Michelle 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Raj reč, da se ne morš, k nis dost pogumna! Baba mora met poleg poguma tud geštel,pa smisu,ne sam estetko! No no tripli, marsikatera zenska s pogumom ne bi tega naredila....ze zarad drugih razlogov... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> imaš tako slabo mnenje o sebi? Ne, pač pa o tebi-popravlalka citatov! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No no tripli, marsikatera zenska s pogumom ne bi tega naredila....ze zarad drugih razlogov... A estetskih?? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>s tem imaš gotovo bogate izkušnje Na moj vesele in srečo ne poznam dost tebi podobnih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Ne.Men se zal zdijo to dekleta, k pac z drugim ne morjo uspet. Naprimer manekenstvom, igralstvom...pa pac tkole... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj je? se ne da tipkat in razmišljat obenem? preveč zate. Napoleon je to znau,Josephine je bla pa za neki druzga dobra! Sam ti nis Josephine! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne.Men se zal zdijo to dekleta, k pac z drugim ne morjo uspet. Naprimer manekenstvom, igralstvom...pa pac tkole... Js sm meu pa u mislih beybe, k teb pustijo, da jo slikaš ne une, k se fotkajo za razne medije! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Hehehehehe,jao vaga nč ti ne pomaga sprememba imena pa barve las Veš kak pravjo-Isto sranje,drugo pakovanje! Če ti bo ratal kapirat,zdej k si blond! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Dobr da mam vago sam u kuhni, za kej druzga itak ni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Uh a vidva si se zmer "zogce podajata" ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Ne, sva prešaltala na bl konkretne zadeve! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 sej sam po ikoncah pogledam pa vidim čist zadost dobrih bejb... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Nino, ka češ ikone gledat,pravo babo zagrabi, ne pa slike! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Triple- ikona mmmmm mhm mhm triple ikona iii Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Triple- ikona mmmmm Veš, da sm mogu menat,k si tud ti tko mhmmmmm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Mislm, da Nino študira, da mu je ikona nekam znana! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tooo! mi je ze bolj všeč Sm vedu da ti bo, zlatolaska! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Kdo je to? A tvoja? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa sploh ni ne vem kako dobra ... je dost lepših, že tu na forumu ( avtorica tega prispevka izvzeta) ah, ce pogledam tvoje fotke, si ful bolj lusna kot dekle na sliki Sej je v redu, pac suhica s peroksidnimi lasmi. Pa tale poza ni ne vem kaj.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Diana, suhost po moje ni dovolj. Morda se tolažim, ker nisem ravno suha? Mah jaz tud nisem...samo po pravici povedano, mi je veliko bolj vsec, da ima zenska mal misic na rokah pa nogah ( da nima zobotrebcov) in vsaj nekaj oblin. Sam poglejte kako je JLO prodala svojo tazadnjo Ocitno je neki na tem.Svojo suhost je dobro iztrzila Kate Moss, po drugi strani je pa lepse pogledat Tyro in Cindy, ki imata nekaj oblin naprimer.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz je tudi ne bi.... Jz je tud ne bi... Seksapil itak ni samo v joskah pa riti...Nekaj je tud v gibanju pa nacinu govora, kretnjah... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 tazadnja No kle ze tko in tko ne zgleda.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Miška tale je pa meni ful dobra Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 A nisi reku, da so ti bjonde vsec? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.