resnice. Ostala sem sama z vsem. Ko pridem v bližnji stik, globok z nekom, ko ljubim do konca vse privre, občutek nepotešenosti ljubezni v srcu je enormen. Še sedaj. V spolnosti z nekom ki ga ljubim občutim največ ljubezni in pa potem hočem še in še,..dati in sprejemati. Vrelec... Sama sem naredila kar sem znala, razvila sem zdravilske sposobnosti in se jih naučila, drugim znam pomagati v vseh temah, to je res, ker je ni stvari ki je ne bi izkusila. Seveda zaradi tega, ker sem jaz res šla skozi vse zavestno, ker drugače res ni šlo. Vsak deleček posebej, vsak strahec, vsaka misel, vsak občutek, vsaka jeza, ljubosumje, žalost ima svoj zakaj pri meni in vedno je v preteklosti. Vse moram vedeti, da lahko izpustim. Včasih se mi zdi, da nisem tukaj za uživanje na zemlji ampak za ozaveščanje. Čeprav bi rada spustila, kdaj kar tako, ne gre. In res ljudi čutim globoko, kaj čuti, kaj misli, ni važno kdo je, ne morem biti površinska, včasih mi gre to na živce. Na živce mi gre tudi to, da vidim, kje so njihove napake, kaj jih ovira, veliko lažje bi živela, če tega ne bi bilo. Ko sem z nekom, partnerjem recimo, vem kaj se roji po njemu, čutim njegovo prikrito bolečino, zmedo, ....težko je. Včasih mi je v družbi težko, ker čutim preveč plehkosti. Ne vem pa zakaj bolečina še ostaja in strah me je da bo ostala za vedno. Drugače živim polno življenje. Vendar se mi zdi včasih, da meni pač ni usojeno, da bom živela na izi, da mi je naložena ta bolečina od boga, ker je vedl da bom zmogla. Vendar se sprašujem zakaj, kdo bo imel od tega kaj dobrega. Če bo kdo imel kaj, nosim z lahkoto, vendar ne vem... No samo to, res si full dobra, razturaš in res je ta Chiron nekaj neverjetnega, pokaže odlično kje je kaj... Hvala ti. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.