El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 hehe bjonde so mi všeč ampak seveda prisegam na temnolaske... (pravzaprav mi še nobena naravna blondinka ni padla v uč tko da ne vem) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 V uc... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 mhm taka luškana, ni lih nevem kolk hot... ampak tko topla pa to pa v dekco zavita... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 ne ne, splezaš pod dekco pa sta oba zavita notr da je mal bolj vroče pa tko, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 kr po vrsti najprej prva pol pa druga pol pa še mal prve Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Se strinam z vami punce! je tle na forumu dost luštnih beyb! Sm sicr bl za temnolase,sam se tud svetlih ne branm, če so hot! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 DIANA , ko vidim na kjerih forumih se ti oziraš...jaz bi sklepal, da tebe tud nekaj srbi...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Če beybo srbi, je treba podrgnt, popraskat,pa prtisnt,pol je pa dobr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 A diana = aira al kako? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ja,ja,tak je to! Pa Mystica in Devica,sta tud wau! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Dej mir Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Nč nm dau mer, če je pa res! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne vem kje si videl, da se imamo nekatere za waw! vendar, imamo pravico komentirat sliko, ki si ji dal naslov paša za oči, ne? In sem pač povedala svoje mnenje. meni osebno so contesa, sončna vila in aira (diana) ful boljše bejbe kot tale. Za ostale ne vem, ker nisem videla slik. Če povem svoje mnenje pa še ne pomeni, da se imam za waw. :xx!: Saj nisem s tem mislil nič slabega...! Kar se pa tiče Aiwe in Contese...waw ! DIANA Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Gisele Gisele Bündchen Definitivno ena izmed najlepsih zensk. Forumasice so itak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Meni se zdi pa tale nekoliko preveč koščena,večina išče malo bolj zaobljene manekenke-seveda na pravih delih. Obraz pa je zanimiv, ne lep, temveč izredno fascinanten! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal za pašo oči ! Meni se zdi pač čisto povprečna punca, po pravici, prav posebej malo izžareva (če komentiram tole sliko, morda je na kakšni drugi bolje izpadla), nič fatlnega ali izjemnega. Dvomim, da bi jo na ulici opazil. Se pa strinjam, da imamo nekaj lunatk, ki jo dajo v žep, pa še kakšno profi tud. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se zdi pač čisto povprečna punca, po pravici, prav posebej malo izžareva (če komentiram tole sliko, morda je na kakšni drugi bolje izpadla), nič fatlnega ali izjemnega. Dvomim, da bi jo na ulici opazil. Se pa strinjam, da imamo nekaj lunatk, ki jo dajo v žep, pa še kakšno profi tud. Ok. se strinjam s tabo...kljub temu to fotko sem dal iz drugega razloga...in očitno nobeden ni dojel tega...! Za drugič se bom potrudil dat kako lepšo punco...cool ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Nekaj malega iz NY...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Te dve pa so zakon...vsaj tista črna...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 ...še mal NY ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 ...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Kakšne so pa že men všeč .....bom ta teden sam punčke gledala nč fantkov x:Oxx:Ox ....spet nakladam, ne bo šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 In kakšne punčke rada gledaš? Upam, da polnoletne? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Hehehehe,js tud rd punčke gledam,take kt Conti! No pa ne sam gledam,tud mal potipam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Da ne boš brez roke ostal ali česa bolj konkretnega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.