aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 filozofsko... dolček moj! ampak resnično Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>O tem je bilo pa govora v bistvu ze v eni drugi temi...Ja, to smo ze precej obdelovali... C c c Tomaz, nisi sel pogledat al kako v ono temo pol... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 bom šel pregledat marsa ..še ni blo časa..hvala...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Kdo smo , od kod smo in kaj smo ... a je to pomembno tako zelo? Že po izbiri nika , pa o branju postov lahko sklepaš in si narediš sliko kdo je kdo in če kdo dejansko ugotovi kdo je kdo, je prav , da v javnosti to pove, samo s privolitvijo in mogoče zaradi takih in drugačnih izkušenj izbiramo nike , ki nam nekako ustrezajo. Eni uporabite svoje ime in slikico , drugi uporabimo kak vzdevek ali izpeljanko in slikice, ki ustrezajo naši duši , treji so tukaj gor čisto nekaj drugega kot so v dejanskem življenju .... A ni bolj pomembna odkritost in pozitivnost in to ,da upaš javno napisati kaj si misliš in kako na kako temo ali stvar sam gledaš. Po moje je. In če koga ravno zanima kdo sem , bo vprašal , me bo poiskal .. pol pa je itak od mene odvisno koliko bom komu zaupala. Jaz sem pač jaz in taka kot sem sem, če mi ni javno za povedat kdo sem pa moja stvar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A ni bolj pomembna odkritost in pozitivnost in to ,da upaš javno napisati kaj si misliš in kako na kako temo ali stvar sam gledaš. Po moje je. Zelo lepo si napisala, iskreno in zavzeto - vendar jasno ni cisto tako. Povedati nekaj oz. si upati javno napisati nekaj ima veliko vecjo tezho, ce za tem stoji OSEBA - z imenom.Ravno zato casopisi ne objavljajo pisem bralcev, ki niso podpisana. Lazje je namrec napisati - Zofka Lepouh je krava - ce si Slonchy86, in vprasanje je, ce bi slonchy SICER to napisala - ce ne bi bila sloncchy.V TEM je jasno catch. Vsakdo ima svoje razloge, to razumem - vendar POINT pa je samo in natancno v tem.Ali stojis s svojo osebo za tem, kar pises?In ce ne, zakaj ne oz. v cem je fora? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zelo lepo si napisala, iskreno in zavzeto - vendar jasno ni cisto tako. Povedati nekaj oz. si upati javno napisati nekaj ima veliko vecjo tezho, ce za tem stoji OSEBA - z imenom.Ravno zato casopisi ne objavljajo pisem bralcev, ki niso podpisana. Lazje je namrec napisati - Zofka Lepouh je krava - ce si Slonchy86, in vprasanje je, ce bi slonchy SICER to napisala - ce ne bi bila sloncchy.V TEM je jasno catch. Vsakdo ima svoje razloge, to razumem - vendar POINT pa je samo in natancno v tem.Ali stojis s svojo osebo za tem, kar pises?In ce ne, zakaj ne oz. v cem je fora? Je iskreno in stojim za tem , zaenkrat z mojim nikom in sigurno imam jaz in še kdo razloge take ali drugačne , da v javnosti nismo s pravimi imeni in tudi tisti, ki pravijo, da so , mogoče niso. Zasebno pa me marsikdo pozna in ve, da kar napišem mislim resno, tudi če ne ne podpišem z vsemi možnimi osebnimi podatki ampak samo kot Sanjalka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 oh pa tole z niki na forumih she greje she prebavljivosam....k si folk zamenja imena v real lajfuko razne barbare ratajo gaje...etc :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Vsakdo ima svoje razloge, to razumem - vendar POINT pa je samo in natancno v tem.Ali stojis s svojo osebo za tem, kar pises?In ce ne, zakaj ne oz. v cem je fora? saj v temu je finta...če napišem, da je za tem imenom Tomaž, je to moje....če bi bil na primer "frajer" bi stal za tem, kot da sem frajer a to vseeno nisem jaz....... torej bi bili vsi napisani komentarji od frajerja in ne od mene ...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>saj v temu je finta...če napišem, da je za tem imenom Tomaž, je to moje....če bi bil na primer "frajer" bi stal za tem, kot da sem frajer a to vseeno nisem jaz....... torej bi bili vsi napisani komentarji od frajerja in ne od mene ...... ahazakaj pa pol pes ne pa tvoja slika 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ne razmem...a jaz potem nisem jaz, če ne napišem svojega imena, al kako Kdo pa sem potem? In če jaz vem, da sem jaz, ti pa ne veš, da sem jaz jaz, ali se spremeni bistvo napisanega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ma ne sprenevedajte se - pisite kot zelite, samo jasno nima pisanje taksne teze kot od onih, ki so z imenom.NIC HUDEGA, ce ne daste, ja, imate ocitno razloge, ampak pisite kot sanjalka na Delo in objavite kaksno svoje mnenje. NE bo objavljeno. seveda pa ne pride vsakdo objavljat svojih avtorskih del in pridejo pac cvekat in ena fora je tud ta, da tam pac pise - izberi si nick - in folk si pac izbere nick - ker 'se tako pac dela'...Po mojem je tudi to, da kdo misli, da je prevec navadno, ce bo zdaj marjana - ce mu je tako ime oz. ce ji je.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ja, se spremeni bistvo, sati... npr. ce bi ta in ta oseba, ki ti na forumu ni vsec, in za katero se ti zdi, da ima tumach radikalne, bi jo zagotovo drugace percepirala, ce bi zanjo vedela, da je denimo znani psihiater. Itd. ce bi nekdo drug tako govoril kot Rugelj in bi se podpisal z nickom Biba123, bi ga nekam sunili - ker pa se razume, da ima clovek toliko in toliko izkusenj in vse zivo, 'toleriras' tudi te nacine - saj je z njimi denimo ozdravil ful folka...Ce bi pa s SVOJIMI prav enakimi stalisci - vendar z nickom- uletel na bilokateri forum, bi sprozil val negodovanja, frk, shtal in vsega... kar bi jizh tudi sicer, samo tako bi jih pol manj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Hja, določena mera anonimnosti ti omogoča bolj iskreno ispovedati točno kaj misliš in ne kar se pač pričakuje od tebe. Recimo temu VR (navidezna resničnost). Po drugi strani pa se lahko nekateri uporabniki s tem distancirajo od resnične osebe, ki včasih ne bi bila ravno dobrodošla (če bi vsi vedeli njegovo pravo ime). Anonimnost ti omogoča približanje svojim idealom, ki si jih v pravem žiljenju preprosto ne moreš ali nočeš privoščiti, sej te tukaj nič ne stane. Ravno tako pa ti omogoča tudi izživljanje brez ali s samo virtualnimi posledicami. Ustvariti novo virtualno osebo ni težko, začeti življenje na novo pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Kul. Ja, vse to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> oh pa tole z niki na forumih she greje she prebavljivosam....k si folk zamenja imena v real lajfuko razne barbare ratajo gaje...etc :xx!: 666 zlomkou....tralala ... in tidve imeni si izbral čisto slučajno, kenede... No, rekord drži pa oseba z enim trenutnim imenom, ki se ga ne spomnim, vem pa, da je bila ene štiri imena nazaj še Naca K. Jermani. (Pa tut to seveda ni blo prvo...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 O tem imamo pa tud teme in sem tud povedala, kaj si mislim... Ja, izbiro sem tud jaz tamle porajtala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ha, pa še to. Mogoče se tega niti ne zavedate, vendar izbira nick-a in avatarja dejansko vpliva na vsebino vaših objav. Recimo temu igranje vloge (roleplay). Bolj je podoba izdelana, bolj se boste trudili ispolnjevati "normo", ki jo ta podoba predpisuje. Podobno se godi odgovornemu administratorju tega sveta Resnica pa je, nihče ni tak v resničnem svetu, kot je tukaj. Nekdo je omenil masko, to je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ... glede te teme se mi pa tisto, kar je napisala Dolores/Sati, še najbolj dopade. Kakor komu paše ... Ampak stribogov citat <Anonimnost ti omogoča približanje svojim idealom, ki si jih v pravem žiljenju preprosto ne moreš ali nočeš privoščiti, sej te tukaj nič ne stane.> je pa zanimiv. Če (in kjer) gre za to, kar si napisal, se problem pojavi v trenutku, ko ta dotična oseba ugotovi, da tem idealom s pomočjo aktiviranja na tak način ni niti za milimeter bliže oziroma da je morda nekaj časa SAMO IZGLEDALO, da bo bliže, pa v resnici ni, čeprav bi bilo pričakovati, da bo. (Čisti Neptun!, bi rekel kak nebodigatreba astrolog.) Drug citat iz istega posta (<Ravno tako pa ti omogoča tudi izživljanje brez ali s samo virtualnimi posledicami.>) je pa še bolj epski. Veliko bi se dalo reči o tem. Kajti, ko pod nickom koga napizdiš, je čisto kul, ampak ko dobiš pa nazaj, pa ne reagiraš tako kot "tisti pod nickom", ampak kot tisti, kar pač si, a ne? Hecno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Brez veze. Men se zdi , da je neko splošno soglasje na lnf o tem, glede na to, da veliiiiiiiikaa večina tukaj nastopa z niki. Če kdo nastopa samo z imenom, je to zame isto, ker je pač Markotov itd. nešteto. Da Marsa, ki vodi forum nastopa javno pa ni isto, tak da....ne vem v čem je blem. Enako velja, vsaj zame, za tiste ki se ukvarjajo z astrologijo. Npr. na pravniškem forumu bi tud jaz verjetn nastopal z imenom in priimkom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ja, Bern, ampak Stribog ima prav - nekak se trudi izpolnjevati obljubo, ki jo daje njegova podoba... zdaj pa, ce mu to uspeva... Ja, Mick, tako nekako... Saj pravim, da sme tud Mimi, je pa sploh blo ravno tu hecno, ker itak pisem enako... se celo sem imela enake polozaje (potem ko sem jih 'izdala' ) - no in ce pisem enako, v cem je ptoem smisel... ne da se ne bi mogla, pac pa se mi tudi ne bi dalo pretvarjati, ker sem najlazje kar jaz. Ampak je pa zanimiva debata in meni pa je vsec Stribogovo filozofsko stalisce (kot se v kateri temi)(*aha, pravi cas da zamenjam ikono torej, najboljs da dam tafluorescnentno, a ne, bern? ) Mislim da je velik del resnice tudi v tem, kar sem tam omenila... pac, si izberes nek nick... a zdaj bom pa tam puscobno ne vem kaj...Po drugi strani pa recimo je ful Markov - in imam torej samo izbiro Marko 197 (ali pac katerokoli)... En del je tudi igrajckanje s svojimi domislicami - recimo za mail sem si nekoc izbrala, ko je vse ze bilo, Mimi in vsi in vse in sem potem na vsak nacin hotla bit Rozy (), sem bila pa Rozzzy. Tko da, mal je tud joke -na primer Zaphod - halo, redkokdo ve, kaj je zdaj to za ena fora - v bistvu je pa to lik iz knjige douglasa adamsa (ki ima sploh posrecena imena). Itd. p.s. jaz bi se 'izdala' ze zaradi e-disleksije... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 K mon kdo pa ne pozna Zaphoda Beeblebroxa? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Sem mislila, da ga sam jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Lp od Trillian, Arthurja, Marvina & co. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lp od Trillian, Arthurja, Marvina & co. A Forda si pa pozabila Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> meni je ta galama okol nickov brezveze, pač nekaj napišeš da se lahko pojavljaš tu gori...pa kao neke filozofije okol ikon, pajade ja saj, al pa filozofija okol katerekoli druge teme pac... <{POST_SNAPBACK}>Lp od Trillian, Arthurja, Marvina & co. <{POST_SNAPBACK}>A Forda si pa pozabila Ford prefect. Ej, nore ma res (ful je dobrih pisasteljev rib - intermeckico) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.