Skoči na vsebino

Najslabši filmi vseh časov

surya

Recommended Posts

• Komentarji 149
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ho, dobra tema (a si ziher, da je se nimamo :vragec: x;)x)

Uh, res tolk slabega... hm... moram mal pomislit, zdajle nobenega ne vem, pol se bo pa kar usulo. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Vecina filmov Sylvestra Stallona... xrolleyesx

Prvo mesto gre pa neumnim komedijam, med takerimi slavi Scary movie :xx!: :xx!: :xx!:

Potem naprimer Barb Wire ( s P.Anderson-se danes mi ni jasno, zakaj sem to gledala xrolleyesx )

Se se najde, itak. Toliko za enkrat x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

včasih so filmi slabi že zaradi igralcev, ki v njemu igrajo(ker so mi preprosto antipatični, ne morm pomagat)..

top 3 nesimpatičnosti:

1. Nicholas Cage

2. Tom hanks

3. Robyn Williams (edino ok je bil v filmu, ko je igral enga pedra k ma kabaret-mogoče Birdcage)

prosim, naj mi oprostijo tisti, ki imajo radi zgoraj omenjene igralce x;)x

DON'T PANIC

men je pa cage the best... in tud večina njegovih filmov...

mi gre pa fuuuuuuuuuuullllll na živce en igralc. joj itaq da ne vem kako mu je ime, sam igra zmeri v kakšnih sluzastih dramah, pa eno nagnusno znamenje ma na obrazu, k je ful velko... pa tko trapast govori... no njega pa tud jez ne morm gledat...

ne maram vojnih filmov (redko kašna izjema) pa ne vem kakšnih dram po resničnih dogodkih...

spet se mi je na bolš poslabšal

pravš da je dolgčas... eh pol pa nč. sm gledala reklamo pa sem mislna WAW! eh brezveze.... mogoče bo doma za gledat k bom mela mačka pa itak pol vse prespim.... x:Dx x:Dx x:Dx za takrat tud rabm kšnga k me uspava x;)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>U, evo ... sem se spomnila še en ultra beden film zame. Bljak.

Blarewich projekt al kako se že napiše.

*bruh*

sem hotela iti s kina ven in zahtevat keš nazaj!  :vragec:

sem ga na videu gledala... in pol še dvojka... oh moj bog. evo sam to lohk rečem... k to sta pa dva RES bedna filma in dolgočasna da umreš... ressss

ampak res sploh niso grozljivke... jz drugač obožujem grozljivke sam k ni nobenih fajn... hitchcock je bil pa da best x;)x x:)x všeč so mi ble ene njegove grozljivke k sem jih gledala k sem bla mejhna... k so ble tko kratke zgodbice ene 20 min... vem da nisem mogla spat pol x:Ix :sleeping: x:Dx

pojma nimam... mam ful slab spomin. sam so ble tko po ene 3.

scream, fredy vs. jason... sem tud jz gledala in je res prov zguba cajta ... ampak un texas chainsaw massacre... pa ni bil tok slab. ni bil dober... sam tok slab k unedva pa ne.

<{POST_SNAPBACK}>Men so pa najbolj vsec njegovi Ptici :palec:

Spomnim se se ene nadaljevanke...v obmocju somraka...ko sem bila se mala...je bila tudi kaksna zgodbica prav fajn x;)x

Se spomnim teh nanizank, ene so bile dbest :palec:

Spomnim se ene, v kateri mislim, da je igrala Demi Moore in nek debeluh. In je ona šla k vedeževalki, ta pa ji je povedala, da se bo poročila z moškim, ki bo zelo obogatel. Ona se je poročila s tem debeluhom in .... :eek:

A se spomnite te zgodbice? Odkačena se mi je zdela zaradi spleta okoliščin. Vedeževalka je vse točno povedala, dogodki so bili pa zanimivi. x;)x

Sicer pa mi grozljivke niso všeč. Nikoli jih ne gledam. Akcijskih običajno tudi ne gledam. Nasploh mi filmi, kjer je veliko krvi niso pri srcu.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...