Skoči na vsebino

Kiron

Janina

Recommended Posts

a daj no ... za astrologijo. ker to opozicijo mam kar znotraj ene stopinje ali dveh točno. mogoče pa res ... misliš, da bi lahko bila dobra astrologinja? če bi šla študirat? samo bi rabila še kakšne druge pokazatelje v karti za tak poklic ... kaj pa Merkur v Tehtnici v 10. hiši? dobro za izražanje, ne? kaj še kaj takega? Luno mam v 8. hiši, če kaj pomaga.

rada govorim ja ... o teh stvareh.

:palec: Se mi je zdelo. No tista opozicija je dobra, da te sploh vleče v te vode. Študiraš jo lahko sama, če pa imaš željo, se lahko odločiš za kaj več. Merkur je pokazatelj, da opravljaš kakšno delo, ki je vezano na prodajo, trgovino, komunikacijo, dobro za pisanje. Luna je v 8 hiši precej intuitativna, je pa včasih mal trpeča.

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
:palec: Se mi je zdelo. No tista opozicija je dobra, da te sploh vleče v te vode. Študiraš jo lahko sama, če pa imaš željo, se lahko odločiš za kaj več. Merkur je pokazatelj, da opravljaš kakšno delo, ki je vezano na prodajo, trgovino, komunikacijo, dobro za pisanje. Luna je v 8 hiši precej intuitativna, je pa včasih mal trpeča.

Luna v 8. je depresivna in samomorilska. x:Dx pa še vladar 8. hiše je itak Rak. samo jo mam v Levu (Luno) ... thaxnx god. še to bi rabila, ja, da bi jo mela v Raku. xrolleyesx verjetno bi se že obesila ali ulegla na tire. x:Dx :o|o:

ja, vleče mu fuuul v astro.

Luna v 8. je depresivna in samomorilska. x:Dx pa še vladar 8. hiše je itak Rak. samo jo mam v Levu (Luno) ... thaxnx god. še to bi rabila, ja, da bi jo mela v Raku. xrolleyesx verjetno bi se že obesila ali ulegla na tire. x:Dx :o|o:

ja, vleče mu fuuul v astro.

Aja...samomorilska???

Jz jo imam tudi v 8.hiši in to na rakovi stopinji v znamenju škorpijona. :sori:

Tvori pa kvadrat z saturnom v 7.hiši,ki je v opoziciji z ascedentom.

Aja...pa v konjukciji je z uranom,ki je vladar ASC...

Pa kvadrat z ASC tudi tvori...

Ni mi lahko.. :sori:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona

uf, kr težko, ja. glej, če dela kak sekstil ali trigon. sicer je res jeba. hladna, trmasta in tud eksplozivna, vzkipljiva, polna napetosti. sigurno imaš v karti aspekte, ki ti olajšujejo vsakdanjik ...

moja sicer dela kvadrat na Saturn in Pluton, a se tolažim, da dela tud sekstil na Merkurja in trigon ja Jupitra in ASC in Urana. jaz pravim, da če so kvadrati in opozicije, vedno glej, ali taisti težko aspektirani planet dela tudi trigone in sekstile - to so izhodi, rešitve, upanja .. tako natalno kot v tranzitih ... v sinastriji pa ... kdo bi vedel ... verjetno malo trši reh ... odnos je le odnos ...

ko mi je težko zaradi grde Lune, se že nekak vlečem ... s pomočjo trigonov.

uf, kr težko, ja. glej, če dela kak sekstil ali trigon. sicer je res jeba. hladna, trmasta in tud eksplozivna, vzkipljiva, polna napetosti. sigurno imaš v karti aspekte, ki ti olajšujejo vsakdanjik ...

moja sicer dela kvadrat na Saturn in Pluton, a se tolažim, da dela tud sekstil na Merkurja in trigon ja Jupitra in ASC in Urana. jaz pravim, da če so kvadrati in opozicije, vedno glej, ali taisti težko aspektirani planet dela tudi trigone in sekstile - to so izhodi, rešitve, upanja .. tako natalno kot v tranzitih ... v sinastriji pa ... kdo bi vedel ... verjetno malo trši reh ... odnos je le odnos ...

ko mi je težko zaradi grde Lune, se že nekak vlečem ... s pomočjo trigonov.

Moja dela samo en trigon z merkurjem. :inocent:

Drugače pa kvadrat z saturnom in AScedentom in konjukcijo s tem blesavim uranom. :sori:

J.a...velikokrat sem polna napetosti...zelo eksplozivna...večkrat vzkipljiva... xrolleyesx

Trmasta tudi...z neko svojo filozofijo..

Hladna pa nisem.. :vio:

:palec: Eh..tvoja luna potem niti ni tolk hudo aspektirana...Pa še v levu jo imaš.. :2src:

Richard Bach

Kako more bit pa šele moji Luni težko, ker je v škorpijonu z Plutonom v 8. hiši. Vladar 8H je pa Venera, ker se mi začne proti koncu tehtnice. Luna ima opozicijo z Jupitrom in sekstil z Merkurjem in Venero v 11H.

Kirona mam v raku v 4. hiši in dela opozicijo z Saturnom, Uranom in Neptunom. Ima sekstil z Marsom in trigon z severno zanko v 12H.

Kako more bit pa šele moji Luni težko, ker je v škorpijonu z Plutonom v 8. hiši. Vladar 8H je pa Venera, ker se mi začne proti koncu tehtnice. Luna ima opozicijo z Jupitrom in sekstil z Merkurjem in Venero v 11H.

Kirona mam v raku v 4. hiši in dela opozicijo z Saturnom, Uranom in Neptunom. Ima sekstil z Marsom in trigon z severno zanko v 12H.

Sj jz imam tud plutona v 8.hiši in luno tudi..prav tako v znamenju škorpijona... :inocent: Sj pluton se fajn počuti v 8.hiši,to je njegova hiša...Seveda pa moreš spet gledat njegove aspekte..

Zdj pa primerjaj moje in tvoje aspekte lune in ,če se spoznaš na astrologijo boš takoj vidu bistveno razliko.Tvoji aspekti so pozitvni.moji ne.... xrolleyesx

Moji aspekti lune:

luna kvadrat saturn

luna kvadrat ASC

luna konjukcija urna

luna trigon merkur

Tvoji aspekti lune:

luna opozicija jupiter

luna sextil venera

luna sextil merkur

Richard Bach

• 5 weeks later...
V 12. hiši.

12.hiša sama po sebi predstavlja posebno vrsto znanja in jo povezujemo z več inkarnacijami, zato ima kiron tu posebni pomen. Kiron lahko tu udejani nekaj tistega vesoljnega znanja, ki ga nosi v sebi.

Posebno dobri "vidci" imajo tako postavljenega kirona. x;)x

12.hiša sama po sebi predstavlja posebno vrsto znanja in jo povezujemo z več inkarnacijami, zato ima kiron tu posebni pomen. Kiron lahko tu udejani nekaj tistega vesoljnega znanja, ki ga nosi v sebi.

Posebno dobri "vidci" imajo tako postavljenega kirona. x;)x

mmmm :wOOt: xwizardx hvala

Mogoče je tuki moj reiki noter :D

Scio mi nihil scire

• 4 months later...

KIRON V DVANAJSTI HIŠI

Dvanajsta hiša že sama po sebi predstavlja posebno vrsto znanja in jo povezujemo z več inkarnacijami. Zato je položaj Kirona tukaj prav posebnega pomena. Lahko bi udejanil nekaj tistega vesoljskega znanja, ki ga nosi v sebi. Vsi dobri vidci imajo v svojem horoskopu poudarek zemeljskega elementa in tudi Kiron v dvanajsti hiši pri njih nikakor ni redek pojav.

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

dobra stran pa je, da zakrivajo resnico. Manj boleče je x8Dx

LP

vem, mi je pomagal..ko mi je pluton sekal čez mojo gužvo v 11. in 12. hiši(merkur, uran, mars, sonce, in venera) zdej pa čistim za nazaj :inocent: xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

• 4 weeks later...

Vprašanje glede kirona:

Kiron predstavlja stare rane, ne? Zanima me, povezavo dveh oseb, ki imata kiron v peti hiši:

moški: Chiron 28 Ari 14'40'' r

ženska: Chiron 18 Tau 8'20'' r

Če vam ni odveč, bi prosila, če mi lahko kdo pogleda, zanima me samo če obstaja neka karmična povezava....

Hvala in lep dan

Moji planeti in aspekti:

Sun Virgo 16°00'35 in house 9 direct

Moon Virgo 6°14'01 in house 8 direct

Mercury Virgo 27°22'25 in house 9 direct

Venus Leo 0°49'30 in house 8 direct

Mars Scorpio 6°45'46 in house 10 direct

Jupiter Virgo 19°42'01 in house 9 direct

Saturn Virgo 28°24'20 in house 9 direct

Uranus Scorpio 22°10'59 in house 11 direct

Neptune Sagittarius 19°55'07 in house 1 direct

Pluto Libra 20°18'45 in house 10 direct

True Node Leo 20°09'19 in house 8 retrograde

House positions (Placidus)

Ascendant Sagittarius 18°48'14

2nd House Capricorn 26°32'10

3rd House Pisces 9°59'58

Imum Coeli Aries 15°31'44

5th House Taurus 11°11'58

6th House Gemini 1°06'02

Descendant Gemini 18°48'14

8th House Cancer 26°32'10

9th House Virgo 9°59'58

Medium Coeli Libra 15°31'44

11th House Scorpio 11°11'58

12th House Sagittarius 1°06'02

Major aspects

Sun Conjunction Jupiter 3°41

Sun Sextile Uranus 6°10

Sun Square Neptune 3°55

Sun Square Ascendant 2°48

Moon Sextile Mars 0°32

Mercury Sextile Venus 3°27

Mercury Conjunction Saturn 1°02

Mercury Sextile Uranus 5°11

Venus Square Mars 5°56

Venus Sextile Saturn 2°25

Jupiter Sextile Uranus 2°29

Jupiter Square Neptune 0°13

Jupiter Square Ascendant 0°54

Neptune Sextile Pluto 0°24

Neptune Conjunction Ascendant 1°07

Pluto Sextile Ascendant 1°31

Numbers indicate orb (deviation from the exact aspect angle).

Njegovi planeti in aspekti:

Sun Sagittarius 0°05'00 in house 1 direct

Moon Sagittarius 9°00'46 in house 1 direct

Mercury Sagittarius 8°29'58 in house 1 direct

Venus Capricorn 9°24'49 in house 2 direct

Mars Sagittarius 0°54'24 in house 1 direct

Jupiter Taurus 25°35'24 end of house 6 retrograde

Saturn Leo 16°50'58 in house 8 stationary ®

Uranus Scorpio 8°52'00 in house 11 direct

Neptune Sagittarius 13°10'58 in house 1 direct

Pluto Libra 13°20'04 in house 10 direct

True Node Scorpio 3°24'00 in house 11 retrograde

Planets at the end of a house are interpreted in the next house.

House positions (Placidus)

Ascendant Scorpio 26°04'47

2nd House Sagittarius 28°43'03

3rd House Aquarius 19°41'48

Imum Coeli Aries 1°27'10

5th House Aries 27°02'43

6th House Taurus 13°48'43

Descendant Taurus 26°04'47

8th House Gemini 28°43'03

9th House Leo 19°41'48

Medium Coeli Libra 1°27'10

11th House Libra 27°02'43

12th House Scorpio 13°48'43

Major aspects

Sun Conjunction Mars 0°49

Sun Opposition Jupiter 4°30

Sun Conjunction Ascendant 4°00

Moon Conjunction Mercury 0°31

Moon Trine Saturn 7°50

Moon Conjunction Neptune 4°10

Moon Sextile Pluto 4°19

Mercury Conjunction Neptune 4°41

Mercury Sextile Pluto 4°50

Venus Sextile Uranus 0°33

Venus Square Pluto 3°55

Mars Opposition Jupiter 5°19

Mars Conjunction Ascendant 4°50

Jupiter Opposition Ascendant 0°29

Saturn Trine Neptune 3°40

Saturn Sextile Pluto 3°31

Neptune Sextile Pluto 0°09

Numbers indicate orb (deviation from the exact aspect angle).

sleepwalking past hope

Mogoče še kaj pomaga tole:

Composite Horoscope midpoint method

PLANETARY POSITIONSplanet sign degree

Sun Libra 23°02'47 in house 10

Moon Libra 22°37'24 in house 10

Mercury Scorpio 2°56'12 end of house 10

Venus Libra 20°07'10 in house 10

Mars Scorpio 18°50'05 in house 11

Jupiter Cancer 22°38'43 in house 8

Saturn Virgo 7°37'39 in house 9

Uranus Scorpio 15°31'29 in house 11

Neptune Sagittarius 16°33'03 in house 1

Pluto Libra 16°49'25 in house 10

True Node Virgo 26°46'39 in house 9

Planets at the end of a house are interpreted in the next house.

HOUSE POSITIONS (Placidus)Ascendant Sagittarius 7°26'31

2nd House Capricorn 12°37'36

3rd House Aquarius 29°50'53

Imum Coeli Aries 8°29'27

5th House Taurus 4°07'21

6th House Taurus 22°27'22

Descendant Gemini 7°26'31

8th House Cancer 12°37'36

9th House Leo 29°50'53

Medium Coeli Libra 8°29'27

11th House Scorpio 4°07'21

12th House Scorpio 22°27'22

sleepwalking past hope

No tale kača planetov men nič ne predstavlja, ker je potrebno proučit karto posebej, zanimivo pa je, da se položaj lune pri ene v devici, pri drugem v strelcu, skoraj istočano pri obeh pod tranzitom saturna, zato bosta to občutila kot neke vrste čustveno blokado. Opažam pa, da ima eden saturna precej blizu severne zanke drugega, kar sigurno je en karmični pokazatelj.

Lunca, živjo. Sem ti poslala podatke na OS, nisem želela tukaj pisat .. Upam, da boš našla kaj, resnično me zanima samo karmična povezava - če sploh je.

Hvala ti in veliko sončka, papa

sleepwalking past hope

Lunca, živjo. Sem ti poslala podatke na OS, nisem želela tukaj pisat .. Upam, da boš našla kaj, resnično me zanima samo karmična povezava - če sploh je.

Hvala ti in veliko sončka, papa

Vsako razmerje je skoraj sigurno pomembno in v močni povezavi s tvojim nadaljnim razvojem. Iz vsake veze nekaj potegneš. Če je v karti razvidno, da nekomu pade sonce na luno, severna zanka na kakšno pomembno senzitivno mesto, sonce ali luna na ASC, DESC, potem že takoj, ko nekoga spoznamo, imamo občutek, da ga poznamo že od prej. Tisti kiron za katerega te zanima in ga imata oba v peti hiši, je priporočljivo, da se tak človek ukvarja s konjičkom, s katerim zaceli rano. Če se zaveš notranje ranljivosti, se lahko izražaš skozi umetniško nadarjenost. Otroška ustvarjalnost je pogoj za kasnejšo ustvarjalnost.

Karmično povezavo je potrebno poiskat med povezavo vseh pomembnih planetov. Tvoja venera v levu deluje povsem drugače, kot njegova v kozorogu, ki svoja čustva skriva, ti pa želiš vse pokazat, blestet kot na odru. x;)x Ti s tvojim neptunom na ASC lahko mal blefiraš, težko te je pogruntat, on z ASC v škorpijonu to lahko kaj kmalu pogrunta. To bi lahko pisala še pa še, ampak tebe zanima samo karma. Karma je odplačevanje dolga, ki ga plačujemo vse življenje, enkrat mal več, drugič manj. Treba je oddelat svoj dolg.

...ampak tebe zanima samo karma. Karma je odplačevanje dolga, ki ga plačujemo vse življenje, enkrat mal več, drugič manj. Treba je oddelat svoj dolg.

Ne razumem popolnoma - je karma med nama ali je ni?

LP

sleepwalking past hope

Ne razumem popolnoma - je karma med nama ali je ni?

LP

ojla,

v bistvu je Lunca odgovorila na tvoje vprašanje. Karmično pa smo, vsi povezani. Razmišljaj na način Duš. Običajno se, v partnerski

zvezi, znajdejo Duše, ki so karmično povezane, saj morajo, običajno je tako, poravnati določene dolgove iz prejšnega oz.enega prejšnih življenj. Verjemi mi samo to, da ni prav nič zabavno vedenje, da si s komerkoli, še posebej pa s partnerjem, karmično povezan. Saj, v tej inkarnaciji, težko izluščimo namen te povezave.

Pri tebi SV v 8. hiši govori o tem, da boš morala skozi goro transformacij, ki se bodo odražale tako na fizisu, kot na duhovnem

nivoju.Pot ni enostavna. Živ iš namreč življenje, ki te bo, hočeš-nočeš, v transformacije sililo.

Prima, za inkarnacijo v kateri živiš bo, da se na ' stvari' ne vežeš . V tem primeru boš pridobila veliko več

kot misliš, da lahko dobiš in obratno.

Z ozirom na to, da ima on Saturn na tvojem vozlu ti lahko zagotovim, da Zakon karme, še kako velja.

Saturn v povezavi s SV nam pripoveduje, da je potrebno najti veliko zadovoljstva v malih stvareh.

Verjetno si sama opazila, da je njegov SV na tvojem n. Marsu( oče ali partner v eni prejšnih ink.)

Ne bom razpredala dalje, kajti zgodba postaja osebna in že zaradi njega ni fer, da pišem o tem.Kjerkoli.

Morda v vednost še to: Saturn predstavlja, kar se karmične astrologije tiče, enega naših prednikov. Komod starega očeta.

Komod mi verjameš, da zna karmična astrologija prizadeti bolj od česa drugega.

Želim vama srečno življenje, brez plašnic na očeh. Ne glej v zvezde, poslušaj sebe, svojo induicijo in storila boš prav.

Aja: seveda lahko gledaš v zvezde. Kakšen krasen večer na morju, recimo ... :2src: :2src: :2src:

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

sama sem v eni drugi temi opisovala koliko planetov imam z nekom na istih stopinjah v istih znamenjih (od sonca in lune, pa saturna in venere pa marsa in venere pa še česa), pa vozla na liniji asc desc pa plutona na asc pa tranzitni Kiron ob prvem srečanju na moji natalni Veneri... pa še kaj... da je karmično tole mi niti ni treba pogledat v karto, pa mislite da če je karmično, da je lepo in super in pravljično... če je karmično zna biti boleče ane .... in ni šans da gre mmo na izi...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...