Vojko 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj, to itak, , ampak... ta zelenkasta je zakon, se mi zdi. Men bi bila še bolj všeč brez zelenkaste barve lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Verjamem, sam priznaj, da je vcasih bolj... sexy, ce je tkole mal... saj, tistih par krpic.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Jah sej je lusna.... Ceprav men taksne niso najbolj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 O pa to je vse naravno huda je huda barbie Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 pa kajšne lase ma... uhja... laski laski, sam da so dolgi sem pogruntal, barva je čist vseena... pa ravni ... pa gladki Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Tukaj pa sem srečal eno japonko, ko se je slikala z mojim tigrčkom. Nisem mogel, da jo ne pofotkam...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 uuuuu kewl!!! sam tale tigerček se mi smili na vseh teh ketnah... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni tudi. Sam kakšno življenje mora met. joj ne mi take slike - k bom kr zanč sm gledala eno oddajo o ljudeh k majo doma divje mačke, predvsem v ameriki se je to blazno razpaslo. pa ne morš verjet, keri grozni posnetki. če loh verjamete imajo že več zavetišč za dvije mačke, ker pač folk ne zna delat z njimi ali se jim pač ne da... prou res sem se zjokala, k sm vidla enga leva, totalno shujšanga, dlake skor ni imel, po telesu ves popraskan v nekih lišajih groznih - kot da gnije pri živem telesu pa kwa je s folkom narobe no?!?!?! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Nisem mogel, da jo ne pofotkam...! Sem prebrala pof****! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 morda pa sam tko dobro intuitivno bereta med vrsticami... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuuu kewl!!! sam tale tigerček se mi smili na vseh teh ketnah... <{POST_SNAPBACK}>Meni tudi. Sam kakšno življenje mora met. <{POST_SNAPBACK}>joj ne mi take slike - k bom kr zanč sm gledala eno oddajo o ljudeh k majo doma divje mačke, predvsem v ameriki se je to blazno razpaslo. pa ne morš verjet, keri grozni posnetki. če loh verjamete imajo že več zavetišč za dvije mačke, ker pač folk ne zna delat z njimi ali se jim pač ne da... prou res sem se zjokala, k sm vidla enga leva, totalno shujšanga, dlake skor ni imel, po telesu ves popraskan v nekih lišajih groznih - kot da gnije pri živem telesu pa kwa je s folkom narobe no?!?!?! <{POST_SNAPBACK}>buaaahhaaa šmrc šmrc ... tigerček.pomlad pa asociacije..pofočkam Kako pa se meni smilijo psi pa mačke, ko jih vidim privezane z nagobčniki, pa v takem smradu od smoga, ki ga jim nudimo !!! :xx!: Se strinjam z Vami, kar se tiče Tigra...žal, tud mi imamo živalski vrt, kljub temu tisti Tiger je sam par urc na verigi...ostale trenutke je v svoji ogromni kletki s prijatelji... <{POST_SNAPBACK}>morda pa sam tko dobro intuitivno bereta med vrsticami... Marsa,itak, da intuitivno...saj sam to jim roji po glavi...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 [Marsa,itak, da intuitivno...saj sam to jih roji po glavi...! V temi dobre bejbe. Kaj mi gre šele v temi dobri tipi. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 santos.... tud teli "naši" se mi smiljo... k "smo" se ljudje odločil da jih zasužnjimo... sploh sem zanč gledala mačjo razstavo... mi je blo tud čist mem kwa vse delajo z njimi zase.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 čakte čakte... kwa? in to je tema dobre bejbe? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Pa The body - Elle MacPherson Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Meni pa je ta punca na levi zelo všeč ! Naša Primorka, astrologinja - Ivana Scoto Dominico Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Men je pa tale pevka full lušna... (Joss Stone) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je pa tale pevka full lušna... (Joss Stone) She is beautiful ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 luskana Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 ffuuuulll je cukrčk... pol pa še tak glas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ja luškana.... Poje tud dobr! Oči ima pa kt ena mačkica.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Joss Stone - dober glas,dober stats...sexy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Meni pa Anastacia,super glas,luškana in prijeten karakter! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.