Guest VilaSonca 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 jaz zase vem, dokazovat se mi pa ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 ČE JE KIRON POMEMBEN, POTEM SO ŠE TUDI MNOGI DRUGI PLANETOIDI. saj so, vendar se mi, ki komaj dohajamo tekoče astrološko znanje, nanje ne oziramo oz. jih ne vkalupljamo v interpretacije. Čeprav bi bilo prav, da se pričnemo soočati tudi z njimi. Enako fiksne zvezde in sabijanske simbole.Mislim, da gre ali za površnost ali pa pomankanje časa v zv. z učenjem astrologije. Snovi o kentavrihje ogromno. Učiteljev tudi. Tebi Erika svetujem, da bereš našega Ananto, oz.obiščeš in po dolgem in počez čekiraš njegovastro sajt. Mislim, da je tudi on že davno obupal nad nami. Marsikaj tega, kar bi morali vedeti, vendar se s tem ne želimo ukvarjati, boš našla ravno tam.Nas pa pusti, da se razvijamo, ali pa tudi ne, na način, kakršnega poznamo in moram reči, da deluje. lp, PS: S svojo znanstveno raziskavo, katero si opisovala na forumu ( Saturn-Merkur), nisi dokazala NIČ.Škoda časa. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 saj so, vendar se mi, ki komaj dohajamo tekoče astrološko znanje, nanje ne oziramo oz. jih ne vkalupljamo v interpretacije. Čeprav bi bilo prav, da se pričnemo soočati tudi z njimi. Enako fiksne zvezde in sabijanske simbole.Mislim, da gre ali za površnost ali pa pomankanje časa v zv. z učenjem astrologije. Snovi o kentavrihje ogromno. Učiteljev tudi. Tebi Erika svetujem, da bereš našega Ananto, oz.obiščeš in po dolgem in počez čekiraš njegovastro sajt. Mislim, da je tudi on že davno obupal nad nami. ME ZELO ZANIMA OD KOD PRIHAJA VSE TO ZNANJE IN KAKO JE MOGOČE V ZGOLJ NEKAJ DESETLETJIH PRAKTIČNO NAJMANJ PODVOJITI VSO ASTROLOŠKO SIMBOLIKO - ZA RAZLIKO OD VEČ PREDHODNJIH TISOČLETIJ. A VEŠ KOLIKO JE VSEH NEBESNIH TELES, KI BI JIH POTEM MORALI UPOŠTEVATI - ČE POGLEDAŠ MALO ASTRONOMSKA DEJSTVA, JE TEGA OGROMNO. ČE VSE TO VRŽEŠ V KARTO IN IZRAČUNAŠ VSE ASPEKTE DOBIŠ OGROMNO ZA INTERPRETIRAT. DEAN V KNJIGI RESENT ADVANCES IN NATAL ASTROLOGY OMENJA, DA UPORABA VSEH TEH FAKTORJEV, KI ZNESE OKROG 120 PO NJEGOVIH IZRAČUNIH REZULTIRA V OKROG 6000 ASPEKTIH. ME ZELO ZANIMA KAKO TO INTERPRETIRATI. REGOVEC V SVOJI SKRIPTI NPR. PIŠE, DA SO PROUČEVANJA PLANETOIDOV POKAZALA, DA JE KIRON POMEMBEN. KAKŠNA PROUČEVANJA?? TO ME ZELO ZANIMA. ANANTE RES ŠE NISEM BRALA - SEM GA SAMO NA HITRO PRELETELA IN MI JE NA PRVI POGLED DELOVAL NEKOLIKO KONFUZNO. ZAKAJ PA IMA ON ZA OBUPAVATI NAD NAMI. ALI JE KAJ BOLJŠI OD NAS. TUDI JAZ IMAM VELIKO ZNANJA. MISLIM, DA 4 LETA INTENZIVNEGA ŠTUDIJA PSIHOLOGIJE NISO RAVNO ZA ODMET. PA TUDI ŠE KDO DRUG TU IMA GOTOVO VELIKO ZNANJA. Nas pa pusti, da se razvijamo, ali pa tudi ne, na način, kakršnega poznamo in moram reči, da deluje. KOLIKOR VEM JE FORUM NAMENJEN VSEM, KI SE ZANIMAJO ZA NEKO PODROČJE, ČERAVNO IMAJO RAZLIČNA MNENJA. BISTVO FORUMA JE RAVNO V IZMENJAVI MNENJ. ČE IMAŠ TEŽAVE Z SOOČANJEM Z RAZLIČNIMI MNENJI, JE TO TVOJ PROBLEM, ZATO MI PROSIM PUSTI, DA TUDI JAZ IZRAŽAM SVOJA MNENJA. MOJI KOMENTARJI NISO OSEBNI, PAČ PA VSEBINSKI - Z NAMENOM DEBATIRANJA. ČE NEKAJ KRITIZIRAM, NE POMENI, DA TO JAZ NAJBOLJE VEM - O TEM PAČ NA GLAS RAZMIŠLJAM. S TEM ŽELIM SPODBUDITI, DA BI MI KDO MORDA PODAL KAKŠEN ZANIMIV KOMENTAR NAZAJ IN ME PREPRIČAL - TUDI JAZ SEM ŽELJNA ZNANJA. PRED TEHTNIMI IN PREPRIČLJIVIMI ARGUMENTI SEM VEDNO PRIPRAVLJENA "POKLEKNITI". PS: S svojo znanstveno raziskavo, katero si opisovala na forumu ( Saturn-Merkur), nisi dokazala NIČ.Škoda časa. RES JE DOKAZALA NISEM NIČ. PA KAJ POTEM. SEM PA POKAZALA, DA NIČ NI NA TEM. ZNANSTVENE ŠTUDIJE ASTROLOŠKIH HIPOTEZ SO NAMREČ TUDI VELIK VIR ZNANJA O ASTROLOGIJI - ČE NE DRUGEGA POVEDO KJE ASTROLOGIJA NE FUNKCIONIRA, ZATO VSEKAKOR NISO IZGUBA ČASA. O TEM MORDA KDAJ DRUGIČ KAJ VEČ NAPIŠEM. ZAKAJ SE NE BI TUDI ZNANSTVENIKI SMELI UKVARJATI Z ASTROLOGIJO? ALI JE ASTROLOGIJA SAMO ZA IZBRANE?ČE BI GAUQUELIN TAKO RAZMIŠLJAL (KOT NAMIGUJEŠ TI), POTEM ASTROLOGIJA NE BI NIKOLI DOBILA ENE NAJPOMEMBNEJŠIH ZNANSTVENIH POTRDITEV NJENE VELJAVNOSTI. GAUQUELIN JE Z Z SVOJIMI ŠTUDIJAMI NAREDIL PRAVO ZNANSTNENO REVOLUCIJO. Z VEČ DESETLETNIM ROČNIM IZRISOVANJEM TISOČEV KART PREDSTAVLJA NJEGOVO DELO NEKAJ ZELO ZELO IZJEMNEGA. TUDI DRUGI ZNANSTVENIKI, KI SO NAŠLI POTRDITVE DOLOČENIH ASTROLOŠKIH HIPOTEZ SO MNOGO PRISPEVALI K ASTROLOGIJI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Velike črke sem uporabljala zato, da se ločijo od citatov in zaradi nobenega drugega razloga. Mislim, da je bilo to razvidno. To so detajli v katere se mi res ne zdi vredno pretirano poglabljati. Pomembna je vsebina. Morda te moti moj način izražanja, ker je bolj resen in konzervativen; vsekakor pa nimam namena biti vehementna jaz, prav tako tudi ne osebna. Vehementna naj bo vsebina in to je vse. Če določene stvari vem, jih tudi napišem in žal mi je, vendar tukaj res ne morem popustiti. Če bi šla na osebno raven, se ne bi toliko trudila svoje trditve tudi smiselno argumentirati in podpreti. Vsekakor nikomur ne govorim, da ga je treba "prežagati" kot to nekateri tu počno. Ne trdim, da je vse kar se da znanstveno dokazati pravo, znanstvena kritika in jasnost misli pa vsekakor niso povsem za odmet. Ker tukaj (na forumu) operiramo v prvi vrsti z besedami, ni slabo če jih znamo razumljivo in prepričljivo uporabljati. Potrebna je sinteza znanstvenega in intuitivnega. Uran to simbolizira, mar ne? In Uran je zavetnik astrologije. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 In Uran je zavetnik astrologije. Pravzaprav je to Kiron, ki kroži, po svoji eliptični krožnici, med Uranom in Saturnom. x!x x!x x!x Na tej poti se približuje ali Uranu ali Saturnu in pti tem sprejema energije obeh planetov. Kiron je prvi astrolog, odkrit je bil v času ko se je , v svetu, pričela uveljavljati alternativa, nove tehnike zdravljenja...je modrec, ki simbolizira ključ vrat, ki vodijo do tudi nepopustljivega Saturna in potem naprej. Kiron predstavlja veliko več kot našo rano .... predstavlja naše znanje oz dojemanje le tega. Morda še tole: ljudje težimo k temu, da smo svobodna bitja, bežimo iz kaotičnih stanj (Uran), vendar težimo tudi k redu , disciplini, varnosti (Saturn). Most med obema skrajnostima predstavlja ravno Kiron. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 zato se pa meni včasih zdi (glede na opozicijo Kirona z Uranom, kotnost - DSC/ASC), da ful dojemam stvari, hitreje kot drugi (in sem tudi v osnovni in srednji šoli bila pred drugimi z raznimi odgovori in kontrolkami in odličnimi ocenami - Uran je pač vladar 3. hiše, pa sem se blazno znala dolgočasit, ko sem kao čakala druge ) ampak težko ubesedim oz. sploh ne znam najti besed za vse, kar ni običajnega, ampak mi hodi po glavi. razen tega povsod vidim neko simboliko, neznansko uživam v enostavnem povezovanju vsega možnega brez težke teoretske podlage ... sem pa tudi blazno avditivni tip na nek način ... (menda Uran/Vodnar ). pa v komunikaciji znam izpasti prokleto objektivno in hladno ... kar ni moj namen ... sem pač v svojih svetovih in me ne dobiš ven s silo.Čveka, kako bi si ti razložila opozicijo Kirona z Uranom (ja, pa z Jupitrom tudi), v tem primeru v moji karti? mogoče še ta info, da Kiron tvori skoraj eksakten trigon z Merkurjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 mogoče še ta info, da Kiron tvori skoraj eksakten trigon z Merkurjem. Kiron v opoziciji z uranom dobro izhodišče za učenje astrologije, ker pa imaš merkurja dobro aspektiranega, je to sploh dobra iztočnica za nadarjenost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 mal sem čekirala..moj kiron(4. oz 5. hiša oven) je v opoziciji z merkurjem(11. hiša tehnica) in v kvadratu s saturnom(8. hiša rak)..enako kot merkut...tak da imam t kvadrat tulebi mi lahka ker tole komentiral Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Kiron je prvi astrolog, odkrit je bil v času ko se je , v svetu, pričela uveljavljati alternativa, nove tehnike zdravljenja...je modrec, ki simbolizira ključ vrat, ki vodijo do tudi nepopustljivega Saturna in potem naprej. DAJ SE PROSIM NAJPREJ NAUČI SLOVENSKO! ČE ŽE STVARI, KI JIH POVEŠ VSEBINSKO NIMAJO NE GLAVE, NE REPA; POTEM JIH VSAJ PRIBLIŽNO RAZUMLJIVO NAPIŠI. ČE TAKO KOFUZNO LJUDEM RAZLAGAŠ HOROSKOPE IN ASTROLOGIJO, POTEM JE BOLJE, DA SI IZBEREŠ KAKŠEN NEVERBALEN KONJIČEK. JA TOLE JE PA RES OSEBNO, VENDAR Z RAZLOGOM. SEM OPAZILA, DA ZNAŠ V ENEM TRENUTKU KLEČEPLAZIT, TAKOJ KO PA NAJDEŠ ŠIBKO TOČKO, PA ČLOVEKA PONIŽAŠ (GA NI ČEZ BABJO ŽLEHNOBO). TO, DA NISEM VEDELA KAJ SO DERIVATNE HIŠE, JE BIL RAZLOG, DA SI ME LAHKO "ZMLELA" (JA, MORAM REČI, NA ZELO PREFINJEN NAČIN; VERJETNO SI MI BILA ZELO FOVŠ); MALO PRED TEM PA SI ME SPOŠTLJIVO PROSILA ZA POJASNITEV. OD TAKRAT JE VSE KAR POVEM ZATE NEVREDNO (OB TEM SEVEDA, DA SAMA NE PODAJAŠ NOBENIH ARGUMENTIRANIH IN SMISELNIH POJASNITEV, PAČ PA SAME KONFUZNE NAKLADANCIJE), PRED TEM PA SI NAMIGNILA, DA SO TE MOJI PRVI ODGOVORI PREPRIČALI. TAKO HITRA SPREMEMBA MNENJA IN TAKO ČRNOBELO GLEDANJE JE ZELO NEZRELO IN ZNAČILNO ZA MAJHNE OTROKE. VIDIM, DA TE VSEBINA NE ZANIMA PRAV DOSTI, PAČ PA BOLJ TO, DA TI DRUGI LEZEJO V RIT IN OBRATNO. ČE BI ISTE STVARI, KI JIH JAZ GOVORIM, POVEDAL GERKMAN (KI GA, KOT NAMIGIJEŠ, CENIŠ), POTEM BI SE MU, PO MOJE, KLANJALA ALI PA GA VSAJ Z ZANIMANJEM POSLUŠALA. VELIKO VIDIM DA DAŠ NA "NALEPKE", NIČ PA NA VSEBINO. BTW Z GERKMANOM MNENJA GLEDE ASTROLOGIJE PO VEČINI DELIVA, SAJ JE MOJ ZNANEC IN PA UČITELJ, PO IZOBRAZBI PA JE RAVNO TAKO PSIHOLOG. POLEG TEGA (ZA RAZLIKO OD MENE) JE ASTROLOG Z DOLGOLETNIMI IZKUŠNJAMI V ASTROLOŠKO-PSIHOLOŠKI SVETOVALNI IN KLINIČNI PRAKSI. p.s.PREBERI SI RAJŠI ZATO GERKMANOVO KNJIGO IN PA PRAVOPIS, ZA DRUGO JE ŠKODA ČASA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 kolk so eni polni sami sebe..... poleg tega se ti ni treba dret....velike črke to pač pomenijo...če znaš quotat al pa ne obstaja možnost obarvanja teksta al pa kaj podobnega... in če bi že imela izbiro, da bi šla h tebi al pa čveki..bi ti gladko zletela stran....pa še tu nebi bila edina, ki bi se tak odločla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Erika, ni vse znanje v knjigah, pa tudi spoštovanja se ne naučiš tam ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 znanstvena dokazljivost.....zanimiv pojem za dojemanje sveta......dokaži mi to in dokaži mi ono.....so stvari, ki (še) niso dokazljive.....poleg tega je večina znanstvenih odkritij nastala kot posledica intuitivnih in drugačnih prebliskov....taki primeri so lepo opisani v sami znanstveni literaturi.....in te prebliske so pol mal raziskovali....in v zadnjih letih so sami fiziki ugotovili, da naravnanost preučevalca bistveno vpliva na rezultat preizkusa (se tud da prebrat v znanstveni in poljudno znanstveni literaturi).....vehementni so tisti, ki se oklepajo tujega znanja in prepričanj...pa naj bo v mislih al besedah.....nevehementnost pa omogoča fleksibilnost pogleda na svet....ta pa spet prebliske, ki lahko prinesejo velik napredek v znanosti, tehnologiji, umetnosti in še kje....in če bi se držali vsega, kar so rekli brihtni predniki, bi bla zemlja še zmer ploščata.....in če grem še mal nazaj, pol bi mogoč celo ostali v votlinah...al že kje..... in če že sklicevanje na avtoritete, znanost in podobne reči.....in želja po debati ( ).....pol je lepo upoštevat določena "pravila".....v virtualnem svetu velja pravilo, da se piše z malimi tiskanimi črkami.....velike tiskane črke so znak za glasno govorjenje in kričanje.....je to potem še debata....?.....uveljavljanje lastne volje in prepričanj....? ali samo golo nespoštovanje sogovornikov.....?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 DAJ SE PROSIM NAJPREJ NAUČI SLOVENSKO! ...... DA SI IZBEREŠ KAKŠEN NEVERBALEN KONJIČEK. p.s.PREBERI SI RAJŠI ZATO GERKMANOVO KNJIGO IN PA PRAVOPIS, ZA DRUGO JE ŠKODA ČASA. mislim, kura jedna, v 1. razred OŠ, lepo prosim! :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Mystica, tebe vprašam, kakšen stvor bi lahko bil "neverbalen konjiček". pa ko bi bil vsaj neverbalni. tak me je pa v luft dvignilo že samo to, ko sem vidla "neverbalen", a pred tem pa kritiko, naj se Čveka nauči slovensko.mislim, pol si človek predstavlja morskega konjička in ... tako naprej .. če gre tvorit take bedastoče. ja ja, saj sem brrrr, vem, kriticizem me daje zadnje dneve. Devica.press http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a025.gif P.S.: konjička sploh ni šla sklanjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ja punce, hvala za podporo. Posipam se s pepelom.Dejansko je bil citat, da je 'Kiron prvi astrolog', saj že zveni nenavadno, napačen. Kot vedno, čisto ovnovsko hitim in sem namesto ' Kiron je pravi astrolog' napisala ' Kiron je prvi astrolog'Je pa vzeto iz konteksta stavka, katerega sem predhodno popravljala. Res pa se opravičujem Eriki, saj si je morala za popravek vzeti svoj ,izredno dragocen, čas. Erika, drug drugemu zvenimo različno. Kar se mojega opazovanja tebe tiče vidim, da astrologije ne obvladaš pač pa brskaš po straneh astro. knjig. Verjetno samo enega avtorja - Gerkmana. Mimogrede,z ozirom na to, da ve koliko opravka s svojim zdravjem težko verjamem,da si vzame čas, da počveka s teboj. Žal . Torej dekleta: napak bo, verjetno, še veliko. Kadar pišem ne razmišljam o slovnici oz. pravilih pisanja pač pa otem kaj pišem. Tako, da izpade kot izpade.Kdor hoče naj razume Erika, s teboj sem pač opravila tako, da hvala ti za tole, žolčno, repliko. Srečno, na poti tvojega astro kolovoza. Pazi,da ne zaideš na preveč spolzka tla. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 č.v.e.k.a......kar se mene tiče lohk nardiš še miljon napak...al pa pišeš v slengu....pa te bom še zmer brala...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Srečno, na poti tvojega astro kolovoza. Pazi,da ne zaideš na preveč spolzka tla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Torej dekleta: napak bo, verjetno, še veliko. Kadar pišem ne razmišljam o slovnici oz. pravilih pisanja pač pa otem kaj pišem. Tako, da izpade kot izpade.Kdor hoče naj razume napake gor al dol....glavno, da mi razumemo tvojo razlago, ki so zelo dobre..veliko naučiš in tudi znaš vršti kost, da še mal sami razmišljamo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 če lahko malo zmotim? kako pa vem kje imam kiron (mogoče bedasto vprašanje za vas ampak jaz nimam pojma o astrologiji)... Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ponavadi ga imaš na karti...simbol je črka k spodaj pa krogec ob strani, ker so napisane stopinje planetov, ti tudi piše za kirona oz chiron Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 sem šla gledat in piše:chiron 20 ARI 40´26´´ in kaj zdaj to pomeni, če ima kdo čas? Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ja pa v 2. hiši je Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 http://www.astro-star.net/splosno1/kiron.htm tule je luštna razlaga Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Jaz ga imam pa v 3. hiši, kot Carl Yung in Sigmund Freud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesela 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Moj kiron pa je v 10 hiši , ki pa je v biku, tu je tudi točka sreče. Zgoraj sem prebrala, da je lahko človek s tako položenim kironom uspešen, a je ima težave navznoter. Dobila novo, prvo službo. praktično brez izkušenj in na ogovornem mestu polnim obveznosti. V krogih kjer se sedaj sučem, v pogovorih z odgovornimi v drugih primerljiviih podjetjih na podobnih pložajih so presenečeni da so mi dali priložnost v mednarodnem in znanem podjetju, čeprav so imeli široko izbiro, tudi ljudi z več let izkušenj in se odločijo za začetnika V domačem okolju - znanci in tudi kolegi ne vidijo, kakšna odgovornost je to, vsak vidi le naziv oz. delovno mesto in plačo, ne pa tudi odgovornosti, truda, odrekanja in vprašanje če bom uspela, saj res da ti fakulteta da znanje, a vseeno. In če mi slučajno uspe, nihče ne bo videl, kaj preživljam sedaj, sama v zmedi, vsi pričakujejo dobre rezultate, Potrudila se bom maksimalno, pa bomo videli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.