BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ALEF, sm pugledala, pa ni nc, sam kuski - AMEN STRELKA, jasn, d je mal za salo blo napisank, ampak UNA ni razumela!!! AMIS, vids, tut u Italij majo Leon1, Leon01, Leon001, .... ja, pol si pa zapoun, ne! Ves, mam 5 nickov, zato kr me je en tip usvaju, zalubln...aaaaah. Cim sm utsla z mojm pravim nickom MARSA, ahahahaaaa.... sm uletela kot BINGA-BONGA (cist use drug sm navedla) in ta zvest prasc, me je ze zaceu usvajat, mi je puvedu, d ma babo ze 15 let (kr mi, kot Marsi ni puvedu, je biu samski...) .....! K sm mu rekla na konc, gdo sm, je blo 5 minut mera, tisina totalna, sm mislna, d je krepnu, prasc .... Ja, zdej mi pa tezi s sms-ji, da ga nej dam dol s crnih list, prasca .... Evo .... Ziujo .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ALEF, sm pugledala, pa ni nc, sam kuski - AMEN http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=1430&st=1400 Bolje poglej! Na dnu strani Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 men je pa BINGA BONGA DBEST Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 men je pa BINGA BONGA DBEST PRINCIPESSA!!!! Lustn nick, lustna slikca! Pejt u eno video-isposojevalnco, pejt! Spusot si film: CELENTANO - BINGO BONGO, puglej ga, nau ti zou!!!! Pol bos pa vidla, kwa pumen moj nick in kaksna sm!!! ALEF, ne tezit, sm 5 x utprla, pa nc, pise sam: pasme, standardi, nas Tedy, galerija!!! EVO, nubenga desca n'ker!!!! Preciti tut to gor, kr je za Puncko Princesko napisan, ne!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 PRINCIPESSA!!!! Lustn nick, lustna slikca! Pejt u eno video-isposojevalnco, pejt! Spusot si film: CELENTANO - BINGO BONGO, puglej ga, nau ti zou!!!! Pol bos pa vidla, kwa pumen moj nick in kaksna sm!!! ALEF, ne tezit, sm 5 x utprla, pa nc, pise sam: pasme, standardi, nas Tedy, galerija!!! EVO, nubenga desca n'ker!!!! Preciti tut to gor, kr je za Puncko Princesko napisan, ne!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Naj ti bo ko ne znaš poiskat sama... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Jest bi pa zamenjala svoj nick v svoje ime.... A se to da Marsa, a? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Naj ti bo ko ne znaš poiskat sama... N MORM NEKI ISKAT, k ni!!!! PURUCEN? KRATKO + JEDRNATO!!! Jest bi pa zamenjala svoj nick v svoje ime.... A se to da Marsa, a? DA DA, ti kr jest udguvorim, d naus predouk cakala! Pis ji privat! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Nick Smajcica izhaja iz mojega nadimka,ki so mi ga dali ,ker se rada smejim.Tako,da veliko ljudi me pozna pod tem imenom in me že vrsto let tako kličejo. Sem pa imela še en nik na neki klepetalnici..in to essa....in tud ta je izhajal iz mojega imena kot nadimek...tako so me klicali v osnovni šoli... tako,da jaz ostajam še vedno jaz...smajcica Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Pa ti si totalno čorava! Ta slikca je na LF že pol leta! Na LF, ne na moji spletni strani! PURUCEN? Če si to mene vprašala - Robida prav da sem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Jest bi pa zamenjala svoj nick v svoje ime.... A se to da Marsa, a? aha, Naky, se da, bi hotla menjat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Dej plis srce, že nekaj časa imam to v glavi, da te prašam....In Hvala itak Kr Nataša bi bla raj k Naky Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ok, sam ce je se ni. *Obstojece (sodelujoce) natase: natašanatašakčNatašaTnataša15 Kaj cwa nardit? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Natasa pa marsa je šumnik uporabila jst sem tud že razmišljala o spremembi na svoje lastno ime, pa sem že enrkat menjala nick, pa ne bom tolk komplicirala no,to mi je sam v ("pismo ne morem več napisat v real lajfu, ker je forum zame še kako živ,") no v lajfu kjer ne komuniciram preko monitorja in miške dovoljen - komplicirat mislem... asem zdejle fajn zakoplicirala a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 LF, kwa? Binga priti iz Italija, Binga nic razumeti, kaj Lf, Gb, dy .... Razloziti Binga! Bonga vesela, Alef revez - porocen!!! Bing@-Bong@ CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Jaz sem tud že razmišljala, da bi spremenila nick v pravo ime, ker se itak potem v živo vsakemu tako predstavim (no, al pa obe imeni povem) Ker nikoli nisem imela nadimka, vzdevka, karkol.. so me vedno klical po imenu, še pomanjševalnic sem se otepala. In mi je potem čudno v živo slišat Aliana.. Sam po drugi strani pa.. sem tule Aliana že tri leta, pa nekak je že čist moje postalo tole ime. In tukaj sem jaz Aliana, se sploh ne vidim kot Sabina... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 LF, kwa? Binga priti iz Italija, Binga nic razumeti, kaj Lf, Gb, dy .... Razloziti Binga! Bonga vesela, Alef revez - porocen!!! Bing@-Bong@ CIST BREZ VEZE!!! LF - Lunin Forum!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 LF - Lunin Forum!! ENKRAT ZA VSELEJ!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 V bistvu ne pišem po forumih... lunin je izjema, ker me je v nekem trenutku pritegnila atmosfera na tem plejsu. Tu res nastopam z nickom, ki pa je povezan z epizodo v mojem lajfu in tisti, ki me dovolj poznajo, bi že iz njega lahko sklepali, kdo stoji za njim... za širšo množico pa je v bistvu vseeno, če bi se predstavila kot npr. Marija Novak ali pa tudi s pravim imenom (ki ga, mimogrede, sploh ne tajim), ker večini kot tako ne pomeni prav dosti. Če bi mi bilo toliko do tega, da moja identiteta ostane prikrita, tudi ne bi dala gor fotke. Kar pa se tiče izkušenj s sodelovanjem na forumu... še nihče od znancev mi ni rekel, da me je prepoznal, z OSi na srečo nimam težav, tistih nekaj lunatikov, ki sem jih srečala v živo, pa so prav v redu osebe. Tako, da... o slabih izkušnjah ne morem govoriti, ker jih po mojem mnenju z ničimer nisem izzvala. cocinnelle ti si ful v redu punca... ne napišeš velik postov, kar je škoda... sam ko sem te vidla v živo...uau sm bla nad tabo ful presenečena... v pozitivo...jasno de... In ta tvoj post loh samo še... majica Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 SKUSTRAN fajn nick KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 LF - Lunin Forum!!sem ze vecX rekla. V bistvu me ne moti zlo, ko eni vztrajno pisete LF (ces, morda marsa ne zna pravilno krajsati,), se vam zdi tko bolj prav in vse. Cist stekam.Vendar kratica za Lunin Forum je LNF.Kot je kratica za Lunin magazin LNM in ne LM.Pac, tko sva hotla, tko hocva oz. tko sva midva imenovala to (saj konc koncev se me klice tud Marsha, pa tud nisem, ampak ok, jaz tud Cocci klicem Cocci in ne Coccinelle).je to z namenom skratka in ne zato, ker ne bi znala slovensk dost dobr. *razlaga pa zato, ker je v obliki enacbe z velikimi sajzi, boldi, kolorji...in mi ni vsec, da TA kratica se prime. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 cocinnelle ti si ful v redu punca... ne napišeš velik postov, kar je škoda... sam ko sem te vidla v živo...uau sm bla nad tabo ful presenečena... v pozitivo...jasno de... In ta tvoj post loh samo še... majicao, majica, kaj si izbrskala matr sm bla pametna, ko sem to pisala ampak bolj ali manj še vedno mislim isto meni si ti tudi fajn ... imaš eno tako kul energijo in smisel za humor... bi te tudi z veseljem bolj pogosto brala bejžmo, da se ne bo začelo cedit s te strani Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Jst se še najboljš počutm kot Ajda, tko kot mi je tud ime... je pa zanimivo vse te nicke videt, kaj vse si nekateri izmislijo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 sem ze vecX rekla. V bistvu me ne moti zlo, ko eni vztrajno pisete LF (ces, morda marsa ne zna pravilno krajsati,), se vam zdi tko bolj prav in vse. Cist stekam.Vendar kratica za Lunin Forum je LNF.Kot je kratica za Lunin magazin LNM in ne LM.Pac, tko sva hotla, tko hocva oz. tko sva midva imenovala to (saj konc koncev se me klice tud Marsha, pa tud nisem, ampak ok, jaz tud Cocci klicem Cocci in ne Coccinelle).je to z namenom skratka in ne zato, ker ne bi znala slovensk dost dobr. *razlaga pa zato, ker je v obliki enacbe z velikimi sajzi, boldi, kolorji...in mi ni vsec, da TA kratica se prime. SorryNisem niti pomislil kaj je prava kratica za Lunin forum ko sem to napisal Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ma ne...sem ze glih hotla napisat, da izpade tko tecno, strogo...sem bila sama presenecena zdajle, ko sem vidla. skratka, ni blo misljeno zatezheno, no.nekak sem sam natancna, sprot povem.in, kot rpavim, me ne moti, sam hocem, da se ve, zakaj lnf pac. tko da sory za ton - nisem bila pozorna sploh (bi morala par hepkotov pa srckov fliknit ) skratka, ni problema - sam tolk da se ve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ma ne...sem ze glih hotla napisat, da izpade tko tecno, strogo...sem bila sama presenecena zdajle, ko sem vidla. skratka, ni blo misljeno zatezheno, no.nekak sem sam natancna, sprot povem.in, kot rpavim, me ne moti, sam hocem, da se ve, zakaj lnf pac. tko da sory za ton - nisem bila pozorna sploh (bi morala par hepkotov pa srckov fliknit ) skratka, ni problema - sam tolk da se ve. Kakšen ton? Men se ni zdel ne tečno ne strogo... Samo kot pojasnilo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.