Aira 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 si jo mora vsak narisat sam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 kaj dogaja? - kok si hecna aira - napoves taksno rec, da si komajda upas pisniti in vse, potem pa tkole... :||||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 kRVAVA POMOTA. MARSA, TOLE SM JAZ ZAMOČU. MISLU, D SM PRJAVLJEN JAZ, JE BILA PA AIRA (K JE BLA UČERI NA TEM RAČUNALNIKU). KLE MATE PA ŠE DOBRO BEJBO Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Hehe nosorog..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>to je to al kaj? :xx!: D se nauš usrou. Sm gor sem dau bejbo, ki se men zdi dobra. Kr se mene tiče, lohka ti gor napopaš tud Beppo Jospeh. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Evo dobre bejbe iz letaaa ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 hi hi hi volkec! stojadinka!!! nosek - aira ona itaq huda bejba xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. december 2004 Avtor Prijavi Deli 24. december 2004 tuki neke hude bejbe? in jaz vmes - kul Aiwa, ti tudi huda bejba, ful Bobnar, ti maš svoj ideal na ikonci? kul Nosko...krvava pomota? me nič ne moti. thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 O tem smo ze govoriliHuda bejba: Halle Barry....pa Elle McPherson, pa Tyra Banks, pa tak Pa nase lunatike... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Kaj tu sam dobre bejbe??Kaj pa moske pi...??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Nelly Furtado !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>kRVAVA POMOTA. MARSA, TOLE SM JAZ ZAMOČU. MISLU, D SM PRJAVLJEN JAZ, JE BILA PA AIRA (K JE BLA UČERI NA TEM RAČUNALNIKU). KLE MATE PA ŠE DOBRO BEJBO Ahh.... Saj sem že napisal moje mnenje v tej temi, ki pa je bila očitno duplikat in je bila pobrisana, tako, da ne bom ponavljal in provuciral....Sicer pa, vsake oči imajo svojega malarja! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Ajaj še nobene fotke Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kaj pa je to? Tip ali ženska? Rekla bi, da nekaj vmes! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa je to? Tip ali ženska? Rekla bi, da nekaj vmes! Men se tud zdi...ne vidim, kaj je fantasticnega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kva zdej Aira, zamenala ime in barvo las,al kva? Tistle pa sploh ni tip,hehehe,zgleda da ne veš kak zgleda dobr tip! Btw: na prejšni fotki si bla bolša,tle mal anemična zgledaš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sodeč po tvoji ikonci, si rahlo malomumen in totalno brez okusa, zato bodi kar tiho. Kva pa je to "malomumen" a je nova Aira beseda!? Okus pa kr mam,nobena ni anemična,pa vse majo rade neestetski sex...... Bi te rad vidu, če bi se tkole pustila slikat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 verjetno si mislu fotografirat k pr dolgotrajnem slikanju bi jo verjetno zachela medenichna kost bolet 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vidim razloga, da bi se takole slikala. takšne bede na kubik je povsod dovolj. Raj reč, da se ne morš, k nis dost pogumna! Baba mora met poleg poguma tud geštel,pa smisu,ne sam estetko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> verjetno si mislu fotografirat k pr dolgotrajnem slikanju bi jo verjetno zachela medenichna kost bolet 666 zlomkou....tralala Ja,fotkat! Take začne medenica bolt že pred akcijo, pol je pa bl tema! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,fotkat! Take začne medenica bolt že pred akcijo, pol je pa bl tema! pr enih je clo boljsh.....de je tema 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tvoje mnenje o tej zadevi je zame drugotnega pomena, oz ničelnega . Sej drgačno je težko prčakvat od(tebe) ničle! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pr enih je clo boljsh.....de je tema 666 zlomkou.....tralala Hehehehehe Sam je pa tud fuck,vsake tolk preverjat,če je hlod pod tabo živ al mrtu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.