Amis 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Zaključek leta v znamenju finiša.... kakor da so se vse sile zemlje in neba usule čez glavo..... Kak že uni poje: " Hvala Bogu, hvala nebu, da sem se te končno znebu..... dodajam : leto 2004 !!!!!!!" Amis "Uzmite Bronhi, lakše se diše! " ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 [quote name='coccinelle' date='22. Dec 2004 ob 14:20'][post="344905"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]hehe, včeri zvečer luna v kvadratu z mojim Marsom [/quote] aha, no vidis, je lazje za nazaj gledat pa interpretirat, navadno, pa teh dnevnih tranzitov niti ne upostevam posebej, luninih, so 'prekratki', zraven jih vkljucim oz. upostevam predvsem, ce poglobijo sicersnjo energijo dolocenega tedna oz. obdobja v tednu. Sicer sem mislila splosno - mars opozicija luna, torej se je tebi tvoril v bistvu T-kvadrat, tolk bolj je potem logicno oz. vec sans, da je deloval. Thanx za fidbek , , tu ti zelo pomaga tvoja inteligenca in sposobnost abstraktnega razmisljanja. [quote name='lana1' date='22. Dec 2004 ob 15:43'][post="344944"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] ...meni pa v nedeljo zjutraj in to v kopalnici, tako,[/quote] no vidis, to je to, kar sem zgoraj napisala Cocci - maherca, ni kaj, Lana. [quote name='Amis' date='22. Dec 2004 ob 16:26'][post="344968"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]mogoče še mene prime tale virus lahkega dihanja...[/quote] Pa kaj je s tabo, Amis? Tebi mora kak tranzit drug nagajat, ti pluton dela kvadrat in opozicijo, torej je v T-kvadratu tud (tebi pa je vladar in tako zelo pomemben)... [quote name='lia' date='22. Dec 2004 ob 17:19'][post="344985"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] " Hvala Bogu, hvala nebu, da sem se te končno znebu..... dodajam : leto 2004 !!!!!!!"[/quote] No, ja, saj ga ni se konc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Hja, ne vem no.. men pa ze cel teden tko neki custveno ne stima.. saj mi nic ne manjka, sam kar pridejo mi trenutki, ko mi gre kar na jok in mam filing, da je vse skup brezveze in me stiska v prsih.. sploh ce sem sama.. sem se prav potrudila, da sem nasla internet in prisla napoved prebrat.. no ja, na sreco je ful dela in letam skoz okrog in nimam kaj dost casa razmisljat in se prepuscat filingu... upam, da bo boljs... grem se kaj v dnevnik pisnit... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Ves kako... hm, tebi se kozorog na nic dobro ne poklopi v bistvu - na sonce ti dela inkonjunkcijo, na asc kvadrat, na luno pa polsekstil, se pravi se nima na kaj 'ujeti' in zasponati, pa te najbrz nekako 'bremza', pa potem pac vec razmisljas in bluzis... Primankljaj neta, nisi na tekocem, pa nek tvoj osebni moment, obdobje (kot pri amis). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 [quote name='lana1' date='22. Dec 2004 ob 15:43'][post="344944"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] ...meni pa v nedeljo zjutraj in to v kopalnici, tako, da sem se šla ob šestih zjutraj štromarja, pred službo Coccinelle... samo, da se lažje diha [/quote]smo eksplozivne bejbe, ni kej [quote name='Amis' date='22. Dec 2004 ob 16:26'][post="344968"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]mogoče še mene prime tale virus lahkega dihanja...[/quote]ti privoščim [quote name='lia' date='22. Dec 2004 ob 17:19'][post="344985"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] "Uzmite Bronhi, lakše se diše! "[/quote] sam zmeri pa tud ne pomaga [quote name='Marsa' date='22. Dec 2004 ob 17:39'][post="345000"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Sicer sem mislila splosno - mars opozicija luna, torej se je tebi tvoril v bistvu T-kvadrat, tolk bolj je potem logicno oz. vec sans, da je deloval. Thanx za fidbek , , tu ti zelo pomaga tvoja inteligenca in sposobnost abstraktnega razmisljanja.[/quote]Hvala tudi tebi Mi je všeč, ko tako navržeš kdaj tele astro info... sem že parkrat opazila, pa ne uspela komentirat. Meni kar paše tole, malo po drobcih v povezavi s kakšnim aktualnim dogajanjem, čeprav včasih ne vem, kaj s tem početi, pa se potem počasi že sestavi kakšna slikica... nisem od tistih, ki se lahko cele knjige naučijo na pamet... raje to tko, bolj intuitivno ali kako naj rečem ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Coccinelle, imaš prav. Smo prave tempirane ,še sploh, če so planeti prav postavljeni Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 čisto možno, marsa, da se res kak zaj* tranzit dogaja. sem že razmišljala o tem. vem pa ne, ker si itak ne znam zračunat teh stvari. razen tega, da malo pi* vsake toliko, pa kar gre. itak je vsake stvari slej ko prej konec in bo tudi tega.....tako ali tako ima vsak kdaj kako slabo obdobje....sam na koncu je pa bilanca pozitivna... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 hej, punce, - jaz pa tokrat ne eksplodirala zarnic, pac pa sem se vceraj prbila z arkado v umivalnik z vso mocjo - sunila sem dol nekaj, ko sem zapirala, in sem s faco butnila v umivalnik - in kljub temu, da sem TAKOJ dala oni ledeni obkladek, ki ga imam (hvalabogu za ta 'izum'), imam totalno zateceno obrv in ful me boli, kot bi mi notri ful zraka ali vode injiciral. In bom lepckana za Bozic zdaj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 problem z make-upom maš rešen ...sem mislila, da si končala z obdobjem poškodb pa takih reči ...saj upam, da ne boš rabla, pa vendar: pri takih udarcih v glavo, se ful dobro obnese, če se takoj namažeš z malo masla. iz neznanega razloga (vsaj meni ni znan) drugi dan ni buške in modrice. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Oj, Amis, thanx!! - zanimivo, a ves da tega pa se nisem slisala, fajn, zdaj vem, maslo imam pa tudi skoraj vedno doma, ker ga maram. Koncala z obdobjem? Ma ne, to moje obdobje je skozi ves lajf (imam mars na soncu luni in merkurju in v opoziciji pluton in uran), tako da udarjam, pecem in rezem se pa skoz. :||| To je tud zato, ker ne znam umirjeno delovati, ampak vedno z vso silo. Saj je kul, se dobro da ni kaj hujsega, sam boli me, ko je taka nezna kozha na vekah... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 [color="blue"]Čisto na hitro, da še tule kaj napišem. Ta teden je čisto olajšanje napram težavam v prejšnjih dveh mesecih, ne samo zadnjih dveh tednih. Tako, da končno normalno diham. V napovedi pa sem tako ali tako prebrala, da me čaka samo vse dobro. Juhej. Naj tako tudi ostane! Amen. Marsa: bolj pazi nase! Jojmene... [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Heeej, fajn! Ja, saj 'pazim' ... Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ...pazi...ja, saj...mogoče bi bilo drugač še hujše... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 [quote name='Marsa' date='23. Dec 2004 ob 09:39'][post="345211"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]hej, punce, - jaz pa tokrat ne eksplodirala zarnic, pac pa sem se vceraj prbila z arkado v umivalnik z vso mocjo - sunila sem dol nekaj, ko sem zapirala, in sem s faco butnila v umivalnik - in kljub temu, da sem TAKOJ dala oni ledeni obkladek, ki ga imam (hvalabogu za ta 'izum'), imam totalno zateceno obrv in ful me boli, kot bi mi notri ful zraka ali vode injiciral. In bom lepckana za Bozic zdaj... [/quote] Eejjjj, pa ti res ne zdržiš, da bi te kdo več kot par dni nadomeščal Upam da se vseeno ne bo preveč poznalo... Amis, fajn za tole s putrom Jaz se pa še vedno ne vidim ven iz papirjev ... vse, kar sem si danes privoščila, je 10 min za kofe... nič malice, nič lufta... pa tak lep dan Ampak vseeno nisem v downu... samo malo naveličana ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.