Skoči na vsebino

Kiron

Janina

Recommended Posts

Imas prav, Cveka, tole z neptunom, sam se mi zdi, da pri pesnikih da cez Luno na MC.ju (pa ce je ta se v Raku!!) je ni! x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja, Kozorog, s Kironom v 3. ima Luno v Ribah, pa Neptun v 9.hiši.

se poklapa,ja..

Neptun v deveti kaže,poleg drugega,tudi nagnjenost k sanjarjenju, medtem ko Luna v Ribah kaže na to,da težko izrazi svoja čustva. Sama sreča zanj,da se je zatekel v pesnikovanje.

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

...kiron.. :eek:

na kak način se ga izračuna...? :eek: .. ga prikaže tudi izračun na luninem netu? :eek: :inocent: ?.... jaz kirona nisem nikjer zasedila.. :inocent: :eek: ali ima še kakšno drugo ime?? :eek: :eek:

:vio: :vio:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

.. ga prikaže tudi izračun na luninem netu?

Zal se ne, Lilija.

V nasem primeru gre za avtorski program, ki je do zdaj lahko sel skozi nekako v najosnovnejsi obliki, vsak dodatni polozaj pa v bistvu pomeni dodatno programiranje, kar psoledicno pomeni dodatne €... tako nekako... pa to potem dlje traja, a tako kot je izracun slej ko prej se izvedel, se bo tudi to.

No, saj vem, tebe zdaj zanima, ne cez eno leto ali pet, samo pac povem. xDDx xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..ja sem pogledala ... xDDx x;)x ....in bila nad ugotovitvijo presenečena... namreč kiron imam v 10. hiši..........bi lahko bil on kriv za moje težave ki so se pojavele sedaj proti koncu študija, zadnji 2 leti kriza, prej pa vse blesteče???

10. hišo imam v biku, v kateri je tudi kiron in nobenega drugega planeta....

aspekti kirona...

Kiron kvadrat Ascedent

Kiron dvadrat true nodo ( nevem prevoda)

kiron trikotnik jupiter

diron kvadrat venera

kiron rikotnik sonce

aspekti venere (bik)- vladarja 10. hiše ( venero pa je v levu in v 12.hiši)

Luna trikotnik Venera

Merkur sekstil Venera

Venera kvadrat Mars

Venera konjunkcija Ascendent

Venera kvadrat MC

... lepo prosim da kdo komentira mojo 10. hišo in kirona...... x;)x x;)x

x:)x xDDx x;)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Nic jasno....vsi nastevate vse te hise...jaz pa niti enega bogega vikenda ne premorem :eek:  x:Dx  x:o)x

Grem spat...me ze ni vec  :vio:

Bolje da ne ve..veš koliko bi zdajal za davke? x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Včeraj sem imela aspekt, ki je aktiviral Kirona, dejansko v tistem trenutku, ko je bil aspekt egzakten sem videla nekoga... in potem sem imela naval jeze in žalosti obenem, ker se mi je to dotaknilo moje stare rane. Rada bi bila povsem mirna in zmagala bom šele takrat, ko me ne bo več ganilo, ko bom lahko samo poz.razmišljala in v okviru univ.lj. Lekcije, lekcije, lekcije...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Včeraj sem imela aspekt, ki je aktiviral Kirona, dejansko v tistem trenutku, ko je bil aspekt egzakten sem videla nekoga... in potem sem imela naval jeze in žalosti obenem, ker se mi je to dotaknilo moje stare rane. Rada bi bila povsem mirna in zmagala bom šele takrat, ko me ne bo več ganilo, ko bom lahko samo poz.razmišljala in v okviru univ.lj. Lekcije, lekcije, lekcije...

Težko je ubežati takemu občutju. vendar po moje to ni bistveni namen. Po moje je bistveno, da ves čas ko se to dogaja ohranjaš zavest, ki vse to opazuje z neke razdalje. Potem ti avtomatično ne bo treba več tako reagirati ali pa se bo to postopno umikalo. No ja, vendar pod kožo smo vi krvavi.

Se mi zdi Stanka, da si se zelo osredotočil na Kirona. Si kej novega ugotovila?

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

verjetno zaradi poudarka na 6.h, me zanima zdravljenje in Kiron ima vedno svoje "prste" vmes, me pritegne in ga iščem, skušam razumet in z njim postat prjatla x;)x

imam aspekt Uran op.Kiron in dogodek je bil kot trenutek, ki mi je potem vzel precej časa, da sem se sama v sebi ukvarjala s tem...

imaš prav-ko si rekla, opazovati iz distance, a takrat ko se čutiš notranje ranjen ali jezen, takrat prevzame svoje vajeti ego in izkriči svoje, za kar narediš le sam sebi slabo in energija kar šprica ven, ki bi jo lahko porabil za kaj bolj plemenitega, če še pravi čas izklopiš ego in pogledaš na vse iz širšega zornega kota -je super, a ko te potegne v vrtinec, se začneš smiliti sam sebi, božaš svoj ego, ali si kot podivjan konj..., zaradi ega imamo v življenju velike radosti, a tudi velike travme...

verjetno zaradi poudarka na 6.h, me zanima zdravljenje in Kiron ima vedno svoje "prste" vmes, me pritegne in ga iščem, skušam razumet in z njim postat prjatla  x;)x

imam aspekt Uran op.Kiron in dogodek je bil kot trenutek, ki mi je potem vzel precej časa, da sem se sama v sebi ukvarjala s tem...

imaš prav-ko si rekla, opazovati iz distance, a takrat ko se čutiš notranje ranjen ali jezen, takrat prevzame svoje vajeti ego in izkriči svoje, za kar narediš le sam sebi slabo in energija kar šprica ven, ki bi jo lahko porabil za kaj bolj plemenitega, če še pravi čas izklopiš ego in pogledaš na vse iz širšega zornega kota -je super, a ko te potegne v vrtinec, se začneš smiliti sam sebi, božaš svoj ego, ali si kot podivjan konj..., zaradi ega imamo v življenju velike radosti, a tudi velike travme...

To o egu, se strinjam s tabo.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

E to bo stoposto! Venera, Luna + Kiron

"Dvajset lubic bi meu naenkrat, pa ne sfolgam..." x:o)x

Pameten eno kvalitetno si dobi x^x

tak nas Adi uči, pa še res je x;)x

Ne govorit, da preko rane do astrologije...joj prejoj...a res? in Kiron v 8.h... Sam ta aspekt meniš, da je to To?

Astrologija se mi kaže- če gledam Urana: v trigonu z Merkurjem in (menda najnatančnejši aspekt Sonce inkonj.Uran-ker je Sonce vl.12.h. sem že v prejšnjem ž. kaj šarila po astrološko)

Ravno zadnjič sem cel čas hotela obranit astrologijo, a nisem uspela, mi je kar ena "rana" ostala... citat sem prilimala v Astročvek, poglej tja za kaj se gre...

:palec: Stanka a si vedla, da je opozicija kirona z uranom krasno izhodišče za učenje astrologije?

:eek: A res?

Mam tudi jaz: Kiron (3.hiša, konj.IC) opozicija Uran (9.hiša, konj.MC) in trigon Urana na Sonce in Merkur v 6.h. Hmmm :8):

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Mam tudi jaz: Kiron (3.hiša, konj.IC) opozicija Uran (9.hiša, konj.MC) in trigon Urana na Sonce in Merkur v 6.h. Hmmm :8):

:palec: :palec: Super izhodišče, zato pa dober štekaš.

No moj uran je v peti hiši, kiron v 11 hiši in na to me je opozoril Nikola Stojanović, peto hišo jemlje hot hobi, uran astrologija, vladar raka luna, ki je natalno v 12 hiši - podzavest (intuicija) v vodnarju - spet uran - astrologija.

Lunca, ful dobro...Uranovska x:)x

Aha, torej gledaš še vladarje...

Kiron je v Biku - Venerine hiše so 4. in 9.h.

Uran v Ško. - Pluton v Tehtnici, 9.hiša (širjenje obzorja, izzivi...).

Sonce in Merkur (če imata kaj zraven) v Raku - Luna Ško., 10.hiša (izpolnitev, dosežki...).

Sonce vlada 8.hiši, Merkur pa 5. in 6. (Dvojček) in tudi delno 8.hiši (Devica)...

Morda je tu ta povezava, ne le z 9.hišo, ampak: hobi (5.hiša), zanimanje za psihologijo (8.hiša) in recimo tudi za astromedicino, izražanje skozi pisanje (6.hiša)...:inocent: :o|o:

Bi še bolj rada tole poštekala...

x;)x :palec:

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

• 3 weeks later...

Če po Kironu v 3.h gor in dol mašira tranzitni (pardon "plava" bo boljše) Neptun, a se takrat ne zna več prav izrazit ta človek in se kar zaplete, laže in si nakoplje z besedami težave, nejasnosti v komunikaciji, zmeda v mislih...

Bolj ko to gledam, bolj se mi zdi, da lahko tudi od tod izvirajo problemi iz sedanjega časa, ki jih drugače ta zdaj ne bi imel...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...