Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa jo občudujem, ne samo zaradi njenega videza, temveč tudi zaradi močnega duha, saj se je spoprijela z dvema težkima boleznima in ju premagala. Kljub hudim izkušnjam gleda v svet s pozitivnostjo in humorjem,njen obraz je vedno nasmejan, iz oči ji sije toplina in inteligenca. Njene pesmi opisujejo njeno preteklost, v njih se skriva veliko ljubezni, hrepenenja, sreče, žalosti in trpljenja. Ni samo lupina, v njej se skriva tudi bogata vsebina! :palec:  xsrcx

Jap Anastacia je tudi meni fuuuul huda bejba, res prav lepa, taka ženstvena x!x :2src:

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
Joss Stone-Sexy ženskica,noro dober glas! x:px :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

men je tud ta ful lustna, sam na 1. fotki je pa taka cez rame kot tip. :o|o:

Mal prevec, za moj okus, premal zenstvena.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Men je tud ful huda bejba, tale Garnerjeva....glih zato, k ni una tipična holivudska bjonda...prov fejst bejba je...Milf, kva je zdej s skeniranjem? Sej sm vedla, da sevs usrow... x:Dx

ma nism se usrau, spat bom šou počasi (ob treh morm bit spet auf, grem v službo), bil sm pokonci celo noč spet. Čital knjigo.

Skeniranje bo na vrsti drugič, ti samo kremo pripravi, ker bo peklo x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

saj ce imas siroke rame, imas pac siroke rame - nima zveze z nabildanostjo.

Tako kot ce imas kratke noge..

Lohk ne vem kaj zganjas - se vedno bodo kratke. x:Dx

pa prevec kvadratasta, moska malo prevec, no, pa konc.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a res, Pikica, men se zdi pa da bi bila tezko manj ameriska in holivudska - poglej to brado...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj ce imas siroke rame, imas pac siroke rame - nima zveze z nabildanostjo.

Tako kot ce imas kratke noge..

Lohk ne vem kaj zganjas - se vedno bodo kratke. x:Dx

pa prevec kvadratasta, moska malo prevec, no, pa konc.

no ja ma bejba tolk drugih adutov še,da teh ramen res ne opazim x;)x x:Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>a res, Pikica, men se zdi pa da bi bila tezko manj ameriska in holivudska - poglej to brado...

Hihi...ampak ni vsa umetna....fejk joški, usta, popolna postava....glih to mi je všeč, da ni popolna, pa napleskana....če jo usekaš, ji ne pade vsa fasada sol, pa ni pol čist drug obraz spodi....kera prispodoba... x:Dx

JA, Milf, kr pejt spat, k s me čist razočaru zdej... x:Dx

Sweet dreams... x:Xx

Recimo, meni pa je všeč, če ima ženska malo širša ramena in ne tist ozka, da pol glava zgleda kot "some kind of virtual planetoid", in, da se bo revica čist sesedla pod joški vel.2. x:Dx
It's better be dead and cool than alive and uncool

ja saj premajhne ramchke pa tud niso ok...

Vendar pri zenski siroke ali ozke, se jasno odlocim za ozke - da kaj je estetsko.

Ce je bejba dobra, jasno, zanemaris, brez veze, ene rame, sam dokler pa sam ocenjujem, pa pac gledam s takimi ocmi.

Saj meni je tale sicer kar lustna, pa tud brihtna mi je videt dost... ni kaka kokosh...

No, a kot pravim, mikrich prevec moski tip zame, najbrz je tud ogromna.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...