Skoči na vsebino

nicki

tomazslo

Recommended Posts

ja ok, tolk boljs. x:Xx

no pac isto boldam (sam glih zato, sicer bi izletel mim)...

kao poucevalno govorim...

naj vsak rece kar ce, sam da VE, da je prav LNF. ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jp.

xDDx

Natasa x:Dx

pa marsa je šumnik uporabila :eek:

ja no, xDDx... jasno... tu je pac od posameznega znakca odvisno... mimi je lohk mimmi... pa se sploh nismo pri sumnikih, pa je ze drugo ime in druga oseba... xDDx

tako da, v takem primeru jasno...

Jaz sem tud že razmišljala, da bi spremenila nick v pravo ime, ker se itak potem v živo vsakemu tako predstavim (no, al pa obe imeni povem) :)

Ker nikoli nisem imela nadimka, vzdevka, karkol.. so me vedno klical po imenu, še pomanjševalnic sem se otepala. In mi je potem čudno v živo slišat Aliana..

Sam po drugi strani pa.. sem tule Aliana že tri leta, pa nekak je že čist moje postalo tole ime. In tukaj sem jaz Aliana, se sploh ne vidim kot Sabina...

to pride v paketu...

zadnjic pravi ena frendica, da ji je 'luckar' povedu za zur... pa sem razumela -al pa je clo rekla- Luchko...

sem rekla, kdo??? :eek:

pravi, ja luckar... ta in ta, ki je bil... (in ga imenuje se z imenom, pravim)...

in jaz - aja aakhut!! xDDx (v trenutku razstvetlitve xDDx)

pravi - kdo?? :eek:

x:Dx

tko je s tem...

hocem rect... cloveka imenujem, kot se predstavi... praviloma... znam pa mu nadet nek nick, ki se men zdi da pashe...

ampak, ce se navadim, da nekoga klicem Janja, ga tezko Mateja. xDDx :vio:

cocinnelle ti si ful v redu punca...
to itak. ne glede na nick. :)

Jst se še najboljš počutm kot Ajda, tko kot mi je tud ime...
x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
Tale moj nick je nastal iz delcka mojega pravega imena Le,ta drug del INA pa je delcek mojega vzdevka. Pa je matematika dala LeINA x:Dx . Pa mi je od vseh nickov kar jih uporabljam na raznih portalih najblizji x;)x .

jap sej.....eni si zmislijo take čudne nicke da

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

samo je pa zanimivo gledat, kaj si zmislijo.....

• 1 month later...
heemmm....zto k mam tok čudn ime [anka] da mi je bet ga powedat...=( ma ne sei ne...sam a ni dougcait če se ceu Łaif podpisujš z swoim imenom...?

Čudn?:eek:

Ma daj...je zelo x:Xx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 2 weeks later...

Men so pa nicki kul - in sicer iz večih razlogov:

1. so najboljša ograja, za katero se lahko skrijemo takrat, ko nočemo biti več mi sami, taki kot nas pozna večina in zato lahko spustimo zavore in stopimo na gas ter (žalostno, a vse večkrat resnično) postanemo mi (taki, kot dejansko smo, kadar ne nosimo maske)

2. hkrati varujejo našo identiteto, sploh, če se nočemo izpostavlajt, pa mamo vseen tolk za povedat, pa si s pravim imenom tega iz kakršnegakoli razloga ne upamo narediti

3. vsi pač nimamo radi svojih pravih imen (pr men je že tko) in raj vidmo, če nas ljudje poznajo kot npr. EnglBengl (to ime ima dolgo in najbolj kjut zgodbo v mojem življenju in najlepši spomini me vežejo nanj, poleg tega pa me tako "krstila" meni najljubša oseba na tem planetu)

4. res je, da nas sicer nekoliko omejujejo (predvsem, ker nam postavljajo pregrade in meje), vendar nas včasih rešijo pred kakšnim zelo nadležnim "oboževalcem"

5. na nek način povedo še več o osebi, ki si nick nadane, ker ima vsak nick svojo energijo/pomen itd.

Res pa je tudi, da velikokrat pride do zlorab - je pa zmer tko, da ima vsaka medalja dve plati...

živi in pusti živeti

Meni nick ne pomeni skrivanja... :eek: x:Dx

Saj sem na LNF menda objavil že vse o sebi... x^x xDDx xsrcx

Alef je iz ene SF novele. Kaj pa pomen beseda sama je pa Kabalist(mislim... x?x ) nekje razložil

Je pač ime, beseda ki ima zame določen pomen

Zato sem jo uporabil xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 2 months later...
Men so pa nicki kul - in sicer iz večih razlogov:

1. so najboljša ograja, za katero se lahko skrijemo takrat, ko nočemo biti več mi sami, taki kot nas pozna večina in zato lahko spustimo zavore in stopimo na gas ter (žalostno, a vse večkrat resnično) postanemo mi (taki, kot dejansko smo, kadar ne nosimo maske)

2. hkrati varujejo našo identiteto, sploh, če se nočemo izpostavlajt, pa mamo vseen tolk za povedat, pa si s pravim imenom tega iz kakršnegakoli razloga ne upamo narediti

3. vsi pač nimamo radi svojih pravih imen (pr men je že tko) in raj vidmo, če nas ljudje poznajo kot npr. EnglBengl (to ime ima dolgo in najbolj kjut zgodbo v mojem življenju in najlepši spomini me vežejo nanj, poleg tega pa me tako "krstila" meni najljubša oseba na tem planetu)

4. res je, da nas sicer nekoliko omejujejo (predvsem, ker nam postavljajo pregrade in meje), vendar nas včasih rešijo pred kakšnim zelo nadležnim "oboževalcem"

5. na nek način povedo še več o osebi, ki si nick nadane, ker ima vsak nick svojo energijo/pomen itd.

Res pa je tudi, da velikokrat pride do zlorab - je pa zmer tko, da ima vsaka medalja dve plati...

x:Dx :palec:

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...