Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>pa veš da je res  x:Dx  17. aprila 1972 je rojena.  x;)x

:D hihi kul, vsaj enkrat prepoznam ko vidim :P hehe nvem čist je mela take poteze na obrazu :P no lej no lej 17 uh to je pa blizu mojga 15. :D jo morem it še enkrat pogledat.... (čeprav mi deluje mal premal ženstveno za moj okus)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ma ni ogromna....prov fejst je, pa ful lep nasmešk ma....matr, kle jo tkole ocenjujem, ko kaki deda pohoten....ne, ne grem še med lezbike, nism še čist obupala nad vami, fantje....še en mjčken kanček upanja obstaja....mikro velikosti... xDDx

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>Še veš ne, kolk... x:Dx Ampak se ne dam...cause I'm strong enough...

Sploh ni hudo, če ženska rada gleda lepe ženske, če pa so same lepotice vsepovsod! Jaz jih gledam skoraj raje kot moške, pa sem daleč od lezbe. Sem pač vizualni tip, dosti dam na videz, pojem estetike mi tudi ni tako tuj, rada občudujem umetniška dela - eno izmed njih je človek s svojo pojavo!

<{POST_SNAPBACK}>Sploh ni hudo, če ženska rada gleda lepe ženske, če pa so same lepotice vsepovsod! Jaz jih gledam skoraj raje kot moške, pa sem daleč od lezbe. Sem pač vizualni tip, dosti dam na videz, pojem estetike mi tudi ni tako tuj, rada občudujem umetniška dela - eno izmed njih je človek s svojo pojavo!

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 3 weeks later...
:D ohjeja čak gledam gledam gledam... pismu veš da nobena se mi ne zdi spešl... ajajaj not good... :) hecno res :D :D sem pogruntal nekaj o tem zakaj je kšna bejba dobra... dobra je zato ker je boljša, js tle na fotki ne vidim, nobene ki bi bila posebno boljša od skupine ;) tko da naj naj... ne obstaja :D hjaja ;) :P ampak santos ;) zdej pa bomo lahko še nekaj časa sam poste brez slik limali k je tolk dobrih bejb nalimanih gor :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino,

upam, da je s teboj vse vredu...!? :eek: :inocent: x:Dx

Mr. kaj, da bi imel tolk lepotičk na izbiro...joj kak bi pokal...ha x:Dx :vragec: x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...