Skoči na vsebino

nicki

tomazslo

Recommended Posts

Tega še nisem zasledil, če kje je pa me opozorite......

Takole, ko gledamo pa posameznih chatih in forumih uporabljamo različne NIC-ke, ko pogledaš v profil pa ponavadi nobenih podatkov ne o rojstvu ne kaj drugega.....

Če se odkrito pogovarjamo in debatiramo, zakaj potem ne upamo povedati pravih podatkov, koga se bojimo, kaj skrivamo sami pred sabo in v sebi, da se bojimo okriti svoje pravo ime.........

To je podobno kot če za pusta ogleduješ znance in prijatelje, ki se skoraj vedno napravijo v tisto, kar bi radi bili, pa v resnici ne upajo biti.........

Kaj ostali mislite o tem ?????????

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Oj, Tomaz... temo 'nicki' sicer ze imamo... vprasanje ce si mislil to...

cakaj, grem poiskat...

Izbira imena (*podnaslov, nicki, vzdevki). :palec:

orosti...če hočeš prestavi ali pa izbriši...nisem našel preje......

Thanx za uvidevnost, vendar ne, bova videla, brisala jasno ne bom, morda bom prikljucila k temi... to pa ti povej, ravno zato pa sem te vprasala, ce je to to. ?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nismo vsi iskreni :vragec:

in se zelo neradi odkrito pogovarjamo :vragec:

izkušnja nas uči, da če bi si vsi odkrito povedali v obraz , bi se zgrizli do kosti :o|o: :vragec:

Najhuje je kadar sam sebi lažeš in si poleg vsega še verjameš :vragec: x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Po moje pa to sploh ni bistveno, da jz povem kdo in iz kod sem, ampak se bolj upošteva, kaj povem, ne glede, kolk sm stara...

Pol pa prebereš post, pa se ti zdi zanimiv, pol pa pogledaš profil, pa vidiš, da je pisala ena smrklja, pa še kaka prekmurka al pa kej podobnga, pa se ti zdi brezveze sploh debatirat pol, al pa sploh ne vzameš resno posta.

Ime pa datum, pa te stvari pa itak nič ne povejo o človeku kot tk. Sm pa že debatirala o svojih osebnih podatkih po OS-ih, pa še bom, če me bo kdo kej vprašu.

Sploh pa že mam izkušnjo ( sicer ne osebno ) z zlorabo podatkov na internetu. In ni luštno. Sm pa definitivno za piknike, žretje tort in razne party-je, kjer človeka v živo spoznaš.

Pa mislim, da glih zato, ker se ne ve točno, kdo je kdo- ljudje NIČ ne skrivajo forumu. Jz sm povedla ful osebnih stvari tuki. In glih v tem je point. Folk okol mene ve, da hodm na ta forum, pa ne povem, kater nick mam, glih zato, ker je to moja terapija- povem v čem je problem, povem, da mi gre frendica totalno na k...pa take fore. Sej podatki pr psihiatru so tud zaupni, a ne? x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Takole bi rekla... sto ljudi, sto čudi.

Na forumu sodelujemo iz različnih nagibov in z različnimi motivi.

Mislim, da tudi sama izbira nicka lahko pove nekaj o osebi za njim ne glede na prisotnost ali odsotnost ostalih podatkov (spol ali starost se do neke mere lahko prikrije, značaj teže).

Imamo temo maske, kjer (skoraj) nighče ne prizna, da se v lajfu ali kako drugače skriva za masko, vendar... kaj pa je nick v bistvu drugega kot maska, za katero lahko razpravljamo, provociramo, se kregamo ali flirtamo, ne da bi oni drugi vedeli, s kom imajo dejansko opravka.

Nekateri tu nastopajo s pravimi imeni, drugi s(m)o postnili svoje slike ali razkrili podrobnosti o sebi, po katerih drugim ni težko ugotoviti naše identitete... mnogi pa skozi izražanje na forumu šele odkrivamo, kdo smo v resnici.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Seveda... fajn govorite... vse to je res tako... :palec: :vio:

Ce nisi iskren, pa je itak vseeno... saj sodelujes zarad sebe, torej sam nekaj najdes v tem...

Kot ugotavljamo, je to pravzaprav NAJBOLJSA terapija...

Lahko pa je samo potreba po izrazanju, potreba po deljenju osebnih izkusenj, po delitvi znanja in vsega... kot denimo jaz to dozivljam...

Ker ce bi bila sam potreba po kontaktih, komuniciranju, bi to sicer pocela... meni pa je to bilo celo tuje in spomnim se, kako 'bikovsko' in 'saturnovsko' in vse sem reagirala, ko so me nekoc povabili k taksnemu sodelovanju - ces, 'jaz nisem za to' (blabla, kot nisem za 'matematiko', 'racunalnike', 'mobije' in 'za vozit'). :P

No a je (na tem prostoru, zame) bil pac splet okoliscin, nekaksna logicna posledica v bistvu...

In jasno, da mi je najbolj simple, da sem pac jaz - ko smo pa ze pri nickih in iskrenosti, sem pa seveda tudi Mimi - kar pa je nekaksna 'javna tajna'. xDDx

To je zato, ker sem imela na 'macjih forumih' najprej ta nick - ker ima pac moja macka tako ime, potem pa, ko nas je tu bilo 5, in je povsod (jasno, kdo pa bo) bila 'marsa' v zadnjem komentarju in je nekatere to motilo in so se ob to celo spotaknili, sem kaksen odgovor napisala tud kot Mimi. :)

Itak pa stojim za vsem - ce bi me kdo vprasal, bi povedala... ker pa me ni... kaj naj zdaj - spesl oznanjam, da jaz sem pa tud Mimi. :) ?

In v Chatu... ce sem bila marsa, to je bilo tako 'pomembno' - al pa - o, kaj pa kaj tole, kaj pa pomeni, ce asc, zakaj pa moj tip, mojom prijateljico zanima... ... ... ... xrolleyesx...

Pol sem bla pa rajs Mimi lepo, pa je kdo prisel, pa rekel, a tebi je pa dolgcas! x:o)x (*jaz pa prek modema stepala impulze, da 'laufam' sceno, ce je ze moj plac! x:Dx)---

Pa taksno..

Nekaksna zanimivost: ne glede na to, pod katerim imenom sem se pojavila, so mi pripopali skorpijona - kajti v zacetku smo bili bolj tipajoci, plac se je sele oblikoval, celo smo vikali! xDDx...

No in nisem eno leto al kaj tacga 'izdala' svojih podatkov... a kljub temu - naj sem bila marsa, mimi al pa 'drekec pekec' v chatu, so rekli (vkljucno z Bobijem taprvim x;)x) - skorpijon!! :D :P

haha, kaj sem vas vse na finto - sploh nisem! :vragec: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> Sej podatki pr psihiatru so tud zaupni, a ne? x;)x

No, saj pr men tud.... x:px x;)x :vragec: x:Dx

Mah ja, se strinjam z večino gor napisanim. Kot zanimivost pa vam lahko povem, da je ena lunatka, k pač pišem bolj odkrito sem gor, odkrila kdo sem v tren oka......brez blemov. Tak, da........men je v bistvu tak vseen, se mi pogosto zdi, da sem dejansko v bistvu še najbolj........Mick x;)x x:o)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x;)x a res mickeni?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ma na cel post x:Dx ...ampak najbolj pa na del posta kjer praviš, da te je nekdo prepoznal u tren oka.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nimam potrebe razglasati mojih osebnih podatkov na strani ( ceprav osnovne mislim, da celo imam). Ce se s kom dobro zastekam, preko lunce, pride do mejlanja, OS-jev, s kom se tudi dobim ( zaenkrat se je to zelo dobro izslo).

In tudi mene je ze prijateljica prepoznala tukaj...ampak samo na osnovi nekaj tem, drugace pravi, da ne analiziram toliko v zivo x;)x

Kakorkoli ze...fora je v tem, kaj posameznik govori. Ce ni iskren, je vse brezveze...vsi se znamo pretvarjat.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja, je res. Sem bil kar mal :eek: :O: xcivx Zato pa so mi te debate o anonimnosti ali ne-anonimnosti na forumu manj zanimive al pa se me manj dotaknejo...... ker če nekdo piše odkrito o seb, drug pa ga pozorno bere, ni glih ne vem kaki blem v tej mali deželci ugotovit kdo je, se mi zdej zdi, ko mi je tud pojasnila, kako je prišla do mene. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Res ja, tudi jaz sem bila prepoznana in kar brana x:Dx :vragec: ...insajderske info ...ah vsaj kaj pametnega preberejo, ko snikajo za menoj x:px

papa vsem mojim **oboževalcem**

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

[imamo temo maske, kjer (skoraj) nighče ne prizna, da se v lajfu ali kako drugače skriva za masko, vendar... kaj pa je nick v bistvu drugega kot maska, za katero lahko razpravljamo, provociramo, se kregamo ali flirtamo, ne da bi oni drugi vedeli, s kom imajo dejansko opravka.

Nekateri tu nastopajo s pravimi imeni, drugi s(m)o postnili svoje slike ali razkrili podrobnosti o sebi, po katerih drugim ni težko ugotoviti naše identitete... mnogi pa skozi izražanje na forumu šele odkrivamo, kdo smo v resnici.

:palec: :palec: :palec: x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ce nisi iskren, pa je itak vseeno... saj sodelujes zarad sebe, torej sam nekaj najdes v tem...

Kot ugotavljamo, je to pravzaprav NAJBOLJSA terapija...

Lahko pa je samo potreba po izrazanju, potreba po deljenju osebnih izkusenj, po delitvi znanja in vsega... kot denimo jaz to dozivljam...

:palec: :palec: :palec:

Z večino od vas se strinjam z napisanem.

Temo sem odprl predvsem z namenom, da ugotovim, koliko in komu so se tudi kake negativne stvari odprle zaradi objave bolj popolnih podatkov in kje je vzrok temu.

Sam nastopam pod pravim imenom, ker nicka enostavno ne rabim (sem pač samo Tomaž in se drugačnega ne poznam), mojo telefonsko številko ima pol sveta, prav v vseh pogovorih sem iskren v trenutku kot ga razumem, a prav nikoli se mi ni naredilo, da bi bilo to bilo kje zlorabljeno, nihče me ponoči ne budi, in podobno.

Koliko je resnice v misli, da če se ne bojiš, da se ti tudi ponavadi naredilo ne bo. Veliko primerov poznam, kjer so se določeni nečesa bali in naredilo se jim je to česar so se bali. Ko sem hodil po predelih Tajske, Brazilije, Kube ali kakih drugih krajih, kjer še domačini niso hoteli iti, se mi ni nič naredilo, enostavno se nisem bal. Parkiral avto na prehodu za pešče, dva policaja šla mimo in nobeden ni opazil....in še več takih stvari......

V tej temi sem pričakoval, kako bo nekdo napisal zakaj ima tak nick in kaj je vzrok, da v bistvu ni dal tistih osnovnih podatkov, kje je motnja temu(saj nekaj vas je med vrsticami). To sicer na tem forumu ni tko vidni pojav, je pa zelo prisoten na drugih forumih in chatih...ko nekoga vprašaš če ti da telefonsko, da ga povabiš na kavo, je huje kot bi ga vprašal, če ti posodi dva miljona.

V tej temi sem pričakoval, kako bo nekdo napisal zakaj ima tak nick in kaj je vzrok, da v bistvu ni dal tistih osnovnih podatkov, kje je motnja temu(saj nekaj vas je  med vrsticami). To sicer na tem forumu ni tko vidni pojav, je pa zelo prisoten na drugih forumih in chatih...ko nekoga vprašaš če ti da telefonsko, da ga povabiš na kavo, je huje kot bi ga vprašal, če ti posodi dva miljona.

O tem je bilo pa govora v bistvu ze v eni drugi temi...

Moje ime je bilo zasedeno, poslusala sem komadek z mojim nickom in se registrirala kot Michelle. Rojstne podatke sem dala tu, ker je pac astroloski forum, pa se mi je nakak zdelo primerno, na druge forume pa ne hodim :sori: Oziroma ne sodelujem. Mojo telefonsko zelim, da ima cim manj ljudi, ker sem imela ze probleme z skritimi stevilkami, ki so me klicale sredi noci in so nekoga zaradi mene pri Mobitelu blokirali. Od takrat sem pac bolj pazljiva. Negativna izkusnja. Ce me je kdo zelel spoznati tu gor/oziroma me, ponavadi dam priloznost.

Evo to je vse.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja morm rečt, da se jz nč ne skrivam Moj nick je tudi v realnosti moj nick že iz osnovne šole, ko so me začeli tako klicat. Uporabljam ga povsod, na vseh forumih in tudi v realnost... Tako da nimam nič za skrivat. Tisti ki me pozna ve da sem jaz. Rojstne podatke sem tusi sama dala (mogoče bom pa kšn dariu dubla x:Dx x:Dx x;)x ) Telefonske pa valda nam na netu objavljala... pa naslova tudn ne. kaj pa jz vem kšni psihopati so drugi ljudje. Če se pa s kom poštekam, pa tko kje drugje podebatirava... x^x x:)x

tko no ... dost podobn k Mišelkica lubica... x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Kar nekaj se nas torej ne skriva za nicki.

Po štetju iz 1991 sem bil edini "Bern" v Sloveniji, ne vem, če je zdaj že kaj drugače. S takim imenom se je težko skrivati. Pa ni problema.

Rojstni podatki? Od astrologa jih ravno ne boste dobili kar tako. Če se kdo želi igrati, sem tam nekje dal dovolj podatkov za razkritje. S Škorpijonom v ASC tako in tako ne morete pričakovati drugega. Pomatrajte se, drugače pa bo ostalo tako, kot je.

In če nisi skrit za nickom, je to tudi varovalka. Zate samega.

x:)x

Uh, kera tema. Kar slabo se najbrž počutimo vsi tisti, ki jim nick drugače zveni kot ime, in tisti, ki svojih podatkov ne objavimo. :sori:

Jaz sem tu kot jaz. Jaz nisem kraj kjer živim, nisem rojstni podatek in nisem ime. Sem enostavno jaz.

Kar povem, povem po pravici. Saj tudi sicer v življenju ne lažem. Se mi pa pojavlja vprašanje, zakaj je sploh potrebno objavljati podatke. Vsak ima svoje razloge za to, da jih objavi ali da jih ne objavi.

Ali nismo na forumu, kjer se učimo biti boljši, kjer skozi druge razpoznavamo sebe? Ali ni vseeno kako nam je v resnici ime in odkod smo? Ali niso lastnosti tiste, na osnovi katerih si o nekom ustvarimo mnenje? Ali ni energija tista, ki nas potegne ali pa ne? x;)x

Jaz ne čutim potrebe po temu, da bi s svojimi podatki obelodanjala kdo in kaj sem. Če pa kogarkoli zanima me vpraša na OS in takrat tudi povem.

Stvar izbire pač. x:o)x

Smo pa eni najbrž takšni, da smo bolj zadržani, drugi ste bolj odprti...

V končni fazi ima tudi dan dve plati...svetlo in temno. Pa nobena ni slaba, vsaka prinaša nekaj dobrega in nekaj slabega. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...