Marsa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ahm, thanx, saj se mi je zdelo, vendar je kiron od ic odd. kakih 5 stopinj, od marsa pa le dve...to se mi tudi ne zdi zanemarljivo in se nisem cisto dobro postekala pointa oz. opredelila pri sebi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Sem malo pobrskala po spominu in se popolnoma strinjam s Čveko. O Kironovem povratku - pri 50-tih.Moja mama je zbolela pri teh letih. Zeliščarka, z močno intuicijo - in si naloži pešanje srca. Tudi oče je pri teh letih priče bolehati - tudi srce in tudi on zeliščar. Zakaj torej?Je očitno torej lažje zboleti,kot zdraviti. Hmm za svojega Kirona pa nisem glih ziher. Ali je v ribah in s tem 4. hiši, ali v ovnu - 5.hiša..nekje tukaj je. Sem pa preventivno prebrala to, kar je bilo napisano Marsi - in se nekako ne najdem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 O Kironovem povratku - pri 50-tih.Moja mama je zbolela pri teh letih. Zeliščarka, z močno intuicijo - in si naloži pešanje srca. Tudi oče je pri teh letih priče bolehati - tudi srce in tudi on zeliščar. Zakaj torej?Je očitno torej lažje zboleti,kot zdraviti. Ali se iz karte očeta ali mame vidi šibka točka srce, a si gledala samo na kironov povratek preko kirona? Ali imata kaj v levu?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Hvala za odziv Lunca!Seveda je bil Kironov povratek pika na i.Mama ima sonce v levu, za očeta pa nisem glih ziher - ker ima v igri kar dva rojstna datuma. Ja..enim se dogaja, da pozabijo čas rojstva, ampak babica je pa bila kar se tega tiče neverjetna...ni bila ziher, ali je 6.6. 1945, ali 9.6.1945..bog ne daj, da bi za čas vedela..torej(še za luno prav ne vem ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ja za mamo je kar razumljivo, sonce v levu - srce, očetov letnik 45 pa ima natalno plutona na 8 stopinj leva, zato je verjetno kakšen tranzit bil na plutonu.No za datum je nerodno ker je bila 6.6 luna v ovnu, 9.6 pa v dvojčku. Lahko pa ti ugotoviš pravi datum. Opazuj in prouči katera je njegova luna. To se po dogodkih da ugotovit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Končno sem izbrskala aspekte od svojega KironaKiron trigon sonce oz obratno Kiron kvadrat marskiron kvadrat venerakiron opozicija Jupiter Kiron opozicija uranKiron znakec za kot LunaKiron znakec- spodnja polovička zvezdice Saturn nekam veliko jih je Mi lahko kdo tole razloži? Aja- Kiron v dvojčkih 11 hiša, mars , venera v levu tretja hiša, sonce v tehtnici četrta, jupiter v strelcu peta hiša, saturn v škorpijonu peta hiša, uran v strelcu 6. hiša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Končno sem izbrskala aspekte od svojega KironaKiron trigon sonce oz obratno Kiron kvadrat marskiron kvadrat venerakiron opozicija Jupiter Kiron opozicija uranKiron znakec za kot LunaKiron znakec- spodnja polovička zvezdice Saturn nekam veliko jih je Mi lahko kdo tole razloži? Aja- Kiron v dvojčkih 11 hiša, mars , venera v levu tretja hiša, sonce v tehtnici četrta, jupiter v strelcu peta hiša, saturn v škorpijonu peta hiša, uran v strelcu 6. hiša. Pozdravljena Aira, bom jaz poskusila razložiti ta položaj.Milsim, da sem že zgoraj pisala o poziciji Kirona v enajsti hiši, rana je predvsem povezana z nekim občutkom drugačnosti, nenavadnosti glede na zgodnjo okolico. Človek se je lahko znotraj družine počutil da ne paše zraven. Seveda je lahko tudi drugje dobival to isto informacijo.Zelo pomembno je kakšni so orbisi in če jaz prav razumem,, je ta Kiron že povem na koncu 11. hiše. Ker je v opoziciji z Uranom in Jupitrom, je tu viden upor neki avtoriteti in obstoječim prepričanjem , na primer o religiji (ker je zraven Jupiter). S tem, da si na nek izrazit način koketna in zelo drzno izražaš svojo posebno seksipilnost, nekako izpadeš ven iz povprečja. Na ta način hraniš svojo bolečino vezano na ta občutek drugačnosti iz otroštva. Koristno lahko to energijo izraziš, če se na nek način boriš za enakopravnost homosekusualcev(Venera Mars kvadrat Uran9, za tolerantnejši odnos do ljudi, ki na nek način izstopajo, so težje sprejemljivi znotraj skupnosti.Bistvena rešitev Kironovega problema je sprejeti rano, potem ta izgubi fokus in ostrino. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 MIHELA pozdrav! Ne vem, ali si me spregledala, ker položaj svojega Kirona (12.hiša, 3.st ribic, aspektov ne bom omenjal,čeprav jih je kar nekaj, če te zanima pa lahko tudi te!) sem podal že pred tednom dni, saj itak veš, da sem potrpežljiv, ko boš, pač boš, bil bi vesel vsake informacije, lep praznik in podaljšan vikend, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Koristno lahko to energijo izraziš, če se na nek način boriš za enakopravnost homosekusualcev(Venera Mars kvadrat Uran9, za tolerantnejši odnos do ljudi, ki na nek način izstopajo, so težje sprejemljivi znotraj skupnosti.Bistvena rešitev Kironovega problema je sprejeti rano, potem ta izgubi fokus in ostrino. thx ja občutek nesprejetnosti je bil res precejšnji- predvsem tudi zunaj družine. nespadanje pa je potenciral konflikt med mano in mojimi starši v razmišljanju, videnju sveta, vrednotah... koketnost- hmmm... mogoče bi lahko rekla potreba po tem da ugajam, ker prej nisem in zato kompenziram.(in tudi videz mi je zelo pomemben, nekako nimam občutka da mooja beseda oz. jaz kaj pomenim, če sem npr. debela itd... ) v povezavi z otroštvom- ni ničesar bolj bolečega zame kot to da me nekdo zanika oz. se me zaradi nečesa sramuje. zelo redko pa sem doživela da se je kdo postavil zame pred drugimi- notranji občutki so takrat na meji evforije ob tem pa se odvija notranji boj "zakaj zame, jaz si tega ne zaslužim, ne delaj si slabo itd..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ..kot to da me nekdo zanika oz. se me zaradi nečesa sramuje. zelo redko pa sem doživela da se je kdo postavil zame pred drugimi... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Aira - sory, a mislim, da je tu 'na delu' tudi tvoj saturn... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Aira, kje imaš Neptuna?Mislim v kateri hiši.Ima,kakršenkoli,aspekt z Jupitrom? Se pa strinjam, tudi, z Marsino interpretacijo. Kiron-Saturn je težak aspekt.Vodi nas v preteklost in tako,če dopustimo,težko pričnemo s čim novim.V tvojem primeru...vrednotenjem same sebe. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja, cveka - mislim da ima Aira zelo potentnega saturna - kjerkoli ze je oz. kakorkoli ze se v chartu v celoti zdi... Torej tudi ce kao ni nek point, je lahko tako samo 'posredno'...Prvic je aira zelo zrela za svojo starost, drugic pa ji to tudi zelo veliko pomeni... (kako bo izpadla oz. ji pomeni, da izpade zrelo); je sicer tehtnica, torej diplomatska in vse, ne gazi prek trupel, ker ima obcutljivega raka... a nekako ve, kam cilja... je studiozna, resna,... steka hierarhijo... v tem smislu - in to je lahko samo mocen saturn... morebiti se kaj na plutona vezan... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja, cveka - mislim da ima Aira zelo potentnega saturna - kjerkoli ze je oz. kakorkoli ze se v chartu v celoti zdi... Torej tudi ce kao ni nek point, je lahko tako samo 'posredno'...Prvic je aira zelo zrela za svojo starost, drugic pa ji to tudi zelo veliko pomeni... (kako bo izpadla oz. ji pomeni, da izpade zrelo); je sicer tehtnica, torej diplomatska in vse, ne gazi prek trupel, ker ima obcutljivega raka... a nekako ve, kam cilja... je studiozna, resna,... steka hierarhijo... v tem smislu - in to je lahko samo mocen saturn... morebiti se kaj na plutona vezan... Me veseli za Airo. Saturn in Pluton sta dve beštiji ,ki človeka,spremljajo skozi življenje če želimo ali ne.Res pa je,da Saturn uči in kot kaže jo je ,že, izredno veliko naučil ...sicer ne bi bila kakršna je v letih, katerih je. Aira,za partnerja si probaj najti nekoga,ki bo s svojo Venero omrežil tvojega Kirona Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 nekaj mi ni jasno. zakaj ima saturn vedno nekakšen negativen predznak. saj ima vsaka medalja vedno dve plati. enako velja za plutona pa vse ostale planete tudi. in kakšna je pozitivna plat saturna? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 nekaj mi ni jasno. zakaj ima saturn vedno nekakšen negativen predznak. saj ima vsaka medalja vedno dve plati. enako velja za plutona pa vse ostale planete tudi. in kakšna je pozitivna plat saturna?Pozdravljen Amis, Saturn je zoprn, ker te sooča z realnostjo in te uči na zelo konkreten način preko izkušenj in z omejevanjem in hladom in samoto.... Njegova učenja niso enostavna. Je kot strog učitelj, ki ne popušča, nima sočutja do tebe. Seveda ima dobro stran, brez Saturna bi težje delovali notraj civilizirane družbe, ne bi bilo reda. Saturn ti pomaga da se zbereš, pomaga ti, da odrasteš in realno pogledaš svojo situacijo, pomaga ti, da vztrajaš v nečem, kar je zate pomembno, pomaga ti, da delaš stvari , ki po potrebne, da jih narediš, pa niso prijetne.....Kjer koli že maš Saturna, tam poteka pomembna šola življenja in postopoma s časom postajaš (zaradi šole) na tistem področju boljši, se razvijaš. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Mihela, tudi jaz te prosim, če lahko interpretiraš mojega Kirona: na 8. st. v Ribah, 9. hiša (konj. s kulminantnim Jupitrom, op. s soncem in PL, trigon z ASC in NE) Najlepša hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Mihela, tudi jaz te prosim, če lahko interpretiraš mojega Kirona: na 8. st. v Ribah, 9. hiša (konj. s kulminantnim Jupitrom, op. s soncem in PL, trigon z ASC in NE) Najlepša hvala Uf kake lepe pozicije KKirona. V osnovi seveda predstavlja bolečino in rano, ker je to pač Kiron, in ker je v opoziciji s Soncem, je možno, da lali oče ali mož, težje sprejemata tvoj pogled na svet, tvoje religiozno in ali filozofsko prepričanje. Torej naj bi bila bolečina vezana na to, da se tvoje dojemanje višjega, tvoje moralno filozofsko prepričanje ni skladalo z religijo, ki si jo dobila preko staršev, se posebej preko očeta.Toda ta ista bolečina je rodila s pogumom, da si kar si, in da imaš svoja prepričanja, izrazito širino in tankočutno duhovno dojemanje, zaradi povezave, Kirona s trigonom JUpiter Neptun. Bolečina zna biti povezana tudi s študijskim časom, mogoče si se morala odpovedati študiju, ki je tebe zanimal , ali kej tazga. Energijo Kirona bi lahko zelo konstruktivno izkoristila, če bi učila in širila zavest ljudi in njihovo dojemanje svetega. Lahko preko pisanja ali nastopanja v medijih, lahko preko kake šole... Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Mihela, najlepša hvala Drži! - tisto z očetom in tudi (ex)možem. In tudi v zvezi s študijem. Hvala za namig, kako energijo Kirona konsrtuktivno uporabiti... pišem že... nastopanje v medijih - uf (sem kar cmok v grlo dobila ) vse dobro tudi tebi, Mihela Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 kiron v sedmi hiši na 9.56 rib. kaj prinaša ta pozicija? žal ne vem, kakšne aspekte tvori z ostalimi planeti :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Aira, kje imaš Neptuna?Mislim v kateri hiši.Ima,kakršenkoli,aspekt z Jupitrom? Se pa strinjam, tudi, z Marsino interpretacijo. Kiron-Saturn je težak aspekt.Vodi nas v preteklost in tako,če dopustimo,težko pričnemo s čim novim.V tvojem primeru...vrednotenjem same sebe.thx Neptun v strelcu 6. hišaNeptun Sextil Pluton.... plus še mars venera luna trigon Neptun kakšna Venera pa bi lahko omrežila mojega Kirona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 nekaj mi ni jasno. zakaj ima saturn vedno nekakšen negativen predznak. saj ima vsaka medalja vedno dve plati. enako velja za plutona pa vse ostale planete tudi. in kakšna je pozitivna plat saturna?Pozdravljen Amis, Saturn je zoprn, ker te sooča z realnostjo in te uči na zelo konkreten način preko izkušenj in z omejevanjem in hladom in samoto.... Njegova učenja niso enostavna. Je kot strog učitelj, ki ne popušča, nima sočutja do tebe. Seveda ima dobro stran, brez Saturna bi težje delovali notraj civilizirane družbe, ne bi bilo reda. Saturn ti pomaga da se zbereš, pomaga ti, da odrasteš in realno pogledaš svojo situacijo, pomaga ti, da vztrajaš v nečem, kar je zate pomembno, pomaga ti, da delaš stvari , ki po potrebne, da jih narediš, pa niso prijetne.....Kjer koli že maš Saturna, tam poteka pomembna šola življenja in postopoma s časom postajaš (zaradi šole) na tistem področju boljši, se razvijaš. Vse dobro, Mihela. mihela, hvala za odgovor. ja, se mi zdi, da je včasih res križ s tem saturnom, drugič spet ne. najbrž je to odvisno od mojega gledanja, pristopa in sprejemanja stvari ter jasno, njegovih lekcij. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Neptun v strelcu 6. hišaNeptun Sextil Pluton.... plus še mars venera luna trigon Neptun kakšna Venera pa bi lahko omrežila mojega Kirona ojla Aira, Neptun v Strelcu...dovoliš domišljiji,da potuje in potuje in paziš,da se nikoli ne ustavi. Čudovito je to.Verjetno ti je že kdo namignill,da Neptun v šesti hiši predstavlja nevarnost pravilnih postavitev diagnoz in da za tvoje zdravje veliko pomenijo pozitivne afirmacije.Tudi zdravljenje z alternativo je primernejše...seveda če se da...Sicer pa sem opazila,da si zelo pozitiven človek in ,po vsej verjetnosti,ni posebnih problemov v zvezi s tem Sekstil in trigon pomagata kadar potrebuješ pomoč...še posebej tale s Plutonom. Hmmmm kakšna Venera bi lahko omrežila tvojega Kirona ? Predvsem tista,ki ima poln vrč ljubezni...to pa Venera tako ali tako vedno nosi s seboj. Ko boš izbrala svojo,pravo,ljubezen pa malce poškili kje ima Venero.Škodovati ne more Prima če jo bi imel poleg tvojega Kirona Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 iiii..lubček kje imaš venero? ŠTA!!! v peti hiši....ajd u p.m.... ma neeeee.... Čveky thx še enkrat pozitiven človek.. kar precej ja najslabše se je vdati- enkrat bi mi skoraj uspelo... pa mi niso dovolili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Opazila sem, da imava s fantom Kiron oba v 7. hiši na 2. stopinji. On v Biku in jaz v Dvojčku. Ima to kakšen pomen?? Mislim, da ni kar tako, glede na to, da je pri obeh v 7. hiši. Razlika je le nekje v 45 minutah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.