Bern 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Bern, ampak Stribog ima prav - nekak se trudi izpolnjevati obljubo, ki jo daje njegova podoba... zdaj pa, ce mu to uspeva... Seveda ima prav, se strinjam. Jaz sem malo pomislil še naprej od napisanega, nič drugega. Kajti tudi to se lahko zgodi, kar sem napisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ... in tidve imeni si izbral čisto slučajno, kenede... .... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Seveda je vse kar se napiše na forumih lahko res ali pa je samo zajebancija. Če lahko papir prenese vse (tudi drek), kaj lahko šele prenese baza podatkov (kjer je itak vse virtualno). Pri stališču avatarja vstrajam do konca. V življenju sem obiskal že veliko forumov, pa se to pravilo vedno iskaže za resnično. Večkrat se avatar zamenja, bolj površen odnos je do vsebine objav (če se sploh berejo). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Bobnar, Ampak se pa strinjam, kul in tud verjamem, mal razmisljam zdaj za nazaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>vztrajaj.He he, jasno in glasno Imam pa vprašanje zate. Že nekaj časa me zanima kdo je volkodlak na sliki v tvojem podpisu? Pa še to, tale tvoj novi avatar je super! A je to tista famozna masaža za povečanje oblin (neka znana slovenska pjevačica je izjavila, da to obstaja)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Tist volkodlak je od Bobnarja idol. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Men je vcasih kar zal, da sem marsa, ko se spomnim kakega ful dobrega nicka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne sprenevedajte se - pisite kot zelite, samo jasno nima pisanje taksne teze kot od onih, ki so z imenom. Če bom kot Sati povedala vse, kar bi povedala kot Dolores, me vi ne boste resno jemali? Nič hudega. Kje pa piše, da je tisto, kar nekdo napiše pod pravim imenom vse res? Rugelj, Trontelj ali Macafizelj...a ni vseeno? Meni pravzaprav je. Ampak, ker je glih Rugelj omenjen....pa ne mi rečt, da so njegovi nauki moškim realni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 devica pa takoj resno vse vzame. Bobnar, a se spomnis, ko si me 1x nadrl cist v zacetku foruma (mordA PA je bila tud Mimi), da si kaksno knjigo v lajfu tud prebral in da si ne pustis pameti solit od enih histericnih babnic al nekaj tacga,, Ves kok me je zabaval. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ma ja, saj v bistvu je velik bolj zabavno, da niso sami marki pa tomazi pa alenke. Pa jaz leta nisem imela svoje slike - ko smo ravno pri tem - in prav tako nikjer ni bilo mojih podatkov, razen na osebni strani (mislim www), kjer pravim, nekega petka 13... - in sta sam dva mozna tistega leta in glej ga smenta - eden v ribah in drugi v sco in obakrat luna v ribah - par folka mi je pisalo, ce sem jasno sco (ker 'riba ne bi bila tolk sposobna vsega tega tudi udejanit' - al nekaj tacga). torej, cist kul je bit mal skrivnosten vcasih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ni treba, brez veze, zdaj ko sva glih prijatla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 quote=Marsa,22. Dec 2004 ob 13:10]<{POST_SNAPBACK}>Ma ne sprenevedajte se - pisite kot zelite, samo jasno nima pisanje taksne teze kot od onih, ki so z imenom. Imena so realna ali pa niso , so dejanska ali pa izmišljena in še vedno mislim, da je bolj pomembno kdo kaj in kako napiše, pa tudi če se ne podpiše z pravim imenom. Zato pa so tudi na razpolago nicki, pa slikice pa kaj vem kaj še, na forumih kjer se zahtevajo realni podatki, pa pač ljudje drugače oglašujejo in prav tako je v časopisih, pa TV, pa radiu pa še kje.... ampak vseeno je lahko dvomljivo to, kar je napisano in povedano, če so to dejansko občutki, nasveti in misli za katerimi stojijo , pa če tudi podpisano s pravimi podatki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Saj to moras pa tud tu - dat pravi e-mail, ker sicer ne dobis potrditve in gesla in se tako ne mroes vclanit, tako se lahko prakticno za vsakogar pac ve, kdo je... To je dovolj. meni osebno je tako kot je cisto OK. Tud spreminjanje, vse - vse kar zelite in se vam zdi, da je boljse za vas in se boste tako boljse pocutili (ceprav se mi zdi osebno spreminjanje imena... hm, nisem temu prevec naklonjena). Imas svasta namrec; tudi recimo mozje 'izsledijo' zene (pa da ne boste mislili, kaj da so zganjale; po defoltu so to bile lepo vzgojene, plasne v nastopu, nic takega, da bi recimo imeli mozje kaksen uoravicen razlog oz. pac vsaj zanje), pa 'ne smejo' vec sodelovati... pa svasta je...Tako da iz tega stalisca je povsem lahko razumeti da stoji oseba za nickom...Tu kdo pove kako svojo intimno in vcasih prav mracno zgodbo; niso vsi tako na nivoju in vecina seveda tega ne bi izkoristila, morda pa bi se kdo nasel in bi. In vse taksno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 moje srce je na dlani...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Predlagat mi moras zamenjavo (nick pa seveda ne sme ze obstajat tu)- nisi videla v tejle temi, ko se je to parkrat zgodilo, da mi je kdo rekel? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Ok, saj morda je pa v drugi temi :|| (kaj cudnega? :||) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Prav lepo vas je brati....zanimivo Sam sem hotel sicer nekoliko drugačno debato. Imel sem primere, ko sem hotel z nekom razjasniti kako trditev tudi preko OS, vendar ni bilo uspega, tu bi klepetali naprej in nazaj, na OS pa nisem dobil tistega, kar sem vprašal, ne bom našteval od katerih. Dobil sem občutek, da je tu nekaj takih, ki se za nickom skrivajo predvsem zaradi svojih želja po dokazovanju, konkretno se pa ne spustijo v razjasnitev neke trditve, ker jim to ni namen, ampak je bolj namen tu na javnem pokazati svojo "sposobnost". OK da ne zaidem. Še zmeraj obstaja vprašanje, koga se bojimo in česa se bojimo. Rad bi kak konkreten primer, kaj se je nekomu zgodilo, ker se je preveč odkril. Če ste spremlajli moje prispevke, ste lahko ugotovili, da sem popolnoma odkrit, da se ne obremenjujem, kdaj bo to mojo odkritost nekdo uporabil proti meni, ker se tega tudi slučajno ne bojim. Sem pač tak, ki hoče svojo trditev tudi podkrepiti z kako resnico, ki sem jo na svoji koži spoznal. Vsak od nas ima svojo resnico, skupek resnic pa lahko tudi v nas nekaj nadgradi in to je tisto, kar potrebujemo. Tomaž Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Pravilno Tomaz da usmerjas tok pogovora, kot si si zamislil (ravno zato, ker sem nekako tko, mal drugace, tudi pricakovala, je nisem zdruzila takoj), torej jaz sem za, saj to smo ze itak stokrat obdelali, tega, kar pa zdaj govoris, pa se ne..Ceprav nisem cisto prepricana, da mi je jasno, o cem pravzaprav sploh govoris. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pravilno Tomaz da usmerjas tok pogovora, kot si si zamislil (ravno zato, ker sem nekako tko, mal drugace, tudi pricakovala, je nisem zdruzila takoj), torej jaz sem za, saj to smo ze itak stokrat obdelali, tega, kar pa zdaj govoris, pa se ne..Ceprav nisem cisto prepricana, da mi je jasno, o cem pravzaprav sploh govoris. Nekaj časa že spremljam ta forum, kar nekaj sogovornikov dobil in tudi veliko s tem pridobil, motijo me pa nekateri, ki se skrivajo in v resnici niso to, kar v resnici so, ampak se tu kažejo taki, kot niso. Razumeti moraš, da mi ni težko napisati njihovih nickov, vendar bi s tem sprožil njihov ego in pričela bi se poplava mnenj, obtožb in opravičil. Sam trdim in tudi velikokrat sem preizkusil " ČE SE NEČESA NE BOJIŠ POTEM SE TI TO NE ZGODIˇ, če o tem premišljuješ, da je možno, si pa že odprl vrata, da se ti bo to zgodilo. Skrivanje za nicki je tudi del tega, ker se nečesa bojimo in se ne upamo odkriti, torej nismo iskreni sami do sebe in s tem tudi odpiramo vrata drugi neiskrenosti..... Resnično sem si želel, da bi nekdo napisal, zato, ker sem povedal, da sem Tomaž, da sem iz Kranjske Gore, sem dobil tak in tak bumerang in zgodilo se mi je ..........ali dal telefonsko in imel take posledice...... Meni se pač to ne dogaja nimam bumerangov in ne telefonskih klicev.....zakaj torej kazati se drugačen, kot si....... A mi je uspelo povedati, uff kako teško napisati misel.......????????? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Mogoče pa vem, kaj tomazslo želi...Mogoče,(če sem čisto iskrena) je res nek občutek varnosti bolj prisoten. Občutek, da se lahko umakneš, da lahko vsemu kar rečeš, pripišeš malček neresnosti. Sicer pa zase vem, da ne maram publicitete, ne maram množičnih zborovanj za vsako ceno. In ne maram, da bi kdorkoli svoje asociacije ali vzorce istovetil z menoj. Ker...četudi bi naši nicki bili samo barve ali geometrijske oblike, bi še vedno sledili vzorcem in bi nam eni bili bolj, drugi manj všeč.Meni se ime samo ne zdi tako pomembno, kot besede same in smisel povedanega. Sicer pa...saj nihče ne hodi nag. Vsi se skrijemo za neko obleko in rečemo, to sem pa jaz (z obleko vred). Obleko si načeloma izbiramo sami, imena pa ne.Jaz se trenutno v koži "sati" dobro počutim. Ne boljše ali slabše, zgolj dobro.Saj najbrž nisem zadela bistva vprašanja, to mi pač pride na misel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> moje srce je na dlani...... NA DLANI??HM??NA ČIGAVI?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Hm, tezko karkoli recem, Tomaz - razumem priblizno, kaj mislis, toda sama nimam kaksnih takih izkusenj - jaz same lepe stvari dobivam na svoj naslov...OS-i pa so tudi kul, najvecji % onih, ki so meni pisali OSe, so bili totalno OK, povsem kroektni, v glavnem taki so bili ljudje kot jih vidim tule...Je pa res, da vcasih po osu ki ga dobim, vidim, da imajo kaksni rpavzaprav malo respekta do mene, pa tako meni ne posiljajo vsi vsega. No to mi je cist vsec.Sam jaz pa razumem, da hocejo bit eni skrivnostni in sem se v tem tolk natrenirala, da sem diskretna, da tudi ce ze zdavnaj povejo svoje ime in vse, jih jaz se vedno klicem z nickom. Zanemarim, kar vem. Tako nekako.No tezko karkoli govorim, ker ne stekam dobro, razumem pa in je tudi prav, da noces govoriti poimensko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 izgubljenemu:) moje srce je na MOJI dlani..... , ampak vpogled do srca vodi skozi OČI, ki so ogledalo duše.... ne bit izgubljen saj si naš Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Kar se tice OS-ev ( to je mogoce tudi name letelo)...ce mislim, da nimam kaj odpisat in da bi z odpisovanjem prisla se v vecje konflikte, ne odpisem. Zakaj le?Se posebaj ne mislim odpisovat na OS-e folku, ki neko stvar reklamira in me v to hoce prepricati ( ker gre kao za moje dobro). Pac ne. Se mi ne da. "Na cesti" se marsikateremu pogovoru ne morem izogniti, tukaj pa preprosto, ce se mi zdi, da je skoda mojega casa, ne odpisem...Bolj preprosto skoraj ne bi moglo biti.In lahko tej osebi povem ime in priimek, konec koncev, ga pozna tukaj nekaj oseb, katerih niti srecala nisem, zato ne gre za skrivanje...se posebaj pa ne za dokazovanje. Kle si izmenjujemo mnenja, to je neke vrste zabava in ce mi je kdo bolj pri srcu, se z njim zmenim in greva ven. To je to.Sicer pa kako sploh en iz foruma ve za drugega, da se dela da je nekaj, kar ni!?Pa tudi ne zanima me, ce je vecina folka na forumu iskrenega. Jaz pac mislim, da je na takih javnih zadevah fajn, da ne poves pa lih najbolj osebne zadeve o sebi. Jaz naprimer jih ne. Tisto, kar povem, pa mislim. Pac imam neko mejo.Ma men je tole vse skupaj brezveze Sicer pa smo imel ze tukaj na tem forumu dogodke ( ki so vecini znani ), iz katerega je prislo samo do kreganja, zaljenja in tako naprej - poanta te zgodbe je zame ta, da ni fajn, da imajo pa kar vsi nase osebne podatke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.