Skoči na vsebino

Napoved za 52. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=52"][b]Napoved za 52. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. december 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Aha, Bobnar, wow, drzimo pesti! xcrossfingx xDDx

Amis, ja, pa kar precej, bi rekla... saj pravim, v globalu nekak bodo skoraj ziher nekje se kaksne stale, vendar posameznikovo pocutje in splosno pocutje pa bo boljse, manj tesnobno in tko (depresivno itd., kot je bilo kar ves mesec al pa vsekakor par tednov).

Jaz pa tud kar ok, nisem sicer dobila ponudbe, pac pa prosnjo od zelo dobrega frenda, ki se zelo redko vidiva, pa je dbest, ker mu lahko in rada ustrezem. Sam se mal se moram zorganizirat boljs, da bom imela cimvec prckarij, malenkosti, ki niso tolk pomembne, a te skoz nekaj gricka, pod streho. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, spet super napoved, kot vedno! x:px :palec: Izkoristiti vsak trenutek za pravo stvar-je meni pisano na kožo! x:Dx :vragec: x;)x Sicer pa kot si rekla, vsak lahko potegne najboljše iz vsake napovedi! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Danes je bil super dan, jutri bo super dan, naprej pa si bomo naredili še boljše! V petek pride že Božiček :)

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[quote name='Bobnar' date='20. Dec 2004 ob 16:41'][post="343699"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]je, meni prinese prost večer po 3 mesecih
[img]http://raven.triera.net/citroen/portal/modules/PNphpBB2/images/smiles/S[1]plessemi.gif[/img][/quote]

:vragec:

a to pomen, de gre punca k starshem... x:Dx x;)x

666 zlomkou....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='contesa' date='20. Dec 2004 ob 14:28'][post="343632"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Izkoristiti vsak trenutek za pravo stvar-je meni pisano na kožo![/quote] Thanx Contesa, vem ja, zate me sploh 'ne skrbi' xDDx x;)x :palec:

[quote name='stankaa' date='20. Dec 2004 ob 15:39'][post="343698"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Danes je bil super dan, jutri bo super dan, naprej pa si bomo naredili še boljše! V petek pride že Božiček :)[/quote]
x8Dx Tako se govori. :palec: x;)x

[quote name='Bobnar' date='20. Dec 2004 ob 15:41'][post="343699"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]je, meni prinese prost večer po 3 mesecih
[img]http://raven.triera.net/citroen/portal/modules/PNphpBB2/images/smiles/S[1]plessemi.gif[/img][/quote]
:palec: Ti privoscim, dobro izkoristi! :vio: Quel dober smesko! xDDx

[quote name='aakhut' date='20. Dec 2004 ob 15:47'][post="343701"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:vragec:

a to pomen, de gre punca k starshem... x:Dx  x;)x

666 zlomkou....tralala[/quote] x:Dx x:px x;)x

Picasso

O, Oona, yes, vidis tega pa nisem poudarila, se mi je zdelo tok samoumevno, hvala, ker si ti! :vio: :palec:

Pa veseli me, ko si videt tud ti nekak 'boljse volje', jasno, ko nekak prihaja tud tvoj cas (a nimas asc v koz., a najbrz mal kasnej, a ne, ker si omenila 1x, dA imas potem vecji oz. velik del 1. v vodnarju). :palec:

xDDx :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='20. Dec 2004 ob 18:22'][post="343757"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O, Oona, yes, vidis tega pa nisem poudarila, se mi je zdelo tok samoumevno, hvala, ker si ti! :vio: :palec:

Pa veseli me, ko si videt tud ti nekak 'boljse volje', jasno, ko nekak prihaja tud tvoj cas (a nimas asc v koz., a najbrz mal kasnej, a ne, ker si omenila 1x, dA imas potem vecji oz. velik del 1. v vodnarju). :palec:

xDDx :palec:[/quote]
Tole ravno ne bo še čisto moj čas, čeprav imam v 1. hiši kozoroga in celega vodnarja, me pa vedno zdela retrogradni Merkur..pa kljub vsemu se malo izboljšuje, noo... :palec:
Dum spiro, spero.

Aiwa, recimo, xDDx, ceprav Merkur bo se vedno mal bluzil okol, sam zdej vsaj v 'pravo' smer. ;)

Selene, to je ukaz s strani sefice (mene): :att: NUJNO si vzeti danes cas zase - jaz si ga bom tudi - si bom ubodla kopel. x^x x8Dx

Picasso

Napoved ta prava.
Sem že dobila 5000 sit na srečki xDDx xDDx
Ok. Danes bom imela še luno na saturnu...in v tem času menda ravno preskus(avdicijo)..če bom uspela dobiti menjavo :vragec:
Mi je napoved sigurno všeč..tako v skladu s tem predbožičnim časom.
Kvalitetno preživljanje časa..z domačimi..tudi to :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O, Nat, da bi ti le uspelo, device tvoje in sco, sextili, trigoni, pa se konj, lune in saturna al kaj danes - dbest! :palec: xcrossfingx

ohoho, cestitke za srecko, privosc!! :palec: xDDx

Picasso

ja to navadno pripisemo uranu, v bistvu je sextil na sonce, lohk bi bil tud mars na kako luno, krajsi tranzitek.... sicer pa mars tvori lep trigon s satrunom. x^x xyesx :palec:
TUD zato posli dobr in to...

Picasso

[quote name='Marsa' date='22. Dec 2004 ob 13:38'][post="344869"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...lohk bi bil tud mars na kako luno, krajsi tranzitek....[/quote]
hehe, včeri zvečer luna v kvadratu z mojim Marsom x;)x

pa danes Merkur še tretjič v kvadratu z mojo opp. Plutona s Soncem in Kironom ... menda bom zdaj res lažje zadihala :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote name='coccinelle' date='22. Dec 2004 ob 13:17'][post="344856"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]V tem tednu imam še vedno gužvo v službi, a se nekako lažje diha :palec:

Danes zjutraj mi je razgnalo žarnico... Uran stopa na sceno?[/quote]
:8): ...meni pa v nedeljo zjutraj in to v kopalnici, tako, da sem se šla ob šestih zjutraj štromarja, pred službo x:o)x
Coccinelle... samo, da se lažje diha x;)x :palec:
Iz takšne smo snovi, kot sanje...

[quote name='Amis' date='22. Dec 2004 ob 16:26'][post="344968"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]mogoče še mene prime tale virus lahkega dihanja...[/quote]
Amis...sej bo xcrossfingx
Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...