Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

Ne vidi se dobro, ampak zenska, ki je imela ogromno lepotnih operacij, ker hoce biti cimbolj podobna macki :xx!:

http://home.insightbb.com/~dishhead/cat1.jpg

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Michelle pravi:
<{POST_SNAPBACK}>Ena redkih, k je kot starejsa bolj sexy.

http://vnexpress.net/Vietnam/Van-hoa/2004/09/3B9D64E2/Demi2.jpg

Ta pa je tud meni spešl...! :8):

Baje se z enim klincem meče pod rjuhe...! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Mystica pravi:
<{POST_SNAPBACK}>Tisti klinc, santos, je zelo dober tip.  :2src:  :2src:

Ashton  :2src:  :2src:

Hej, ni ji slabega, si je našla dost mlajšega hehehe

Ji privoščim...saj na njenem mestu, "če bi bil ženska"...kaj ti bi imel podobno zgodbo...! :vragec: x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Uh, takoj bi mela njenga tipa ( s katerim baje pricakuje otroka)...ashton :2src: (takoj za Jude Law-om x:o)x )

http://www.kinomaniak.pl/plotki/photo/0051.jpg

Tale mi je tud nekaj posebnega...! x:Ix

Sam imena si nisem zapomnil...v bistvu je Ukrajinka in dela kot foto model v New York-u ! x:Dx :vragec:

Michelle pravi:
<{POST_SNAPBACK}>

http://www.kinomaniak.pl/plotki/photo/0051.jpg

Meni pa je Demi,super ženska! :palec: x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pika Pikica pravi:
<{POST_SNAPBACK}>Santos, a ti sam na manekenke padaš? Pol take preproste lušne deklice odpadejo pri teb, a? ne veš, kaj zamujaš! x;)x

točn tko ja ;) men so take preproste deklice velik bolj luštne, nvem zakaj... morejo bit prave poteze i guess, ne pa neki narjeno...

Liv... hja ona je pa dobra ja :palec: (hihi ajd ni lih preprosta deklica)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Demi naravna zgleda?!?!

Mislim ko sem videl tiste zogce v Striptease...ce je to naravno?!?!

Lepa je recimo Monica Belluci, pa tut ona dvomim da je naravna-ustnce so tkoooo sumljive

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pika Pikica pravi:
<{POST_SNAPBACK}>Santos, a ti sam na manekenke padaš? Pol take preproste lušne deklice odpadejo pri teb, a? ne veš, kaj zamujaš! x;)x

Saj ne, da padam na manekenke...sam so ene, ki izstopajo...! :inocent: x:Ix x;)x

Kar se pa tiče preprostih lušnih deklet...itak, da pridejo v poštev...saj take najraje vidim...sam že spet more bit nekaj posebnega...!! :inocent: x:Dx :vragec:

cigancica pravi:
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx tocno tko x^x  x;)x

Se strinjam s tabo ! x;)x :palec:

No pa bom dal eno fotko, ko sem bil čepa zaljubljen... x:Ix ...saj sem še zmeraj...sam kajčmo...v tistih časih ni bil najin čas...! :inocent:

Tjaša&Me x:Ix

Ne vem :sori: Zavistnezem? x:o)x

Men je vsec po zunanjosti pa tudi njen "i don't care" odnos. x:o)x

http://www.tvtome.com/images/people/207/6/8-38856.jpg

• 2 weeks later...
  sstane pravi:

:8): x:Ix

El Nino pravi:
<{POST_SNAPBACK}>Damn :P te primorke :D hehe  :2src: uh :P tale je pa ful dobra santos... boš kaj posredoval ;)

Čakaj na vrsto...komaj se je rešla tipa...je že dobila drugega...in baje je spet free...(zdaj jaz na vrsti) x:px xg:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Objavi novo...