Šiva 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 V arhivu sem gledala in nisem opazila nobene take teme(ali pa je nisem videla) ....zato sem se določila, da odprem to temo!Če imate kakršne koli lepe verze, voščila za božič ter novoleto jih napišite Veliko sreče in lepih sanj naj ti prinese božični dan in novo leto 2005, naj zaživi radosti polno, brez težav in skrbi. Vse to ti iz srca želi....... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Božiček naj te bogato obdari, naj te Dedek Mraz ne polomi, novo leto 2005 naj traja 6 let. Če ti pa novo leto ni všeč, pa koledar 2005 vrzi v peč. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 ta mi je ful všeč volkec!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Najbl preprost: VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Ob novem letu in božiču ti želimvse, kar si želiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 So dnevi in trenutkipolni sreče in milineko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo,da ne mine. Vesele božične in novoletne praznike! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ena bozhichna : Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ...rdečkar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ...rdečkar po moje je glede na obnashanje shtajerc 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 če te bo kdo lovil po spalnici , se mu pusti ujeti, kajti neveš, kdo si te je zaželel za BOŽIČNO darilo Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> če te bo kdo lovil po spalnici , se mu pusti ujeti, kajti neveš, kdo si te je zaželel za BOŽIČNO darilo ti si pa zhe u letih, a..... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 vse je relativno, tudi leta:) eni so pri 20 tih stari, drugi smo pri 40 tih mladi , iskušeni, modri... , nagajivi, otročji, ljubeznivi... kaj pa so po tvoje LETA? ŽELIM TI ŠE VELOKOOOOOOOOOOOO odštekanih , let polnih LJUBEZNIVIH srečanj... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> vse je relativno, tudi leta:) eni so pri 20 tih stari, drugi smo pri 40 tih mladi , iskušeni, modri... , nagajivi, otročji, ljubeznivi... kaj pa so po tvoje LETA? ŽELIM TI ŠE VELOKOOOOOOOOOOOO odštekanih , let polnih LJUBEZNIVIH srečanj... no.....nej ti bo .....jst tut teb 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ne se ustrašit če te bo sredi noči velik debel moški skušal spraviti v vrečo. Božičku sem naročila da si te želim za darilo! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Veliko sreče in lepih sanj,naj vam prinese božični danin novo letonaj zaživi brez solza in skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 VSE KAR upaš , naj se ti izpolni, vse kar iščeš , naj se ti odkrije..... vse kar v srcu čutiš, naj se ti v osebno srečo zlije VESEL BOŽIČ IN SRECCCCNOOOO, SRECNOOOO, NOVO LETO..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 So dnevi in trenutkipolni sreče in milineko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo,da ne mine. Vesele božične in novoletne praznike! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ta mi je ful všeč volkec!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 *za eno sreco,eno*za smeh,eno*za iskrice v očeh.Pa kaj nastevam vse zvezde neba naj se vam spustijo v dlan in polepšajo božični dan! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 pa še enga, ki sem ga dobila danes: Vesel božič! Naj zvezde ljubezni in sreče za vas sijejo tako močno vso leto, in naj vas sreča nikoli ne pozabi! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 Staro leto srajčko slači,sveže zlikano oblači.Srajčka je poslikana,z vzorci drobcenih želja.Izberite vzorček zasetakšnega, ki bo za vse čase,čipkal zdravje, mir in srečo.Raztegnite ga v ljubečomavrico okrog planeta,ki ne bo nikoli sneta.Skrivnost je kot pajčevina,ki varuje zibelko življenja,je nasmeh,ki v ljubezni tihi tke besede sreče.Z vsakim novim jutrom spogleduje sein noči odšteva,da ob novem letu sreče čarin želje naše v vaša srca vlije. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 Na pragu novega leta naj vam 'čas vladar' nakloni spoznati prave ljudi,storiti prave reči,ubrati prave poti ter v sebi in drugih najti le dobre sledi. Srečno 2005. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 Veliko sreče in lepih sanj,naj vam prinese božični dan.in novo leto naj zaživi,radosti polno, brez solz in skrbi. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 Sreča je čudežni prah,ki ga narava iz svojih angelskih rok strese v našenaročje, da ga čuvamo innegujemo z medsebojno toplinoin razumevanjem, s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo.Želim Vam mnogo čudežnega prahu,zdravja in izpolnitev želja v letu 2005. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Najlepši verz, ki sem ga dobila kadarkoli... NOČAS JE NEBO POLJUBILO ZEMLJU. NOČAS JE BOG ZAGRLIO ČOVJEKA- I SAM SE RODIO KAO DIJETE, ZAGRLJEN MAJKOM. KOJE LI RADOSTI?! ZATO SRETAN BOŽIČ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.