Chandra 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa jo občudujem, ne samo zaradi njenega videza, temveč tudi zaradi močnega duha, saj se je spoprijela z dvema težkima boleznima in ju premagala. Kljub hudim izkušnjam gleda v svet s pozitivnostjo in humorjem,njen obraz je vedno nasmejan, iz oči ji sije toplina in inteligenca. Njene pesmi opisujejo njeno preteklost, v njih se skriva veliko ljubezni, hrepenenja, sreče, žalosti in trpljenja. Ni samo lupina, v njej se skriva tudi bogata vsebina! Jap Anastacia je tudi meni fuuuul huda bejba, res prav lepa, taka ženstvena x!x Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Alizee Jacoteu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Dobr okus maš Seal! Pol ti je Conti verjetn tud všeč? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alizee Jacoteu Meni je bolj všeč njena mentorica Mylene Farmer (čist odbita ženska, pa najbolj kulske spote dela ali pa je delala, vseh časov) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Joss Stone-Sexy ženskica,noro dober glas! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Mater, a bom mogla res svojo slikco gor dat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ja, ne vem, kaj se tolko španaš, daj že, pa bomo vidli. JOj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 no pa daj, ce si upas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ne vem, kaj se tolko španaš, daj že, pa bomo vidli. JOj Hehe, škoda, k nimam slike moje duše, ta bi šele zaslepila.... Kva s tečn....počasi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, škoda, k nimam slike moje duše, ta bi šele zaslepila.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, škoda, k nimam slike moje duše, ta bi šele zaslepila.... Kva s tečn....počasi.... Pika Pikica, da ti neum tja prišo pa te celo poskeniral, tak, da boš rabla kremo za sončenje. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika Pikica, da ti neum tja prišo pa te celo poskeniral, tak, da boš rabla kremo za sončenje. Izzivam te....pridi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Jennifer Garner ta mi je pa res sanjska,če lahko tko rečem mogoče jo bolj poznate z serije Alias Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 men je tud ta ful lustna, sam na 1. fotki je pa taka cez rame kot tip. Mal prevec, za moj okus, premal zenstvena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 verjetno le v taki pozi stala,da tako zgleda.. drugač pa ni videt kej "nabildana" kaj šele preveč.. se pa vidi oblikovano telo.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Men Miss Garnerjeva sploh ni všeč. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Men je tud ful huda bejba, tale Garnerjeva....glih zato, k ni una tipična holivudska bjonda...prov fejst bejba je...Milf, kva je zdej s skeniranjem? Sej sm vedla, da sevs usrow... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je tud ful huda bejba, tale Garnerjeva....glih zato, k ni una tipična holivudska bjonda...prov fejst bejba je...Milf, kva je zdej s skeniranjem? Sej sm vedla, da sevs usrow... ma nism se usrau, spat bom šou počasi (ob treh morm bit spet auf, grem v službo), bil sm pokonci celo noč spet. Čital knjigo.Skeniranje bo na vrsti drugič, ti samo kremo pripravi, ker bo peklo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 saj ce imas siroke rame, imas pac siroke rame - nima zveze z nabildanostjo.Tako kot ce imas kratke noge..Lohk ne vem kaj zganjas - se vedno bodo kratke. pa prevec kvadratasta, moska malo prevec, no, pa konc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 a res, Pikica, men se zdi pa da bi bila tezko manj ameriska in holivudska - poglej to brado... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj ce imas siroke rame, imas pac siroke rame - nima zveze z nabildanostjo.Tako kot ce imas kratke noge..Lohk ne vem kaj zganjas - se vedno bodo kratke. pa prevec kvadratasta, moska malo prevec, no, pa konc. no ja ma bejba tolk drugih adutov še,da teh ramen res ne opazim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res, Pikica, men se zdi pa da bi bila tezko manj ameriska in holivudska - poglej to brado... Hihi...ampak ni vsa umetna....fejk joški, usta, popolna postava....glih to mi je všeč, da ni popolna, pa napleskana....če jo usekaš, ji ne pade vsa fasada sol, pa ni pol čist drug obraz spodi....kera prispodoba... JA, Milf, kr pejt spat, k s me čist razočaru zdej... Sweet dreams... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Recimo, meni pa je všeč, če ima ženska malo širša ramena in ne tist ozka, da pol glava zgleda kot "some kind of virtual planetoid", in, da se bo revica čist sesedla pod joški vel.2. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Recimo, meni pa je všeč, če ima ženska malo širša ramena in ne tist ozka, da pol glava zgleda kot "some kind of virtual planetoid", in, da se bo revica čist sesedla pod joški vel.2. hahah.. kok se smejem Milf ti si faca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ja saj premajhne ramchke pa tud niso ok...Vendar pri zenski siroke ali ozke, se jasno odlocim za ozke - da kaj je estetsko.Ce je bejba dobra, jasno, zanemaris, brez veze, ene rame, sam dokler pa sam ocenjujem, pa pac gledam s takimi ocmi.Saj meni je tale sicer kar lustna, pa tud brihtna mi je videt dost... ni kaka kokosh...No, a kot pravim, mikrich prevec moski tip zame, najbrz je tud ogromna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.