Skoči na vsebino

nicki

tomazslo

Recommended Posts

Marsa hvala, ampka lih u tem je point.

Ko si izbereš nik in potem si v nekem forumu, lahko tudi četu, se pač ljudje navadijo na takle ime. In potem sms e tudi jaz že navadila in zdej res nebi mogla bit neki drugega

xrolleyesx

Zakomplicirala že na začetku, ni kej

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ehhh.

no lepo da sploh pomislis, menim pa da to ni nic tacga...

dost logicno.... da uletis nekam, kjer ti je kul... se hoces cimprej vkljucit (po mojem)... al pa prides postavit vprasanje sam, dat oglas... zdaj pa da bos porabil ure in ure za stratesko izbiro nicka... xrolleyesx x:o)x

si je ze velik clanov zamenjalo nicke, pa smo se hitr vsi privadili.

No v tem primeru je fajn (vsaj za nekaj casa po menjavi nicka) obdrzati svojo ikono - da mas vsaj eno taksno povezavo...

ker mene vcas ze ikone zmedejo...

al pa ce ma kdo podobno, pol se vcas zalotim, da kar nekomu tretjemu odgovarjam oz. da mislim tko...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mana, ti tud če nick menjaš, si te bomo zapomnili po tej unikatni ikoni. x:Dx x:Dx x:Dx

Potem se pa itak ljudje tkoj privadimo. To je tko kot s forumom, ene motijo spremembe, potem se pa navadijo in je kul.

Jaz sem tudi nick zamenjala. x;)x Ampak velike spremembe ni bilo ... par črk. x:Dx

saj res no eto, dober primer si prav ti.

ase mi je zdel, da sem okol tvojga nekaj spreminjala, pod razno pa se nisem mogla spomnit tocno kaj.

ja, zdaj vem, ko si rekla. :)

tko, ja.

in - tko, ja. ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst pa študiram, da bi ga v Pika PiČkica spremenila, k majo eni tako veselje s to verzijo.

sorchy, men se zdi to dost... 'logicna' al pa pac pricakovana izpeljanka.

pa tud nalasc, nekak... ker... prav 'prosis' pravzaprav...

Si das tako otrocje ime, ces, sem majhna punckica (xrolleyesx :o|o:), v bistvu na ikoni pa das dekolte, joske pac bujne.

asociacija na dlani. :palec:

kaj cmo a ne? ;) :P

Picasso

Takole, ko gledamo pa posameznih chatih in forumih uporabljamo različne NIC-ke, ko pogledaš v profil pa ponavadi nobenih podatkov ne o rojstvu ne kaj drugega.....

Če se odkrito pogovarjamo in debatiramo, zakaj potem ne upamo povedati pravih podatkov, koga se bojimo, kaj skrivamo sami pred sabo in v sebi, da se bojimo okriti svoje pravo ime.........

To je podobno kot če za pusta ogleduješ znance in prijatelje, ki se skoraj vedno napravijo v tisto, kar bi radi bili, pa v resnici ne upajo biti.........

Kaj ostali mislite o tem ?????????

Zakaj uporabljam nic.....zato, ker se mi zdi da je na forumu veliko ljudi z različnimi "željami" sposobnostimi.....interesi....nisem pa kakšen profi al pa prodajalec ali pa modrostnik, da bi pač objavljala svoje sposobnosti za imenom in priimkom. Lahko rečeš strah .....mogoče...ampak mislim da ne.

Tistemu, ki želim zaupat do potankosti ja bom povedala svoje podatke svoje ime ....za druge pa...naj bo zadovoljiv nic. saj konckoncev je ime tako zelo pomembno?

meni je čisto dovolj ...Marsa, al pa Binga bonga, al pa ....en nosorog....če bom presodila da so mi fajn, če jim bom zaupala ...me ne zanima kako jim je ime....pa keri datum rojstva imajo....

datum rojstva zakaj ga naj objavim....se mi zdi tudi čisto nepomembno...čeprav se mi je zelo lepo zdelo ko so mi-ste čestitali za rojstni dan...ja čisto eni "neznaci" tam na nekem forumu....

....je pa res ja za nicom se lahko skriva marsikaj. lahko tudi neiskrenost..

Pozdravček xsrcx

sorchy, men se zdi to dost... 'logicna' al pa pac pricakovana izpeljanka.

pa tud nalasc, nekak... ker... prav 'prosis' pravzaprav...

Si das tako otrocje ime, ces, sem majhna punckica (xrolleyesx :o|o:), v bistvu na ikoni pa das dekolte, joske pac bujne.

asociacija na dlani. :palec:

kaj cmo a ne? ;) :P

Veš kva. To ikonco mam 1 tedn...una pičkica je bla pa vmes že 100x, k sploh ni bla izivalna ikona. :vragec: Drgač me Pika kličejo, en model, k je pesnik, mi je pa enkrat spesnu pesmco in je napisu Pika Pikica in pol, k sm sm pršla, je blo že neki Pik gor in pol sm dodala Pikica. Jebat ga. :o|o:

Pa sploh ni otročje ime. :vragec: Zamerm ti!¨ :xx!:

kar daj.

kaj jaz morem.... mi je lixirast klicat odraslo zensko Pika Pikica. :|||

res je, to ikono mas pac zdaj, nisi je vedno imela...

sam - a so ti sele zdaj navesili tole? mislim da ne.

Picasso

Sej me ni treba tko klicat, a ne? :o|o: Lohk me sam Pika...sej v bistvu me vsi, k me spoznajo, pol tko kličejo. No sej, v tem je fora, da si rekla, da valda, da pride do take asociacije - pičkica - če mam tako ikonco. Eh...sej se nom o tem kregala, k so mel drugi že riti pa ne vem, kaj vse še 100 x bl izivalnga. Vsak nej ma, kar mu paše. :palec:

Eh...sej se nom o tem kregala, k so mel drugi že riti pa ne vem, kaj vse še 100 x bl izivalnga. Vsak nej ma, kar mu paše. :palec:

cak mal... kaj je zdaj to, kregala?? zakaj? xnckrivx

pa drugi pa to???? kaj majo pa drugi zveze tule? zakaj kakrsnekoli primerjave tu?

saj sem sam tvoj NICK komentirala.

ja, res je, omenila sem pac to - ampak saj si dala kar kaksne fotke ze, tko da si te lohk predstavljam tud ce je rozca na fotki. sam ce pa vidim, ko ti pisem tole, zraven nicka tako ikono, asociiram tud na slednjo pac.

saj te klicem po svoje - pikica mensezdi... ker piko pa si mal drugac predstavljam.

saj vecim 'spremenim', pa ne zato, ker bi me kaj motilo al pa tud - predvsem pa zarad skrajsav... komu se da 5 besed imena (in celo znakcev, ki jih komaj najdes na teh razlicnih tipkovnicah xrolleyesx) pisat, ko tej osebi komentiras... xrolleyesx

Picasso

kaj majo pa drugi zveze tule? zakaj kakrsnekoli primerjave tu?

Ker recmo Pujsa, ma res svinjsko ikonco, da o svinjanju in svinjskem karakterju sploh ne govorimo x:Dx x;)x .

In odpujsala je naprej delat x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jp...so ble že bistveno bolj provokativne zadeve...nicki, ikonce, izjave......

sicer pa....sem se na svoj nick tako navadla in se mi zdi da mi ful sede....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ker recmo Pujsa, ma res svinjsko ikonco, da o svinjanju in svinjskem karakterju sploh ne govorimo x:Dx x;)x .

In odpujsala je naprej delat x:Dx .

ja, tu je asociacija nedvomna pac. :P

jp...so ble že bistveno bolj provokativne zadeve...nicki, ikonce, izjave......

niti v sanjah nisem mislila kaksne provokativnosti, s Pikicino ikono.

Komentirala sem nick Pika Pikica, ki je prevec otrocji za moj okus, kot je recimo nick BingaBonge, ki je, poleg tega da je prav tako predolg kot Pikicin, prevec hrupen.

Za moj okus.

je pa seveda se morda ze zgodil, da je imel KAR KDO ze tud bolj hrupnega. x:o)x x:px

xyesx

*

ja, amis mi je vsec, pase ti, pa olajsujoce se mi zdi, ko vedno vem da si ti..... x^x

Tko kot pri Micku - ne rabim sploh gledat, vem da je Mick. ves nestalen pa tak (strelc/devica) pa ima skoz ze ta nick in ikono.

men je to vsec. :palec:

me pa ne motijo menjave in taksno.

Picasso

mene noben nick ne moti...ima vsak nekaj v sebi....tud pika pikica in binga bonga izražata zelo veliko (nick)....nek nazor in pogled...nezresnjena varianta x^x ...zato sta mi fajn....druga stvar je, da sta dost dolga ....in pol pikici napišem sam pp (moja lenoba).......tisti nicki, ki jih pa binga bonga omenja (it) so pa čist res tu mač! če kaj vem, takim sploh ne bi nič komentirala na forumu, ker bi me pisanje nicka čist razp*....(pomanjkanje potrpljenja)....prevelik bluz tud za moj okus.

priznam pa, da so mi rahlo moteči nicki, ki so si med seboj zelo podobni in se razlikujejo recimo sam v črki in/ali kakšni številki......najprej moram študirat kdo za vraga že je to.....poleg tega deluje kot pomanjkanje domišljije....jh...kaj čem...en pogled pač....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

saj imas prav, amis, je res tko, mene tud v osnovi ne moti noben nick (razen res predolgi ipd., tud to kar omenjas, znakci eni pa tko), naredi pa seveda kak nick pac kak vtis (name).

tko kot moj na folk.

a mish da je men pasal bit marsa, ko sem bila v 3. razredu OŠ, ko sem bla na -ić, pa sem mela tezave zato???? se je slisal zlo juznjasko, tale marsa, pa divjasko, mi nic bla vsec. :o|o: xyesx

Ker pa so me vztrajno tko klical, sem se postopoma zacela tud sama tko predstavljat.

in zdaj mi je pa vsec. ker sem to pac jaz.

Picasso

...un je debu, grd, ma sivo grdo brado, plesast, italjansk guvori .... pa valda nis ti? :frog:

Nekje v Hišnih ljubljenčkih je moja slika pa poglej če te zanimax:Dx

Tam je tud slika od mojga Tedija x:Xx xsrcx

Da ne bo pomote - Tedi je bolj črn pa večje ušesa ima... x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ce bi se jaz zdaj vpisala na forum, ne bi imela vec tega nicka xnckrivx Bil je namrec odlocitev zadnji trenutek, zaradi glasbe, ki je niti ne poslusam dostkrat. Cist tko brezveze sem ga dala. Najbrz bi dala zdaj kaj krajsega....

Ampak zdaj ne mislim tega spreminjat...me poznate ( vecina stalnih no...) s tem nickom, pa ikoncno imam tudi dolgo casa tako in ostaja x:Dx Pa tudi ucas vidim okrajsave tukaj na moj nick...

Ne spominjam pa na nobeno Michelle niti nic x:o)x

Drugace se pa jaz bolj po ikoncah zapomnim folk....mi niti ni treba nicka prebrat ( ne vem, naprimer Mick, Mysti, Nino, Marsa, aakhut, enja - :2src: -> najbolj huda ikonca...)

Moti me pa ne noben...je pa res, da imam rajse tiste z malimi crkami ( z izjemo zacetnice)...ne bodejo tako v oci x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...